Καλά ρε ασουπάω, παραξενεύτηκα επειδή με μένα και τον Φεϊζεράκια ήσουν απότομοςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το παω λαου λαου ρε, ασουπή (Χατζηχρηστος) εσυ!!!![]()
![]()
![]()
Καλά ρε ασουπάω, παραξενεύτηκα επειδή με μένα και τον Φεϊζεράκια ήσουν απότομοςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
το παω λαου λαου ρε, ασουπή (Χατζηχρηστος) εσυ!!!![]()
![]()
![]()
Αμφιβάλλεις αγαπητέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
:rotflmao::rotflmao:
![]()
με ολο το σεβασμο αγαπητη και συμπαθεστάτη βεβαιως-βεβαιως Τζωρτζια!![]()
![]()
Δεν έχω ξεδιπλώσει όλα τα ταλέντα μου!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
με ολο το σεβασμο αγαπητη και συμπαθεστάτη βεβαιως-βεβαιως Τζωρτζια!![]()
ενταξει ολα τα πραγματα για να ακουστουν και να κατανοηθουν πρεπει να τα δουμε στην υπερβολη τους πρωτα:rotflmao: :rotflmao: με σεβασμο και εκτιμηση βεβαιως!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
Ρε Ντιμακο πανω που πηγαινε να τον στρωσει η Τζο (μ΄αλλα λογια να τον βοηθησει να ψαξει στο βαθος της συνειδησης του για να φωτισει τα αδιεξοδα της ψυχοσυνθεσης του)
Ειπες αυτα που ειπες για την περιπτωση Λιλιθ και τον τρομαξες κι αμα προγκηξει πως θα τονε καμει αντρα ρεεεεε....Εσυ πρωτα εκατσες κι απολαυσες και μετα προγκηξες πονηρε.....
:rotflmao: Ασε ρε και κανα αλλο ν αγιασει (λεμε τωρα)
:a13:![]()
και να πω πως δεν ηξερες τι κουμασι ειμαι βρε Τουλα μου!
:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε Ντιμακο πανω που πηγαινε να τον στρωσει η Τζο (μ΄αλλα λογια να τον βοηθησει να ψαξει στο βαθος της συνειδησης του για να φωτισει τα αδιεξοδα της ψυχοσυνθεσης του)
Ειπες αυτα που ειπες για την περιπτωση Λιλιθ και τον τρομαξες κι αμα προγκηξει πως θα τονε καμει αντρα ρεεεεε....Εσυ πρωτα εκατσες κι απολαυσες και μετα προγκηξες πονηρε.....
:rotflmao: Ασε ρε και κανα αλλο ν αγιασει (λεμε τωρα)
:a13:![]()
πεστα πεστα αλλα ποιος σε ακουει..... ???![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Καλά ρε ασουπάω, παραξενεύτηκα επειδή με μένα και τον Φεϊζεράκια ήσουν απότομος![]()
εσυ εισαι σκληρο αγορι χαρά μου!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Αμφιβάλλεις αγαπητέ?![]()
Δεν έχω ξεδιπλώσει όλα τα ταλέντα μου!
![]()
ειμαι σιγουρος οτι τα κρυβεις καλα ...πανω σου!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lilith_tzw
ενταξει ολα τα πραγματα για να ακουστουν και να κατανοηθουν πρεπει να τα δουμε στην υπερβολη τους πρωτα:rotflmao: :rotflmao: με σεβασμο και εκτιμηση βεβαιως!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε σεις, τουτη δω ειναι εξυπνη λεμε!![]()
![]()
![]()
![]()
edit: ξεχασα να συμπληρωσω... α, ρε κατακαημενε Φωτη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
edit: ξεχασα να συμπληρωσω... α, ρε κατακαημενε Φωτη! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με κανεις και κοκκινιζω![]()
![]()
![]()
Ειμαστε ολοι μοναδικοι
Τα ετερώνυμα έλκονται!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
![]()
![]()
και να πω πως δεν ηξερες τι κουμασι ειμαι βρε Τουλα μου!
:smilea:
![]()
![]()
![]()
![]()
Νταξει μωρε απλες υποψιες ειχα....ειπα να μην σε καταδικασω μονο με αποχρωσες ενδειξεις....Αλλα αφου ομολογεις καταφωρα....Τι να σου κανω κι εγω;
:a66: :a39:![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Καλώς ήλθες και από εμένα Τζο.....![]()
![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Νταξει μωρε απλες υποψιες ειχα....ειπα να μην σε καταδικασω μονο με αποχρωσες ενδειξεις....Αλλα αφου ομολογεις καταφωρα....Τι να σου κανω κι εγω;
:a66: :a39:![]()
![]()
ωπ, να δυο λεξεις που πρεπει να συμειωσω για να λεω...
Αποχρωσες και καταφωρα ειπαμε ε?![]()
Ωραια, τις εγραψα συμβεβλημενες!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikerted
Καλώς ήλθες και από εμένα Τζο.....![]()
![]()
ΣΠΑΜΜΕΡ!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Τα ετερώνυμα έλκονται!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche