Σελίδα 7 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 317

Θέμα: 21.12.2012

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Από Καθημερινή

«Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Γουάγκνερ κατέθεσε μήνυση. Το έκανε το 1999 και το 2000 για να αποτρέψει τη λειτουργία από το Εθνικό Εργαστήριο Μπρουκχέιβεν του σχετικιστικού επιταχυντή βαρέων ιόντων. Ο επιταχυντής λειτουργεί από το 2000 χωρίς κανένα πρόβλημα.

Οι θεωρίες συνωμοσίας έχουν μακρά ιστορία στον τομέα της Φυσικής. Στα εργαστήρια του Λος Αλαμος, για παράδειγμα, πριν από τη δοκιμή της πρώτης πυρηνικής βόμβας, υπήρχε φόβος ότι η έκρηξη θα έβαζε φωτιά στην ατμόσφαιρα.»

καλα, υποτιθεται οτι το post μου ηταν χιομοριστικοειρωνικο

κατα τ αλλα, τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα (το αντιθετο). Το CERN ελπιζει να δημιουργηθουν μικροσκοπικες μαυρες τρυπες με τη βοηθεια του καινουριου επιταχυντη. Η θεωρια του Hawking δεν υποστηριζει ακριβως οτι οι
    μαυρες τρυπες εξαυλωνονται αλλα οτι μικραινουν υπερβολικα σε μεγεθος. Θεωρητικα ομως, ακομα κι η μικροτερη μαυρη τρυπα εχει τις ιδιοτητες μιας μαυρης τρυπας (απειρη πυκνοτητα/βαρυτικη δυναμη) ... αρα: θα μας ρουφηξει ολους! :rotflmao: :rotflmao:

υ.γ. το αρθρο τηε καθημερινης ειναι επιστημονικα αστειο

Εαν δεν νοιωθετε οτι βρισκεστε στον πλανητη φυλακη, οτι ολα πανε καλα και γενικα η ζωη και το περιβαλον σας, ειναι φυσιολογικο, δεν εχετε λογω να ασχολειθητε. επισης αν νομιζετε πως η ανθρωποτητα και η επιστημη προοδευει, προς οφελος της και απο μονη της, χαλαρωστε. Αν νομιζετε οτι σας κοροιδευουν οταν σας πουλανε τοσο ουσιωδη βιβλια με γυρω στις 900ες σελιδες και ντι βιντι με 29μονο ευρο, και δεν σας κοροιδευουν ολα τα αλλα παραλογα που παιζουν γυρω σας απο το ασφαλιστικο, μεχρι τους πολεμους και την καταστροφη του πλανητη με χιλιους τροπους, τοτε κοιμηθειτε υσηχοι η αναμασηστε επιστημονικες θεωριες, ιστορικες (αληθειες) και αμπελοφιλοσοφιστε με το πλουσιο υλικο και τις φοβιες καθως και τις γνωσεις τις τεχνολογιας που σας ΠΑΡΕΧΕΙ, για να νοιωθετε οτι πατε μπροστα και οχι στην καταστροφη. Το τυρι το βλεπετε. Την φακα; Γραμματα ξερετε. Επιστημες μαθατε. Λευτα βγαλατε, στην μοδα ειστε, που πατε και γιατι, ομως δεν ξερετε. Φιλικα προς ολους αλλα και προς τον εαυτο μου. Υγ. Εκει παρα πανω στο ΠΑΡΕΧΕΙ, κατι λειπει. Πιος παρεχει; Αυτοι που δεν βλεπουν μονο με τα ματια, θα καταλαβουν. Αυτοι που βλεπουν μονο με τα ματια θα υποψιαστουν αλλα θα γελασουν γιατι τον αορατο κοσμο τον θεωρουν ανυπαρκτο.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε vestroma, αυτά που λες τα λεει και ο κατηχητής της εκκλησίας. Που είναι το σπουδαίο δλδ;
    Ο ένας μιλάει για καλό και κακό, κόλαση και παράδεισο, ουρί και πιλάφια, ενώ ο Λιακό για ελοχίμ και νεφελίμ.

(Ρε μπας και έχει βάλει καμμιά σκόνη μαγική μεσ΄στις σελίδες ;; )
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Εαν δεν νοιωθετε οτι βρισκεστε
    Πράγματι, ορισμένοι (κρίνοντας από τα γραφόμενά τους και μόνο) φαίνονται να περνάνε ιδιαιτέρως καλά και δε φαίνεται να ανησυχούν και για πολλά-πολλά. Και, ίσως, βιάζονται να χαρακτηρίσουν την ανησυχία του άλλου ως κακοπροαίρετη αλαφρότητα ή συνομοσιολογική μπραρούφα γεμμάτη κομπλεξισμό.
    Αναυθαίρετο το δικαίωμα και των μεν και των δε.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κόλαση
    Χειρότερη απ' την εδώ κατάσταση; Μπαααααα
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τι σπουδαιο περιμενες να σου πω, ρε Βυρωνα, για τον καθενα εδω μεσα και εκει εξω, τα σπουδαια διαφερουν. Ας πουμε για τον μηχανικο τα σπουδαια ειναι τα ktm, ιατι βγαζει λευτα και για την κομωτρια η περμανατ για τον ιδιο λογο. Εγω που ειμαι ιερεας λεω τετοια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εγω που ειμαι ιερεας
    :hypnotize

Eχαιτλεε πλακα κανω ρε συντεκνε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μην πιάσουμε τα τελείως σοβαρά εδώ...... δεν είναι το κατάλληλο forum.

Αν πάντως θέλει κάποιος να "ανησυχεί" γενικά για τα παράδοξα και τις εσωτερικές του αναζητήσεις, ας ρίξει μια ματιά στην υλική του υπόσταση στον καθρέφτη να δεί την ματαίοτητα και τις "χίμαιρες" του κατάματα , και μετά να αποφασίσει που σκοπεύει να ξοδέψει τον περισσότερο χρόνο της εδώ ζωής του (που είναι ελάχιστος).

Στο μάταιο κυνήγι της αέναης γνώσης , με καταληκτικό και αναπόφευκτο όριο τον Θάνατο του;

ή

Στο μηδέν άγαν και πάν μέτρον άριστον , προσπαθώντας να απορροφήσει και να απολαύσει τα πάντα που θα ζήσει και θα δεί εδώ;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το κυνήγι της αέναης γνώσης και η διαρκής εσωτερική αναζήτηση θα τον οδηγήσει στο Μηδέν Άγαν, φίλε μου. Για να απολαύσει με σπουδή και φρόνηση πρέπει (εξ ορισμού, μάλλον) να κοπιάσει. Αλλιώς σε τι θα διαφέραμε από ένα συμπαθές τετράποδο;

Eχαιτλεε πλακα κανω ρε συντεκνε
    Κουμπάρε μη μας αγχώνεις έτσα δα, κυκλοφορούν και εμφράγματα...Παπάς να τονε αποκυνηγούνε οι νεφελίμ θα έκανε ΤΗΝ είδηση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eγω Gantalf, βλεπωντας την ματαιοτητα και το προσωρινο της σαρκας, εχω ερωτηματα και δεν δεχομε ετσι απλα οτι ηρθα ετσι για να περασω καλα, η για να δουλευω για την συνταξη η να παραγω διαφορα και αλλοι να περνανε καλα εις βαρος μου και ολοι μαζι στο τελος να ψοφαμε. Οι υπαρχουσες θεωριες καπου στραβωνουν. Ο Λιακο καπου καλυτερα την παει τη δουλεια. Ισως να μου αρεσει να παραμυθιαζομε, αλλα το ενστικτο μου και αυτα που εχω ψαξει τοσα χρονια μοιαζουν να τον δικαιωνουν στα ματια μου. Τωρα οσον αφορα την πλακα και τον χαβαλε ειμαι μεσα και δεν ειμαι τοσο φευγα οσο δειχνω μερικες φορες με τα γραφομενα, ουτε νοιωθω φονταμενταλιστης, ουτε υπερπατριωτης, ουτε νοιωθω τιποτα φοβιες και ανασφαλιες. Απλως μ αρεσει να ασχολουμε χωρις να με πολυαγγιζει το τι θα γινει τελικα. Στο φιναλε δεν νοιωθω και τοσο υπευθυνος για ολα αυτα που βρηκα καθως γενηθηκα και μεγαλωσα σ αυτο το περιβαλον. Υπευθηνος νοιωθω στο να μην επαναπαυομε και να σκαλιζω την περιεργεια μου.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Αλλιώς σε τι θα διαφέραμε από ένα συμπαθές τετράποδο;
    Έλα μου ντε;... σε τι ακριβώς είπαμε οτι διαφέρουμε απο κάθε άλλο έμβιο όν αυτού του πλανήτη;

Μήπως σε ενα τεράστιο "ΕΓΩ";

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Και ποιός μπορεί να ισχυριστεί ότι έχεις άδικο σε αυτό που γράφεις...

Αυτο το Εγω καποιο νοημα εχει καπου παει κατι θελει να πει. Ο ελεγχος αυτου του εγω κρυβει το μυστικο, και ανοιγει πορτες πραγματικης γνωσης, νομιζω.

Σελίδα 7 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καλημέρες Πέμπτης 21/12/2006
    από project.breeze στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 21:23
  2. ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΠΕΜΠΤΗ 21/12
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2006, 14:10
  3. Καλημέρα!! 21/12/06
    από Respect στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια