Γειά σου ΓιώργοΑρχικά δημιουργήθηκε από geco
Λοιπόν καλώς σας βρήκα !![]()
![]()
![]()
Γειά σου ΓιώργοΑρχικά δημιουργήθηκε από geco
Λοιπόν καλώς σας βρήκα !![]()
![]()
![]()
Αστα τα περι τροπαιων να τα κοιταγα πριν 15 χρονια....Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Στο 3-7 πριν την μεγάλη ειδική.
Ρώτησα για σένα τον dirtbird και μου είπε τα δυσάρεστα της εγκατάλειψης. Εύχομαι να μην ξανασυμβεί και να σε καμαρώσουμε τροπαιούχο στο τέλος
![]()
![]()
![]()
![]()
Να κανω καλη βολτα με νοιαζει ( και να ξεφευγω απο το μοναδικο μερος που μου εχει μεινει να πηγαινω βολτα.......)
Το κριμα ειναι οτι μου αρεσε φοβερα η διαδρομη, και για ενα σκατουλακι που δεν κανει 50 λεπτα "εχασα" την μερα τσαμπα και βερεσε....![]()
![]()
![]()
![]()
Τι έπαθες;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Το κριμα ειναι οτι μου αρεσε φοβερα η διαδρομη, και για ενα σκατουλακι που δεν κανει 50 λεπτα "εχασα" την μερα τσαμπα και βερεσε....![]()
Enduro Republic, Prime Minister
Μάλλον τρόμπα συμπλέκτη έπαθε...... (λαστιχάκια)....Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Τι έπαθες;;;
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Μάλλον τρόμπα συμπλέκτη έπαθε...... (λαστιχάκια)....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
auto akrivos epathe, prospathise na synexisei xoris sympleti sto monopati....![]()
kai eftase eos ekei pou eixa minei kai ego apo benzini, etoimos na lipothimisei apo to pese-sikose-sprokse![]()
telika evgale to kranos, evale to ena ganti sto prosopo toy giati ton enoxlouse to fos kai koimithike :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
entromoi osoi pernousan evlepan ton STOU ksapla sta xorta kai to mixanaki pesmeno kai nomizane oti epahte ta xeirotera, ante na eksigeis oti koimate kai na mhn kanoune poly fasaria giati ton ksipnane kai enoxleite
perase kai o Iatrodikastis, stamatise giati eide ton STOU tavla kai sou leei eukairia na eksaskiso to epaggelma... alla pros apogoiteysi toy o stou sikothike psithirozontas kati gallika pou ton ksipnisame.
telika mas afise ena mpoykalaki gia metagisi venzinas apo ton stou kai ligo ladi kai kataferame na vgoume ston dromo.... meta apo kana dyoro
poly kseneroma na meneis eidika se agona me tetoia fantastiki diadromi
:rotflmao: :rotflmao: καλά σοβαρά κοιμήθηκες stoubi?:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
kai eftase eos ekei pou eixa minei kai ego apo benzini, etoimos na lipothimisei apo to pese-sikose-sprokse![]()
telika evgale to kranos, evale to ena ganti sto prosopo toy giati ton enoxlouse to fos kai koimithike :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε συ μιλαμε πατωντας με οση δυναμη μου ειχε απομεινει στο μονοπατακι (ενα με γκρεμι στα δεξιά) ξαφνου νατικρυζω τον στου ξαπλα με ανοιχτα τα χερια σαν σταυρωμενο και κάτι πάνω στα μάτια του!Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
:rotflmao: :rotflmao: καλά σοβαρά κοιμήθηκες stoubi?:rotflmao:
το μηχανακι πεταμενο κατω, και τον τζουλ ορθιο να με κοιταει!
μεχρι να καταλαβω οτι ειναι καλα μου ειχαν μπει 1000 παλιοσκέψεις στο μυαλό!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
telika evgale to kranos, evale to ena ganti sto prosopo toy giati ton enoxlouse to fos kai koimithike
Apisteyto![]()
![]()
![]()
Ρε συ,
Είμαι μέλος στο moto.gr από το '03 και δεν το θυμάμαι!!!!!!!!!
Να σας χαιρετήσω όλους γνωστούς(epital,gaser,tati,ktmakis,katanas,dirdbird,emc)και αγνώστους.
Με την σειρά μου να σας εκθέσω και τις απόψεις μου για τον αγώνα στο Λουτράκι.
Κουραστικός αγώνας με πάρα πολύ μονοπάτι, σαθρό εδαφος, πολύ ζέστη,έως βαρεμάρας χαλαροί χρόνοι, ωραίες ειδικές(ιδιαίτερα η 2-4).
Απαραδεκτη η έλλεψη νερού στα ΣΕΧ. Όταν πληρώνουμε 70€ συμμετοχή, το ελάχιστο που πρέπει να απαιτούμε είναι το νερό λαμβάνοντας υπ΄όψιν την ζέστη και την αφρικανική σκόνη.
Δεν είχα σκοπό φέτος να ακολουθήσω τον θεσμό μα μετά από πιέσεις αποφάσισα να τρέξω.΄Ασχετα με το αποτέλεσμα (1ος στην EV) θα σκεφτώ πολύ σοβαρά εάν θα τρέξω στους επόμενους αγώνες.
Να ευχαριστήσω τον mpou που μου έχει ωραία φωτο (Νο 51)και εαν μπορει να μου την στείλει με e-mail.wave2: :wave2
Γ@μ@τ@δεν ξέρω τι κάνω με αυτά forums.Ελπίζω να περάσει.
Από,
mitsos_ktm![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsos_ktm
Ρε συ,
Να σας χαιρετήσω όλους γνωστούς(epital,gaser,tati,ktmakis,katanas,dirdbird,emc)και αγνώστους.
Κουραστικός αγώνας με πάρα πολύ μονοπάτι, σαθρό εδαφος, πολύ ζέστη,έως βαρεμάρας χαλαροί χρόνοι, ωραίες ειδικές(ιδιαίτερα η 2-4).
Απαραδεκτη η έλλεψη νερού στα ΣΕΧ. Όταν πληρώνουμε 70€ συμμετοχή, το ελάχιστο που πρέπει να απαιτούμε είναι το νερό λαμβάνοντας υπ΄όψιν την ζέστη και την αφρικανική σκόνη.
Δεν είχα σκοπό φέτος να ακολουθήσω τον θεσμό μα μετά από πιέσεις αποφάσισα να τρέξω.΄Ασχετα με το αποτέλεσμα (1ος στην EV) θα σκεφτώ πολύ σοβαρά εάν θα τρέξω στους επόμενους αγώνες.
Να ευχαριστήσω τον mpou που μου έχει ωραία φωτο (Νο 51)και εαν μπορει να μου την στείλει με e-mail.wave2: :wave2
Από,
mitsos_ktm![]()
![]()
![]()
Γειά σου ρε Μητσάρα,
συμφωνώ με:
"...πολύ ζέστη,έως βαρεμάρας χαλαροί χρόνοι, ωραίες ειδικές(ιδιαίτερα η 2-4)"
Εμένα μου άρεσε και η 1-3
Συμφωνώ επίσης (όπως όλοι φαντάζομαι) με το θέμα του νερού. Ευτυχώς είχα τον Αιμίλιο και τον Κωνσταντινίδη να μου φέρνουν νερό στα ΣΕΧ πριν τις ειδικές.
Διαφωνώ με :
"Κουραστικός αγώνας με πάρα πολύ μονοπάτι". Εμένα ΜΕ άρεσε... :smilea:
Σχετικά με τις πιέσεις που γράφεις... και εμένα με πίεσε πολύ η ΚΤΜ Αυστρίας και ο Samuli Aro που ήθελε να με δει πως πάω το 300 έτσι γρήγορα για να μάθει και αυτός και να μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο στην Ε3, γιαυτό έτρεξα...
Ασε μας ρε παλιόγερε και εσύ, πάμε να τρέξουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε γιατί σε μερικά χρόνια θα βλέπουμε μόνο...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsos_ktm
Ρε συ,
Συγχαρητήρια στον Gazer για την πρωτιά και τους καταπληκτικούς χρόνους, στον Dirdbird για το βάρθρο, στον Katanas και τον Epital για τον τερματισμό με το τανκς του και το λάστιχο αντίστοιχα, και ιδιαίτερα στην Tati για το βάπτισμα του πυρός και τον τερματισμό
Από,
mitsos_ktm![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Γειά σου ρε Μητσάρα,
συμφωνώ με:
"...πολύ ζέστη,έως βαρεμάρας χαλαροί χρόνοι, ωραίες ειδικές(ιδιαίτερα η 2-4)"
Εμένα μου άρεσε και η 1-3
Συμφωνώ επίσης (όπως όλοι φαντάζομαι) με το θέμα του νερού. Ευτυχώς είχα τον Αιμίλιο και τον Κωνσταντινίδη να μου φέρνουν νερό στα ΣΕΧ πριν τις ειδικές.
Διαφωνώ με :
"Κουραστικός αγώνας με πάρα πολύ μονοπάτι". Εμένα ΜΕ άρεσε... :smilea:
Σχετικά με τις πιέσεις που γράφεις... και εμένα με πίεσε πολύ η ΚΤΜ Αυστρίας και ο Samuli Aro που ήθελε να με δει πως πάω το 300 έτσι γρήγορα για να μάθει και αυτός και να μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο στην Ε3, γιαυτό έτρεξα...
Ασε μας ρε παλιόγερε και εσύ, πάμε να τρέξουμε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε γιατί σε μερικά χρόνια θα βλέπουμε μόνο...
![]()
![]()
Εμένα με πίεσε με τον τρόπο του ο Αιμίλιος και ο Οικονόμου. Διαφορά επιπέδου βλέπεις.
Δεν είπα ότι δεν με άρεσε.Απλώς θα ήθελα και λίγο φλαταδούρα για να χαλαρώνω. Απροπονησιά, τι να κάνουμε?
Να είναι καλά τα παιδιά (Αιμίλιος-Κωσταντινίδης) που βοήθησαν και βοηθούν πάντα.
Πες την αλήθεια.... βάραθρο πήγες να γράψεις..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από mitsos_ktm
στον Dirdbird για το βάρθρο
5ος ήμουν και με μέτριους χρόνους.....
Καλώς ήρθες Μητσάρα, για τον επόμενο αγώνα υπολόγιζε στις πιέσεις που θα δεχτείς από το off road section του moto.gr......![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Ου.... Κατευθειαν....Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
:rotflmao: :rotflmao: καλά σοβαρά κοιμήθηκες stoubi?:rotflmao:![]()
Ειχε αρχισει και ενα αμυδρο δροσερο αερακι δεν σου λεω τιποτα ( η αντιηλια ηταν που με ενοχλουσε αλλα εσωσε την κατασταση το γαντι...![]()
Στην αρχη ειχα βρει ενα καλλυτερο ( σκιερο ) μερος για υπνο αλλα μου ηρθαν δυο τρεις κοτρωνες απο τους διερχομενους και με ταραξαν...) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εν ολιγεις...
Μετα την μεση περιπου της πρωτης ειδικης ο συμπλεκτης νεκρωσε εντελως ( μεχρι εκεινη την στιγμη δουλευε στην μιση του διαδρομη..)
Αποφασισα να το συνεχισω το θεμα ελπιζοντας μηπως ανοιξουν λιγο οι απλες και τουλαχιστον με καρφωτες κλεισω τον κυκλο ( καθως υπολογιζα οτι δεν θελαμε πανω απο 10-15 χιλμ για το κλεισιμο..)
Αστοχη αποφαση ομως καθως εμειναν οι απλες ως ειχαν με αποτελεσμα στο παραμικρο φρεναρισμα να σβυνει το μηχανακι.....
Ηρθαν οι χαζοπτωσεις και τα χαζοκολληματα ( καθως δεν ειχα το λιγο αμπραγιαρισμα εκει που το χρειαζομουνα) το μηχανακι εμεινε απο μπαταρια ( απο τα συνεχες σβυσιμο- εκκινηση ) βαρεσα οτι μανιβελιες δεν εχω τραβηξει σε τετραχρονο τα τελευταια εξι χρονια που τα καβαλαω , βρηκα και τον τσουλιο να καθετε και πηγα για υπνο...!!![]()
![]()
![]()
![]()