Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Προτείνω να σε πάρουν άμεσα μια αγκαλίτσα να σε παρηγορήσουν... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Προτείνω να σε πάρουν άμεσα μια αγκαλίτσα να σε παρηγορήσουν... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δεν ξερω για τους αλλους και αν ειναι ειρωνες αλλα εγω εχω βαλει ενα εμοτικον απο κατω και το εννοουσα.εξηγουμαι για να μη παρεξηγουμε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εγώ προτείνω να κάνετε καμμιά βόλτα, στεγνή ή βρεγμένη να σας φύγουν τα νεύρα (και η ειρωνεία που περισσεύει)
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τελικά ο ρουφιάνος ποιος είναι; :a47:
Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
mourgako ολα καλα με το tank bag(νομιζω οτι αν το εβλεπες πανω στην μηχανη δεν θα μου το πουλουσες....)!! Οποτε ειναι ξανα ο δρομος μου απο εκει, σιγουρα θα περασω!!
για ολα τα αλλα δεν εχω κατι να πω.. αλλοστε ο καθενας μας τα βλεπει απο αλλη γωνια.
οποτε ακρη δεν βλεπω να βγαινει.
οχι οποτε τυχει ο δρομος....να ερθεις ,εχουμε πολλα να πουμε..
οσο γι ατο τανκ μπαγκ φερτο μαζι με το μοτορι,να παμε καμια βολτιτσα
χαλαρη για σενα,γρηγορη για μενα....(διαφορετικα μηχανηματα βλεπεις)..
οσο για τα αλλα.....σου ειπα......
α!
εχω και κατι ωραια αδιαβροχα ολοσωμα και μπουφανακια......![]()
:rotflmao:
![]()
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
μυνηστι μι, μυνηστι μι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
βλέπω αρκετές μέρες την ενότητα αυτή..και πραγματικά με προβληματίζει η συμπεριφορά ορισμένων.
φίλε Βαγγέλη, αν μου επιτρέπεις, κακώς ασχολήθηκες...
δυστυχώς δεν μπορείς να δώσεις σε έναν να καταλάβει μέσω του πληκτρολογίου τρόπους ορθής συμπεριφοράς.
Αυτό όφειλαν να το κάνουν οι γονείς και οι δασκάλοι και τα σχολεία...και αν εκείνοι ΔΕΝ το κατάφεραν δια ζώσης, με μηνύματα σε οθόνη δεν έχεις καμία ελπίδα.
Οσο για τον μοτσαρτ και τους λοιπούς υποστηρικτές του/χάσκακες με το πάθημα του πιπη, θα ντρεπόντουσαν για την συμπεριφορά τους μόνον αν ΕΙΧΑΝ φιλότιμο.
Πίσω από την λέξη χιούμορ/πλάκα, δυστυχώς κύριοι, ΔΕΝ μπορείτε να χωρέσετε τις λέξεις: βλακεία, προσβολή, ασέβεια, ψευτομαγκιά.
για να τελιωνει εδω.οποιος εχει παρει μοτοσυκλετα και γκρινιαζει που βρεχεται.κακως πηρε μοτοσυκλετα.οποιος κακως πηρε μοτοσυκλετα κακως γραφει σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ.οσοι υποστηριξαν αυτον που γκρινιαζει να κανουν μαθηματα συμπεριφορας στις δικες του οικογενειες.
αντε πολυ το αναλυσατε και παλι δασκαλοι σωστης συμπεριφορας.
μπηκε και ο λυκος τωρα μετα απο υποδηξη να παρει θεση.
δεν ειδα κανενα απο σας να παιρνετε θεση ποτε στα κακογουστα αστεια του αφρου στο μισο φορουμ και τωρα την ειδατε συμβουλατορες.
μηπως σας χαλασε που εκανε την πλακιτσα μη γνωστο μελος και οχι καποιος γελειος απο τα φιλαρακια σας.
αντε τωρα βαλτε τα μηχανακια σας μεσα γιατι ερχεται βροχερος καιρος και δεν πρεπει να βγητε εξω μην κομπλεξαρετε και τον πιπη.......
ηθικοφρονες της φουτσας
:a36: :a36: :a36: :a36:
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?