AGapite fantacid, apo oti fainetai gia alli mia fora tha simfwnisw mazi sou....
gia twra to dorsoduro (meta tha ginoume pio leftades tha paroume to hyper k tha to termatisoume me to H2moto pou exei ena 20000 euro hehe)
Και τα 3 χρώματα μαζί. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις ζάντες. Κάποια μαύρα (όπως το τουριστ αποπάν) φοράνε χρυσές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο κόκκινο.
Οι χρυσές ζάντες (συνήθως) είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος των factory, ενώ το κόκκινο και το τουρισταδικο μάυρο έχει μανιτάρια στους άξονες και πλήρες ρυθμιζόμενο αμορτισέρ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Η έκδοση που περιμένει ο fantacid.....![]()
κ@υλα!!!!
αλλα δε φαινεται καλα ολη η τραπεζαρια γιατι καποιος κουλος παρκαρε μπροστα κ χαλαει το σετακι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Περισσότερες φωτό στο http://www.emoto.com/essais/aprilia-dorsoduro.php
![]()
poso plaka exei na metafrazeis site sto net me to babel fish.... prospathw akoma na bgalw akri...
8850 sti galia pantws
E TO ODIGISE KANENAS STO TRACK DAY THS APRILIA? douleua gmt olo to soukou kai xronos miden...
Μια πρώτη εντύπωση.....Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
E TO ODIGISE KANENAS STO TRACK DAY THS APRILIA? douleua gmt olo to soukou kai xronos miden...
Το Dorso το πήρα 3 γύρους το πρωϊ. Το μηχανάκι μου άρεσε πάρα πολύ. Αρκετή ροπή στις χαμηλομεσαίες (πιο δυνατό απ΄το shiver), ενώ η απόδοση του ήταν πολύ γραμμική χωρίς να κάνει κάποιο ξέσπασμα. Ανέβαζε στροφές πολύ γρήγορα ενώ έμπαινε για πλάκα στον κόφτη.
Τα κιλά του τα κρύβει εξαιρετικά καλά, καθώς δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ζυγίζει όσο το tuono μου. Τα φρένα του επίσης μου φάνηκαν υπέρ αρκετά. Δεν έχουν το δάγκωμα που έχει στο Tuono πχ, αλλά ήταν πολύ προοδευτικά και καταλάβαινες πόσο φρενάρει. Ακόμα και όταν το μπλοκάρεις γίνεται με έλεγχο (στην πίστα). Η σέλλα και θέση οδήγησης μου θύμισε ένα χαμηλό ΧΤΧ.
Απ΄τα 3 που οδήγησα (Mana, Shiver, Dorso) ήταν αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ΄όλα.
Χωρίς να έχω οδηγήσει Hyper, η εντύπωση μου είναι πως δεν είναι στην ίδια κατηγορία μιας και το Ducati είναι ένα μεγάλο supermotard. Νομίζω ότι στοχεύει στην κατηγορία των μεγάλων μονοκύλίνδρων που φλερτάρουν με το look των SM.
Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω και το ξέχασα, είναι το εξής. Η αίσθηση που δημιουργείται απ΄τον κινητήρα είναι ότι δεν έχει ξέσπασμα (γεγονός), όπως και στο shiver. Σε καμμιά περίπτωση όμως το μηχανάκι δεν είναι αργό. Ασκοπες σούζες πάντως δεν νομίζω να κάνει....
Μιας και οι γύροι που έκανα με το καλό shiver ήταν σβέλτοι, πρόλαβα να δώ (2 φορές) κάτι λιγότερο από 170 χλμ (165 ή 168), πριν φρενάρω στην ευθεία της Κ6.
Έχοντας στο μυαλό ότι με το Tuono έχω 190+ περίπου στο ίδιο σημείο, ότι δεν ήξερα το μηχανάκι και ότι τα φρένα του δεν είναι σαν του tuono, θα έλεγα ότι πηγαίνει μια χαρά. Δυστυχώς δεν ξέρω πόσα έχουν τα υπόλοιπα της κατηγορίας του στην ευθεία για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης...![]()
Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω και το ξέχασα, είναι το εξής. Η αίσθηση που δημιουργείται απ΄τον κινητήρα είναι ότι δεν έχει ξέσπασμα (γεγονός), όπως και στο shiver. Σε καμμιά περίπτωση όμως το μηχανάκι δεν είναι αργό. Ασκοπες σούζες πάντως δεν νομίζω να κάνει....
Μιας και οι γύροι που έκανα με το καλό shiver ήταν σβέλτοι, πρόλαβα να δώ (2 φορές) κάτι λιγότερο από 170 χλμ (165 ή 168), πριν φρενάρω στην ευθεία της Κ6.
Έχοντας στο μυαλό ότι με το Tuono έχω 190+ περίπου στο ίδιο σημείο, ότι δεν ήξερα το μηχανάκι και ότι τα φρένα του δεν είναι σαν του tuono, θα έλεγα ότι πηγαίνει μια χαρά. Δυστυχώς δεν ξέρω πόσα έχουν τα υπόλοιπα της κατηγορίας του στην ευθεία για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης...![]()
188 το 610 .................μετρημενο με R6!
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H