Τον ήπιαμε....
Τον ήπιαμε....
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
Μαρούσι - γραφείο δε πήρα χαμπάρι..
Μια απο τα ιδια...αν και ειμαι ισογειο :smilea:
δεν πήρες είδηση εσύ???:hypnotize
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
Στην Παρνηθα δεν καταλαβαμε τιποτα.Στο τηλ μου το ειπαν απο Σπατα εδω ομως τιποτα ευτυχως.Αρχικά δημιουργήθηκε από kaps
Καλού κακού κάνετε καμιά ασφάλεια για σεισμό . Με όλα αυτά τα κουνήματα πολύ φοβάμαι για Αλκυονίδες ή ακόμα και Πάρνηθα.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Ανταποκριση απο την Καλαματα:![]()
![]()
Γελιο τρελο προκαλεσε ο σημερινος σεισμος στην Μεθωνη.Ζημιες σε κοιλιακους προκληθηκαν απο το πολυ γελιο οταν οι κατοικοι της πολης ειδαν αλλους κατοικους να τρεχουν παλαβωμενοι στους δρομους.Οι δημοσιες υπηρεσιες για λογους ασφαλειας των γεννετικων οργανων των υπαλληλων (το ξυσιμο υπο συνθηκες σεισμου μπορει να ειναι μοιραιο) εκλεισαν δευτερολεπτα μετα το σεισμο.Οι δασκαλοι ακολουθωντας τον κανονισμο ετζασαν πρωτοι αφηνοντας τα παιδια στις ταξεις να εξεταστουν αν θυμουνται τη διαδικασια.Μετα το περιστατικο η Καλαματα θυμιζε γιαρτες.christmas is here again και τετοια.Ολοι οι κατοικοι στις καφετεριες και στα ουζερι να περιμενουν τον καταποντισμο της Ατλαντιδας μακρια απο τα επικινδυνα μπαλκονια.Ο θεος και ο Βαρωτσος να ειναι μαζι μας.
ο ρεπορτερ Φιφης Κουνημενος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τρεχα τρεχα μικρουλι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα...!!!![]()
+1![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από pelargos1
Ανταποκριση απο την Καλαματα:![]()
![]()
Γελιο τρελο προκαλεσε ο σημερινος σεισμος στην Μεθωνη.Ζημιες σε κοιλιακους προκληθηκαν απο το πολυ γελιο οταν οι κατοικοι της πολης ειδαν αλλους κατοικους να τρεχουν παλαβωμενοι στους δρομους.Οι δημοσιες υπηρεσιες για λογους ασφαλειας των γεννετικων οργανων των υπαλληλων (το ξυσιμο υπο συνθηκες σεισμου μπορει να ειναι μοιραιο) εκλεισαν δευτερολεπτα μετα το σεισμο.Οι δασκαλοι ακολουθωντας τον κανονισμο ετζασαν πρωτοι αφηνοντας τα παιδια στις ταξεις να εξεταστουν αν θυμουνται τη διαδικασια.Μετα το περιστατικο η Καλαματα θυμιζε γιαρτες.christmas is here again και τετοια.Ολοι οι κατοικοι στις καφετεριες και στα ουζερι να περιμενουν τον καταποντισμο της Ατλαντιδας μακρια απο τα επικινδυνα μπαλκονια.Ο θεος και ο Βαρωτσος να ειναι μαζι μας.
ο ρεπορτερ Φιφης Κουνημενος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: