Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αντε να γκρινιαξουμε και λιγο...
Το εχω ξαναδει και το εχω ξαναεπει...
Καθαριστε τα αυτοκινητα σας πριν ξεκινησετε ρεεεεεεεεεε
Το τι ειδα σημερα δεν λεγεται, Peugeot 307 λες και φοραγε σκουφο σεφ. 30 Ποντους χιονι στην οροφη ετοιμο να σκασει απο στιγμη σε στιγμη στον πρωτο ατυχο που ακολουθει.
Το καλυτερο ομως ηταν ενα (που να καταλαβω τι ηταν...; ) αμαξι στο οποιο ο Ελληναρας οδηγος ειχα καθαρισει μονο το παρμπριζ και εβλεπε μεσα απο αυτο λες και ηταν σε πολυβολειο του β' παγκοσμιου....μιλαμε ολο το αμαξι ηταν ασπρο![]()
Νούμερο κράτησες?Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αντε να γκρινιαξουμε και λιγο...
Το εχω ξαναδει και το εχω ξαναεπει...
Καθαριστε τα αυτοκινητα σας πριν ξεκινησετε ρεεεεεεεεεε
Το τι ειδα σημερα δεν λεγεται, Peugeot 307 λες και φοραγε σκουφο σεφ. 30 Ποντους χιονι στην οροφη ετοιμο να σκασει απο στιγμη σε στιγμη στον πρωτο ατυχο που ακολουθει.
Το καλυτερο ομως ηταν ενα (που να καταλαβω τι ηταν...; ) αμαξι στο οποιο ο Ελληναρας οδηγος ειχα καθαρισει μονο το παρμπριζ και εβλεπε μεσα απο αυτο λες και ηταν σε πολυβολειο του β' παγκοσμιου....μιλαμε ολο το αμαξι ηταν ασπρο![]()
![]()
Παρομοίως είδα ένα vectra, έκδοση παντζερ...Όλο το πίσω παρμπρίζ καλυμένο από χιόνι.
Και πλακωνόταν στην αριστερή στον Κηφισσό...
You BETA believe...
υπεροχο τριημερο , κριμα που δεν κρατησε περισσοτερο να καθομασταν καμμια βδομαδα![]()
gioypiii