ε αμα ερθει κ ο oldman...Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
άρα μαζευόμαστε για το ναυπλιο![]()
να ειμαστε ολη η πιτσιρικαρια
:rotflmao::rotflmao:
ε αμα ερθει κ ο oldman...Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
άρα μαζευόμαστε για το ναυπλιο![]()
να ειμαστε ολη η πιτσιρικαρια
:rotflmao::rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Eσύ ο αποπάνω,ο ηλεκτρολόγος, δεν αλλάζεις avatar....?
Το χει ο catmaster και μπερδευόμαστε![]()
ΠΡΟΦΑΝΩΣ το δικο μου ειναι διαφορετικο. ( και πολύ πιο όμορφο :rotflmao: )
ακριβως. Ηλεκτρολόγος μηχανικός και τεχνολογίας υπολογιστών.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ΗΜΤΥ????
![]()
![]()
![]()
Πλάκα θα εχει να βρεθουμε οι πατρινοί, μετα απο το καρναβαλι λεω, να ηρεμήσουν τα πράγματα.
στα Κουνουπιδιανα ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πάσσο έχεις....?![]()
Βιβλιάριο Ασθενείας Δημοσίου από το πανεπιστήμιο.....?![]()
By the way είμαι και εγώ ξανά φοιτητής.
2ο πτυχίο Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, Πολυτεχνείο Κρήτης.![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Μια χαρά είναι φιλαράκι. Άσχετο που δε πάω ποτέ....Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
στα Κουνουπιδιανα ε?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μια χαρά είναι φιλαράκι. Άσχετο που δε πάω ποτέ....![]()
το ξερω οτι ειναι καλα! κ εχει κ καφετεριες με θεα την πολη![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
μου δινεις κουράγιο και ευλογία καρντάση μου... οταν μεγαλωσω θελω να γινω σαν εσενα... δεν το πιστευω οτι βαδιζω σε σωστα χναρια!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μηχανολόγος Μηχανικός Παν. Πατρών (επί πτυχίω...)![]()
![]()
φιλιά και μου λείπεις!![]()
παρων κι εγώ, μηχανολογος μηχανικος ΕΜΠ, αποκλειεται red monster και bentoyza να μην εχετε προσεξει το αγωνιστικο μου ΚΤΜ!![]()
συνηθως μπροστα στον (πρωην) γρηγορη ή στα γραφεια των ναυπηγών!
θα ανεβω σημερα μεσημερακι (με αυτοκινητο) για ατμούς! 6948.32.39.26 παρτε τηλ...![]()
οσο για ναυπλιο μεσα΄... (μετα την εξεταστικη)
επίσης για το θεμα της αφισοκολλησης, των κομματοσκυλων και των παρατρεχαμενων... ειναι μονο δικια μας ευθυνη που τους επιτρεπουμε... σε γενικες συνελευσεις αγορευουν σαν αλλοι σταλιν, βαρεθηκαμε τους αγωνιστες της π@@τσας... πλακακια με τους καθηγητες και περνανε τα μαθηματα νυχτα!
δεν θα ξεχασω την ανακοινωση θεματος Γ.Σ της σχολης με πρωτο θεμα "η συλληψη του Σερίφη" και τελευταιο το θεμα "ζητηματα της σχολης"
χαιρετω σας αγωνιστικά![]()
τα λεμε πανω, παρτε με τηλεφωνα να δικτυωθουμε και με τις σημειωσεις και λοπες πληροφοριες!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
παρων κι εγώ, μηχανολογος μηχανικος ΕΜΠ, αποκλειεται red monster και bentoyza να μην εχετε προσεξει το αγωνιστικο μου ΚΤΜ!![]()
συνηθως μπροστα στον (πρωην) γρηγορη ή στα γραφεια των ναυπηγών!
θα ανεβω σημερα μεσημερακι (με αυτοκινητο) για ατμούς! 6948.32.39.26 παρτε τηλ...![]()
οσο για ναυπλιο μεσα΄... (μετα την εξεταστικη)
επίσης για το θεμα της αφισοκολλησης, των κομματοσκυλων και των παρατρεχαμενων... ειναι μονο δικια μας ευθυνη που τους επιτρεπουμε... σε γενικες συνελευσεις αγορευουν σαν αλλοι σταλιν, βαρεθηκαμε τους αγωνιστες της π@@τσας... πλακακια με τους καθηγητες και περνανε τα μαθηματα νυχτα!
δεν θα ξεχασω την ανακοινωση θεματος Γ.Σ της σχολης με πρωτο θεμα "η συλληψη του Σερίφη" και τελευταιο το θεμα "ζητηματα της σχολης"
χαιρετω σας αγωνιστικά![]()
τα λεμε πανω, παρτε με τηλεφωνα να δικτυωθουμε και με τις σημειωσεις και λοπες πληροφοριες!![]()
Και 'συ 40ο εξαμηνο???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λυπουμεθα αλλα δεν μπορεις να συμετασχεις στη βολτα,θα παρασυρεις τους αλλους φοιτητες που φιλοδοξουν γυρω στο 6ο ετος να παρουν πτυχιο...
![]()
![]()
![]()
ουστ ψωναρα!συνηθως μπροστα στον (πρωην) γρηγορη ή στα γραφεια των ναυπηγών!
:rotflmao: :rotflmao:
η αληθεια ειναι οτι το κτμ δεν το πολυπροσεξα.ειχε ενα RMZ τις προαλλες. κ ενα R1 κ ενα ZX10 κ ενα μπιουελ.![]()
καλα τωρα με τετοια λαοθαλασσα ποιο ναυπλιο, εξω απτους μηχανολογους πρεπει να συναντηθουμε!
παρασκευη μεσημερι γραφουμε φυσικη.θα ειμαι πανω.αμα ειναι να ανεβειτε μιλαμε.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
καλα τωρα με τετοια λαοθαλασσα ποιο ναυπλιο, εξω απτους μηχανολογους πρεπει να συναντηθουμε!
Αντε ρε κωλοπαιδα μαζευτηκατε και μας αφηνεται απ'εξω...
![]()
![]()
![]()
Παντως αν κανονισετε βαλτε το στις βολτες γιατι θα ανεβω Αθηνα...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bentouza
ουστ ψωναρα!
:rotflmao: :rotflmao:
η αληθεια ειναι οτι το κτμ δεν το πολυπροσεξα.ειχε ενα RMZ τις προαλλες. κ ενα R1 κ ενα ZX10 κ ενα μπιουελ.![]()
παρασκευη μεσημερι γραφουμε φυσικη.θα ειμαι πανω.αμα ειναι να ανεβειτε μιλαμε.
Ούτε εγώ το έχω προσέξει το ΚΤΜ ...
To ρ1 ποιανού είναι ΄? Μια μέρα είχε ξεχάσει τα κλειδιά επάνω και λώ τώρα θα το πάω βόλτα τώρα θα το πάω αλλα...
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Ούτε εγώ το έχω προσέξει το ΚΤΜ ...
To ρ1 ποιανού είναι ΄? Μια μέρα είχε ξεχάσει τα κλειδιά επάνω και λώ τώρα θα το πάω βόλτα τώρα θα το πάω αλλα...
Λοιπον τι λετε για συναντηση το επομενο ΣΚ που θα ανεβω Αθηνα???
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
Λοιπον τι λετε για συναντηση το επομενο ΣΚ που θα ανεβω Αθηνα???
![]()
![]()
![]()
Εγώ μέσα είμαι, τζερτζελε να έχει ...
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
ανταλλαξτε τηλεφωνα και ενημερωστε με... ειμαι pc lab μπουαχαχαχα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ανταλλαξτε τηλεφωνα και ενημερωστε με... ειμαι pc lab μπουαχαχαχα![]()
Πες μου ότι είσαι εσύ με το Buel?
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...