και εγω μαλακίστικα, το αμέλησα, έλεγα θα παω αύριο, την επομένη αύριο κλπ κλπ .... ε, το έχασα
θα ακολουθήσω όμως άνευ συμμετοχής, την παρέα και τη βόλτα αυτή δεν την χάνω, σίγουρα θα βρεθεί διανυκτέρευση κάπου
και εγω μαλακίστικα, το αμέλησα, έλεγα θα παω αύριο, την επομένη αύριο κλπ κλπ .... ε, το έχασα
θα ακολουθήσω όμως άνευ συμμετοχής, την παρέα και τη βόλτα αυτή δεν την χάνω, σίγουρα θα βρεθεί διανυκτέρευση κάπου
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
ψαχνεις δικαβαλο;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
με τον Πήγασο θα πας, έτσι;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Τα έχουμε πει αυτά μην τα ξαναλέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σίγουρα θα βρεθεί διανυκτέρευση κάπου![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ψαχνεις δικαβαλο;![]()
![]()
![]()
Τεσπα, θα βγάλω με τον npat άλλη διαδρομή, όχι απο το χώμα (που ειναι ακόμα αγνωστο αν ειναι 10 ή 30 χιλιόμετρα)
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Eννοειται ρε συ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
με τον Πήγασο θα πας, έτσι;![]()
Αν και αν δεν ειχα τις γομμες στην Duc μπορει και να πηγαινα με αυτην!
![]()
Γιαννη, αν ειναι να πας κ εσυ freestyle οπως κ εγω, τοτε μπορουμε να παμε παρεα!
Ηλια, υποθετω οτι θα πας ε; (για τον Νικο ξερω)
Καλο ειναι να οργανωθουμε gentlemen! Μετα τις ημερες του Πασχα θα συγκαλεσουμε ....συνοδο κορυφης!![]()
Νίκος
Open Horizons
Εχει βγει ηδη η παρακαψη γαι τους μη χωματινους(SSαδες-φερινγκατους), απλα απ'οτι καταλαβα θα ειναι λιγο περισσοτερη η διαδρομη και θα χασουν καποιο checkpoint.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τεσπα, θα βγάλω με τον npat άλλη διαδρομή, όχι απο το χώμα (που ειναι ακόμα αγνωστο αν ειναι 10 ή 30 χιλιόμετρα)
Για την 36ωρη βολτα παμε ρεεεε.
Ηλια προλαβες?
@@δια... Εστειλα την αίτηση με email αλλα δεν πηγα να καταθέσω τα λεφταΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ηλια προλαβες?![]()
Αν έρθω, θα είμαι "εκτός" μαζι με ταξ, ροαντσπιριτ κλπ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τηλεφωνο τον Καρολο τον πηρες?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
@@δια... Εστειλα την αίτηση με email αλλα δεν πηγα να καταθέσω τα λεφτα![]()
Αν έρθω, θα είμαι "εκτός" μαζι με ταξ, ροαντσπιριτ κλπ![]()
Απ'οτι εμαθα η αιτησης ολες κρατηθηκαν σαν σιγουρες συμμετοχες.![]()
Παιδια τουλαχιστον ενας απο σας να ρθει την τελευταια τεταρτη για ενημερωση και να τσιμπηση μια φωτοτυπια το roadbook που μας δινουν , αν παω θα σας το βγαλω εγω.
Μόλις μου ήρθε email να παω ως αύριο να δωσω τη συμμετοχή. Θα παω, δε γ@μιέταιΑρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Τηλεφωνο τον Καρολο τον πηρες?
Απ'οτι εμαθα η αιτησης ολες κρατηθηκαν σαν σιγουρες συμμετοχες.![]()
Παιδια τουλαχιστον ενας απο σας να ρθει την τελευταια τεταρτη για ενημερωση και να τσιμπηση μια φωτοτυπια το roadbook που μας δινουν , αν παω θα σας το βγαλω εγω., βάλτε με στη λιστα
![]()
Θα τσιμπήσω και roadbook![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κολοφαρδε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μόλις μου ήρθε email να παω ως αύριο να δωσω τη συμμετοχή. Θα παω, δε γ@μιέται, βάλτε με στη λιστα
![]()
Θα τσιμπήσω και roadbook![]()
![]()
Κανονικη γιορτη μοτοσυκλετας, να ειμαστε καλα να πηγαινουμε καθε χρονο.![]()
To ότι θα γίνει της κοινής γυναικός το κιγκλίδωμα φέτος από συμμετοχές είναι της πάσης γνωστό.
17 και σήμερα λέμεεεεεεε![]()
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!
Και εγώ παίζει να ακολουθήσω τελευταία στιγμή.
Πάντως όποιος θέλει για δωμάτιο στην Πάργα ας μου πει.
---Dum spiro, spero---
1.tai
2.TROOPER
3.zephyr1
4.dimzab
5.ΑLX GS 11½
6.nikoskkk +4 moto φιλοι
7.npat
8.Bavarian
9.caesarsk
10. Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ενημέρωση...
Χθες πηγα και κατέθεσα τον οβολόν μου, ολα οκ![]()
Η τελευταία ενημέωση για τη διαδρομή, roadbook κλπ θα γινει την Τετάρτη 7/5 (τελευταία τεταρτη πριν απο την αναχώρηση δλδ) στο Cafe Tera Verde, Κωνσταντινουπολεως 2.
![]()
![]()
Ρωτησα τα παιδιά για τη διαδρομή, το χώμα ειναι περίπου () 5 χλμ, με διαβεβαίωσαν οτι "περναει ανετα" :wacko: αλλα πριν μπουμε στο χώμα θα υπάρχει μια εναλλακτικη ασφάλτινη για όσους θελήσουν. Όσοι πάνε απο εκεί θα χάσουν μια φωτογράφηση και, κατα συνέπεια, τους αντίστοιχους πόντους.
Αυτά
![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais