Σελίδα 7 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1100

Θέμα: ΜΗΧΑΝΗ Vs ΠΑΠΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από crackez
    Emena ta dixrona mou tin dinoun, den leo dinata kala.. alla ekeinos o spastikos o thoribos kai ekeino to ladi apo piso tststs

:wacko:

:rotflmao: :rotflmao:

πραγματικα με εκανες και γελασα τωρα :rotflmao:

τραβα οδηγα κανα καλο 2χρονο και τα λεμε μετα

2χρονιλα rulez
    ρεεεεεεεεεεε :rotflmao:
    Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Γιατί δεν παίρνεις κάτι μεγαλύτερο με αυτά τα χρήματα; :wacko:

oute ilikiaka exo problima oute tpt kai 1000 ama mu erxotane tha mporousa na tin paro, alla as poume oti tha kanoume kapia monadika pragmata pou exoume sto mialo mas

Y.G. Eksalou m'aresi poli i taxitita & ksero oti eimai ligo xazos kai an paro p.x kana 600ari se kamia strofi tha figo lol

τουτου ρεεεε!!!!!!!! Το avatar του/της KONIORDO$
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    ma ayto einai to gousto bre aderfe
    ε αυτη ειναι ολη η κ@υλα !!! θορυβαρα , δυναμη και μαγικο αρωμα !!!!
    αχχχ αλλη φαση οι διχρονυλες !!!

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KONIORDO$
    ε αυτη ειναι ολη η κ@υλα !!! θορυβαρα , δυναμη και μαγικο αρωμα !!!!
    αχχχ αλλη φαση οι διχρονυλες !!!

mpa den goustaro, oti einai dinata einai(an ta sigkrinoume me ta 4t-tha elega kamia sxesi) alla poli thoribo(spastiko gia mena), poli kapnos apo piso.. kala kai apo benzini.. lol(ego eimai kai oli tin mera pano, me ena 2t tha prepei na kano sxesi me kamia kori benzinopoli :P)

-

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Να σας πω κι εγώ τη δική μου γνώμη. ΔΕΝ θεωρώ (εδώ στο 2008 που ζούμε) μηχανή ο,τι κι αν υπάρχει τουλάχιστον κάτω από 130cc. To ιδανικό δίκυκλο κάτω των 130cc είναι το παπί. ΤΕΛΟΣ! Κάτι YZR και κάτι Aprilia RS 50 & 125 για να μην μιλήσω και για τις υπόλοιπες τραγωδίες των εκάστοτε κατασκευαστών δεν είναι για τίποτε άλλο απ'το να τα βλέπεις μόνο σε σελίδες περιοδικού για να σε θυμίζουν οτι που και που πρέπει να τους γυρνάς και καμμιά σελίδα για να μην τα κοιτάς όλα. Ψοφίμια όλα αυτά και δεν δικαιολογούν ούτε την εμφάνισή τους ούτε τα λεφτά τους ούτε καν τη βενζίνη που θα τους βάζεις. Στην τελευταία περίπτωση η βενζίνη θα δικαιολογηθεί αν την βάλεις αντί για μέσα έξω απο το ντεπόζιτο και γύρω γύρω, αλλά λυπάμαι μέχρι και το Zippo των 30 ευρώ που θα του πετάξω στο τέλος για να πάρει φωτιά. Τι να τα κάνετε ρε τα σαρδελοτσιμπλομήχανα σας για να λέτε οτι έχετε μηχανή; Μηχανή θεωρείσαι ότι έχεις όταν "ξέρεις" για τι χρήση το ζητάς.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    Να σας πω κι εγώ τη δική μου γνώμη. ΔΕΝ θεωρώ (εδώ στο 2008 που ζούμε) μηχανή ο,τι κι αν υπάρχει τουλάχιστον κάτω από 130cc. To ιδανικό δίκυκλο κάτω των 130cc είναι το παπί. ΤΕΛΟΣ! Κάτι YZR και κάτι Aprilia RS 50 & 125 για να μην μιλήσω και για τις υπόλοιπες τραγωδίες των εκάστοτε κατασκευαστών δεν είναι για τίποτε άλλο απ'το να τα βλέπεις μόνο σε σελίδες περιοδικού για να σε θυμίζουν οτι που και που πρέπει να τους γυρνάς και καμμιά σελίδα για να μην τα κοιτάς όλα. Ψοφίμια όλα αυτά και δεν δικαιολογούν ούτε την εμφάνισή τους ούτε τα λεφτά τους ούτε καν τη βενζίνη που θα τους βάζεις. Στην τελευταία περίπτωση η βενζίνη θα δικαιολογηθεί αν την βάλεις αντί για μέσα έξω απο το ντεπόζιτο και γύρω γύρω, αλλά λυπάμαι μέχρι και το Zippo των 30 ευρώ που θα του πετάξω στο τέλος για να πάρει φωτιά. Τι να τα κάνετε ρε τα σαρδελοτσιμπλομήχανα σας για να λέτε οτι έχετε μηχανή; Μηχανή θεωρείσαι ότι έχεις όταν "ξέρεις" για τι χρήση το ζητάς.
    πρεπει να το κοιταξεις αυτο

ειλικρηνα δε ξερω τι να σου γραψω το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι πρεπει να οδηγησεις και να μαθεις κατι παραπανω απο οτι σου λενε αλλοι ασχετοι η τα περιοδικα που περιφρονεις.

σκεψου το λιγο

υσ-ψοφιμη το αρ ες 125?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ειναι η τριτη επεξεργασια που παταω

λοιπον

ακου

κατα την τεπεινη μου αποψη υπαρχουν εκει εξω μηχαΝΕΣ ανω των 130σεσε(που το βρηκες αυτο παλι) που το αρ ες ΔΕ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΩΛΟΚΟΠΑΝΙΟΥΝΤΕ σαν τα χταποδια

μην κοιτας τα ΚΥΒΙΚΑ κοιτα ΟΛΑ τα αλλα υπαρχουν 1000ρια με με60-70 ιππους (βλεπε μπουλντογκ) και με 300(που λεει ο λογος) κιλα και δε πανε βημα ουτε εχουν τις ΦΡΕΝΑΡΕΣ του αρ ες ουτε την γεωμετρια του ουτε τις αναρτησεις του κλπ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ex_hustler
    Ποιος είπε ότι τα παπιά δε πάνε γρήγορα και δε στρίβουν?

Το βίντεο είναι από αγώνες με "παπιά" στη Μαλαισία!
    Enyoy!

http://www.youtube.com/watch?v=heGP7g5y9gc
    εντυπωσιακό δεν λέω..αλλά αν είναι να ξοδέψεις μια περιουσία για να το κάνεις να στρίβει γιατί δεν παίρνεις ένα rs125 ή ένα derbi gpr125??

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    ..αλλά αν είναι να ξοδέψεις μια περιουσία για να το κάνεις να στρίβει
    ποιος το πε αυτο?

ΟΛΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝΕ

άσχετο μέλος Το avatar του/της fethry
    ... ΔΕΝ θεωρώ (εδώ στο 2008 που ζούμε) μηχανή ο,τι κι αν υπάρχει τουλάχιστον κάτω από 130cc. To ιδανικό δίκυκλο κάτω των 130cc είναι το παπί. ΤΕΛΟΣ! Κάτι YZR και κάτι Aprilia RS 50 & 125 για να μην μιλήσω και για τις υπόλοιπες τραγωδίες των εκάστοτε κατασκευαστών δεν είναι για τίποτε άλλο απ'το να τα βλέπεις μόνο σε σελίδες περιοδικού για να σε θυμίζουν οτι που και που πρέπει να τους γυρνάς και καμμιά σελίδα για να μην τα κοιτάς όλα. Ψοφίμια... Τι να τα κάνετε ρε τα σαρδελοτσιμπλομήχανα σας για να λέτε οτι έχετε μηχανή; Μηχανή θεωρείσαι ότι έχεις όταν "ξέρεις" για τι χρήση το ζητάς.
    1) Έχεις οδηγήσει rs125?
    2) Άν θες χωμάτινη χρήση για κλειστές διαδρομές, δεν είναι καλύτερο ένα ktm 125cc από οτιδήποτε άλλο?
    if it's stupid and it works, it ain't stupid

ΕΠΕΙΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ, ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 72
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΕΠΕΙΔΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑ, ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑ 75

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    ΝΑΙ!!! Το Aprilia Rs125 για την εμφάνιση του "σπορ σκυφτάδικου" που έχει, ναι είναι ψοφίμι. Το σωστό σκυφτάδικο αρχίζει από 600 όπως R6, CBR 600 και GSXR600. Δεν δικαιολογεί την εμφάνισή του, πως το λένε. Τι την έχει για τρελή αεροδυναμική όταν θα πιάνει τα τρελά χιλιόμετρα; Ναι εγώ τα κυβικά βάζω πρωτεύοντα λόγω και αμέσως μετά τη ροπή. Τέλος, ανέφερα τα παραπάνω μηχανάκια YZF125 και Aprilia 50&125 γιατί τα ξέρω πολύ καλά. Τα συγκεκριμένα Aprilia 50 & 125 τα έχω οδηγήσει και τα δύο και όντως πήγαιναν καλύτερα από τα κλασικά παπιά των κυβικών τους. Όμως ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... Ένοιωσα καραγκιόζης πάνω τους, πως το λένε! Έτσι αισθάνθηκα! Πες μου κιόλας οτι θέλω γιατρό, γιατί αν εσύ ανέβηκες πάνω και έκλ@σ3ς μ3ντ3ς από τα γκάζια τότε μάλλον θα τον χρειαστείς εσύ! Δεν μου αρέσει! Το θεωρώ άκυρο, σεβάσου το κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι χωρίς σχόλιο! Γούστα είναι αυτά.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

ΝΑΙ!!! Το Aprilia Rs125 για την εμφάνιση του "σπορ σκυφτάδικου" που έχει, ναι είναι ψοφίμι. Το σωστό σκυφτάδικο αρχίζει από 600 όπως R6, CBR 600 και GSXR600. Δεν δικαιολογεί την εμφάνισή του, πως το λένε. Τι την έχει για τρελή αεροδυναμική όταν θα πιάνει τα τρελά χιλιόμετρα; Ναι εγώ τα κυβικά βάζω πρωτεύοντα λόγω και αμέσως μετά τη ροπή. Τέλος, ανέφερα τα παραπάνω μηχανάκια YZF125 και Aprilia 50&125 γιατί τα ξέρω πολύ καλά. Τα συγκεκριμένα Aprilia 50 & 125 τα έχω οδηγήσει και τα δύο και όντως πήγαιναν καλύτερα από τα κλασικά παπιά των κυβικών τους. Όμως ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ... Ένοιωσα καραγκιόζης πάνω τους, πως το λένε! Έτσι αισθάνθηκα! Πες μου κιόλας οτι θέλω γιατρό, γιατί αν εσύ ανέβηκες πάνω και έκλ@σ3ς μ3ντ3ς από τα γκάζια τότε μάλλον θα τον χρειαστείς εσύ! Δεν μου αρέσει! Το θεωρώ άκυρο, σεβάσου το κι εσύ και όλοι οι υπόλοιποι χωρίς σχόλιο! Γούστα είναι αυτά.

http://www.youtube.com/watch?v=3iT5ZKjbhus

den exei megali simasia ti odigas,an ksereis na to odigiseis....

Μανιβελάτο μέλος
    Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά σκέψου μόνο ότι αυτά τα μηχανάκια απευθύνονται κυρίως σε ηλικίες 16-21 (Αφού τα μηχανάκια αυτά προορίζονται και για αγορές όπου είναι εφικτή η οδήγηση 125 στα 16..) που ούτως ή άλλως δεν μπορούν να περάσουν τα 33 άλογα χονδρικά.. οπότε έχουν την μέγιστη επιτρεπόμενη ονομαστική ιπποδύναμη..ή σχεδόν αφού το απρίλια θα μπορούσε να έχει ακόμα 6-7 άλογα.. με τα καλύτερα περιφερειακά που μπορεί να απολάυσει κανείς που ανήκει στο παραπάνω target group.. το yzf r125 είναι φιμωμένο και βγάζει 15 ίππους (κανονικά αν θυμάμαι σωστά αυτά που διάβασα βγάζει γύρω στους 19) καθώς η νομοθεσία θέτει αντίστοιχο περιορισμό στα 15 άλογα για τις μοτοσυκλέτες αυτής της χωρητικότητας..

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ΝΑΙ!!! Το Aprilia Rs125 για την εμφάνιση του "σπορ σκυφτάδικου" που έχει, ναι είναι ψοφίμι.

:rotflmao: :rotflmao:
    τι λετε ρε παιδια..

για παρτε το Aprilia Rs125 πηγαιντε στα μεγαρα, μαθετε να το στριβετε και μετα πηγαιντε και στα 600..
    εχουμε γινει ολοι βαλεντινοι ροσσι απο τα φασκια

φιλε δεν ειναι οπως τα λες τα πραγματα, το rs 125 πρεπει να πιανει τα 25-30 αλογατα,

και απο ταχυτητες πιανει στο μπαμ τα 100+
    μια χαρα μηχανακι ειναι για να μαθεις να στριβεις, απλα στην ελλαδα οι δρομοι μας ΔΕΝ επιτρεπουν να χεις τετοια μηχανακια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    λοιπον εγω εκλασα μεντες απο τα γκαζια του αρ ες φιλε ελλε και ας εχω ενα ταπεινο Ζ750 ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ 100 ΙΠΠΟΥΣ κατι λιγοτερο απο το βεστρομ που εχεις εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: τι να κανουμε τωρα?ειμαι κουλαδι και κοτα

οταν γραφεις δημοσια πρεπει να περιμενεις μια απαντηση φιλε ελλε αν κοιτας ΜΟΝΟ τα κυβικα εισαι λαθος επιτρεψε μου να σου ΞΑΝΑπω το παραδειγμα που μαλλον απεφυγες να διαβασεις

ξερω 1000ρια με 60ιππους χαλοουουοουου????

1000 ΚΥΒΙΚΑ

60 ιππους

καΙ ΞΕΡΩ 600 ΚΥΒΙΚΑ

130 ιππους

και πες μου εσυ τωρα

εχεις εσυ τα παραπανω 1000 ΚΥΒΙΚΑ και εγω τα 600

ποιος την εχει ποιο μεγαλη?:rotflmao: την ταχυτητα λεμε

για να μην κατσω να σου εξηγησω απο την αρχη περι ιπποδυναμης ροπης σε ποιες στροφες δουλευει το καθενα ποσους κυλιδρους εχει που τα δινει κλπ κλπ γιατι θα γυρισω πισω στο νηπιαγωγειο :rotflmao:

γνωμες οπως ειπες αλλα ειμαστε στις ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 7 από 74 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  2. Μηχανή vs ζώα στον δρόμο...
    από Gandalf dr685sm στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2011, 13:06
  3. Παπι Ή ΜηΧανη?
    από christin στο forum Off topic