Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 95 από 95

Θέμα: Transalp 700

Kαι ο Πασχαλης ηταν καποτε φιρμα φιλαρακο και τωρα ειναι η γυναικα του και η γκομενα του. Σεβομε την ιστορια του Τρανς αλπ αλλα τωρα τελειωσε οπως θα τελειωσει και του vstrom οταν θα βγει καποτε κατι που θα μετραει περισσοτερο. Η Honda με το τελευταιο Τρανσαλπ ανοιξε τον λακο της στην κατηγορια για τωρα και θα αποδειχθει συντομα. Ισως καποια αλλη στιγμη στο μελλον να βγαλει κατι δυνατο και πρωτοποριακο αλλα το χαρτι τρανσαλπ τοχει καψει. Θα πουλησει χλιαρα και θα σβησει.Φυσικα την αποψη μου εκφραζω και δεχομε οποιαδηποτε γνωμη. Παντα φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Kαι ο Πασχαλης ηταν καποτε φιρμα φιλαρακο και τωρα ειναι η γυναικα του και η γκομενα του. Σεβομε την ιστορια του Τρανς αλπ αλλα τωρα τελειωσε οπως θα τελειωσει και του vstrom οταν θα βγει καποτε κατι που θα μετραει περισσοτερο. Η Honda με το τελευταιο Τρανσαλπ ανοιξε τον λακο της στην κατηγορια για τωρα και θα αποδειχθει συντομα. Ισως καποια αλλη στιγμη στο μελλον να βγαλει κατι δυνατο και πρωτοποριακο αλλα το χαρτι τρανσαλπ τοχει καψει. Θα πουλησει χλιαρα και θα σβησει.Φυσικα την αποψη μου εκφραζω και δεχομε οποιαδηποτε γνωμη. Παντα φιλικα

φίλε μου εγώ είμαι kawasakikos αλλά μάτια και αφτιά έχω..
    τι είδα
    είδα μία νεα Τ700 με ενδιαφέρουσα και διαφοροποιήμένη αισθητική αποψη.. (τέλεια επιλογή το στρογγυλοφάναρο)

είδα καλά μοντέρνα γραφικά (εντυπωσιακό στο δρόμο-όχι στις φώτο)

είδα προσπάθεια της Η να εχει το μηχανακι χαμηλό κεντρο βάρους (μανούλα η honda σε αυτό -κάνει τις μοτοσυκλέτες ευκολοόδηγητες)

είδα ο όγκος να θυσιάζεται για χάρη της φιλικότητας (παράτολμο για την κατηγορία -δηλώνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για το προιον σου)

είδα διάβασα για νέα θέση οδήγησης πιο κοντά στο μπροστινό ( η μισή διασκέδαση στην μηχανη είναι η επικοινωνία σου με το μπροστινό)

είδα, διάβασα για φρενάρες , άνετη σέλα , σωστη λειτουργία αναρτήσεων( το KLR 250 που έίχα το 1990 είχε μοχλικό το VERSUS του 2007 οχι !!΄΄--Ειμαι kawa αλλά μάτια και αφτιά έχω)

είδα βαλίτσες της μάνας του και άλλα καλούδια ( σημαντικό για εμένα γιατί θέλω να βάζω βαλίτσες που ταιριάζουν αισθητικά με την μηχανή μου...--το εννοώ!!)

τέλος διάβασα ότι στα 150 δεν έχει την ίδια αεροδυναμική κάλυψη με το παλίο(προσωπικά δεν με νοιάζει. θέλω όταν οδηγώ on of μοτοσυκλέτα να μυρίζω το δάσος και την θάλασσα.

:smilea: :smilea: :smilea:

H ιποδυναμη και το σιδερενιο πλαισιο και ψαλιδι σε συνδιασμο με την τιμη δεν σου κανει λιγο οτι η Ηοnda θελει να σου τα παρει αεριτζιδικα με το ονομα και την ιστορια της;

on of δικυλινδρο αγοράζεις οχι RR oυτε enduro για το six days
    το παλιο το τρανσαλπ πέτυχε γιατί ήταν ο ορισμός της ισορροπημένης μοτοσυκλέτας
    αυτο είναι και το σημαντικό για τον αγοραστή της κατηγορίας και όχι το τι πλαισιο έχει ή τα
    άλογα.

για την τιμή να σου πω τώρα
    το v storm πουλιέται φτηνά τώρα αλλά όταν ξεκίνησε ήταν στα πάνω του
    Νεο μοντέλο σημαίνει υψηλη τιμή .Για να έχεις να κόβεις όσο παλίωνει ή όσο βγαζουν οι ανταγωνιστές νέα μοντέλα ( Δες V STORM

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    H ιποδυναμη και το σιδερενιο πλαισιο και ψαλιδι σε συνδιασμο με την τιμη δεν σου κανει λιγο οτι η Ηοnda θελει να σου τα παρει αεριτζιδικα με το ονομα και την ιστορια της;

Στην συγκεκριμένη κατηγορία όλοι μας τα παίρνουν αεριτζίδικα.
    Οι κατηγορίες που πουλάνε χιλίαδες μοτοσυκλέτες χρηματοδοτούν τις κατηγορίες που πουλάνε λίγο αλλά δίνουν πρεστίζ.H εξελιξη του HAYABUSA γίνεται από τα κέρδη που έχει η suzuki πουλώντας αυτό το μοντέλο ή από τις πωλήσεις του VSTORM ?

ΕΙΔΙΚΑ Η ΚΑWA ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΑΥΤΟ

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 700 Photo!!
    από advblack στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 178
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2008, 18:14
  2. neo transalp 700
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 12:30
  3. Transalp 700 η Vstrom 650 Βοήθεια!!