Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 128

Θέμα: Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας...

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από yianniszack
    πολυ δημοκρατικο αυτο δεν βρισκετε?????αυτο ακριβωσ σημαινει το

"τα μα σα κ τα σα μασατα"

γι αυτον που δεν καταλαβε

δεν μου λεσ ζιντ..η βια των αναρχικων τι θα φερει???αλλα φταιει ο κοσμοσ που δεν βγαινει στον δρομο να τουσ πατησει κατω να τελειωνουμε...

αυτο το καταλαβα, το προηγουμενο δεν μου εξηγησες, ο κοσμος δεν φταιει που δεν παταει κατω τους αναρχικους αγαπητε, ο κοσμος φταιει που δεν παταει κατω τους πολιτικους, κ εδω νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου

zid ο Αδωνις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α
    panta vromikoi panta laspomenoi

πολυ δημοκρατικο αυτο δεν βρισκετε?????αυτο ακριβωσ σημαινει το

"τα μα σα κ τα σα μασατα"

γι αυτον που δεν καταλαβε

δεν μου λεσ ζιντ..η βια των αναρχικων τι θα φερει???αλλα φταιει ο κοσμοσ που δεν βγαινει στον δρομο να τουσ πατησει κατω να τελειωνουμε...

αυτο το καταλαβα, το προηγουμενο δεν μου εξηγησες, ο κοσμος δεν φταιει που δεν παταει κατω τους αναρχικους αγαπητε, ο κοσμος φταιει που δεν παταει κατω τους πολιτικους, κ εδω νομιζω οτι θα συμφωνησεις μαζι μου..

zid ο Αδωνις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α κανεις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α

και ειναι πραγματι φασιστικο το να "ενοχλεις" ακομη κ τους τους φασιστες

καλημερα

ο κοσμοσ φταιει που παει σαν τα βοδια κ δινει στα 2 κοματα 80%..

οι αναρχικοι φταινε που δειχνουν,ξεσπανε το μενοσ τουσ στην περιουσια του κοσμακη,του απλου πολιτη ..γιατι δεν πανε να καψουνε καμια μερσεντεσ πολιτικου(αν ειναι δυνατον με τον πολιτικο μεσα)????διοτι ειναι κοτουλεσ.....διοτι ξερουν οτι αν κανουν κατι τετοια δεν θα υπαρχουν την επομενη μερα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Οταν θα σε μαχαιρώσουν! η θα σε ξυλοκοπήσουν! ... Και την επόμενη μέρα θα βλέπεις κάποιο άτομο όπως ο συγκεκριμένος ,να υποστηρίζει αυτούς που θα σε έχουν μαχαιρώσει η χτυπήσει τότε πιστεψέ με θα ξεκινήσεις να βλέπεις πολύ διαφορετικά το συγκεκριμένο ζήτημα.

Καταρχάς φίλε μου μην βιάζεσαι να πεις γιατί δεν ξέρεις τι έχω πάθει που κι από ποιον. Δεύτερον εξαρτάται ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ την έπαθα. Αν έχω κατέβει να πλακωθώ στο ξύλο και να συμμετάσχω σε επεισόδια τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την πατήσω. Είναι μέρος της ιστορίας την οποία έχω επιλέξει εφόσον κατεβαίνω για να πλακωθώ.
    Αν τώρα το μαχαίρωμα και το ξύλο έχει συμβεί όπως έγινε με τα παιδιά και τους φασίστες στα επεισόδια θα σου πω πως η απάντηση δεν είναι το κάψιμο ή τέλος πάντων το να σπάσω ένα βιβλιοπωλείο. Δηλαδή τι; Χτυπάω το σαμάρι για να πονέσει το γαϊδούρι; Στην τελική αν είσαι μάγκας πήγαινε και κάνε ντου στα γραφεία των χρυσών αβγών. Που και ΠΑΛΙ ΔΕΝ συμφωνώ αλλά άμα έχεις δει ότι μόνο η βία είναι η λύση... ιδού η ρόδος.

O Aλχιμιστης, το πιασε το νοημα. Οι περισσοτεροι ειμαστε επαναστατες χωρις αιτια και ψαχνομαστε να τσακωθουμε για τις αποψεις μας, πεφτοντας στην παγιδα του αποπροσανατολισμου απο τα πραγματικα προβληματα. Το θεμα ειναι να καταδικασουμε συσσωμοι τα επεισοδια απο ολες τις πλευρες και να μην δικαιολογουμε τα αδδικαιολογιτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas

zid ο Αδωνις δεν υποστηριζει ανοιχτα Χ.Α
    Ανοιχτά όχι ... αλλά ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    O Aλχιμιστης, το πιασε το νοημα. Οι περισσοτεροι ειμαστε επαναστατες χωρις αιτια και ψαχνομαστε να τσακωθουμε για τις αποψεις μας, πεφτοντας στην παγιδα του αποπροσανατολισμου απο τα πραγματικα προβληματα. Το θεμα ειναι να καταδικασουμε συσσωμοι τα επεισοδια απο ολες τις πλευρες και να μην δικαιολογουμε τα αδδικαιολογιτα.

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ

+1000

ο κοσμοσ φταιει που παει σαν τα βοδια κ δινει στα 2 κοματα 80%..

οι αναρχικοι φταινε που δειχνουν,ξεσπανε το μενοσ τουσ στην περιουσια του κοσμακη,του απλου πολιτη ..γιατι δεν πανε να καψουνε καμια μερσεντεσ πολιτικου(αν ειναι δυνατον με τον πολιτικο μεσα)????διοτι ειναι κοτουλεσ.....διοτι ξερουν οτι αν κανουν κατι τετοια δεν θα υπαρχουν την επομενη μερα...

δεν νομιζω οτι υπαρχει σοβαρος αναρχικος που καει το ψιλικατζιδικο της Κυριας Βασιλικουλας στα εξαρχεια , 3 σελιδες ποστ εχουν γινει για την αριστερα κ την ψευτοαριστερα, μην βαζεις ταμπελες ειναι κακο...
    αυτο που σου ειπε ο παραπανω.... διαφορα antifa κ αναρχικου ειναι μεγαλη
    για την μερσεντες του πολιτικου συμφωνω μαζι σου...αλλα αυτοι που καινε σπανε καταστρεφουν ειναι Hooligans κ οχι τρομοκρατες....

αστο για το παμε πολυ μακρια με την ιδια λογικη θα μπορουσα να σε ρωτησω γιατι οι X.Α μαχαιρωνει
    παιδακια κ οχι πολιτικους

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ότι τα υποκίνησε ο Καραμανλής (aka Τρανταφυλλίδης), ο πατέρας του Εβερτ και πιθανότατα και ο Κόκκαλης.

Όχι βρε ό Λένιν με το Ρασπούτιν ήταν.

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ

+1000

να λοιπον που συμφωνησαμε

στο πρωτο σου ποστ για το θεμα δεν καταδικασες κ τις 2 πλευρες

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Καταρχάς φίλε μου μην βιάζεσαι να πεις γιατί δεν ξέρεις τι έχω πάθει που κι από ποιον. Δεύτερον εξαρτάται ΓΙΑΤΙ και ΠΟΥ την έπαθα. Αν έχω κατέβει να πλακωθώ στο ξύλο και να συμμετάσχω σε επεισόδια τότε υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την πατήσω. Είναι μέρος της ιστορίας την οποία έχω επιλέξει εφόσον κατεβαίνω για να πλακωθώ.
    Αν τώρα το μαχαίρωμα και το ξύλο έχει συμβεί όπως έγινε με τα παιδιά και τους φασίστες στα επεισόδια θα σου πω πως η απάντηση δεν είναι το κάψιμο ή τέλος πάντων το να σπάσω ένα βιβλιοπωλείο. Δηλαδή τι; Χτυπάω το σαμάρι για να πονέσει το γαϊδούρι; Στην τελική αν είσαι μάγκας πήγαινε και κάνε ντου στα γραφεία των χρυσών αβγών. Που και ΠΑΛΙ ΔΕΝ συμφωνώ αλλά άμα έχεις δει ότι μόνο η βία είναι η λύση... ιδού η ρόδος.
    Χμμ ναι μόνο που τα περισσότερα μαχαιρώματα και ανοιγμένα κεφάλια έχουν συμβεί εκτός επεισοδίων... (πρόσφατα στα εξάρχεια μαχαίρωσαν φίλο που δεν είχε καμία σχέση με πολιτικές μαλακίες καθώς και μια κοπέλα 16 χρονών... τον 3ο του άνοιξαν το κεφάλι απλά...)
    Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχαν καμία σχέση με αναρχικούς απλά μάλλον πλήρωσαν τ΄οτι είναι διαφορετικοί εξωτερικά στα μάτια κάποιων... όπως και πολλοι μετανάστες...
    Τώρα αν πιστεύεις ότι δεν σε αφορά και εφόσον είχες προσωπική εμπειρία πάνω σ αυτό δεν πειράζει
    άστο να περάσει απλά θα ξαναγυρίσει σε σένα...
    Εγώ δεν ξεχνάω...

..αλλα αυτοι που καινε σπανε καταστρεφουν ειναι Hooligans κ οχι τρομοκρατες....

οταν γινεται μια πορεια κ γινονται επισοδια,σπασιματα καψιματα,οι αριστεροι δεν το κανανε,οι ανρχικοι δεν το κανανε,αν ρωτησουμε κ του χουλιγκανσ παλι θα πουν οτι δεν το κανανε..

εγω εχω ναπω οτι αν συμετειχα σε μια πορεια,για να διαδηλωσω καποιο πιστευω μου δεν θα επετρεπα σε κανενα καθηκι να διαβαλει την διαμρτυρια μου κ να την μετατρεψει σε μπαχαλο..

ενα παραδειγμα να σασ φερω....γιατι δεν πρισφρυουν οπσ λενε διαφορα κακοποια στοιχεια(αναρχικοι,χουλιγκαν οι οπωσ αλλοιωσ θελετε πεστε τουσ ) στισ πορεισ των οικοδομων???

διοτι πολυ απλα ξερουν οτι εκει δεν τουσ παιρνει...γιατι θα φανε το ξυλο τησ αρκουδασ

να λοιπον που συμφωνησαμε

στο πρωτο σου ποστ για το θεμα δεν καταδικασες κ τις 2 πλευρες
    δεν την καταδικαζω κ απο τισ 2 πλευρεσ για τον λογο οτι οι χρυσαυγιτεσ ειχαν προγραμματισει
    μια εκδηλωση κ τουσ επιτεθηκαν οι αλλοι,διοτι σαν υπερτατοι δημοκρατεσ κρινανε οτι οι χρυσαυγητεσ δεν ειχαν αυτο το δικαιωμα...

με την ιδια λογικη δεν θα δικαιολογουσα τουσ χρυσαυγιτεσ αν επιτεθοτανε σε προγραμματισμενη εκδηλωση πχ του συνασπισμου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Χμμ ναι μόνο που τα περισσότερα μαχαιρώματα και ανοιγμένα κεφάλια έχουν συμβεί εκτός επεισοδίων... (πρόσφατα στα εξάρχεια μαχαίρωσαν φίλο που δεν είχε καμία σχέση με πολιτικές μαλακίες καθώς και μια κοπέλα 16 χρονών... τον 3ο του άνοιξαν το κεφάλι απλά...)
    Τα συγκεκριμένα παιδιά δεν είχαν καμία σχέση με αναρχικούς απλά μάλλον πλήρωσαν τ΄οτι είναι διαφορετικοί εξωτερικά στα μάτια κάποιων... όπως και πολλοι μετανάστες...
    Τώρα αν πιστεύεις ότι δεν σε αφορά και εφόσον είχες προσωπική εμπειρία πάνω σ αυτό δεν πειράζει
    άστο να περάσει απλά θα ξαναγυρίσει σε σένα...
    Εγώ δεν ξεχνάω...

Τι να περάσει; Και θα γυρίσει; Τι λες ρε φίλε καταλαβαίνεις τι ακριβώς σου λέω; Όπως λες εσύ για τα παιδιά και το φίλο σου έτσι θα λένε κι εκείνοι για κάποιον φίλο τους ή γνωστό τους και... πάει λέγοντας. Αντιφάσκεις με τα ίδια σου τα λόγια. Ότι η βία φέρνει βία! Κύκλος είναι και συνεχίζει. Διαιωνίζεται το πρόβλημα γιατί τα άκρα που ζουν με τη βία εξάγουν τη βία και την μεταφέρουν. Κι αυτό δεν σταματά. Δεν σπάει γιατί κανένα άκρο εκ φύσεως δεν πρόκειται να κάνει πίσω ή να παραδεχτεί πως κάπου έχει άδικο. Μαχαίρια και λόγχες οι μεν πέτρες και ξύλα οι δε.

δεν την καταδικαζω κ απο τισ 2 πλευρεσ για τον λογο οτι οι χρυσαυγιτεσ ειχαν προγραμματισει
    μια εκδηλωση κ τουσ επιτεθηκαν οι αλλοι,διοτι σαν υπερτατοι δημοκρατεσ κρινανε οτι οι χρυσαυγητεσ δεν ειχαν αυτο το δικαιωμα...

με την ιδια λογικη δεν θα δικαιολογουσα τουσ χρυσαυγιτεσ αν επιτεθοτανε σε προγραμματισμενη εκδηλωση πχ του συνασπισμου....

ΔΕΝ ξέρεις τι λες!!! Μάλλον δεν έχεις διαβάσει καλά τα πράγματα και δεν έχεις ιδέα τι έγινε.
    Η προγραμματισμένη των χρυσαυγιτών συγκέντρωση ήταν στις 7 το απόγευμα. Όχι το μεσημέρι!!! Οι χρυσαυγίτες πήγαν το μεσημέρι ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ για την αντισυγκέντρωση του μεσημεριού με σκοπό να προκαλέσουν και να γίνουν επεισόδια!!!

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 201
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2010, 15:03
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2006, 12:28