Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 151

Θέμα: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ

Παλαιό μέλος
    Δεν είναι το ίδιο κ το ξέρεις, μην απαντάς μόνο για να απαντάς...τελείως διαφορετικές περιπτώσεις κ συνθήκες...ο ένας πετούσε φωτοβολίδες που άνετα μπορούσαν να σκοτώσουν άνθρωπο.... τώρα για το "ψόφα" ψόφα" δν ήμουν μπροστά ούτε έχω ακούσει κάτι αν έγινε έτσι εγώ το καταδικάζω...αλλά πάλι δεν ξέρω πόσοι φώναζαν....και αν απλά φωνάζει κάποιος μπορείς να του πεις να σκ@σει απλά.....γιατί δεν απειλεί κανέναν.....

θα μου έκανε τεράστια εντύπωση άν έστω και ΕΝΑΣ από όσους φώναζαν "ψόφα" άκουσε την παραμικρή παρατήρηση από τους άλλους

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    2:30 η ώρα . Πάει το έχασα το λεξικό.

Που χάθηκε εκείνη η ψυχή :a13: :a13:
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

...

Αυτο που λες ιωσηφ δεν το ηξερα, κ σαφεστατα ειναι τουλαχιστον βλακεια. Αλλα μη κρινετε αν δεν ξερετε. Εγω προσωπικα ειχα δυο φιλους στο πουλμαν των ατυχων παοκτσηδων στα τεμπη....η μια χαθηκε ο αλλος ζει. Ενας ακομα που πεθανε ηταν αρειανος που συνοδευε τον παοκτση μικρο αδερφο του στην εκδρομα.
    Γιατι το λεω αυτο? Γιατι οταν πηγαμε για 1η φορα στο γηπεδο μπασκετ του παοκ καποιοι δικοι μας φωναξαν εμετικο συνθημα για τους νεκρους του παοκ. Η καταληξη?? ΟΛΟΙ οι συνδεσμιτες ορμησαμε κυριολεκτικα στους δικους μας βλακες, Μιση ωρα πλακωνομασταν μεταξυ μας. Αλλα αυτοι που φωναξαν μια απιστευτη μλκ τοσο μυαλο ειχαν, τοσο βλακες ηταν. Ο οπαδος ομως ηξερε οτι τετοια δεν λεγονται.....

Αραγε θα πει κανεις τιποτα για το θεμα του ποστ? Τον νομο που μονο ισο δεν θεωρει εναν οπαδο με εναν δολοφονο, βιαστη εμπορα πρεζας κλπ??
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ...
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ...
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ...

ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3

Αρχικά δημιουργήθηκε από aNiMaLiC
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ...

ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3

Α μεταξύ σας τα λέτε? Γιατί δεν μου το λέγατε να μην γράφω ?

ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3

ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
    ΟΠΟΙΟΣ Δ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ...

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ...
    ΣΠΑΣ ΕΝΑ ΠΑΓΓΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ Δ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΣΠΑΣ ΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ...

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑ Σ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ...
    ΑΝ ΑΜΥΝΘΕΙΣ Κ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΦΕΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ...

ΑΝ ΑΝΑΨΩ ΠΥΡΣΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΑΩ...
    ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΨΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Π ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ Μ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΠΙΔΩΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ...

ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ...

ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3

ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...
    ΟΠΟΙΟΣ Δ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΣΟ ΑΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ...

ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ...
    ΣΠΑΣ ΕΝΑ ΠΑΓΓΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ Δ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
    ΣΠΑΣ ΕΝΑ ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΩΡΑΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ...

ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑ Σ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ...
    ΑΝ ΑΜΥΝΘΕΙΣ Κ ΣΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΠΑΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΕΦΕΣΗ ΚΛΠ ΚΛΠ...

ΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΨΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Π ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ Μ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΠΙΔΩΚΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΟΥ...

ΚΑΤΩ Ο ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΣ...

ΑΡΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-SUPER3

"ΣΠΑΣ ΕΝΑ ΠΑΓΓΑΚΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΙ Δ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ..."
    Κακός θα πρέπει να τιμωρηθεί για φθορά δημόσιας περιουσίας. Υπάρχει νόμος.

"ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΝΑ Σ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ..."
    Ποιοί? Οι άλλοι οπαδοί? Μα αυτούς δεν λές να τους αφήσουν στην ησυχία τους? Εκτός και αν εννοείς λευτεριά στους ΔΙΚΟΥΣ μας οπαδους.

"ΑΝ ΑΝΑΨΩ ΠΥΡΣΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΑΩ..."
    Ωπ εδω έχεις δίκιο. Αλλα βλέπεις δεν βγάζει κόρακας κοράκου μάτι. Κακος

"ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ..."
    Εγώ θα έλεγα καλύτερα μέσα και οι άλλοι παράνομοι.

Υγ Όσο για το "ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ..." όταν θα είσαι αυτός που θα αποφασίζει για το ποιός θα μιλήσει και ποιός όχι, να μου το απαγορεύσεις

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Ναι δυστυχως ειναι ετσι...εχεις πολυ δικιο σ αυτο...

μακαρι να βρεις ομως κι αλλους σοβαροτερους λογους aNiMaLiC για να παρεις στο κυνηγι και
    να εκδηλωσεις την οργη σου ...

σε αυτους που...

φτιαχνουν το ασφαλιστικο(το γκρεμιζουν)...
    ξεπουλανε την υγεια...
    χτιζουν μεζονετες στην Παρνηθα...
    ζητησαν φακελακι απ την Αμαλια...
    καψανε την Ηλεια...
    Χτιζουν την Ιονια οδο πανω σε ανθρωπινες ζωες...
    Περνανε καμερες πανω απ τα κεφαλια μας...
    Αφηνουν τα ΜΑΤ να κτυπανε τον κοσμακη...

Το πρωτο βημα πρεπει να γινει απο τους προεδρους των ομαδων που ολοι
    ειναι βουτηγμενοι σ αυτο που λεμε "συστημα"

Παραδειγματα φως φαναρι...

Τελος απο μενα και καλη χρονια να χουμε με υγεια
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    @ aNiMaLiC ...............
    Kαι μόνο ο τρόπος που απαντάς με κάνει να λεω για άλλη μια φορά ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ !!!

Όσο για τον πυρσό έχεις ΜΙΣΟ ΔΙΚΙΟ, γιατί απλά στην συγκέντρωση είσαστε όλοι του ίδιου κόμματος και ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΑΝΑΜΜΕΝΟ στους "εχθρούς" ............ το να πανηγυρίσεις ΧΩΡΙΣ ΠΥΡΣΟΥΣ δεν το έχεις σκεφτεί να υποθέσω ............

Μ' αρέσει που με 2 μηνύματα όλα και όλα μας βάζεις και περιορισμούς !!!

οι φυλακές είναι γεμάτες από "οπαδούς" που σπάνε καθίσματα, έτσι δεν είναι ανιμάλικ;;;

μιλάμε δεν κοτάει να κάνει κανείς τίποτε στα γήπεδα, τον τσιμπάνε αμέσως, κι ούτε αναστολές ούτε τίποτε, στους χώνουν στη στενή

ούτε καθίσματα τολμάνε να σπάσουν

ούτε φωτοβολίδες να πετάξουν

ούτε νεράτζια με ξυραφάκια

ούτε με μπετόβαργες και στιλέτα πλακώνονται

ούτε αμάξια σπάνε έξω από τα γήπεδα

ούτε σφάζονται σε προσυμφωνημένες "συναντήσεις"

παναγίτσες είναι

γιατί βγάζουν τέτοιους αυστηρούς νόμους θα 'θελα να 'ξερα...

αφού τα ελληνικά γήπεδα είναι εκκλησίες...

τι να πει κανείς...

Δηλαδή το θέμα μας είναι ότι αφού δεν τιμωρούνται όπως θα έπρεπε οι έμποροι ναρκωτικών και οι βιαστές,να τιμωρούνται λιγότερο αυστηρά και οι "οπαδοί" που δημιουργούν προβλήματα.Είμαστε σοβαροί;Το "οπαδοί" το έβαλα εντός εισαγωγικών γιατί αυτοί για τους οποίους μιλάμε ανάθεμα και αν βλέπουν τον αγώνα όταν είναι στο γήπεδο.Τους έχω δει,έχω πάει άπειρες φορές στο γήπεδο,κάτι κομπλεξικά παιδάκια είναι μονίμως μαστουρωμένα ή μεθυσμένα που σαν σκοπό τους έχουν να πάνε να πλακωθούν και να σπάσουν.Δεν γνωρίζουν τίποτα για τον αγώνα γιατί έχουνε μονίμως γυρισμένη την πλάτη προς το γήπεδο και ασχολούνται με το να βρίσουν και να προκαλέσουν τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπως το γκόλφ,η κολύμβηση και το τέννις.Έχετε δει ποτέ να γίνονται επεισόδια στο Wimbledon ή στο US Open;Προφανώς και όχι...Γιατί να γίνονται στο ποδόσφαιρο;Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει χαρά και σε αυτούς που παίζουν και σε αυτούς που βλέπουν και όσοι αδυνατούν να το καταλάβουν και θέλουν να πηγαίνουν στο γήπεδο για να εκτονώνονται σπάζοντας καρέκλες και βάζοντας φωτιά σε αυτοκίνητα τον μπούλο από τα γήπεδα,δεν τους γουστάρουμε

Υ.Γ Και για να προλάβω ενδεχόμενα πικρόχολα σχόλια ξεκαθαρίζω ότι είμαι 100% αντί-ΝΔ και μου την δίνει απίστευτα ο Ορφανός στα νεύρα αλλά με τους "οπαδούς" πρέπει κάτι να γίνει και σύντομα.Δεν είναι δυνατόν να προστατεύει το κράτος περισσότερο τον θήτη από το θύμα,είναι τραγικό και άδικο
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ Το avatar του/της SvsGreek

Συνεχιστε ακαθεκτα....τρελο γελιο.

Πανω απο 100 ποστ σε αλλο φορουμ με τρελο γελιο με τα λεγομενα σας.
    Ακομα δεν εχετε διαβασει τα αρχικα ποστ....αλλα ειπαμε η βλακεια ειναι ανικητη.:rotflmao: :rotflmao:

ΙΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, οχι καλυτερους, οχι χειροτερους για οπαδους που αναβουν πυρσο, ή οπαδους κομματων που αναβουν πυρσους.
    ΙΣΟΤΗΤΑ.....αλλα δυσκολο να τι πιασετε καποιοι.

ΨΙΤ....οπαδοι αλλων ομαδων δυσκολα πανε πλεον σε ΟΛΑ τα γηπεδα. Οι πιο πολλες συλληψεις για πυρσο εγιναν σε ματς με οπαδους ΜΙΑΣ ομαδας μονο παροντες. Αλλα φανταζομαι δεν εχετε ιδεα....εξαλλου τι σας νοιαζει......εσεις βλεπετε κουτι. Κ φυσικα οσοι ειχαν πυρσο ηθελαν να τον πεταξουν στους οπαδους της ιδιας τους της ομαδας..... Με την εθνικη ομαδα αραγε γιατι οι πυρσοι ειναι ατμοσφαιρα κ δεν συλλαμβανουν οσους απο εμας τους αναβουμε εκει? Α ξεχασα, οταν φοραω φανελα της κολοελλαδας ειμαι "καλος"......

Κ φυσικα δεν εχετε παρει χαμπαρι, δεν θελετε δλδ, οτι ΚΑΘΕ ανθρωπος που παει στο γηπεδο, μπορει να συλληθφει με αυτον τον νομο. Πειτε τον φιλαθλο, πειτε τον οπως θελετε, ασχετως που για ΜΑΣ(τους οργανωμενους), δεν υπαρχουν φιλαθλοι στα Ελληνικα γηπεδα. Εσεις μπορειτε να τους θεωρειτε φιλαθλους, αλλα ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ με αυτον τον τρομονομο κινδυνευουν.

Ο αλλος μιλαει για το ασφαλιστικο...για την υγεια....
    Ε μιας κ ο καθε ενας λεει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΤ, εγω λεω να μιλησουμε για τις πεταλουδες. για τον αρκτουρο και για τον ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑ που ψηφιζει πρασινο κ μπλε εδω κ 30 χρονια κ ΤΟΛΜΑΕΙ κ μιλαει εναντια σε αυτους που κυβερνανε......

Καλη χρονια σε οσους πιστευουν σε ισοτητα, σε δικαιοσυνη.
    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
    Ο παλιος ειναι αλλιως....

Re: Συνεχιστε ακαθεκτα....τρελο γελιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Και γιατί δεν έρχονται εδώ να γελάσουμε παρέα? Ντρέπονται?

Re: Συνεχιστε ακαθεκτα....τρελο γελιο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SvsGreek
    Ακομα δεν εχετε διαβασει τα αρχικα ποστ....αλλα ειπαμε η βλακεια ειναι ανικητη.

η αλήθεια είναι πως όσοι οργανωμένοι πάνε γήπεδο είναι άτομα ενός.... ενός.... ενός.... διαφορετικού διανοητικού και πολιτισμικού επιπέδου....

πώς το έλεγε ο κόκαλης, είναι "επιστήμονες"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠροσοΧη Στουσ Africa-νουσ!!!
    από gixxerpap στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 17/08/2007, 16:54
  2. Διαγραμισεισ Στουσ Δρομουσ Τησ Αθηνασ
    από skambouridis στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 22:55