Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 137

Θέμα: ΜΙΛΑΝΕ ΣΟΒΑΡΑΑΑΑΑ?????( Kevin Schwantz)

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Nα σου δωσω το δικο μου μπορει να σε κανει και εκπτωση λογω χρωματος... :rotflmao:
    Είχα δει ένα 1000 με άσπρες ζάντες και lucky strike χρώματα που είχες βάλει. Αν είναι αυτό το δικό σου, είναι το πιο όμορφο gixxer που έχω δεί.

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Με αυτο σιγουρα θα τον αφησουν να μπει τσαμπα
    Πολύ ωραία μετατροπή, αν και δεν μπορώ να καταλάβω από μπροστά πως είναι. Απ΄το μπροστινό υποθέτω ότι έμεινε το μαμά 500?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Πολύ ωραία μετατροπή, αν και δεν μπορώ να καταλάβω από μπροστά πως είναι. Απ΄το μπροστινό υποθέτω ότι έμεινε το μαμά 500? [/B]

Αυτό το εργαλείο είναι RGΓ 500 το ειχε κάποτε ένα ξαδερφακι μου τοτε μου ηρθε η λαπρη ιδεα να του βαλουμε άλλο εμπρος συστημα και πισω ψαλιδι από RGV 250 το μηχανακι από τοτε μεταμορφωθηκε προς το καλυτερο από ομορφια και στησιμο
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πρωτα μαθαινεις τι ειναι Kevin Schwantz και μετα τι ειναι μηχανη

Ακους Kevin Schwantz και το μονο που σου ρχετε στο μυαλο ειναι μια πλαγιασμενη μηχανη να πηγαινει ταπα....

Και μετα μου θελετε με 200?300?400?? ευρω να πατε να σας κανει μθμ ο σβανσ?

Και λιγα ειναι 900.....

Στο mugello της Italia κανει 50ευρω τα 20 λεπτα της ωρας......για οσους λενε οτι με λιγα παραπανω πας ιταλια.....

Και σε μια ασχετη πιστα κανει 140 η μιση μερα....δηλ 560 οι 2 μερες και χωρις μαθημα....

Εκτος αν εννοειτε εδω διπλα μια πιστα με μινι μοτο που εχουμε....

Βεβαια και εισαι τυχερος αν μπορεσεις να δωσεις 900 ευρω για να πας εκει...

Και οπως ξαναειπα στο θρεντ με το desmosedici δεν πρεπει να κρινουμε κατι ''κακο'' και να το κοροιδευουμε επειδη δεν μπορουμε να το αγορασουμε η εστω αν δεν εχουμε την τυχη....

Δειτε τα πιο αντικειμενικα τα πραματα......

Και αν πας να δεις rossi και λοιπους απο θεση εκκινησης δινεις γυρω στα 400 ευρω την θεση για να μην πω και παραπανω ...+ το ταξιδι π κανεισ....

Καλως η κακως μερικα πραματα ειναι για λιγους και κοστιζουν πολλα ασχετα αν δεν τα αξιζουν παντα....
    in in in in in in in ....... mpoooou!!!! (ma 50ari me apomonosi???xaxaxa)

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι λέμε; Τι θα πει να έχεις έναν παγκόσμιο απέναντι σου; Το θέμα είναι τι μαθαίνεις από αυτόν και τι μπορεί να εφαρμόσεις από αυτα που θα σου δείξει! Αυτό είναι το θέμα.

Τι θα μάθεις από αυτόν και τι θα εφαρμόσεις μπορείς να μας πεις;;;;
    egw den katalabainw giati antidrate etsi merikoi gia tin tsepi ton allon kai sti teliki opws eipwthike poio panw gia kati pou DEN einai ypoxrewtiko... giati den antidrate etsi kai gia ta 400-500 pou zitaei mia sxoli odigwn i opoia EINAI kai ypoxrewtiki kai sas mathainoun TI ?????????
    PROzacRIDER

Ναι μπράβο. Να πας φίλε μου! ΑΝ για σένα το να δώσεις 900 ευρώ για να κάνεις ένα διήμερο στην πίστα μόνο και μόνο επειδή είναι ένας θρύλος των motogp εκεί και θα σου δείξει κάποια πράγματα είναι φυσιολογικό... μεγεια σου και χαρά σου. να πας και να το απολαύσεις. Επίσης υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι πληρώνουν 1.000 ευρώ για να παρευρεθούν στον τάδε γάμο ή στην τάδε συνεστίαση ή για να παρευρεθούν στην τάδε συναυλία. Και γι αυτούς εξίσου σημαντικό είναι. Όπως για σένα το να μιλήσεις με τον Schwantz και να σου δείξει κάποια πράγματα.

Gixxerakias... να πας κι εσύ. Σε παρακαλώ μόνο στην υπερσύχρονη πίστα στην Αθήνα που έχουμε και όπου μπορείς να κάνεις αγωνιστική οδήγηση μην με πάρεις καθότι άσχετος από αγωνιστικό τρόπο ελέγχου και χειρισμού της μηχανής. Καθότι επίσης στην Ελλάδα οι δρόμοι προσφέρονται για αγωνιστική οδήγηση ενώ η ασφαλής οδήγηση είναι... παπαρίτσες! Βλέπεις τα φορτηγά οι πεζοί που πετάγονται από παντού τα κουτιά και όλοι αυτοί δημιουργούν τις πλέον κατάλληλες συνθήκες για να κάνεις εσύ αγωνιστική οδήγηση!!!
    Τελικα αυτη η κ@ριολ@ η αλεπου...

οντως οσα δεν φτανει τα κανει .......

Ρε οτι δεν μπορει ο καθενας να παρει δεν συμαινει οτι δεν ειναι καλο.....αμαν πια....

Πωπω εγω ειμαι ο 19χρονος αλλα εσεις κανετε σαν παιδακια....

''Ναι τι λες....εμενα ειναι το καλυτερο ηλεκτρικο τηλεκατευθυνομενο...εσενα και πως ειναι των 1000ευρω και ειναι και βενζινοκινητο δεν εχει σχεση τι να το κανεις?καιει πολλες βενζινες''

Δηλαδή πες μου ρε φίλε να καταλάβω. Τι στην ευχή θα σου προσφέρει που αξίζει 900 ευρώ;;;;;
    Πωπω συνεχιζουμε....

εσενα δηλ τι σ προσφερει να χεις δωσει και να δινεισ τοσα λευτα απλα για να πηγαινεις βολτα με μια μηχανη???

Αν μ πεισ οτι δεν την θεσ για βολτα αλλα μονο για ταξιδια τοτε ακομα χειροτερα...

Γιατι με τα ιδια λευτα και λιγοτερα θα περνεσ ενα αμαξι και θα σουν πιο ανετοσ....

Ακου κει τι ευχαριστιση δινει....πωπω δεν μπορω να τα διαβαζω αυτα μου γυρνανε τα @@!!

Και μαλιστα να το ακουω απο εναν ''μηχανοβιο''....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ρε τι αντιδρασεις ειναι αυτες;

Λες και ειναι υποχρεωτικο το μαθημα και πρεπει να παμε ολοι.

Ασχετως του τι θα δειξει ο Kevin Schwantz σε οσους συμμετασχουν, εσεις ποσο πιστευετε οτι θα πρεπει να χρεωνε ενας πρωην παγκοσμιος πρωταθλητης για να σας κανει μαθηματα;

Δηλαδη τι θετε; να ερθει ο Rossi σε λιγα χρονια και να κανετε μαθηματα συμπληρωνοτας κουπονια απο τον Βασιλοπουλο;

Εδω αλλοι δινουν 500ευρω για να παρουν κινητο, δεν με χεζετε λεω εγω...

+++++++++++++++++++++++++++++++100000000000000000000000000000

Λοιπον λεω να αρχισουμε να παραπονιομαστε για τις τσαντες τισ γυναικιεσ που φτανουν μεχρι και 10.000ευρω και ανω (του εμποριου οχι αυτες κατα παραγγελια)...

Αισχος....ακου εκει τσαντα τοσο ακριβη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    ............ ο χριστοδουλου............
    Ναι αυτος...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=55383

:a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36: :a36:

Ρε φίλε καταλαβαίνεις τι λέμε; Τι θα πει να έχεις έναν παγκόσμιο απέναντι σου; Το θέμα είναι τι μαθαίνεις από αυτόν και τι μπορεί να εφαρμόσεις από αυτα που θα σου δείξει! Αυτό είναι το θέμα. Εκτός αν πληρώνεις μόνο και μόνο για να... δεις τον παγκόσμιο!!! Τότε σου έχω την λύση. Ιδού:

"Μάλιστα όσοι δεν καταφέρουν να είναι μαθητές, μπορούν να βρεθούν στην πίστα εκείνο το διήμερο για να δουν από κοντά έναν από τους σπουδαιότερους οδηγούς της ιστορίας του motoGP, που για χάρη του αποσύρθηκε το Ν.34 από τους αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας".

Τι θα μάθεις από αυτόν και τι θα εφαρμόσεις μπορείς να μας πεις;;;;
    Η αλεπου....,.η αλεπου....!!!!

Γιατί παιδί μου Γιάννη κάθεσαι και χαλιέσαι με τον κάθε πικραμένο

ερε να χα τα φράκα
    Ελα ρε Μητσο....

Μου θες και ζαντες..

Αν δεν ειχες ζαντες θα χες και σβανσ και mugello τον ιουνη ...

Αυτα...

Δεν λεω τπτ με κακια....αλλα με φερατε ως εδω...

Σε οσουν την ειπα παρτε απο μια μπυρα

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Πρωτα μαθαινεις τι ειναι Kevin Schwantz και μετα τι ειναι μηχανη

Ακους Kevin Schwantz και το μονο που σου ρχετε στο μυαλο ειναι μια πλαγιασμενη μηχανη να πηγαινει ταπα....

Και μετα μου θελετε με 200?300?400?? ευρω να πατε να σας κανει μθμ ο σβανσ?

Και λιγα ειναι 900.....

Στο mugello της Italia κανει 50ευρω τα 20 λεπτα της ωρας......για οσους λενε οτι με λιγα παραπανω πας ιταλια.....

Και σε μια ασχετη πιστα κανει 140 η μιση μερα....δηλ 560 οι 2 μερες και χωρις μαθημα....

Εκτος αν εννοειτε εδω διπλα μια πιστα με μινι μοτο που εχουμε....

Βεβαια και εισαι τυχερος αν μπορεσεις να δωσεις 900 ευρω για να πας εκει...

Και οπως ξαναειπα στο θρεντ με το desmosedici δεν πρεπει να κρινουμε κατι ''κακο'' και να το κοροιδευουμε επειδη δεν μπορουμε να το αγορασουμε η εστω αν δεν εχουμε την τυχη....

Δειτε τα πιο αντικειμενικα τα πραματα......

Και αν πας να δεις rossi και λοιπους απο θεση εκκινησης δινεις γυρω στα 400 ευρω την θεση για να μην πω και παραπανω ...+ το ταξιδι π κανεισ....

Καλως η κακως μερικα πραματα ειναι για λιγους και κοστιζουν πολλα ασχετα αν δεν τα αξιζουν παντα....

Χαρη...πεστα γιατι γενικως εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας εδω μεσα...
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    Χαρη...πεστα γιατι γενικως εχουμε μπερδεψει τα μπουτια μας εδω μεσα...
    Ε μα εεεεε.......που λεει και η γιαγια μου.... (παππους ειναι αυτος αλλα τελος παντων)

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SUZUKAKIAΣ
    Ελα ρε Μητσο....

Μου θες και ζαντες..

Αν δεν ειχες ζαντες θα χες και σβανσ και mugello τον ιουνη ...

δεν εχεις ακουσει παιδι μου ΧΑΡΗ που λενε προς τα καλλη τι ειναι ο πονος καλα τα λες εσυ αλλα τωρα ειναι αργα το κακο εχει γινει

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10ysp063.jpg 
Προβολές:	93 
Μέγεθος:	37,6 KB 
ID:	129855
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

δεν εχεις ακουσει παιδι μου ΧΑΡΗ που λενε προς τα καλλη τι ειναι ο πονος καλα τα λες εσυ αλλα τωρα ειναι αργα το κακο εχει γινει

Λοιπον ψινω τον Πατεντα να ρθει Mugello 1 Ιουνη...

Βρικα 165 ευρα πηγαινε ελα και με τους φορους παει 200....δε βρισκεις πιο φτηνα για εκεινες τις ημερομηνιες γιατι φτανουν οπου να ναι οι μερες...και οσο παει θα ακριβαινουν.....

Οποτε σκεψου γρηγορα και συζητησε το με τον Πατεντα.....

Εδω δεν θα πληρωσετε ουτε διαμονη ουτε φαγητα.....εγω ειμαι εδω τα χουμε πει...

Με τον Νικο ειπαμε να παμε ετσι και αλλιως και οποιος θελει ακολουθαει....

Αντε γιατι εχω ψησει και 2 ιταλιδακια (θα σ στειλω φωτο) να ρθουν....αντε αντε...

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kevin Schwantz riding tips
    από Da.Vintage στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2007, 14:20
  2. Kevin Schwantz School στην Ελλάδα?
    από road spirit στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2007, 13:13
  3. kevin schwantz school
    από SAM46 στο forum Αγωνιστικά νέα