Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 140

Θέμα: Αξιζει τελικα?

Παλαιό μέλος
    Είσαι.. είσαι ράμπο! Τώρα ποιο είναι το status σου; Είσαι στο κρεββάτι χωρίς να μπορείς να κουνηθείς ή κόβεις βόλτες με τη μηχανάρα σου; Αν ισχύει το δεύτερο γιατί μιλάμε;
    Συντριπτικό κάταγμα κερκίδας και ολένης δεξιού αντιβράχιου
    Εξάρθρωση δεξιού αγκώνα
    Συντριπτικό κάταγμα μηριαίου δεξιού ποδιού
    Συντριπτικό κάταγμα κνήμης, περόνης στο ύψος του κνημίαιου πλατό σε σχήμα ανάποδου Τ ως την άρθρωση του γόνατος του δεξιού ποδιού
    Ολική ρήξη εμπρόσθιου χιαστού συνδέσμου αριστερού γόνατος
    Ολική ρήξη έξω πλαγίου συνδέσμου ως τη λαγοκνημιαία ταινία του αριστερού γόνατος.

Αυτά ήταν τα προβλήματά σου. Οι γρατζουνιές σου. Από δω και κάτω, η οποιαδήποτε παραμονή σε νοσοκομείο με οποιοδήποτε πρόβλημα, δικαιολογεί τέτοια παρεπόμενα.

Αντιμετώπιση νεφρικής ανεπάρκειας λόγω πολύωρης εσωτερικής αιμοραγίας καθώς και κίνδυνος διαμερισματοποίησης και ακροτηριασμός αριστερού ποδιού.
    Αντιμετώπιση λιπόδους εμβολής λόγω κυκλοφορίας μυελού των οστών στο αίμα.
    11ωρη επέμβαση υπό ολική νάρκωση προς αποκατάσταση των καταγμάτων με εξωτερικές,εσωτερικές και ενδομυελικές οστεοσυνδέσεις
    Χορήγηση 11 φιαλών αίματος και 3 πλάσματος
    6ωρη επέμβαση συνδεσμοπλαστικής αριστερού γονάτου
    Αντιμετώπιση πνευμονικής εμβολής
    Επέμβαση υπό νάρκωση για χειρισμούς επανάκτησης κίνησης αριστερού γονάτου

Δε θα κάθίσω να αντιπαρατεθώ άλλο για σκυλάδικες υποθέσεις. Απλώς ήρθε γρήγορα η απάντηση και δε μπόρεσα να αντισταθώ.

Ενώ εγώ δεν έχω (@@), ε; Καλά το είπα πως είσαι ράμπο!

Τα @@ τα ανέφερα στην ψυχική δύναμη αλλά μάλλον είσαι κομπλεξικός και το πας όπου θέλεις!Πίστευα πως θα κάναμε μια συζήτηση της προκοπής χωρίς ειρωνεία!
    Δε σε χαρακτήρισα άσχημα σε κανένα μου ποστ αλλά τελικά συμπεραίνω πως είσαι πολλά κιλά :a31: και ειλικρινά χαίρομαι αν όντως εγκατέλειψες το δικυκλισμό!

ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Re: Αξιζει τελικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Και σημερα μετα απο περιπου 2 μηνες και 10 μερες ξανακαβαλησα μηχανακι.Εστω το CBF250....Εστω για μια αποσταση 2χλμ μεχρι το γραφειο.Ενιωσα πολυ περιεργα.Λες και ειχα να οδηγησω ενα χρονο+....Λες και δεν το ειχα(δυναμη το CBFακι :P )....Λες και θα μου πεσει ο ουρανος στο κεφαλι....

Αγχωθηκα λιγο....

Αλλα....

Το χαρηκα....

Αξιζει ρε γμτ ή δεν αξιζει τελικα....Παντα υπαρχει αυτη η συγκρουση μεσα μας.Σε αλλους περισσοτερο και σε αλλους λιγοτερο.Πιστευω ομως σε ολους τους μοτοσυκλετιστες.Το ενστικτο της αυτοσυντηρησης ισως.

Χθες πηγα σε εναν οικογενιακο φιλο και συνεργατη κατι χαρτια αφου ειχε ενα ατυχημα πριν 1 μηνα ακριβως με το Transalp,παραβιασε αυτοκινητο το κοκκινο,και εγινε το ποδι του πανω απο τον αστραγαλο,χαμηλα στο καλαμι,σμπαραλια με 4 βιδες,λαμες,μηχανημα....Μεχρι και πλαστικη του κανανε....

Ετων 55+ ο εν λογω δηλωσε οτι δεν αξιζει....Τοσα χρονια αναβατης δεν του ειχε κατσει τιποτα το σοβαρο....Και λογω δουλειας ολη μερα καβαλα....

Θα μου πεις τοσα ακους και παθαινεις και βλεπεις αυτο περιμενες να το σκεφτεις?Το σκεφτομαι 2 μηνες τωρα ακομα περισσοτερο απο οτι πριν....Δεν μπορω να αποφασισω....Εχω 2 τρακαρισματα με κατω απο 30 χλμ και δεν εχω παθει τιποτα το τραγικο.Με σωστο εξοπλισμο γλυτωνεις πολλα.Ειναι αληθεια.

Το ρωγμωδες καταγμα που μου κληρονομησε το τελευταιο ειναι αστειος τραυματισμος για μοτοσυκλετιστη....Το ξερω...Εχω και αλλες 8 πτωσεις,οι 3 ηταν σαν συνεπιβατης,με κατω απο 10χλμ οι πιο πολλες,που δεν επαθα τιποτα απολυτως...Ολες απο μια λεπτομερια που δεν μπορουσα να προβλεψω...Ειτε λαδια,ειτε αορατο διχτυ,ειτε σκαμμενος δρομος και απο πανω νερο,ειτε παππους να βγαινει απο στοπ σε κεντρικο δρομο και να ριχνω το παπι,ειτε ξαφνικη αναστροφη το φορτηγακι....Το ξαναλεω ολα κατω απο 30χλμ,με 10 οι περισσοτερες,αφου ή φρεναρα ή πηγαινα σιγα.

Την μια σκεφτομαι τα δυσαρεστα,τους κινδυνους......Το να ξερω οτι κατα 99% αμα γινει κατι θα φταιει κατι αλλο που δεν ειναι στο χερι μου να προλαβω....

Την αλλη σκεφτομαι τις χαλαρες βολτες....Τις διαδρομες...Τα ταξιδια με παρεα ή μονος.....Την κ@υλα στο στροφιλικι και στην ευθεια...Την ευκολια μεσα στην πολη για την δουλεια μου....

Και εκει ακριβως αντιδραω και με πιανει το παραπονο...Γιατι να στερηθω την μηχανη μου με το να φοβαμαι καποιον μαλακα που θα βγει απο στοπ,θα μπει αναποδα,δεν θα εχει κλεισει την λακουβα,θα εχει πιει,θα ειναι μαστουρωμενος κτλ......

Να σου καταθέσω φίλε μου και γω τη γνώμη μου μετά από πολλά-πολλά χρόνια
    στο κουρμπέτι,πολλές εμπειρίες ,πτώσεις,τράκες κ.λ.π.

Στατιστικά το να είσαι μηχανόβιος και να μη τη φας, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
    Απλά μερικοί είναι λιγώτερο τυχεροί με βαρείς τραυματισμούς.
    Προσωπικά ,ήμουν από τους πολύ τυχερούς,μέχρι τώρα τουλάχιστον.
    Κάτι ράμματα ,βγαλμένος ώμος ,ένα ρωγμώδες κάταγμα,βγαλσίματα,γρατζουνιες.

Εκείνα που θα μου επιτρέψεις να σε συμβουλεύσω είναι τα εξής.
    Οι μεγαλουπόλεις Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πάτρα,Λάρισσα είναι πλέον ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΕΣ .
    Μέσα στην πόλη πρέπει να οδηγάμε σαν κότες,και χειρότερα.
    Ας είσαι και ο καλύτερος,γιατί δεν ξέρεις από που θα σούρθει.
    Και το μηχανάκι σου νάναι όσο πιο μικρό και ευκολοδήγητο.
    Τόσο και πιο ανώδυνη θα είναι και η πτώση σου ή η τράκα σου.
    Όσο μεγαλύτερη είναι η μηχανή τόσο χειρότερα,παντού και στην πτώση και στην τράκα
    και στο χειρισμό σε όλα.
    Ένα μπουφανάκι,καλό κράνος,και ένα καλό μποτάκι θα βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΑΣ.

Αν όμως αρχίζεις και μπαίνεις στήν αμφιβολία ,την αμφισβήτηση και σε έναν κρυφό φόβο
    τότε καλύτερα να τα παρατήσεις.
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ.
    Έτσι και τον νιώσεις,καλύτερα κατέβα και πήγαινε με το αμάξι δεν είναι ντροπή.
    Αν αρχίζεις και σκέφτεσαι πολύ τότε θα το πάθεις.
    Ίσως σε σοκάρισε το λιωμένο πόδι του φίλου σου.
    Είναι μια σοβαρή αιτία αυτό.
    Η ζωή όμως συνεχίζεται και αλλοίμονο αν μέναμε στις μνήμες.
    Εύχομαι να σταματήσεις να προβληματίζεσαι και
    ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Λεει ο ενας οτι αξιζει, λεει ο αλλος οτι δεν αξιζει.Γιατι ρε σονυ(ps3) και ντε θελει ο ενας να αλλαξει την γνωμη του αλλου.

Ημαρτον.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Καθησα και τα διαβασα ολα μετα την συντομη συζητηση που ειχα με τον Μακο απο κοντα την παρασκευη.

Κατεληξα, οτι αναμοχλευετε τουλαχιστον τρια(!) διαφορετικα θεματα(!), και χωρις ο ενας να καταλαβαινει πραγματικα τον αλλον.

Οπως και δεν νομιζω οτι κανεις σας εχει αντιληφθει την οπτικη του βαναδαμιανου.

φιλικα...

Re: Re: Αξιζει τελικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Μέσα στην πόλη πρέπει να οδηγάμε σαν κότες,και χειρότερα.
    Ας είσαι και ο καλύτερος,γιατί δεν ξέρεις από που θα σούρθει.
    Και το μηχανάκι σου νάναι όσο πιο μικρό και ευκολοδήγητο.
    Τόσο και πιο ανώδυνη θα είναι και η πτώση σου ή η τράκα σου.
    Δεν εχω πτωση ή τρακαρισμα με πανω απο 30χλμ οπως γραφω και παραπανω...Δεν ειναι δικαιολογια το παω σιγα με τοσους τρελους γυρω μας.Αν και γενικα δεν παω σιγα

Ένα μπουφανάκι,καλό κράνος,και ένα καλό μποτάκι θα βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή.
    Το εχουν κανει ηδη....Χωρις κρανος σε 2-3 περιπτωσεις μαλλον θα
    Και αν ειναι κατι που το εχω σαν επιχειρημα στο μυαλο μου ειναι οτι παντα μπουφαν-κρανος θα το φοραω οποτε πρεπει να ειναι καλη η στουκα για να γινει το οτιδηποτε βαρυ,μακρια απο εμας...

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΑΣ.
    Για αυτο τσαντιζομαι....Αλλιως θα τα ειχα παρατησει ηδη....Το τσουλαω καθημερινα πλεον το cbfακι αν και με ενοχλει το χερι λιγακι

Αν όμως αρχίζεις και μπαίνεις στήν αμφιβολία ,την αμφισβήτηση και σε έναν κρυφό φόβο
    τότε καλύτερα να τα παρατήσεις.
    Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ.

Δεν φοβαμαι οταν οδηγω....Οταν γινει μια στραβη αντιδραω πιστευω καλα..Μετα που σκεφτομαι τις πιθανοτητες ή το χειροτερο καπου κολλαω για λιγο..Ακομα και στο προσφατο οταν σηκωθηκα αντι να αρχισω τις παναγιες χαμογελαγα γιατι δεν επαθα κατι το τραγικο και εδινα οδηγιες στους αλλους 2 εμπλεκομενους τι να κανουν με τις ασφαλιστικες κτλ...

Ίσως σε σοκάρισε το λιωμένο πόδι του φίλου σου.
    Είναι μια σοβαρή αιτία αυτό.
    Η ζωή όμως συνεχίζεται και αλλοίμονο αν μέναμε στις μνήμες.
    Εύχομαι να σταματήσεις να προβληματίζεσαι και
    ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ.

Εχω δει/ζησει χειροτερα,απο την <<απεξω>> μιλαμε παντα...Απλα με πετυχε στην φαση του προβληματισμου....Οπως και το ατυχημα με το σκουτερακι που γραφω μερικες σελιδες πριν...

Δεν θα αφησω τις μοτο.Τουλαχιστον οχι την μικρη.Με το GSR θα δω τι θα κανω...Ισως το δωσω ισως οχι.

Ειμαι και σε φαση αναπροσαρμογης της ζωης μου ανεξαρτητα απο τις μοτοσυκλετες οποτε εχω αλλα πραγματα να δω πρωτα.

VanDiemen ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του πιστευω και <<αντοχες>>.Χωρις αυτο να ειναι υπερ ή κατα καποιου.

Για παραδειγμα ενας ξαδερφος μου ελεγε,οταν τον πιεζανε να αφησει την μηχανη,καλυτερα να μου κοψεις το ποδι παρα να δωσω την μηχανη.Και ειχε χασει τον αδερφο του απο μαλακια φορτηγατζη.Χαθηκε και αυτος ακριβως 5 χρονια μετα τον αδερφο του.

Ιδια ημερομηνια....Ιδια ηλικια....

Δικο του λαθος δυστυχως....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    και κατι ακομη, μιας και τωρα διαβασα το ποστ του Τερενς:

(για αλλη μια φορα) οχι μονο θα συμφωνησω μαζι σου,

αλλα επαυξανω και τον τροπο γραφης..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Τα @@ τα ανέφερα στην ψυχική δύναμη αλλά μάλλον είσαι κομπλεξικός και το πας όπου θέλεις!
    Ε, τότε παρεξήγηση! Γιατί έγώ νόμισα ότι εννοούσες πως είμαι ευνούχος!

Δε σε χαρακτήρισα άσχημα σε κανένα μου ποστ
    Εννοείς πως σε πείραξε ο Ράμπο; Αν είναι αυτό, διατίθεμαι να τον αναγραμματίσω, αν θέλεις.

αλλά τελικά συμπεραίνω πως είσαι πολλά κιλά :a31:
    Είναι επειδή είμαι στον όγκο.

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit

χμμμ, λες?

και για πείτε βρε συνοδοιπόροι, ζωή χωρίς συγκινήσεις, χωρίς εμπειρίες, χωρίς στιγμές ανεξητιλες, χωρίς χαρές δυνατές, τι ζωή είναι??
    τι να την κάνεις τη σωματική ακεραιότητα αν περνάς μια ζωή εκ του ασφαλούς, μακριά απο οτιδήποτε θα κάνει τη καρδιά σου να χτυπήσει λίγο κόκκινα?

όταν κάθεσαι το βράδυ σε ένα κουτούκι με φίλους και ενα κρασί παρέα, ποιες στιγμές είναι αυτες που συζητάτε και σας κάνουν και γελάτε (εβγαλα και ρίμα ο μλκσ)
    και λέτε "πάμε πάλι", "πότε θα το ξανακάνουμε", "ααχ, αυτά ήταν τα ωραία" ... και άλλα τέτοια... στιγμές που σου δημιουργούν προσμονή, προσμονή που σου δημιουργεί δίψα! και θέληση να κάνεις και άλλα...

αλλιώς...

ας μείνει ο καθείς στο κουτί του, 4 τοίχοι (σπιτι, δουλεια), 4 λαμαρίνες στο δρόμο, χαλαρα, παθητικά, με το μυαλό ναρκωμένο, φυτική κατάσταση, κανένα ερέθισμα... τίποτα να σε ξυπνάει... τίποτα να σου λέει ή να σου θυμίζει ότι ρε αυτό που κάνεις το κάνει και η χλωρίδα, σε τι διαφέρεις?

ωραία ζωή? ε? ...
    ωραίες αναμνήσεις... να την χαιρόμαστε

...
    οχι δεν είναι μονο η μοτο, υπάρχουν και άλλα για να νίωσεις τα παραπάνω...
    γίνε ορειβάτης, κάνε ιστιοπλοία, κάνε αλεξίπτωτο, γίνε καλλιτέχνης, ταξίδεψε, κάνε παιδιά και σας γονιός γίνε η έμπνευση τους για να φτιάξουν εκείνα όσα δεν φτιάξαμε εμείς ...γιατί ...κωλόσαμε!!

αλλά έχω την αίσθηση πως όταν δεν έχεις δίψα για ζωή, ούτε αυτό το τελευταίο θα μπορέσεις να κάνεις ποτέ...να γίνεις έμπνευση...γιατί απλά
    δεν ξέρεις τι χάνεις... και τότε αλήθεια, τι προσπαθείς να διαφυλάξεις??
    Συμφωνώ με αυτά που λές! Η παθητική ζωή είναι η χειρότερη! Πίστευα μέχρι τώρα ότι αν κάποιος έχανε κάποιο μέλος π.χ. κάποιο πόδι (μακρυά απο μας), τότε αν του έλεγαν αν "άξιζε" θα έλεγε όχι. Με όλα αυτά που λέτε αρχίζω να αναθεωρώ. Αυτό που είπα πρίν όμως δεν είναι ότι δεν αξίζει να ρισκάρουμε! Μάλλον δεν το έθεσα σωστά...
    Τέλοσπαντων το ζουμί το είπε ο Terens και θα επαναλάβω αυτό που είπα πρίν δύο σελίδες:

Αν ο φόβος καταλήξει σε κάποιον να είναι τόσο μεγάλος ώστε να μην απολαμβάνει την οδήγηση της μοτό του, τότε καλύτερα να πάρει αμάξι αφου δεν έχει κάποιο νόημα το ρίσκο που παίρνει καθημερινά. Πιστεύω γιαυτόν ΔΕΝ αξίζει! Για τους υπόλοιπους όμως το ρίσκο αυτό αξίζει!
    Chris

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    kano mx k den exo provlima na figo ston gremo, opos k ennoeite oti exei ginei giati einai epilogh mou na to kano k perno to risko kano downhill me podillato k den exo provlhma na figo ston gremo opos k ennoeite oti exei ginei ,kano snowboard k den exo provlima na figo ston pago me to sagoni, opos k ennoeite oti exei ginei... sthn pathsion den thelo na ksaploso pote k gia kanenan

ayto ithela na po eksarxhs, eipa oti fovamai, to vrisko logikotato to otan to anoigma tou gaziou sou den sou dinei tosh xara oste na se xalaronei na diloneis oti den aksizei....den aksizei gia mena na odigao sthn poli...

p.s epeidi oloi dinete simvoules gia aytokinhto se osous vriskonte sthn fasi mou tha thela na po oti den eixa pote aytokinhto den ithela pote na paro k oute skopevo na to kano
    panta vromikoi panta laspomenoi

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Ο κουρσάρος είναι το χειρότερο τραγούδι που έχω ακούσει (και βρισιά για τους μηχανόβιους).
    Δεν είμαι εθισμένος στον κίνδυνο και όταν κάνει κρύο ο παγωμένος αέρας στο πρόσωπο μου με εκνευρίζει και κλείνω την ζελατίνα.
    Και δεν είμαι ερωτευμένος με την μηχανή μου, στην πραγματικότητα γουστάρω γυναίκες.
    Και βέβαια έχω και αυτοκίνητο και γουστάρω και κανα ψάρεμα με παρέα, και αν υπάρχει καλή παρέα γουστάρω και τα ούζα και τα τσίπουρα με ανάλογους μεζέδες αντί για βόλτα.
    Τα νοσοκομεία ΔΕΝ τα γουστάρω καθόλου.
    Και βέβαια γνωρίζω οτι υπάρχει περίπτωση να πάθω ατύχημα με την μηχανή (και απο το αυτοκίνητο και την βάρκα και πεζός και καρκίνο απο το κινητό και απο σεισμό και πνιγμό και τόσα άλλα)
    Αξίζει?
    Δεν νομίζω να με ρωτήσει κανείς γι αυτό κάνω προσεκτικά αυτά που μου αρέσουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Ο κουρσάρος είναι το χειρότερο τραγούδι που έχω ακούσει (και βρισιά για τους μηχανόβιους).
    Δεν είμαι εθισμένος στον κίνδυνο και όταν κάνει κρύο ο παγωμένος αέρας στο πρόσωπο μου με εκνευρίζει και κλείνω την ζελατίνα.
    Και δεν είμαι ερωτευμένος με την μηχανή μου, στην πραγματικότητα γουστάρω γυναίκες.
    Και βέβαια έχω και αυτοκίνητο και γουστάρω και κανα ψάρεμα με παρέα, και αν υπάρχει καλή παρέα γουστάρω και τα ούζα και τα τσίπουρα με ανάλογους μεζέδες αντί για βόλτα.
    Τα νοσοκομεία ΔΕΝ τα γουστάρω καθόλου.
    Και βέβαια γνωρίζω οτι υπάρχει περίπτωση να πάθω ατύχημα με την μηχανή (και απο το αυτοκίνητο και την βάρκα και πεζός και καρκίνο απο το κινητό και απο σεισμό και πνιγμό και τόσα άλλα)
    Αξίζει?
    Δεν νομίζω να με ρωτήσει κανείς γι αυτό κάνω προσεκτικά αυτά που μου αρέσουν.

A, A, α,α,α,α,α, εδώ για τον κουρσάρο θα σε μαλώσω.

Το τραγούδι αυτό είναι μνημείο αναφοράς για όλους τους παλιούς μηχανόβιους.
    Τότε που τα κράνη ήταν πολυτέλεια,
    τότε που δεν φοράγαμε μπουφάν απο κορντούρα,
    τότε που τα μηχανάκια δεν είχαν abs με εξαπίστονες και traxion-control,
    τότε που ήταν θέμα τύχης το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι,
    τότε που η τρέλλα πήγαινε σύννεφο.

Μπας και δε σ'αρέσει ο Παπακωνσταντίνου ??

Παλαιο τόμαρο
    Kαταρχήν δηλώνω ότι απάντηση ειδικά στο παλικάρι που έθεσε το ερώτημα δεν έχω...
    Γιατί αυτά τα πράγματα είναι προσωπικές επιλογές.
    Δηλαδής ο καθένας-μια απαντάει για τον εαυτό του-της και μοιράζεται αυτή του την επιλογή.

Tο ερώτημα καλά κάνει και τίθεται αλλά εγω δεν μπόρεσα να το δω ποτέ έτσι.
    Δηλαδή, δεν ρώτησα ποτέ τον εαυτό μου αν αξίζει να σακατευτώ-πεθάνω οδηγώντας μηχανή (ούτε σε μια σειρά άλλα απλά καθημερινά ζητήματα).
    Έχω χτυπήσει (λιγουλάκι) αρκετές φορές.
    Έχω χάσει ή χάθηκαν κοντινοί μου ή λιγότερο γνωστοί μου άνθρωποι.
    Aλλά κάθε φορά που ανεβαίνω στη μηχανή ΔEN ρωτάω τον εαυτό μου ούτε αν αξίζει ούτε αν έχω κάνει την διαθήκη μου για καλό και για κακό.
    Aυτό είναι ανασφάλεια και αν μου συνέβαινε δεν θα ξαναανέβαινα. Γιατί οι ανασφάλειες είναι κακό σαράκι.
    Σε τρώνε και σε πνίγουν κάθε στιγμή. Mα κάθε στιγμή.
    O φόβος όμως είναι άλλο πράγμα. Tο ένστικτο της αυτοσυντήρησης δηλαδή. Yπάρχει αλλά δεν καθορίζει τα πάντα. Yπάρχει συμβουλευτικά για να με κάνει προσεκτικότερο.
    O φόβος υπάρχει για να θέτει τα όριά μου σε πραγματικές συνθήκες.
    Όταν αρχίσει να καθορίζει τη ζωή μου (ο φόβος) με βάση τις πιθανότητες (στατιστικές) τότε γίνεται ανασφάλεια. H το τρως ή σε τρώει.
    Ξαναλέω ότι μιλάω με βάση τις επιλογές μου.

Πρόσφατα ψιλοχτύπησα με τον ίδιο τρόπο, με το ίδιο ακριβώς μοντέλο μηχανής και στο ίδιο σημείο του σώματος, με φίλο που πριν δυο χρόνια έχασε το πόδι του.
    Aν όποτε ανέβαινα στη μηχανή έβλεπα κομμένα πόδια θα τα παράταγα. Aν έτρεμε το φυλοκάρδι μου θα τα παράταγα. Xωρίς αυτό να με κάνει καλύτερο ή χειρότερο άνθρωπο απαραίτητα. Aλλά ποτέ δεν θα γύρναγα να προπαγανδίσω την επικινδυνότητα του μέσου (μηχανή) (ούτε τη βαρβατίλα του από την άλλη)...
    Άλλο η ανασφάλειες και άλλο να τις κάνω σημαία.
    Aν πάλι όποτε βγαίνει αυτοκίνητο από το στενό νιώθω ένα τσίμπημα και τσιμπάω το φρενάκι καλού κακού είμαι στο σωστό δρόμο...

Nα σημειώσω ότι αντικειμενικός δεν μπορώ να είμαι. Γιατί έχω κάνει τις επιλογές μου. Kανένας όμως δεν μπορεί να μου επιβάλλει τις ανασφάλειες του ακόμα και από τον άλλο κόσμο. Έχω ήδη αρκετές ανασφάλειες και αρκετούς στον άλλο κόσμο για να πορεύομαι...

YΓ. Oύτε εγω θέλω να επιβάλλω τις δικές μου απόψεις... Oχι γι' αυτό το θέμα... Για όλα τα άλλα είμαι τις επιβολής

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Λοιπόν όποιος πιστεύει ότι τελικά ''δεν αξίζει'' και είναι κάτοχους μίας εκ των κάτοθι μοτοσυκλετών μπορεί να μου την χαρίσει :

Αprilia Tuono/RSV 1000
    Ducati 1098/848/999/749/998/748/996/916/746/monster s2/monster s4r
    Triumph Speed triple/675 Daytona
    Suzuki GSXR 750/1000
    Moto Morini Corsaro
    KTM 990 Adventure

Για άλλα μοντέλα παρακαλώ με πμ .Αν μου κάνουν οκ.Τα λεφτά της μεταβίβασης τα κερνάω εγώ.

Υ.Γ.Ρε τι ψάχνετε να βρείτε.Αυτό που αξίζει είναι ΚΑΙ η υγεία ΚΑΙ η μοτοσυκλέτα.ΚΑΙ τα δύο θέλουμε ( πιστεύω όλοι).
    Δηλαδή αν κάποιος γαμεί και κολλήσει καμιά σύφιλη τι θα πρέπει να πει.Αξίζει τελικά το γ@μήσι?
    :rotflmao: :rotflmao:
    Υπάρχουν και οι καπότες ρε παιδιά....

Όπου καπότες=προσωπικοί αμυντικοί μηχανισμοί απέναντι στις μαλακιες των δρόμων/εξοπλισμός/μυαλό στο πάνω κεφάλι/και χίλια δυο άλλα πράματα που επιρεάζουν την οδήγησή μας.
    Βέβαια υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες τους οποίους ΟΛΟΙ τους ξέρουμε.
    ...είναι θέμα συμβιβασμών μέσα στον καθένα...
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Βέβαια υπάρχουν και οι αστάθμητοι παράγοντες

Αυτοι ακριβως ειναι το δικο μου προβλημα....Ουτε οι μοτο ουτε η ικανοτητα μου ουτε ο εξοπλισμος μου....

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. F800gs τελικά αξίζει?
    από ssokinn στο forum BMW
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 18:54
  2. Τελικά αξίζει τον κόπο?
    από btmxyz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 14:00
  3. Επιδαυρος..τελικα αξιζει;
    από gcrook στο forum Off topic