Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 213

Θέμα: Ταβέρνα Λεγραινά προετοιμασία (πρώην 'Λουτράκι-προπόνηση')

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Ηρεμία ρε παιδιά...

Το τρέϊλερ θα το πάρω αύριο σίγουρα. Πρέπει να πάω Υπουργείο για χαρτιά και τα σχετικά.

Έχω να ασχοληθώ με τον χώρο που θα το αφήνω. Να πάρω ιμάντες κλπ κλπ.

Έχω λύσει το μοχλικό στο ΥΖ και θα αλλάξω κάποια ρουλεμάν. Έχω ξεπαραδιαστεί και την άλλη Κυριακή έχουμε αγώνα.

Παράλληλα έχω πολύ δουλειά οπότε δεν νομίζω να κατέβω την Κυριακή Βερόρι ενώ το θέλω πολύ, γιατί θέλω να ξεκουραστώ λίγο από τα παραπάνω τρεξίματα.

sorry παίδες άλλη φορά...
    Πρώτα η δουλειά και μετά η διασκέδαση... Κώστα
    Κρατάω κάβα!!!για την επόμενη φορά....

Παλαιό μέλος

Το τρέϊλερ θα το πάρω αύριο σίγουρα. Πρέπει να πάω Υπουργείο για χαρτιά και τα σχετικά.
    ακουσα πρόσφατα πως η διαδικασια των χαρτιων για ενα τρεϊλερ γινεται καισ τα ΚΕΠ, ξερει κανεις τιποτα;

Καλημέρα σας κύριοι....

σχετικά με το θέμα αδειοδότησης του τρέιλερ:

αν είναι ιδιοκατασκευή χρειάζεται άποδείξεις αγοράς διαφόρων εξαρτημάτων

αν όχι την απόδειξη του τρειλερά.....

από κει και πέρα από ότι θυμάμαι χρειάζεται μια βεβαίωση από τον κατασκευαστή του αυτόκινήτου και βέβαια μια υπεύθυνη δήλωση από μηχανολόγο (Σταύρο μ'ακούς!!!) την οποία χρεώνουν ακριβά....

Στα ΚΕΠ γίνεται κανονικά αλλά αργούν.......

Ισίδωρος

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από itsikis
    ....... χρειάζεται μια βεβαίωση από τον κατασκευαστή του αυτόκινήτου .........

Eίσαι σίγουρος γι αυτό ?? Δεν νομίζω να ισχύει .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    Αυτό θα πει λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο.
    Ακριβως ... :rotflmao:

...σε τρομαξα? Το avatar του/της mpou
    Ηρεμία ρε παιδιά...

Έχω να ασχοληθώ με τον χώρο που θα το αφήνω. Να πάρω ιμάντες κλπ κλπ.

Έχω λύσει το μοχλικό στο ΥΖ και θα αλλάξω κάποια ρουλεμάν. Έχω ξεπαραδιαστεί και την άλλη Κυριακή έχουμε αγώνα.

Παράλληλα έχω πολύ δουλειά οπότε δεν νομίζω να κατέβω την Κυριακή Βερόρι ενώ το θέλω πολύ, γιατί θέλω να ξεκουραστώ λίγο από τα παραπάνω τρεξίματα.

sorry παίδες άλλη φορά...
    Κανε δουλεια σου παιδι μου, και ασε εμας να γκρινιαζουμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Eίσαι σίγουρος γι αυτό ?? Δεν νομίζω να ισχύει .
    αν θυμάμαι καλά χρειάζεται με την λογική του να διευκρινηστούν τα ελκτικά χαρακτηριστικά του αυτοικινήτου........

Τα χαρτιά που σου δίνει ο κατασκευαστής του τρέιλερ επαρκούν για να το περάσεις στην άδεια του αυτοκινήτου που θα το σέρνει.

Από κει και πέρα κάθε αυτοκίνητο έχει κατετεθειμένη την έγκριση τύπου του στο Υ.Σ., και αν δεν είναι πολύυυυ παλιό δεν χρειάζεται έξτρα χαρτούρα.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Τα χαρτιά που σου δίνει ο κατασκευαστής του τρέιλερ επαρκούν για να το περάσεις στην άδεια του αυτοκινήτου που θα το σέρνει.

Από κει και πέρα κάθε αυτοκίνητο έχει κατετεθειμένη την έγκριση τύπου του στο Υ.Σ., και αν δεν είναι πολύυυυ παλιό δεν χρειάζεται έξτρα χαρτούρα.
    έτσι είναι ακριβώς,
    για την έγκριση του τρειλερ αρκεί η βεβαίωση του μηχανολόγου που έτσι κι'αλλιώς βρίσκεται στα χέρια του κατασκευαστή.

Παλαιό μέλος
    Στην πράξη...
    Μου ζητήσαν βεβαίωση από την κατασκευάστρια εταιρία του αυτοκινήτου στο Υπουργείο του Αγ. Δημητρίου.

Πήγα στην Opel και με ρώτησαν αν το αυτοκίνητο είναι της επίσημης αντιπροσωπείας. Είναι της γυναίκας μου τους είπα και δεν ξέρω από που το πήρε. Ρωτήστε την γυναίκα σας μου είπαν. Τα λέμε... τους είπα, γιατί για το χαρτί αυτό μου ζήτησαν 60 Ε και 15 ημέρες προθεσμία για να έρθει από Γερμανία.

Δεν το πήρα φυσικά, ξαναπήγα στο Υπουργείο και κλασσικά δεν έβγαλα άκρη. Τελικά βρήκα ένα φιλαράκι στα απέναντι "μαγαζάκια" και έγινε η δουλειά, όχι τζαμπέ όμως. Ήπια ένα καφεδάκι και σε 20 λεπτάκια έτοιμος. Αϊ σιχτίρ πρωί - πρωί.

Η θεωρία...
    Από την εταιρία που έφτιαξε το τρέϊλερ μου είπανε ότι χρειάζεται το χαρτί ελκτικής δύναμης του ΙΧ, το χαρτί μηχανολόγου, μια φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας και ένα παράβολο 3 ευρώ.

Στην πράξη...
    Μου ζητήσαν βεβαίωση από την κατασκευάστρια εταιρία του αυτοκινήτου στο Υπουργείο του Αγ. Δημητρίου.

Πήγα στην Opel και με ρώτησαν αν το αυτοκίνητο είναι της επίσημης αντιπροσωπείας. Είναι της γυναίκας μου τους είπα και δεν ξέρω από που το πήρε. Ρωτήστε την γυναίκα σας μου είπαν. Τα λέμε... τους είπα, γιατί για το χαρτί αυτό μου ζήτησαν 60 Ε και 15 ημέρες προθεσμία για να έρθει από Γερμανία.

Δεν το πήρα φυσικά, ξαναπήγα στο Υπουργείο και κλασσικά δεν έβγαλα άκρη. Τελικά βρήκα ένα φιλαράκι στα απέναντι "μαγαζάκια" και έγινε η δουλειά, όχι τζαμπέ όμως. Ήπια ένα καφεδάκι και σε 20 λεπτάκια έτοιμος. Αϊ σιχτίρ πρωί - πρωί.

Η θεωρία...
    Από την εταιρία που έφτιαξε το τρέϊλερ μου είπανε ότι χρειάζεται το χαρτί ελκτικής δύναμης του ΙΧ, το χαρτί μηχανολόγου, μια φωτοτυπία της άδειας κυκλοφορίας και ένα παράβολο 3 ευρώ.
    Χμμ να μας κάνεις μια σούμα στο τέλος πόσο κόστισε όλο το πράμα και τι να προσέξουμε!!! ... για να ξέρουμε οι μελλοντικοί αγοραστές τρειλερ τι θα αντιμετωπίσουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geotriada
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasYZ
    Στην πράξη...

Η θεωρία...

μισης ωρας υποθεση με 50ε under the table

Εγώ πήγα με την άδεια του αυτοκινήτου και το χαρτί του μηχανολόγου από τον κατασκευαστή (Σταυρόπουλο) έκανα μιά αίτηση και πήρα την άδεια γιά ρυμούλκηση τρέιλερ μεταφοράς 3 μοτό με jimny του 04,στο ΥΣ του Αγ.Δημητρίου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
    Εγώ πήγα με την άδεια του αυτοκινήτου και το χαρτί του μηχανολόγου από τον κατασκευαστή (Σταυρόπουλο) έκανα μιά αίτηση και πήρα την άδεια γιά ρυμούλκηση τρέιλερ μεταφοράς 3 μοτό με jimny του 04,στο ΥΣ του Αγ.Δημητρίου.
    εσύ την φωτό του αβαταρ που την βρήκες?

You BETA believe...

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2013, 12:03
  2. Σάββατο 16/7 Λουτράκι
    από m1ke στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2005, 05:06
  3. Προετοιμασία για διακοπές
    από powerphot στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ