Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 185

Θέμα: απο το ματι του μπατσου

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    So you think you can dance???

ΣΕ ΑΥΤΟ............ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.......ΑΛΛΑ.......

Σαν έξυπνο παλικάρι που είσαι και δημοκρατικό έπρεπε.........
    να το είχες ήδη καταλάβει............

ΟΣΟΙ...........ΓΕΡΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ...........ΔΕ ΜΑΣΣΑΝΕ,.........

ΦΙΛΑΡΑΚΟ..........

ότι είχαν να χάσουν το χάσανε πριν πολλά χρόνια.........
    τώρα πια ή μιά φαντάζει γραφική...........
    ο άλλος καβαλλάει BMW.........................
    o Kάστρο είπε.........ντεμέκ...........επανάσταση τέλος.........

κι ο τελευταίος.........αναπαύεται εδώ και χρόνια..........

ΤΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..........

ΓΚΕΒΑΡΑ....................................

Σε παω

ΥΓ γμτ δεν βρισκω φωτο της κριτικης επιτροπης

όπου γης Το avatar του/της iosif
    NAI
    ολοι εξω απο το χορο ειμαστε
    φραγκατοι ολοι
    ως γνωστον οσοι εκφραζουν αντιρρησεις ειναι ή φραγκατοι βολεμενοι ή κολοπαιδα που ζουν με τα λεφτα του μπαμπα
    αλλα παντα ετσι ηταν
    οσοι αντιδρουσαν παντα χλευαζονταν απο τους πολλους σκυμενους

εδω μεχρι και οι εργαζομενοι στην λαρκο-οι συνδικαλΗστες τους σωστοτερα- εβγαλαν ανακοινωση ΚΑΤΑ των οικολογικων οργανωσεων με το ατρανταχτο επιχειρημα ¨οσοι έχουν οικολογικες ανησυχιες είναι καλως ή κακώς χορτασμενοι"!
    ........και φυσικα υπάρχει και κατι περα απο το διπολο αριστερας-δεξιας...
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Παλαιό μέλος
    Η συζήτηση ξεκίνησε από την αλλαγή στην συμπεριφορά του Μίμη, όταν έγινε Αστυνομικός (και δεν λέω μπάτσος γιατί μπορεί να μην είναι...). Κατά τα λεγόμενα του φίλου του, ο Μίμης εκτός από απορίες απέκτησε και υπομονή. Αυτό είναι πρώτα καλό για τον ίδιο και φυσικά και για όποιον (αθώο) κακομοίρη βρεθεί στον δρόμο του...

Να σας πώ όμως και για τον Παναγιώτη, φίλο μου από το Φροντιστήριο, που έγινε δυστυχώς μπάτσος!
    Με έχουν καλέσει στο Α.Τ. που υπηρετεί γιατι μετα απο 1 χρόνο έκαναν ταυτοποίηση σε ενα αποτύπομα που βρεθηκε όταν είχαν ανοίξει το αυτοκίνητο του αδελφού μου. Καλέσαν εμένα, διότι είχαν βάλει στον ίδιο φάκελο και την υπόθεση της κλεμμένης μηχανής μου (καφενείο σκέτο!).
    Μόλις πριν λίγες ημέρες έχω αγοράσει το R1 και δεν έχω βάλει πινακίδα ακόμα (την πήρα μόνος μου από το υπουργείο και έπρεπε να την τρυπήσω). Καθώς μιλάω με έναν άλλον αστυνομικό ακούω μια φωνή από πίσω να ρωτάει (με πολύ μαγκιά):
    -Δική σου είναι η μαύρη μηχανή έξω;
    -Ναί.
    -Και γιατί δεν έχει πινακίδα;
    -Είναι καινούρια.
    -Να την βάλεις και γρήγορα.
    Δεν απάντησα

Αφού τελείωσα με την υπόθεση μου με πιάνει ο ίδιος "μάγκας" και με ρωτάει αν με λένε Σταύρο και πήγαινα στο φροντιστήριο που πηγαίναμε. Του λέω ναι και τότε μου είπε ποιός είναι και μάλιστα ότι από την αρχή κάτι του θύμιζα και ήθελε να με ρωτήσει.

Αλλά ο παλιός μου φίλος προτίμησε να το παίξει μπάτσος και να πουλήσει εξουσία πρώτα και μετά να με χαιρετήσει... Εγώ άλλον Παναγιώτη ήξερα, ευγενικό και φιλικό και άλλον είδα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

Αλλά ο παλιός μου φίλος προτίμησε να το παίξει μπάτσος και να πουλήσει εξουσία πρώτα και μετά να με χαιρετήσει... Εγώ άλλον Παναγιώτη ήξερα, ευγενικό και φιλικό και άλλον είδα...
    Το ιδιο ΑΚΡΙΒΩΣ εχει συμβει και σε μενα.
    Φιλος γιατι ολο το Λυκειο το βγαλαμε με μπασκετ μια παρεα 10 ατομων, και εκτος απο αυτο ειμαστε και κοντογειτονες.
    Ειναι στην τροχαια και αν μιλαει ετσι σε φιλους που πριν απο 10 χρονια παιζανε μπασκετ με τις ωρες,φανταζομαι πως θα συμπεριφερεται στους αλλους.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Συνεπώς μπορεί να έχει δίκιο ο Μίμης να απορεί και να τον χαλάει που τον "στολίζουν" χωρίς λόγο, αλλά πρέπει να καταλάβει οτι υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό από συναδέλφους του που καβαλάνε το καλάμι και αλλάζουν προς το χειρότερο.
    Ακόμα πέρα από τυπικά σφάλματα συμπεριφοράς, όπως του Παναγιώτη, πολλοί συνάδελφοί τους μιλάνε και συμπεριφέρονται με πολύ άσχημο τρόπο γενικότερα, παραβιάζουν επιδεικτικά κανόνες, τους οποίους αν παραβιάσουμε εμείς θα μας τιμωρήσουν (βλ. Κ.Ο.Κ.), και μια μερίδα βγάζει όλη την καφρίλα της με τον πιο βίαιο τρόπο σε συνταξιούχους, φοιτητές (βλ. ζαρντινιέρα) και πολλές φορές και σε περαστικούς. Γιατί βέβαια είναι πιο εύκολο να βαφτίσεις όλους τους μετέχοντες σε μια πορεία "γνωστούς-άγνωστους" και να βγάζεις το άχτι σου πάνω τους από το να κυνηγήσεις τον αλήτη που σου πέταξε το καδρόνι. Αλλά ακόμα και αν πιάσουν κάποιον ξεχνάνε οτι εκπρωσοπούν κάτι ανώτερο από τους εαυτούς τους και πέφτουν στο ίδιο επίπεδο σαπίζοντας τον στο ξύλο ομαδικά.
    Όλοι αυτοί κάνουν τους υπόλοιπους να αγανακτούν και να βρίζουν την Αστυνομία στο σύνολό της και ακόμα και αυτοί που είναι διαφορετικοί γίνονται συνένοχοι, όταν καλύπτουν τους "συναδέλφους" τους κάθε φορά που γίνεται Ε.Δ.Ε. για κάποιο παράπτωμά τους. Έτσι μένουν ατιμώρητοι ή την γλυτώνουν φτηνά ΜΠΑΤΣΟΙ που έχουν καταχραστεί την εξουσία τους με κάθε τρόπο (μέχρι και αυτοί που έχουν σκοτώσει, βλ. τα παιδιά στην Βουλιαγμένης πρίν 6 χρόνια που παρέσειρε περιπολικό το οποίο έφυγε με κόκκινο ή τον πιτσιρικά που χτύπησε περιπολικό από πίσω ενώ είχε σταματήσει με το μηχανάκι στο κέντρο της Αθήνας και άλλα τέτοια).
    Ποιός φταίει λοιπόν που όλος ο κόσμος τους βρίζει; Το ίδιο ερώτημα έχω κάνει και στους φίλους μου που τυχαίνει να είναι αστυνομικοί (και όχι Μπάτσοι, γιατί τότε δεν θα ήταν φίλοι μου).

Αν θέλουν να αλλάξει κάτι ας αλλάξουν πρώτα αυτοί. Ας γίνουν περισσότερο αποδοτικοί και λιγότερο τραμπούκοι. Κλήση μπορούν να κόψουν και αν μιλάνε ευγενικά, αν ο άλλος έχει κάνει παράβαση...

kala apokries erxontai
    parakalw na eiste pio anektikoi me tous enstolous
    xaxaxaxxaxaxa
    min tous pairnete sovara
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μόλις πριν λίγες ημέρες έχω αγοράσει το R1 και δεν έχω βάλει πινακίδα ακόμα (την πήρα μόνος μου από το υπουργείο και έπρεπε να την τρυπήσω). Καθώς μιλάω με έναν άλλον αστυνομικό ακούω μια φωνή από πίσω να ρωτάει (με πολύ μαγκιά):
    -Δική σου είναι η μαύρη μηχανή έξω;
    -Ναί.
    -Και γιατί δεν έχει πινακίδα;
    -Είναι καινούρια.
    -Να την βάλεις και γρήγορα.
    Δεν απάντησα
    Καλά τα λέτε ρε φιλαράκια, αλλά να κάνω μια ερώτηση?

Παίρνεις το R1 και πάς σε αστυνομικό τμήμα χωρίς πινακίδα??
    Αν (αν λέω) ο μπάτσος παλιός φίλος θυμόταν ότι κυκλοφορία χωρίς πινακίδα σημαίνει αυτόφωρο, τι θα έλεγες τώρα? Οτι φταίει αυτός ?
    Εχουν 1000 άδικα και μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος για 1.000.000 μαλακίες.
    Το θέμα είναι ότι αν την δουν μπάτσοι ευσυνείδητοι, τα δικαστήρια θα ήταν τίγκα στους μοτοσυκλεττιστές. Λάθος??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Καλά τα λέτε ρε φιλαράκια, αλλά να κάνω μια ερώτηση?

Παίρνεις το R1 και πάς σε αστυνομικό τμήμα χωρίς πινακίδα??
    Αν (αν λέω) ο μπάτσος παλιός φίλος θυμόταν ότι κυκλοφορία χωρίς πινακίδα σημαίνει αυτόφωρο, τι θα έλεγες τώρα? Οτι φταίει αυτός ?
    Εχουν 1000 άδικα και μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος για 1.000.000 μαλακίες.
    Το θέμα είναι ότι αν την δουν μπάτσοι ευσυνείδητοι, τα δικαστήρια θα ήταν τίγκα στους μοτοσυκλεττιστές. Λάθος??

E..........OXI.......KAI AYTOΦΩΡΟ.........!!!!!!!!

150 ευρουλάκια...........!!!!!!!!!!

Αυτόφωρο καί κατάσχεση τού οχήματος έχεις αν δέν έχει περάσει
    από τό υπουργείο συγκοινωνιών
    καί δέν έχεις πάρει αριθμό.......!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Το αν ήταν λάθος που ήμουν χωρίς πινακίδα το ξέρω πολύ καλά και γι'αυτό και την εχω βάλει και μάλιστα κανονικά. Αυτό που ήθελα να θίξω είναι η αλλαγή στην συμπεριφορά ενος ανθρώπου που ήξερα καλά. Τώρα αν θεωρείς οτι τον κατηγόρησα που μου είπε για την πινακίδα, μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Άλλωστε όταν με είχαν γράψει για παράβαση που έκανα μόνο ευχαριστώ δεν τους είπα... Σε βαθμό που ένοιωσε και άσχημα που μου την έκοψε.
    Και όσο για το τι θα έπρεπε να μας έχουν κάνει άστο. Οι πρώτοι που δεν θα έπρεπε να οδηγούν είναι οι ίδιοι... Αν μη τι άλλο εγώ δεν κατεβαίνω την μισή Σόλωνος με σούζα, όπως κάτι ζητάδες που πηγαίναν και πλάι- πλάι...

Το αν ήταν λάθος που ήμουν χωρίς πινακίδα το ξέρω πολύ καλά και γι'αυτό και την εχω βάλει και μάλιστα κανονικά. Αυτό που ήθελα να θίξω είναι η αλλαγή στην συμπεριφορά ενος ανθρώπου που ήξερα καλά. Τώρα αν θεωρείς οτι τον κατηγόρησα που μου είπε για την πινακίδα, μάλλον δεν κατάλαβες καλά. Άλλωστε όταν με είχαν γράψει για παράβαση που έκανα μόνο ευχαριστώ δεν τους είπα... Σε βαθμό που ένοιωσε και άσχημα που μου την έκοψε.
    Και όσο για το τι θα έπρεπε να μας έχουν κάνει άστο. Οι πρώτοι που δεν θα έπρεπε να οδηγούν είναι οι ίδιοι... Αν μη τι άλλο εγώ δεν κατεβαίνω την μισή Σόλωνος με σούζα, όπως κάτι ζητάδες που πηγαίναν και πλάι- πλάι...

ΕΜΑΘΑΝ...........ΣΟΥΖΕΣ ΚΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ........???????

Όχι ρέ πούστη..........τώρα κλονίστηκα........

........!!!!!!!!

Νέο μέλος
    Πες του Μιμάκου, αφου σπαράζει η καρδούλα του, αφου ψυχοραγεί, αφου δεν μπορεί να κλείσει μάτι τα βραδυα...

να μην τρώει λαχματζουν. Πέφτει βαρύ το βράδυ
    Πράσινη σαλατούλα και τονο Ριο Μαρε. Αχου το το ευαισθητούλι μου, μωρε...

Μπάτσος, με προιστορία στο σοι του και πέφτει απο τα σύνεφα με την αντιμετώπιση της κακούργας κΕνΩνίας

Στο www.anekdota.gr, το ποσταρες ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μπατσοι γουρουνια ευαισθητουληδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πλακα κανω αλλα αφου τον χαλαει ας το κοψει.Προλαβαινει να κανει κατι αλλο.Εδω στα 45 και ψαχνομαστε για δουλεια οχι στην ηλικια του φιλου σου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ακόμα δεν τραβήξανε τα νερά από τον 902 ε ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μιλησε κανας γερμανοτσολιας η μου φανηκε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιστροφή από το χωριό του Λεωνίδα
    από afrotwin στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 12:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας