Ξύνισε? Ούτε που το είδα! Νόμιζα πως ο Roosi πήγε να τον συγχαρεί...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
εμενα παντως μου την εσπασε ο ροσσι αν και ειμαι ροσσικος που εβγαλε την κακια του για τον πιτσιρικα.πηγε ο χορχε να τον συγχαρει και ξυνισε ο μαλακας
τουλαχιστον ο πιτσιρικας το χαιρετε και το απολαμβανει.ο πεντροζα εχει ενα στυλ οταν κερδιζει σαν να λεει "επρεπε".
Σωστά τα λες για τους πιτσιρικάδες!
Ο Rossi άπαξ και έχασε τα πρωταθλήματα και το σερί του... του έχει κοπεί ο τσαμπουκάς, και πρέπει να εφαρμόσει άλλο σύστημα για να κερδίζει (αγώνες ή τίτλους). Μάζευε κι ας ειν' και ρώγες! Οδηγάει με άλλη νοοτροπία πλέον! Δεν πρόκειται να ρισκάρει, έχει χορτάσει κούπες και τίτλους, χέστηκε για κι άλλον έναν...Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
μπραβο στον γλειφιτσουρα που εβαλε τον ροσσι να του τον γλειψει. δεν ειδα ουτε μια φορα τον ροσσι να πιεζει,ουτε μια να γλυστραει,ουτε μια να κουναει,ουτε μια να ντριφταρει.δωστε του τουλαχιστον το καβασακι να λεμε οτι φταει το μηχανακι.
Συγκρίνεται η χαρά του με την χαρά του "γλείφτη" που έκανε σαν να του χάριζε το σύμπαν - και δικαιολογημένα?!?!?!?
Όσο για τα ντριφτ είπαμε: ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ πλέον!!! Το anti spin - power control τα εξαφάνισε από τα MotoGP! Τα Highsiding πλέον, ξεχάστε τα!!!! Για το καλό (ευτυχώς) των οδηγών -βλέπε ατύχημα Wayne Rainey- αλλά για το κακό (δυστυχώς) του θεάματος...
Πάμε στοίχημα ότι αν δεν υπήρχε το Traction Control ο Rossi θα χάριζε θέαμα, θα χωνότανε ακόμη από εσωτερικές και οι άπειροι πιτσιρικάδες θα είχαν χτυποκαρδίσει με highsiding?
Για ένα χαίρομαι: (δηλαδή για πολλά...)
- ότι ο rossi δεν είναι πλέον παντοδυναμία, ούτε στην πίστα, ούτε στην κερκίδα...
- ότι στον επόμενο αγώνα ΔΕΝ ξέρω ποιός θα κερδίσει, αλλα υπάρχουν τουλάχιστον 4 ισάξιοι αρχιδ@τοι, κι άλλοι 3 έτοιμοι να αρπάξουν τη νίκη (Hayden, Tos, Dovi)
- Ότι τρεις τουλάχιστον εταιρίες έχουν μηχανάκια που πάνε τον κ@λο τους...
- Ότι τα λάστιχα... μια είναι έτσι, μια αλλιώς!
Ισοπαλία δηλαδή! Ούτε "στοίχημα" μπορούμε να παίξουμε ρε γαμώτ....
Εγώ λέω πάντω να ποντάρω στον Μelandri, μπας και κοιμηθεί ο θεός και γίνω πλούσιος!!!! Χαχαχαχα!!!! (πίκρα κι αυτός ο κακομοίρης...)