Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 115

Θέμα: Aληθεια ή μυθος?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Den eimai ratsistis.. Autos einai alvanos... Exei megali diafora an katseis kai to skefteis.
    re filarako ti na sizitame tora? mono na gelaso mporo

ego pantos se olous san kai sena mia efxi dino

na erotefteis alvanida na do meta ti tha kaneis

kales giortes
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Kai mia dieukrinisi... Den eimai ratsistis.. Autos einai alvanos... Exei megali diafora an katseis kai to skefteis...!!!

Kai pali Kales Giortes!!
    :hypnotize

δηλ? που και ποια ειναι η διαφορά? αν μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω.

γιατι (συγνωμη κιολας για τον παραλληλισμο) αλλα και οι γερμανοι skinheads το ιδιο ελεγα
    ''Δεν ειμαστε ρατσιστες, αυτοι ειναι ξένοι''
    και ως μετανάστης δεν έχω και πολυ καλη αποψη για τετοιου ειδους αντιληψεις....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Για πες μου φιλε ακατανομαστε η υπογραφη που εχει ο Aggelos_SV δεν σας πειραζει?? Μονο η δικια μου σας πειραξε?? και αν δεν θυμασαι πια λεω : ''...γ@μω τους @!Β@ν0υ$...''
    Έχεις δεί που παραπέμπει η υπογραφή του; Έχει να κάνει με ένα περιστατικό και την έγραψε αφού του συνέβη! Αν θέλεις κάνε ένα κλικ επάνω της να δείς!
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

''Στις αντιθέσεις είναι η γοητεία, σε κάθε είδους οντότητα
    δες πόσο βαρετή θα ήταν χωρίς διαφορετικότητα η πραγματικότητα,
    ολόκληρη η ανθρωπότητα ένα μυστήριο χαρμάνι,
    πάντα μυστήριες ταχύτητες ο δερβίσης θα πιάνει
    μυστήρια στον πεντοζάλη θα χτυπά το στιβάνι
    κι ένα ζεστό ρεύμα ανάτασης, από το σβέρκο θα σε πιάνει
    είναι συναίσθημα βαρύτητας και συνάμα λυτρωτικό
    να εκτιμώ και να μη φοβάμαι κάθε τι διαφορετικό...

Μακάρι να ταιριάζαν και οι άνθρωποι, μακάρι
    είναι οι δρόμοι μακρινοί, τα εμπόδια πολλά
    τι κι αν η τύχη γύρισε παράξενα το ζάρι
    ολόιδια ας μη γίνουνε τα διαφορετικά.''

Στίχοι: Γιώργος Γαρεφαλάκης
    Συνθέτης: Γιάννης Χαρούλης
    Τραγούδι: Δύση και Ανατολή

αν θέλετε να τ'ακούσετε κιόλας
    http://www.youtube.com/watch?v=Rxvz4hd91TA

EDMARIOS δώσε βάση στους στίχους, αν και νομίζω ότι είσαι πολύ στενόμυαλος (ή πολύ πιτσιρικάς) για να καταλάβεις...το ''δεν είμαι ρατσιστής, αυτός είναι αλβανός'' μάλλον σε βολεύει...φίλε δυστυχώς δεν είναι απόψεις αυτές που έχεις...

''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    na erotefteis alvanida na do meta ti tha kaneis

kales giortes
    Αυτο μπορω να το πω μετα βεβαιωτητωςε οτι δεν παιζει να γινει για κανεναν λογο... Δεν παιζει αυτο που λες... Οσο ομορφη και να ειναι δεν...:o

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.

EDMARIOS δώσε βάση στους στίχους, αν και νομίζω ότι είσαι πολύ στενόμυαλος (ή πολύ πιτσιρικάς) για να καταλάβεις...το ''δεν είμαι ρατσιστής, αυτός είναι αλβανός'' μάλλον σε βολεύει...φίλε δυστυχώς δεν είναι απόψεις αυτές που έχεις...

Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη και δεν καταπιεζω κανεναν να την δεχτη... Αλλα αυτο δεν αλλαζει οπως και να εχει... Ο καθενας εχει δικαιωμα να λεει την γνωμη του στο κατω κατω Δημοκρατια εχουμε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    :hypnotize

δηλ? που και ποια ειναι η διαφορά? αν μπορεις να μου εξηγησεις σε παρακαλω.

γιατι (συγνωμη κιολας για τον παραλληλισμο) αλλα και οι γερμανοι skinheads το ιδιο ελεγα
    ''Δεν ειμαστε ρατσιστες, αυτοι ειναι ξένοι''
    και ως μετανάστης δεν έχω και πολυ καλη αποψη για τετοιου ειδους αντιληψεις....

Να σου πω ποια ειναι η διαφορα... Οταν πας σε μια ξενη χωρα που σου δινουν ψωμη να φας και μια στεγη να κοιμηθεις πρεπει να το σεβεσαι και να τιμας αυτον που στα παρεχει αυτα... Οταν λοιπον γυρναει ενας απο αυτους και την εχει δει καπως και μου το παιζει καποιος μεσα στην ιδια μου την χωρα... οχι ρε φιλε δεν το ανεχομαι εγω προσωπικα... Βεβαια οφειλω να πω οτι δεν τους παιρνει ολους η μπαλα γιατι υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι σεβοντα αυτα που ειπα πιο πανω και μαλιστα τους γνωριζω και δεν κολλαω να πω οτι κανω και παρεα μαζι τους... Αυτη ομως δεν με ενοχλουνε ουτε την εχουν δει καπως... Και ειναι τιμιοι , εχουν την δουλεια τους , τις παρεες τους και γενικοτερα δεν ενοχλουν κανεναν... Σε αντιθεση με αλλους... Και για αυτο λεω δεν ειμαι εγω ρατσιστης αυτος ειναι αλβανος και εδω ειναι η διαφορα ρατσιστης θα ημουν αν πιστευα και ελεγα αυτα που λεω για ολους...Ανεξερετως... Αλλα τα λεω για συγκεκριμενους... Γιατι δεν εχει γινει κατι παρομοιο με μεταναστες απο αλλες χωρες?? Γιατι εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο με ανθρωπους αλλης χωρας εκτος απο τους... Βεβαια δεν το αποκλειω κιολας επειδη δεν το εχω ακουσει εγω να μην εχει γινει κιολας...

Μου αρεσει που επιμενεις να τραβας την κουβεντα.......

Keep walking........

Αληθεια ή μυθος ο καλος Αλβανος?

:a12:

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Να σου πω ποια ειναι η διαφορα... Οταν πας σε μια ξενη χωρα που σου δινουν ψωμη να φας και μια στεγη να κοιμηθεις πρεπει να το σεβεσαι και να τιμας αυτον που στα παρεχει αυτα... Οταν λοιπον γυρναει ενας απο αυτους και την εχει δει καπως και μου το παιζει καποιος μεσα στην ιδια μου την χωρα... οχι ρε φιλε δεν το ανεχομαι εγω προσωπικα... Βεβαια οφειλω να πω οτι δεν τους παιρνει ολους η μπαλα γιατι υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι σεβοντα αυτα που ειπα πιο πανω και μαλιστα τους γνωριζω και δεν κολλαω να πω οτι κανω και παρεα μαζι τους... Αυτη ομως δεν με ενοχλουνε ουτε την εχουν δει καπως... Και ειναι τιμιοι , εχουν την δουλεια τους , τις παρεες τους και γενικοτερα δεν ενοχλουν κανεναν... Σε αντιθεση με αλλους... Και για αυτο λεω δεν ειμαι εγω ρατσιστης αυτος ειναι αλβανος και εδω ειναι η διαφορα ρατσιστης θα ημουν αν πιστευα και ελεγα αυτα που λεω για ολους...Ανεξερετως... Αλλα τα λεω για συγκεκριμενους... Γιατι δεν εχει γινει κατι παρομοιο με μεταναστες απο αλλες χωρες?? Γιατι εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο με ανθρωπους αλλης χωρας εκτος απο τους... Βεβαια δεν το αποκλειω κιολας επειδη δεν το εχω ακουσει εγω να μην εχει γινει κιολας...
    ''δεν ειμαι ρατσιστης, ΑΥΤΟΙ ειναι αλβανοι'' = απεχθανομαι ΟΛΟΥΣ τους αλβανους!!!!!
    έτσι ειναι.....

και το οτι το ''παίζουν κάπως'' και το οτι την ''έχουν δει κάπως'' μήπως οφειλετε γιατι τους βλέπουμε ως ''χαμαλιδες'' και ως '' εργάτες χαμηλων απιτησεων''?
    μήπως επιδει ΕΜΕΙΣ τους αντιμετωπίζουμε με την συμπεριφορά που αναφέρεις και ''υπερασπίζεσαι''?
    και σίγουρα υπέρχουν και λαλακες μεταξυ τους, όπως λαλακες υπήρχαν μεταξύ των ελληνων μεταναστων και μας έπαιρνε ΟΛΟΥΣ η μπάλα!!!
    (και μην πει κανεις οτι ''οχι οι ελληνες δεν έκαναν ετσι...και εμεις ως μεταναστες ειμασταν αλλιως'' ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ!!!)

πραγματικα λυπάμαι που σκεφτεσαι έτσι.....
    κατανοω οτι η πολυαριθμη και αναρχη εισρροη μεταναστων σε ενα ''εθνικα καθαρο'' περιβάλλον θα δημιουργησει τριγμούς, καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολα να προσαρμοστουμε στο γεγονός οτι απο χωρα παραγωγής μεταναστων εχουμε μεταβληθει σε χωρα υποδοχής τους. αλλα τον ρατσισμό απο ΕΛΛΗΝΕΣ δεν μπορω να τον καταλαβω!!!!

edit: απλα σου ευχομαι να μην βρεθεις να βλέπεις τα πράγματα απο την πλευρα τους καποια μερα....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    δηλαδή αν σου βρουμε παραδείγματα ελλήνων μεταναστών που μεγαλούργησαν στο έγγλημα στο εξωτερικό, σημαίνει οτι όλοι οι Έλληνες ειναι σκατα ε???
    τρομερή λογική φίλε...
    και δεν μπαίνω στη λογική "ξένη χώρα" κτλ....ποιανου ειναι η χωρα άραγε?δικια σου???
    αν ειναι δικιά σου να μας το πεις.....
    οταν καποιος τρώει ψωμί απο εργασία δεν του το χαρίζει κανενας...το έχει δουλέψει....
    και πολλοί πλέον Αλβανοί ειναι μάστορες και "δίνουν ψωμί" σε άλλους.....
    αν πάλι ειναι κακοποιό στοιχείο ειναι δουλεια του ευνομούμενου κρατους (που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ΣΟΥ) να τον στειλει στη φυλακή ή πίσω στην πατρίδα του...

δεν καταλήγει πουθενά η λογική σου....φτάνει να το καταλάβεις γρήγορα....απλα καλύπτει τις αδυναμίες ενος προσωπικού σου συστηματος αξιών ....

Υ.Γ. η δική μου προκλητική προς το άτομό σου απάντηση οφειλόταν καθαρά στην υπογραφή σου....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    ...Οταν λοιπον γυρναει ενας απο αυτους και την εχει δει καπως και μου το παιζει καποιος μεσα στην ιδια μου την χωρα... οχι ρε φιλε δεν το ανεχομαι εγω προσωπικα...

Βεβαια οφειλω να πω οτι δεν τους παιρνει ολους η μπαλα γιατι υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι σεβοντα αυτα που ειπα πιο πανω και μαλιστα τους γνωριζω και δεν κολλαω να πω οτι κανω και παρεα μαζι τους...

Αυτη ομως δεν με ενοχλουνε ουτε την εχουν δει καπως... Και ειναι τιμιοι , εχουν την δουλεια τους , τις παρεες τους και γενικοτερα δεν ενοχλουν κανεναν... Σε αντιθεση με αλλους...

Και για αυτο λεω δεν ειμαι εγω ρατσιστης αυτος ειναι αλβανος και εδω ειναι η διαφορα ρατσιστης θα ημουν αν πιστευα και ελεγα αυτα που λεω για ολους...Ανεξερετως... Αλλα τα λεω για συγκεκριμενους... Γιατι δεν εχει γινει κατι παρομοιο με μεταναστες απο αλλες χωρες??
    από αυτά που λες νομίζω ότι τα χεις μπερδέψει λίγο

το ότι είναι αυτός μαλάκας δε σημαίνει ότι όλοι οι αλβανοί είναι μαλάκες
    ο ίδιος το λες ότι υπάρχουν κι άλλοι που δε σε ενοχλούν
    επομένως υπάρχει ένας που είναι μαλάκας και σε ενοχλεί (δικαίως) και κατά σύμπτωση είναι και αλβανός, γιατί πρέπει να κολλάς στην εθνικότητα, θεωρείς ότι αν ήταν από αλλού θα ήταν κάτι άλλο; πάλι μαλάκας θα ταν. αλλά αυτά τα δύο γεγονότα είναι ασυσχέτιστα

όταν λες λοιπόν δεν είμαι ρατσιστής αυτός είναι αλβανός τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι και ομιλείς απολύτως στερεοτυπικά, είναι αδύνατο ο ακροατής να καταλάβει όλο αυτό το σκηνικό που εσύ έχεις στο μυαλό σου.

Βεβαια οφειλω να πω οτι δεν τους παιρνει ολους η μπαλα γιατι υπαρχουν και καποιοι οι οποιοι σεβοντα αυτα που ειπα πιο πανω και μαλιστα τους γνωριζω και δεν κολλαω να πω οτι κανω και παρεα μαζι τους... Αυτη ομως δεν με ενοχλουνε ουτε την εχουν δει καπως... Και ειναι τιμιοι , εχουν την δουλεια τους , τις παρεες τους και γενικοτερα δεν ενοχλουν κανεναν... Σε αντιθεση με αλλους... Και για αυτο λεω δεν ειμαι εγω ρατσιστης αυτος ειναι αλβανος και εδω ειναι η διαφορα ρατσιστης θα ημουν αν πιστευα και ελεγα αυτα που λεω για ολους...Ανεξερετως... Αλλα τα λεω για συγκεκριμενους...
    div400 Μαλλον δεν διαβασες καλα το ποστ μου... Ουτε λεω οτι οι Ελληνες ηταν καλυτερη σε αλλες χωρες οπως στη Γερμανια... Και το ξερω απο πρωτο χερι γιατι ο πατερας μου σπουδασε στην Γερμανια... Αλλα δυστηχως ετσι ειναι στην χωρα που ζουμε μαζι με τα ξηρα καιγονται και τα χλωρα... δεν πιστευω να εισαι αντιθετος με αυτο οτι μαζι με τα ξηρα καιγονται και τα χλωρα??

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    δηλαδή αν σου βρουμε παραδείγματα ελλήνων μεταναστών που μεγαλούργησαν στο έγγλημα στο εξωτερικό, σημαίνει οτι όλοι οι Έλληνες ειναι σκατα ε???
    τρομερή λογική φίλε...
    και δεν μπαίνω στη λογική "ξένη χώρα" κτλ....ποιανου ειναι η χωρα άραγε?δικια σου???
    αν ειναι δικιά σου να μας το πεις.....
    οταν καποιος τρώει ψωμί απο εργασία δεν του το χαρίζει κανενας...το έχει δουλέψει....
    και πολλοί πλέον Αλβανοί ειναι μάστορες και "δίνουν ψωμί" σε άλλους.....
    αν πάλι ειναι κακοποιό στοιχείο ειναι δουλεια του ευνομούμενου κρατους (που δεν υπάρχει στην Ελλάδα ΣΟΥ) να τον στειλει στη φυλακή ή πίσω στην πατρίδα του...

δεν καταλήγει πουθενά η λογική σου....φτάνει να το καταλάβεις γρήγορα....απλα καλύπτει τις αδυναμίες ενος προσωπικού σου συστηματος αξιών ....

Υ.Γ. η δική μου προκλητική προς το άτομό σου απάντηση οφειλόταν καθαρά στην υπογραφή σου....ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΠΟΣΤ....
    Την ιδια λογικη εχω φιλαρακι και για τους Ελληνες που κανουν τα ιδια πραγματα σε αλλες χωρες του εξωτερικου... Ειμαι ατομο το οποιο οπου και να πηγαινω κοιταω να ειμαι ακολουθως των νομων-κανονων που επικρατουν...Δεν μου αρεσουν αυτα τα πραγματα και το λεω... Και δεν ειπα οτι ειναι Η Ελλαδα μου ...
    Απλα την υπερασπιζομαι γιατι ειναι η πατριδα μου... Μηπως σου φαινεται παραξενο και αυτο που υπερασπιζω την πατριδα μου?? Το οτι το κρατος που εχουμε ειναι ενα Μπο%$#*λο και δεν προκειται ποτε να κανει τιποτα δεν χρειαζεται να το πουμε το ξερουν ολοι πια...!! Οποτε οσο μενουν τα συγκεκριμενα ατομα που λεω μεσα στην χωρα ΜΑΣ τις ιδιες αποψεις θα εχω... Και στο κατω κατω δημοκρατια εχουμε το ειπα και πιο πανω...

Υ.Γ να σε ρωτησω εσυ ανεκδοτα με μαυρους δεν λες??δεν ακους??δεν γελας οταν στα λενε??
    αν ναι τοτε εισαι μεγαλος ρατσιστης....

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    από αυτά που λες νομίζω ότι τα χεις μπερδέψει λίγο

το ότι είναι αυτός μαλάκας δε σημαίνει ότι όλοι οι αλβανοί είναι μαλάκες
    ο ίδιος το λες ότι υπάρχουν κι άλλοι που δε σε ενοχλούν
    επομένως υπάρχει ένας που είναι μαλάκας και σε ενοχλεί (δικαίως) και κατά σύμπτωση είναι και αλβανός, γιατί πρέπει να κολλάς στην εθνικότητα, θεωρείς ότι αν ήταν από αλλού θα ήταν κάτι άλλο; πάλι μαλάκας θα ταν. αλλά αυτά τα δύο γεγονότα είναι ασυσχέτιστα

όταν λες λοιπόν δεν είμαι ρατσιστής αυτός είναι αλβανός τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι και ομιλείς απολύτως στερεοτυπικά, είναι αδύνατο ο ακροατής να καταλάβει όλο αυτό το σκηνικό που εσύ έχεις στο μυαλό σου.
    Σαφως δεν ειναι ολοι οι αλβανοι μαλακες... Δεν ειναι ενας ειναι πολλοι οι μαλακες που με ενοχλουν και τυχαινει να ειναι και αλβανοι... αν ηταν καποιας αλλης εθνικοτητας το ιδιο πραγμα θα ελεγα... Ακομα αν ηταν και Ελληνες σε αλλη χωρα... Εσας δηλαδη δεν σας εχει ενοχλησει ποτε αλβανος?? Αυτο που λες τωρα το οτι ο ακροατης δεν μπορει να το καταλαβει... ημουν σιγουρος πως θα γινει και σιγουρα καποιοι αν οχι ολοι δεν εχουν καταλαβει ακριβως τι θελω να πω... μπορει βεβαια να μην το εχω διατυπωσει και εγω σωστα... Επειδη μαλλον εχει γινει κατι τετοιο και αλλο θελω να πω και αλλο καταλαβενετε (δικαιως) ζητω συγγνωμη... Ευχομαι καποια στιγμη να μου δωθει η ευκαιρια να σας τα πω απο κοντα και να καταλαβετε οτι δεν εχω και τοσο αδικο οσο νομιζετε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Μου αρεσει που επιμενεις να τραβας την κουβεντα.......
    Keep walking........
    Αληθεια ή μυθος ο καλος Αλβανος?
    :a12:

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ....!!!!
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 250 Hornet..? Μυθος ή θρυλος?
    από motorfoot στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2006, 15:24
  2. Παντού υπάρχει ένας Μύθος....
    από powerphot στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2006, 15:34
  3. Μεγάλος μύθος