Γι αυτό ρωτάω, το δικό μου είναι 07 και το είχα στο πρόγραμμα να το ανοίξω...Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Παντως στα μοντελα '05 και μετα δεν εχει αναφερθει κατι .
Γι αυτό ρωτάω, το δικό μου είναι 07 και το είχα στο πρόγραμμα να το ανοίξω...Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Παντως στα μοντελα '05 και μετα δεν εχει αναφερθει κατι .
Η προληψη δεν εβλαψε ποτε κανεαν ! Οι thumpertalkιτες το πρωτεινουν αλλα σε ενα "γκαλοπ" που ειχαν κανει ειδαν οτι τα μοντ μεχρι πριν '03 ηταν πιο ευαισθητα σ'αυτο και σε αρκετα αλλα .
Δε σου λεω να μη το κανεις , και 'γω το σκεφτομαι κατι φορες .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
πια ακριβως ειναι αυτη η βιδα ρε παιδια,μπορειτε να βαλετε μια φωτο?το δικο μου 05 ειναι αλλα οπως ειπε και ο φιλος μας λιγο loctite δε θα του κανει κακο νομιζω...
Martinaco δεν μελετησες αυτα που σου 'στειλα... Thumpertalk faq .
Εδω το λεει
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
εχεις δικιο,δεν το ειχα προσεξει![]()
αυτο λες να ισχυει και για το δικο μου που ειναι 2007 μοντελο ?Αρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Martinaco δεν μελετησες αυτα που σου 'στειλα... Thumpertalk faq .
Εδω το λεει
Τα αλογα ποτε δεν ειναι αρκετα
???? Σηκωνω τα χερια ψηλα ! Οι Αμερικανοι το λενε για ολα αλλα τα κ5 και μετα ειδικα δεν εχουν δειξει κατι ...
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
καλα δε μαμιεται μωρε ετσι κ αλλιως εγγυηση 2 χρονια εχωΑρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
???? Σηκωνω τα χερια ψηλα ! Οι Αμερικανοι το λενε για ολα αλλα τα κ5 και μετα ειδικα δεν εχουν δειξει κατι ...![]()
sm 2007 drzΑρχικά δημιουργήθηκε από VIDAS
Ποιο εχεις ?
μετα απο αυτην την φοτο μπηκε η ακραπα και το vapor.το βολαν το πηγαμε στον τορνο και ολες τις βιδουλες που εχει τις εκανε απο μια πονταρισια και δεν προκειτε να βγουν ποτε
Αντε καλοταξιδο ! Βαλε και καμια φωτο με το vapor να δουμε τι λεει .
Βασιλης
DRZ4??sm k5 full extra!
ωραιο το εργαλιο,ποσο πηγε το vapor?