Έτσι μπράβο Πέτρο![]()
![]()
Έτσι μπράβο Πέτρο![]()
![]()
You BETA believe...
Ε, άμα ξεκινήσει ο Πέτρος ( που είναι και μικρό παιδί), θα έρθω και εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
με στεναχωρει που παιδια σαν τον Μαριο τον πετρο
και αλλους που ξερω ,δεν αποφασιζουν να τρεξουν στο ΑΤΤΙΚΑ. CUP
Ζήλεψα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Έτσι, έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ε, άμα ξεκινήσει ο Πέτρος ( που είναι και μικρό παιδί), θα έρθω και εγώ.
Ζήλεψα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(έχει χώρο και για τους μεγαλύτερους
![]()
)
You BETA believe...
![]()
η ανακοινωση της οργανωσης:
Ο καιρός ήταν στο πλάι μας ακόμα μία φορά. Βλέπετε το Twins είναι ένας αγώνας αντοχής αναβατών και μοτοσυκλετών και όχι enduro sprint και κατά προέκταση και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες ήταν και θα είναι στο πρόγραμμα. Μόνο που αυτήν την φορά ο καιρός υπέρβαλε περισσότερο προκειμένου να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις μας.
Το αποτέλεσμα ήταν να φτάσουν μόλις 6 ζευγάρια από τα 17 που αναμένονταν στον χώρο της εκκίνησης. Το πρόβλημα τελικά δεν ήταν το χιόνι στον Κουβαρά αλλά το χιόνι στην Αθήνα που δυσκόλεψε ή απέτρεψε τους υπόλοιπους αλλά και μέλη της οργάνωσης, κριτές, χορηγούς, τον ψήστη (σημαντικό) κλπ. Έτσι ακόμα και να θέλαμε να τον πραγματοποιήσουμε, αναλογιστήκαμε την ασφάλεια που ενδεχομένως δεν θα μπορούσαμε να παρέχουμε στους αθλούμενους και το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας που ακολουθούσε.
Δεν αναβάλαμε τον αγώνα νωρίτερα για τους λόγους που αναφέρθηκαν σε προηγούμενο δελτίο τύπου (+) πρωτίστως και δευτερευόντως επειδή δεν έχουμε άλλη ημερομηνία άμεσα να προτείνουμε. Για τους λόγους αυτούς αναμείνατε στο ακουστικό σας για αόριστο χρόνο.
Ευχαριστούμε και τους δώδεκα αθλητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους και που με τόσο κέφι εμφανίστηκαν στον χώρο του αγώνα.
Έφτασαν στην εκκίνηση οι κάτωθι συμμετέχοντες:
Νο 1 Τσιράκογλου, Τερζάκης
Νο 2 Κούρλας, Κωνσταντινίδης
Νο 4 Ζαχαρίου, Μαυραντζής
Νο 5 Αλιφαντής, Κονοπισόπουλος (καβάλα στις μοτοσυκλέτες τους!)
Νο 10 Καλοφούτης, Τσοκαράς
Νο 13 Κόκκινος, Βαρούχος
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Από την απογοήτευση της επιστροφής στο σπίτι...
Μακάρι να γίνει κάποια στιγμή ο αγώνας.
Η τρέλα σας - με την καλή έννοια που λεγε και ο Λαζόπουλος στους Μήτσους - δίνει δύναμη σε όλους μας.
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ε, άμα ξεκινήσει ο Πέτρος ( που είναι και μικρό παιδί), θα έρθω και εγώ.
Ζήλεψα !!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άντε ντε να πάμε όλοι παρέα. Μια απόφαση είναι.
Οι αγώνες βελτιώνουν το είδος...![]()
![]()
To γκάζι Σοφικό κ Κριεκούκι επαθε 500 ευρώ ζημιά ...Να μου πείς ρε μπάρμπα κάτσε σπίτι σου κ δές DVDόνια ....Αλλλλλλλά ειμαστε τρελλλλλλλαμένοι με το θέμα .....Οσοι ειμαστε πάνω απο σαράντα ,μιράντα...πρέπει να ξεκινήσουμε ειδικήηηηη προπόνηση ,με ειδικούς στόχους κ βραβεία για να μην μας κοροιδέουν οι πιτσιρικάδες.. ΜΤΒ Κ ΕΝΤΟΥΡΟ μαζί.Ξεκίνημα απο SAKELAND K ΕΙΔΙΚΉ ΜΧ ΜΕΓΑΡΑ....
βρηκα το ταιρι μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από ARISPEED1
ΜΤΒ Κ ΕΝΤΟΥΡΟ μαζί.Ξεκίνημα απο SAKELAND K ΕΙΔΙΚΉ ΜΧ ΜΕΓΑΡΑ....![]()
![]()
ΟΚ μόνο πού εχουμε 20 χρόνια διαφορά ηλικίας !Αλλά τουλάχιστον ξέρω γερμανικά γιατί ο KATANAS ειναι Eλληνοαυστριακός !