Μπορείς να δώσεις μία έγκυρη πηγή (δηλαδή όχι κάποιο χρήστη σε forum) που να το ανέφερε αυτό; Μου κάνει εντύπωση που δεν πήρε το αυτί μου τίποτα, και τόχω στημένο όσο μπορώ σε 3-4 sites για moto gp. Μα είναι δυνατόν να αληθεύει κάτι τέτοιο; Μετά από μία τόσο πετυχημένη σαιζόν με τη bridgestone? Τί να πω..Αρχικά δημιουργήθηκε από pan_ski
μάλλον δεν παρακολουθείς τα νέα αγόρι μου. Η ducati είχε αναφέρει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής σε michelin μόνο για τον Stoner όταν ο rossi έκανε όλη τη φασαρία πέρσι. Μπορεί και να μπλόφαρε για να τη σπάσει στο rossi, δεν ξέρουμε, αλλά σημασία έχει ότι το είχε εξετάσει
Ο stoner όντως ήταν πιο γρήγορος πέρσι στην ίδια πίστα και τον δικαιολογούν οι πάντες γιατί δεν έχει βρει στήσιμο, ο rossi ήταν ακόμη γρηγορότερος το 2007 στο estoril αλλά αυτός δεν έχει δικαιολογία, γιατί βλέπεις γέρασε και όπου νάναι πρέπει να φέυγει. Μπορεί να είναι και από τη συμπάθειά που έχω στο πρόσωπό του, αλλά ο rossi ακόμα μου φαίνεται αναμφισβήτα το μεγαλύτερο ταλέντο εκεί μέσα. Και όχι once, όπως υποδηλώνουν οι προσωρινοί άσσοι στις μάπες των δικύκλων τους..
ευχαριστω :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Η στολη πανω απο τη μποτα??![]()
Επειδη ξεκινησαν με ψιχαλα?
οχι παντα ετσι την φοραει ο ντοκτορας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
βασικα και εγω που ειχα παρει την μπλε του 04 αν την βαλεις απο μεσα κριβει το ηλιο και δεν λεει.
ασε που σε δειχνει και δυο μετρα παληκαρι
http://www.youtube.com/watch?v=g4TWqhuMvSQ
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
σαν να λεει μαλακια εκανα που δεν επαιξα με τον πεντροζακο :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
one more
βγαλτε τα ηλεκτρονικα ρεεεεεεεεεεεεεε ο γιατρος βαριεται :rotflmao: :rotflmao:
την ευλογια του να χουμε![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
η στολη πανω απο την μποτα απο παντα......![]()
από το MCN ήτανΑρχικά δημιουργήθηκε από gavos
Μπορείς να δώσεις μία έγκυρη πηγή (δηλαδή όχι κάποιο χρήστη σε forum) που να το ανέφερε αυτό; Μου κάνει εντύπωση που δεν πήρε το αυτί μου τίποτα, και τόχω στημένο όσο μπορώ σε 3-4 sites για moto gp. Μα είναι δυνατόν να αληθεύει κάτι τέτοιο; Μετά από μία τόσο πετυχημένη σαιζόν με τη bridgestone? Τί να πω..
Ο stoner όντως ήταν πιο γρήγορος πέρσι στην ίδια πίστα και τον δικαιολογούν οι πάντες γιατί δεν έχει βρει στήσιμο, ο rossi ήταν ακόμη γρηγορότερος το 2007 στο estoril αλλά αυτός δεν έχει δικαιολογία, γιατί βλέπεις γέρασε και όπου νάναι πρέπει να φέυγει. Μπορεί να είναι και από τη συμπάθειά που έχω στο πρόσωπό του, αλλά ο rossi ακόμα μου φαίνεται αναμφισβήτα το μεγαλύτερο ταλέντο εκεί μέσα. Και όχι once, όπως υποδηλώνουν οι προσωρινοί άσσοι στις μάπες των δικύκλων τους..
http://www.motorcyclenews.com/MCN/sp.../?&R=EPI-96866
υπήρχαν και άλλα, αλλά μόνο αυτό μπόρεσα να βρω, έχουν περάσει και κάποιοι μήνες...
ο rossi είναι ακόμα νέος, δόξα το θεό υγιής και θα μας δώσει ελπίζουμε πολλές συγκινήσεις και νίκες ακόμα όπως επίσης θα δούμε και πως θα πάει και εναντίον της νέας γενιάς οδηγών που αντικατέστησαν τους παλιούς (Gibernau, Capirossi, Biaggi, Ukawa, Roberts, κλπ) από τους οποίους πήρε και τα πρωταθλήματά του
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
σαν να λεει μαλακια εκανα που δεν επαιξα με τον πεντροζακο :rotflmao: :rotflmao:
βγαλτε τα ηλεκτρονικα ρεεεεεεεεεεεεεε ο γιατρος βαριεται :rotflmao: :rotflmao:
την ευλογια του να χουμε![]()
Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;;
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Μαλλον εννοεις αναλογως τη μποτα που φορας γιατι σε καποιες ειναι απλα αδυνατο
Με μια xpd που εχω δεν ειναι δυνατο να κουμποσει το δερμα απο πανω απο τι μποτα
οχι...απλα μειλαω για τον Rossi....αυτος απο παντα φοραγε την στολη πανω απο την μποτα.....
![]()
Βρε μην αρπάζεσαι εσύ τόσο εύκολα, μια πλάκα έκανε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;;![]()
δεν το ηξερες οτι μαντευω........το καλητεχνικο μου αλλωστε ειναι πηθεια :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τώρα σοβαρά... αυτό καταλαβαίνεις-μαντεύεις ότι λέει;;; Από όλες του τις γκριμάτσες δηλαδή το πως κάθεται το πως εκφράζεται το πρόσωπό του αυτό λες να λέει;;;;;;
οχι λεει τι θα κανω μ'αυτους τους απιστους κοντευω στα 30 και με τα λεφτα που εχω ενω επρεπε να εχω αραξει στην ibiza καθομαι και ασχολουμαι με πιτσιρικια :rotflmao: :rotflmao:
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?