Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 122

Θέμα: Θα γελάσετε πολύ εάν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από natit
    (ξερω ξερω μανωλη....ειμαι μεγαλη ρουφιανα)
    Είσαι είσαι :rotflmao: :rotflmao:

Νατάσα το S2R ήταν είναι και παραμένει μέσα μου κουκλάρα, οδήγησα μάλιστα ένα πρόσφατα και τον απόχασα το μπούσουλα !

Αλλά το κλικ πέρασε λίγο μετά, έτσι απλά, το ίδιο αρχίζει και συμβαίνει με το CB1000R που τό'χω και στην υπογραφή μου ακόμα τρομάρα μου

Δεν μπορώ να με καταλάβω πάντως, σε όλα μα σε όλα είμαι σταθερός χαρακτήρας ο άτιμος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δεν μπορώ να με καταλάβω πάντως, σε όλα μα σε όλα είμαι σταθερός χαρακτήρας ο άτιμος.
    Και στις γυναικες πανω απο ΟΛΑ, Μακη μου! Πιστε και τρυφερε, αλλα συναμα και ερωτιαρη και δυναμικου πανω απο ολα ΑΝΤΡΑ!

(ενταξει; το ειδε η γυναικα το μηνυμα η να συνεχισουμε; )

Παντως, στα σοβαρα εμενα παντα μου αρεσε πολυ το Βαρκαδερο, και ειδικα με αυτους τους ωραιους αεραγωγους στα φερινγκ που θυμιζουν το VFR... Παντως, οντως, ειναι η προσωποιηση της αρχοντιας στο ταξιδι αυτο το μηχανακι... Και ειναι ενα μηχανακι που θα σε παει στην ακρη του κοσμου και θα σε φερει και δεν θα παθει ποτε τιποτα (Ηονδα γαρ...) :smilea:
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Παντως, στα σοβαρα εμενα παντα μου αρεσε πολυ το Βαρκαδερο, και ειδικα με αυτους τους ωραιους αεραγωγους στα φερινγκ που θυμιζουν το VFR... Παντως, οντως, ειναι η προσωποιηση της αρχοντιας στο ταξιδι αυτο το μηχανακι... Και ειναι ενα μηχανακι που θα σε παει στην ακρη του κοσμου και θα σε φερει και δεν θα παθει ποτε τιποτα (Ηονδα γαρ...) :smilea:
    Καλά Νικόλα μου, εσύ φυρί φυρί το πας να μας δέσουνε αγκαλιά στο λιθοβολισμό :rotflmao:

Κρύβε λόγια ρε, αυτά να τα λέμε με πιμί μόνο :rotflmao:

Συμφωνώ πάντως, εγώ προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα στραβό στο Βαραντέρο πάνω

Συμφωνώ πάντως, εγώ προσωπικά δεν βρίσκω τίποτα στραβό στο Βαραντέρο πάνω
    Μόνο το βάρος και τον όγκο που ΔΕΝ κατάφεραν να τα ελαττώσουν όλα αυτά τα χρόνια σε αντίθεση με άλλα μηαχνάκια που αυξανουν κυβικά, αυξάνουν ιπποδύναμη αλλά μειώνουν βάρος και όγκο.

Κατα τα άλλα, εαν θέλεις κάτι "αρχοντικό" (όπως και αν εννοούμε ο καθένας μας τον όρο αυτό), κατι που να φαει τα χιλιόμετρα σε ευρωπαϊκούς δρόμους δικάβαλο και τριβάλιτσο άνετα, τοτε το Βαρα (sic) ειναι ΜΙΑ απο τις καλές επιλογές

Απλα υπάρχουν κι άλλες*

*μάρκες μηχανών εννοώ αλλα δε θέλω να στο πω απότομα μην πάθεις τίποτα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Kαπ, μιας και μιλαμε σοβαρα, ξερεις καλα αφου γραφεις και εσυ χιλιομετρα, οτι σε καποιες περιπτωσεις ο "μεγαλος" ογκος μπροστα ειναι επιθυμητος -ειδικα οταν διανυεις χιλιαδες χιλιομετρα υπο συνθηκες παντος ειδους. Βλεπε BMW 1200 GT, Paneuropean κλπ.

Εχω την αισθηση οτι αν ηθελε η Honda (και καθε Honda) θα μπορουσε να μειωσει μεχρι ενα βαθμο τον ογκο μπροστα της μηχανης, αλλα τον εχει κρατησει συνειδητα.

Εδω αλλα μηχανακια που θελουν να λογιζονται πολυ πιο "σπορ" και ειναι γομαρια! Διπλα μου εχω το τελευταιο τευχος του Power bikes, οπου εχει τεστ της νεας Hayabusa. Την ζυγισανε και ξερεις τι εδειξε; 267.5 ολοκληρα κιλα! Μεσα στο ιδιο περιοδικο εχει τεστ του 1400 GTR και της BMW 1200 GT -το 1400 στα 280+ κιλα ενω το 1200 στα ιδια με το Busa...

Οσο για τα κυβικα και τα αλογα, δεν θα διαφωνησω, αλλα ξερεις καλα οτι σε αυτη τη κατηγορια το ζητουμενο ΔΕΝ ειναι οι τελικες και τα νουμερα, αλλα η χρησιμη ροπη, η αισθηση του μοτερ και η αξιοπιστια. Τωρα αν ανεβαζε 10-15 αλογα το μοτερ της η Honda δεν νομιζω να χαλαγε κανεναν, αλλα και ετσι δεν πειραζει ιδιαιτερα.

Ειναι μια μηχανη καλη, αξιοπιστη, ανετη και ομορφη (για εμενα) -και αποδειξη του ποσο καλη ειναι, ειναι ολα τα Βαραντερια που κυκλοφορουν στο εξωτερικο. Μονο στην Ελλαδα θεωρουνται τετοιες μηχανες χαλια -βλεπεις ο υπερπαγκοσμιος Ελληνας (που δεν τρεχει στα MotoGP γιατι τον φαγανε τα συμφεροντα ) αν δεν παρκαρει 235 αλογα και 42 κιλα ροπης εξω απο την καφετερια δεν θεωρει οτι εχει μηχανη!
    Νίκος
    Open Horizons

Τελικές και νούμερα σίγουρα δεν είναι το ζητούμενο, άλλωστε ενα "ονοφ" μηχανάκι με το σχήμα που έχει δεν έχει νόημα να πάει πολύ πανω απο 200-220, δε θα κρατιέται μετά - δεν είναι οτι δεν μπορούν οι κινητήρες, ειναι όπως λες οτι άλλα θες...

Το ζητούμενο σε αυτές τις κατηγορίες των 1000ριών είναι η μεγάλη ροπή απο χαμηλα (να μην αλλάζεις ταχύτητες) και η άνεση μια και υποτίθεται οτι φτιάχτηκαν για να περνάς 6-8 ώρες στη σέλα ημερησίως

(ασχέτως του τι κάνουμε εμείς = )

Για τα σπορ συμφωνώ και το FJR κάπου εκεί κυμαίνεται...

Η ένστασή μου για το Βαρα είναι οτι απλά ή Χόντα με τον συντηρητισμό της δεν ακολούθησε τη λογική μικρότερο βάρος, περισσότερα άλογα (δες τη σειρά R****GS της BMW απο τα 1100 στα 1150 στα 1200...)

Τεσπα, δεν πρόκειται να την πάρει ο μακις , οπότε τζάμπα συζητάμε :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τεσπα, δεν πρόκειται να την πάρει ο μακις , οπότε τζάμπα συζητάμε :rotflmao:
    Για το Βonneville δεν είπε τίποτα ακόμα ;

:rotflmao:

περιμένω

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    Νίκος
    Open Horizons

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ε ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    Εγώ τη θέση μου την ξεκαθάρισα !:o

Μυαλό μηδέν τρεχαπετάμενο κι όπου φυσάει ο άνεμος πάει :a24: :rotflmao:

Έχεις πιάσει το νόημα πάντως στο τι με τράβηξε στο Βάρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

Έχεις πιάσει το νόημα πάντως στο τι με τράβηξε στο Βάρα

Ο ''ουριος ανεμος'' που αποπνεει ε???
    Σφαζε κανα κατσικακι που και που να μη σε πιανει φουρτουνα..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ: οτι 8ες εσυ Μακουλη κι εμεις μαζι σου!!!

Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Ο ''ουριος ανεμος'' που αποπνεει ε???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εμ πως ;

Σε έχει προσπεράσει ποτέ τράκτορας σταματημένη και να σε εχει ταρακουνήσει με τον αέρα του ; Τάλε κουάλε !

Η αίσθηση της υπεροχής παιδί μου :o

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μάκη υπομονή αντράκι μου & θα τα πούμε όλα από κοντά για το νέο σου μηχανάκι*

* BMW F800GS

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μάκη υπομονή αντράκι μου & θα τα πούμε όλα από κοντά για το νέο σου μηχανάκι*
    * BMW F800GS
    Α για έλα τώρα ρε Μιχαλιό που σε βρήκα

Πότε σου είπαν ότι θα το δούμε από κοντά στο νησί ;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Α για έλα τώρα ρε Μιχαλιό που σε βρήκα

Πότε σου είπαν ότι θα το δούμε από κοντά στο νησί ;
    Το Μάρτη θα είναι εδώ. Χθες ήταν το φιλαράκι μου για ενημέρωση στην Αθήνα, όσον αφορά service & τα σχετικά. Η τιμή είναι αυτή που συζητάμε, γύρω στα 11 και κάτι. Από specs & τα σχετικά μπορείς να δεις εδώ. Το μηχανάκι μετράει...

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως θα ήταν το MATRIX εαν έτρεχε σε Windows.....!!!!
    από SeNNinhA στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2008, 07:57
  2. θα αγοραζατε Er-6 για πρωτη μοτο??(πολυ πρωτη ομως)!!!
    από dimdil στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 10:15
  3. Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 14:30
  4. Τι θα συνέβαινε εάν βάζαμε τα ζώδια να τρέξουν 100 μ..
    από free rider στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2005, 17:28
  5. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2005, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ