Σελίδα 7 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 373

Θέμα: ΦΩΤΟ Racing ΤΥΜΠΑΚΙ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Ευτυχώς δεν έπαθες τίποτα.Οι ζημιές απ ότι είδα μικρές.Άντε και στο επόμενο καλύτερη τύχη.

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Συγχαρητήρια ρε παιδιά !!!! πάντα να περνάτε καλά και καλά αποτελέσματα!!!

ps: ρε παιδιά ο Σταυρουλάκης ακόμα τρέχει ? πω - πω με γυρίσατε χρόνια πίσω...τι λέτε ρε ....
    και ύστερα λέω ότι εγώ μεγάλωσα στα 37 πάμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Συγχαρητήρια και από μένα για το μικρο (αν και πίστεψα από τη πρώτη στιγμή ότι θα πάει καλά) και σε όλα τα παιδιά που τρέξανε γιατί τα πήγαν περίφημα (το επίπεδο νοτίου Ελλάδος ταχύτητας έχει ανέβει πάρα πολύ )
    όσο για μένα το κουλό μάλλον δεν ήταν η μέρα μου σε αυτό βέβαια βοήθησε και ο διάκος που είχε κάνει τη πίστα πολύ σφικτή (στα μέτρα του) και ειχε και πολύ χαλίκι ρε αδερφέ με αποτέλεσμα να φάω κάτι γλίστρες κ ύστερα τι να κάνω μετά και εγώ ο έρμος με 190 λάστιχο
    αα και μη ξεχνάς ότι αυτός που βγήκε πρώτος δεν είναι και κανένας τυχαίος

χμμ καλύτερα να μην αρχίσω να λέω διάφορες δικαιολογίες σαν μερικούς μερικούς

Y.Γ. Αυτό που πρέπει όμως να τονίσουμε είναι ότι περάσαμε όμορφα και πάνω απ όλα χωρίς πτώσεις

ρε παιδια μπορειτε να μου λυσετε μια απορια?ο διακος ασχολιοταν με δρομου μηχανακια γιατι εγω τον ξερω απο μοτοκρος και μοταρντ στα οποια ηταν απιαστος και με πανελληνια πρωταθληματα.τωρα στα δρομου ειναι και εκει απιαστος αυτο τι σημαινει οτι αν εχεις ταλεντο πας παντου γρηγορα η κρυβονται κρυφες προπονησεις πολλων ωρων απο πισω?για πεστε μου παρακαλω?

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
    ρε παιδια μπορειτε να μου λυσετε μια απορια?ο διακος ασχολιοταν με δρομου μηχανακια γιατι εγω τον ξερω απο μοτοκρος και μοταρντ στα οποια ηταν απιαστος και με πανελληνια πρωταθληματα.τωρα στα δρομου ειναι και εκει απιαστος αυτο τι σημαινει οτι αν εχεις ταλεντο πας παντου γρηγορα η κρυβονται κρυφες προπονησεις πολλων ωρων απο πισω?για πεστε μου παρακαλω?
    Στο πανελλήνιο με μοτάρντ τρέχει ακόμα και πρωταγωνιστή στις πρώτες θέσεις συνέχεια όσο για τη ταχύτητα κάνει τα δικά του δηλαδή φτιάχνει τη πίστα όπως του αρέσει η όπως τον βολεύει για να καταλάβεις όσο καιρό τρέχει με 600 έχει χαράξει τη πίστα στα μέτρα του τι εννοώ χωρίς σχεδόν καθόλου ευθείες, στο 1000 που έχω εγώ αν και το έχω κοντύνει αρκετά βάζω μέχρι τρίτη και η στροφές είναι πάρα πολύ κλειστές για γέλια του χρόνου αν μπει με κανένα 1000 τότε η χαράξει θα είναι τελείως διαφορετική
    Στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει το 2007 και είχαν έρθει μερικά παιδιά από το πανελλήνιο όπως ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Ο ΤΖΟΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ και άλλοι τότε η χάραξη της πίστας ήταν πολύ πιο ανοικτή παρόλα αυτά την είχαν βγάλει ακατάλληλη για αγώνα πανελληνίου επιπέδου γιατί ήταν πολύ μικρή από τότε ο φίλος μου ο Νίκος κάθε φορά τη κάνει όλο και πιο σφικτή σε λίγο έτσι που πάει θα μπαίνω με το SM μου και στη συνέχεια κάνει μερικές παραπάνω κρυφές προπονήσεις ένα άλλο ατού που έχει περισσότερο από εμάς είναι ότι ρισκάρει παρά πολύ γιατί τρέχει με ξένα μηχανάκια και σε αγώνα αν δεν τα δώσεις όλα αν δεν ρισκάρεις δηλαδή δεν μπορείς να φέρεις καλά αποτελέσματα συν όλα αυτά βέβαια δεν παύει να είναι ένας πολύ καλός οδηγός ο ΝΙΚΟΣ που από τι ξέρω ίσος του χρόνου να τρέξει και στο πανελλήνιο με το APRILIA V4 για να δούμε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4646.jpg 
Προβολές:	576 
Μέγεθος:	95,8 KB 
ID:	126238
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

συμφωνω φιλε jimk7 αλλα και εσυ εισαι παρα πολυ καλος οδηγος και με περισσοτερη εμπειρια απο το διακο και ομως δεν τον πιανεις στο τυμπακι.λες οτι επιτηδες μενει στα 600 και δεν τολμαει να σε συναγωνιστει στα 1000?ας περιμενουμε λοιπον του χρονου που αν τρεξει στα χιλια οπως λες να δουμε πραγματικες μαχες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
    συμφωνω φιλε jimk7 αλλα και εσυ εισαι παρα πολυ καλος οδηγος και με περισσοτερη εμπειρια απο το διακο και ομως δεν τον πιανεις στο τυμπακι.λες οτι επιτηδες μενει στα 600 και δεν τολμαει να σε συναγωνιστει στα 1000?ας περιμενουμε λοιπον του χρονου που αν τρεξει στα χιλια οπως λες να δουμε πραγματικες μαχες.
    Μάλλον δεν με κατάλαβες ίσος να φταίω και εγώ έχουμε και λέμε

1)Σαφώς και δεν έχω μεγαλύτερη εμπειρία γιατί έχω τρέξει μόνο 9 αγώνες ενώ ο ΝΙΚΟΣ τρέχει από μικρό παιδί εξάλλου αυτή είναι και η δουλειά του δηλαδή μπροστά του είμαι ερασιτέχνης τώρα αν μπορώ να τον πιάσω η όχι υπό αυτές τις συνθήκες δεν νομίζω ποτέ να τα καταφέρω , αλλά αν θες να συγκρίνεις δυο οδηγούς το σωστό είναι να τρέξουν σε μια πίστα που να μην τη ξέρει κανείς από τους δυο και με ίδιο μηχανάκι και
    2)δεν το κάνει επίτηδες και δεν τρέχει με 1000 απλά ακόμα δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία να του δώσουν τέτοιο μηχανάκι όταν του δοθεί πιστεύω ότι θα τα πάει εξίσου καλά απλός τώρα που τρέχει με 600 προσπαθεί να κάνει τα πράγματα όπως τον συμφέρει όλα αυτά βέβαια είναι μόνο η προσωπική μου άποψη που μπορεί να είναι και λάθος

Όνομα:	dsc06261.jpg 
Προβολές:	549 
Μέγεθος:	70,2 KB 
ID:	126332

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Μάλλον δεν με κατάλαβες ίσος να φταίω και εγώ
    Χαχαχαχαχαχα Μητσακο???

Τι εγινε σε κολλησα και δεν μπορουν να σε καταλαβουν και εσενα οταν γραφεις????

χαχα πλακα εχουμε!!!

Ωραια φωτο!!!!
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Χαχαχαχαχαχα Μητσακο???

Τι εγινε σε κολλησα και δεν μπορουν να σε καταλαβουν και εσενα οταν γραφεις????

χαχα πλακα εχουμε!!!

Ωραια φωτο!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θυμασαι την κουβεντα στο μαγαζι...
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    Συγχαρητήρια ρε παιδιά !!!! πάντα να περνάτε καλά και καλά αποτελέσματα!!!

ps: ρε παιδιά ο Σταυρουλάκης ακόμα τρέχει ? πω - πω με γυρίσατε χρόνια πίσω...τι λέτε ρε ....
    και ύστερα λέω ότι εγώ μεγάλωσα στα 37 πάμε

για να θυμουντε οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεωτεροι....

Όνομα:	20.jpg 
Προβολές:	540 
Μέγεθος:	88,8 KB 
ID:	126333
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: θυμασαι την κουβεντα στο μαγαζι...
    Ναι ναι......

Αντε και μολις ξαναρθω στο μαγαζι να δω το RIZLA ε???

Αληθεια δεν μου πες ποτε θα κανουμε την μεταβιβαση???

in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Ναι ναι......

Αντε και μολις ξαναρθω στο μαγαζι να δω το RIZLA ε???

Αληθεια δεν μου πες ποτε θα κανουμε την μεταβιβαση???

ελα εσυ με το καλο...και μη σε νοιαζει τιποτα
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Kαινουργιες φωτο απο τον αγωνα του Τυμπακιου 23-3-08

Όνομα:	4548.jpg 
Προβολές:	530 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	127706

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	4587.jpg 
Προβολές:	521 
Μέγεθος:	93,0 KB 
ID:	127707

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Όνομα:	img_4582.jpg 
Προβολές:	521 
Μέγεθος:	93,1 KB 
ID:	127708

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Σελίδα 7 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκδρομη -μαθημα........Στην Β.Ευβοια (Φωτο προστεθηκαν)
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 98
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 07:26
  2. Φωτό από την τελευταία Βόλτα ....
    από swtos στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 16:11
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/12/2003, 16:05
  4. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4