Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 96 από 96

Θέμα: Welcome home...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apalalala
    Τάσο ασ'τον μην του δίνεις σημασία..
    Είναι μαΚάκας...
    Trooper :Καλά το είπα?Έτσι πρέπει?
    Tάσο, είχες δίκιο ότι θα έπρεπε να γράψω για το παπάκι που έχουμε και όχι για την Θεά αλλα που να ξέρω πως θα βρεθώ να εξηγώ ότι δεν είμαι γάιδαρος....
    Εvaki:Σ'ευχαριστώ για την υποστήριξη...τελικά την χρειάζομαι εδω πέρα!
    Χάρηκα λοιπόν που μπήκα για λίγο αλλα δεν γουστάρω να δίνω εξηγήσεις για το τι κάνω στην ζωή μου και για το ποια είμαι....
    see you παίδες...
    υ.γ Τάσο, ευχαριστώ θα τα πούμε εμείς έξω! Έχεις χαιρετισμούς απο τον Γιάννη!!!
    [χαβαλες on]

ΜΙΑ ( 1 ) κοπέλα αξιοθηκε να μπει στο φορουμ και έχει ολες τις προπυποθέσεις να γινει η κυρα divενα και μου την διωξατε!!! ναστε καλα ρε παιδια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

[φωνη Καρρά on]

ΓΥΡΙΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......

[φωνη Καρρά off]

[χαβαλες off]
    :rotflmao: :rotflmao:

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
    πολυ λυπαμαι οταν ενα νεο μελος φευγει εχοντας αποκομισει τις χειροτερες εντυπωσεις της παρέας μας. και οχι δεν μπορω να πω στα τετοια μου γιατι η εικονα που σχηματισε η Φαιδρα (και το οποιο αλλο μέλος νεο ή οχι) ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ανταποκρινεται στην πραγματικότητα!!!
    και ενταξει υπαρχει κακο ιστορικο με τις ''γυναικιες''/ γυναικίες παρουσιες πραγμα ομως, που εξηγηθικε και εν μερη εξηγουσε και την ''επιφυλακτηκοτητα'' μας....
    τεσπα καλα να ειναι και να ειμαστε....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.
    πολυ λυπαμαι οταν ενα νεο μελος φευγει εχοντας αποκομισει τις χειροτερες εντυπωσεις της παρέας μας. και οχι δεν μπορω να πω στα τετοια μου γιατι η εικονα που σχηματισε η Φαιδρα (και το οποιο αλλο μέλος νεο ή οχι) ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ανταποκρινεται στην πραγματικότητα!!!
    και ενταξει υπαρχει κακο ιστορικο με τις ''γυναικιες''/ γυναικίες παρουσιες πραγμα ομως, που εξηγηθικε και εν μερη εξηγουσε και την ''επιφυλακτηκοτητα'' μας....

+ μερικα ακομη!

Μέλος με μέλι Το avatar του/της marulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ.

Πολύ φοβάμαι πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα , δεν είναι δικαιολογία τα γεγονότα του παρελθόντος για την συμπεριφορά μας . όταν η Εύη που είναι 2 χρόνια στο μοτο λέει ότι αντιμετώπισε την ίδια συμπεριφορά σημαίνει πως έχουμε χάσει το τεκμήριο της αθωότητας .

Έστω ότι κάποιοι μπαίνουν να ειρωνευτούν με γυναικεία νικ , δεν σημαίνει πως μας δίνεται το δικαίωμα να είμαστε κάφροι. Η αποχή μας από τέτοια θρεντ είναι η καλύτερη απάντηση.

Κάποιος έγραφε στην υπογραφή του , όταν τσακώνεσαι με έναν ηλίθιο όποιος παρακολουθεί δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποιος είναι ποιος.

Εύχομαι την επόμενη φορά που θα γραφτεί κάποιος στο μοτο να κριθεί για αυτά που λέει , με το δικαίωμα να τα λέει και όχι με το προφίλ του ή από το φύλο του ή από τα φαντάσματα του παρελθόντος ( τουλάχιστον μέχρι το νικ να γίνει άνθρωπος με σάρκα και οστά σε συνάντηση – βόλτα )

Ένα συγγνώμη από εμένα , όχι ειδικά στην Φαίδρα , σε οποιονδήποτε αντιμετώπισε άδικη κριτική στο μοτο ΜΑΣ

Φαίδρα ελπίζω να αναθεωρήσεις την άποψη σου για την αρχική αντίδραση μας και να ξέρεις άτομα που τώρα σου επιτέθηκαν ίσως αύριο γίνουν φίλοι σου που θα δώσουν και την ψυχή τους για να σε βοηθήσουν

Καλώς ήρθες να είσαι πάντα καλά και όρθια
    θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
    ...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
    Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
    πω-πω μια κανονια!!!!

Καλως το κοριτσι! Ειναι ωραια εδω! Το φαι ειναι λιγο βαρυ, γιατι βαζουμε πολλα μπαχαρικα, αλλα θα συνηθησεις' Στη δικη σου πτερυγα ειναι τα καλυτερα παιδια, μην τους δινεις ομως και πολυ αερα!!! :rotflmao:

Όπως τα λέει ο Μαρούλης παιδιά..

Εμείς πάμε με κλειστά μάτια στον χαβαλέ γιατί έτσι μάθαμε να λειτουργούμε εδώ μέσα ή μάλλον έτσι μας έκαναν δυο τρεις που θεώρησαν πλάκα να κάνουν sign in με γυναικείο νικ..

Στο πραγματικό μέλος όμως που κάνει εγγραφή δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά ειδικά στην αρχή που είναι το ήμισυ του παντός..

Προσωπικά επιφυλλάσομαι πάντα στην αρχή, μετά από κάμποσες σελίδες είχα αρχίσει να πιστεύω ότι πίσω απ'τη Φαίδρα κρύβεται πάλι κάποιος πρώην.. όμως δεν ήταν έτσι. Και είναι κρίμα για τη Φαίδρα πρώτα απ'όλα.

Και κάτι άλλο που θα πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή, δεν φεύγει ένα κορίτσι μέσα απ'το φόρουμ μ'αυτό τον τρόπο άλλα ένας άνθρωπος..

Καλωσήρθες κοπελιά, είμαστε ολίγον πειραχτήρια αλλά έχουμε καλή καρδιά

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Καλωσόρισες Ντουκατίστρα

Καλά να περάσεις εδώ μέσα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    O λυκος ειναι ........... και μεγαλη πενα λεμε
    +750
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα