Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 153

Θέμα: smv 750 dorsoduro

παρακαλω να προστεθει η καταλληλη επιλογη στο προφιλ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dorsoimage3.jpg 
Προβολές:	576 
Μέγεθος:	18,3 KB 
ID:	128354
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Κι μαρσάρω τη χουσβάρνα.. Το avatar του/της loumex
    AGapite fantacid, apo oti fainetai gia alli mia fora tha simfwnisw mazi sou....

gia twra to dorsoduro (meta tha ginoume pio leftades tha paroume to hyper k tha to termatisoume me to H2moto pou exei ena 20000 euro hehe)
    *The Lesson Of The Day: KILL EACH OTHER*

Χάρτινος Κόσμος!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Πιθανόν να είναι κανένα κολπάκι του marketing για να τονώσουν και καλά το SM χαρακτήρα του (κάτι που φαίνεται απ΄τα video και τα καρέ του SXV).
    Μάλλον κάτι τέτοιο παίζει, μιας και θα υπάρχουν μαρσπιέ συνεπιβάτη, που θα πρέπει να μπούν απ΄τον ιδιοκτήτη...

Όνομα:	aprilia-dorsoduro-074.jpg 
Προβολές:	546 
Μέγεθος:	76,4 KB 
ID:	128521
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Η έκδοση που περιμένει ο fantacid.....

Όνομα:	aprilia-dorsoduro-062.jpg 
Προβολές:	548 
Μέγεθος:	65,9 KB 
ID:	128522
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Και τα 3 χρώματα μαζί. Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τις ζάντες. Κάποια μαύρα (όπως το τουριστ αποπάν) φοράνε χρυσές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στο κόκκινο.
    Οι χρυσές ζάντες (συνήθως) είναι οι ζάντες ελαφρού κράματος των factory, ενώ το κόκκινο και το τουρισταδικο μάυρο έχει μανιτάρια στους άξονες και πλήρες ρυθμιζόμενο αμορτισέρ.

Όνομα:	untitled1.jpg 
Προβολές:	552 
Μέγεθος:	83,7 KB 
ID:	128523
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Η έκδοση που περιμένει ο fantacid.....

κ@υλα!!!!

αλλα δε φαινεται καλα ολη η τραπεζαρια γιατι καποιος κουλος παρκαρε μπροστα κ χαλαει το σετακι!

Περισσότερες φωτό στο http://www.emoto.com/essais/aprilia-dorsoduro.php

SRX6 & Tuono Rulezzz

poso plaka exei na metafrazeis site sto net me to babel fish.... prospathw akoma na bgalw akri...

Χάρτινος Κόσμος!

Η τιμή του τελικά θα είναι 8.500?. Τόσο πλήρωσε κάποιο παιδί απ΄το apriliabikers που το παρήγγειλε.

SRX6 & Tuono Rulezzz

8850 sti galia pantws

Χάρτινος Κόσμος!

E TO ODIGISE KANENAS STO TRACK DAY THS APRILIA? douleua gmt olo to soukou kai xronos miden...

Χάρτινος Κόσμος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από loumex
    E TO ODIGISE KANENAS STO TRACK DAY THS APRILIA? douleua gmt olo to soukou kai xronos miden...
    Μια πρώτη εντύπωση.....

Το Dorso το πήρα 3 γύρους το πρωϊ. Το μηχανάκι μου άρεσε πάρα πολύ. Αρκετή ροπή στις χαμηλομεσαίες (πιο δυνατό απ΄το shiver), ενώ η απόδοση του ήταν πολύ γραμμική χωρίς να κάνει κάποιο ξέσπασμα. Ανέβαζε στροφές πολύ γρήγορα ενώ έμπαινε για πλάκα στον κόφτη.

Τα κιλά του τα κρύβει εξαιρετικά καλά, καθώς δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ζυγίζει όσο το tuono μου. Τα φρένα του επίσης μου φάνηκαν υπέρ αρκετά. Δεν έχουν το δάγκωμα που έχει στο Tuono πχ, αλλά ήταν πολύ προοδευτικά και καταλάβαινες πόσο φρενάρει. Ακόμα και όταν το μπλοκάρεις γίνεται με έλεγχο (στην πίστα). Η σέλλα και θέση οδήγησης μου θύμισε ένα χαμηλό ΧΤΧ.
    Απ΄τα 3 που οδήγησα (Mana, Shiver, Dorso) ήταν αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ΄όλα.

Χωρίς να έχω οδηγήσει Hyper, η εντύπωση μου είναι πως δεν είναι στην ίδια κατηγορία μιας και το Ducati είναι ένα μεγάλο supermotard. Νομίζω ότι στοχεύει στην κατηγορία των μεγάλων μονοκύλίνδρων που φλερτάρουν με το look των SM.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω και το ξέχασα, είναι το εξής. Η αίσθηση που δημιουργείται απ΄τον κινητήρα είναι ότι δεν έχει ξέσπασμα (γεγονός), όπως και στο shiver. Σε καμμιά περίπτωση όμως το μηχανάκι δεν είναι αργό. Ασκοπες σούζες πάντως δεν νομίζω να κάνει....

Μιας και οι γύροι που έκανα με το καλό shiver ήταν σβέλτοι, πρόλαβα να δώ (2 φορές) κάτι λιγότερο από 170 χλμ (165 ή 168), πριν φρενάρω στην ευθεία της Κ6.
    Έχοντας στο μυαλό ότι με το Tuono έχω 190+ περίπου στο ίδιο σημείο, ότι δεν ήξερα το μηχανάκι και ότι τα φρένα του δεν είναι σαν του tuono, θα έλεγα ότι πηγαίνει μια χαρά. Δυστυχώς δεν ξέρω πόσα έχουν τα υπόλοιπα της κατηγορίας του στην ευθεία για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης...
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Κάτι που θα ήθελα να προσθέσω και το ξέχασα, είναι το εξής. Η αίσθηση που δημιουργείται απ΄τον κινητήρα είναι ότι δεν έχει ξέσπασμα (γεγονός), όπως και στο shiver. Σε καμμιά περίπτωση όμως το μηχανάκι δεν είναι αργό. Ασκοπες σούζες πάντως δεν νομίζω να κάνει....

Μιας και οι γύροι που έκανα με το καλό shiver ήταν σβέλτοι, πρόλαβα να δώ (2 φορές) κάτι λιγότερο από 170 χλμ (165 ή 168), πριν φρενάρω στην ευθεία της Κ6.
    Έχοντας στο μυαλό ότι με το Tuono έχω 190+ περίπου στο ίδιο σημείο, ότι δεν ήξερα το μηχανάκι και ότι τα φρένα του δεν είναι σαν του tuono, θα έλεγα ότι πηγαίνει μια χαρά. Δυστυχώς δεν ξέρω πόσα έχουν τα υπόλοιπα της κατηγορίας του στην ευθεία για να έχω ένα μέτρο σύγκρισης...

188 το 610 .................μετρημενο με R6!

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    188 το 610 .................μετρημενο με R6!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σοβαρέψου, ρε συ......
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Super Motard:Aprilia Dorsoduro 750 h Ktm Duke 690???
    από Sorty στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2009, 14:50
  2. Aprilia SMV 750 Dorsoduro
    από road spirit στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2007, 04:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας