Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 162

Θέμα: Test Ride Aprilia 2008

Φρέέέένοοοο!! *&^%#@& Το avatar του/της pipis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    είσαι λάθος

δε φταίει σε τίποτα η διοργάνωση αν εμφανίστηκαν 800 άτομα για τεστ ραιντ....

ούτε ειναι δυνατόν να εχουν αναρίθμητα μηχανάκια διαθέσιμα. ...

το ότι καποιος μπήκε 5-6 φορές, ήταν με 5-6 διαφορετικά μοντέλα , όσα δήλωσε δλδ... δεν σημαίνει οτι σου παίρνει τη σειρα απο το μοντέλο που είχες δηλώσει....
    ειπα πως θα ηταν καλυτερο να ειχαν οριο 2-3 μηχανακια ετσι ωστε να εξυπηρετηθουν ολοι.. αυτο.
    δεν ειπα πως ειχαν λιγα μηχανακια ουτε οτι μου οηραν την σειρα. φαντασου οτι αφου μπορουσαν να παρουν 10 χαρτακια οι σειρα του μοντελου αυξανοταν πολυ γρηγορα! ενω εαν δηλωνες 2 μηχανες θα επαιρνες αυτες που θα ηθελες να δοκιμασεις πραγματικα και οι αλλες θα ηταν ελευθερες για τους αλλους με τα διαφορετικα γουστα απο εσενα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    [
    Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    ps Η καντίνα είναι ανοιχτή η θα παίξει "σπαστός" το πρωί ;;;
    Υπάρχει catering για καφέ, αναψυκτικά και κανένα σουβλάκι απ΄την aprilia. (τσάμπα)

[
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pipis
    Το λαθος για εμενα ειναι που αφηναν να παρουν αριθμους για ολα τα μοντελα, και δεν εβαλαν ενα περιορισμό μεχρι 2-3.

Byron ησουν κανενας απο αυτους που ελεγαν αριθμους εσυ?
    όχι δεν ήμουν σε αυτό το κομμάτι. Εγώ και κάποια άλλα παιδιά οδηγούσαμε τα group.

Για αυτό που λες δεν έχεις άδικο, αλλά συνέβει. Υπάηρχαν άτομα που έπαιρναν για 5-6 μηχανάκια χαρτάκι. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι για αυτό όμως. Σου λέει ότι αυτά με ενδιαφέρουν και θέλω να τα οδηγήσω. Αν περιοριστούν οι επιλογές σε 2-3, θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος χαμός μιας και όλοι θα ζητήσουν Dorso, Tuono, Mille, Shiver

Παιδιά υπήρχαν 22 μηχανάκια, τα περιζήτητα ήταν τα shiver (5 αλλά το ένα το διάλυσε ο γρήγορος), Tuono (2) και βέβαια Dorsoduro (2) που ήταν και μηχανάκια προπαραγωγής γιαυτό είχαν και ιταλικες πινακίδες. Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

δε φταίει σε τίποτα η διοργάνωση αν εμφανίστηκαν 800 άτομα για τεστ ραιντ....
    μου φενεται πολυ χλωμο να ηταν 800 ατομα. 800 συμμετοχες σε τεστ ραιντ ισως αλλα και παλι δυσκολο. Εγω επειδη μιλησα οταν εφευγα με καποιους απο τους διωργανωτες μου ειπαν οτι οι 400 ατομα ηταν μεχρι της 02:30 που εφυγα. και απο οτι διαβασα μετα εσπασε ο κοσμος..

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    τα περιζήτητα ήταν τα shiver (5 αλλά το ένα το διάλυσε ο γρήγορος)
    Και τί γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;

Θα πληρώσει την επισκευή;;; Όλο το μηχανάκι;;; Κάτι άλλο;;
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

ειπα πως θα ηταν καλυτερο να ειχαν οριο 2-3 μηχανακια ετσι ωστε να εξυπηρετηθουν ολοι.. αυτο.
    δεν ειπα πως ειχαν λιγα μηχανακια ουτε οτι μου οηραν την σειρα. φαντασου οτι αφου μπορουσαν να παρουν 10 χαρτακια οι σειρα του μοντελου αυξανοταν πολυ γρηγορα! ενω εαν δηλωνες 2 μηχανες θα επαιρνες αυτες που θα ηθελες να δοκιμασεις πραγματικα και οι αλλες θα ηταν ελευθερες για τους αλλους με τα διαφορετικα γουστα απο εσενα.
    μα πραγματικά ήθελα να οδηγήσω 5 !

(δεν κανω πλάκα)

και επίσης αν περιοριζοταν σε 2-3, θα γινόταν 100% αυτό που έγραψε ο βυρων, ολος ο κοσμος θα πηγαινε σε τουονο, μιλε, ντορσο... οπότε και πάλι αναμονη με τις ώρες ή και ακόμα χειρότερα, όπως έγινε με το μιλε, που ήδη απο τις 11 είχε κλείσει

τεσπα, το συμπέρασμα ειναι ενα

ο κοσμος γουστάρει απρίλια ! ολοι θελουν να τα οδηγήσουν!

μα πραγματικά ήθελα να οδηγήσω 5 !

(δεν κανω πλάκα)

και επίσης αν περιοριζοταν σε 2-3, θα γινόταν 100% αυτό που έγραψε ο βυρων, ολος ο κοσμος θα πηγαινε σε τουονο, μιλε, ντορσο... οπότε και πάλι αναμονη με τις ώρες ή και ακόμα χειρότερα, όπως έγινε με το μιλε, που ήδη απο τις 11 είχε κλείσει

τεσπα, το συμπέρασμα ειναι ενα

ο κοσμος γουστάρει απρίλια ! ολοι θελουν να τα οδηγήσουν!
    δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες.
    αλλα καποια λυση θα πρεπει να βρουν...
    τελος παντων.. τσαμπα ειναι ας μην κανουμε και παραπονα! Μπραβο στην Aprilia που δινει αυτην την ευκαιρια!
    Του χρονου θα ξερω

μου φενεται πολυ χλωμο να ηταν 800 ατομα. 800 συμμετοχες σε τεστ ραιντ ισως αλλα και παλι δυσκολο. Εγω επειδη μιλησα οταν εφευγα με καποιους απο τους διωργανωτες μου ειπαν οτι οι 400 ατομα ηταν μεχρι της 02:30 που εφυγα. και απο οτι διαβασα μετα εσπασε ο κοσμος..
    Το νούμερο το άκουσα από άτομο που ήταν στην διοργάνωση. προσωπικά μπήκα σίγουρα σε 15 group ως συνοδός (μπορεί και περισσότερα). Τα άτομα στα γκρουπ ήταν από 10 εως 20, και είχα το 1 στα 3. (Είμαστε 6-7 συνοδοί).

Όταν είπα ότι έσπασε ο κόσμος δεν ενοούσα πως δεν υπήρχαν γκρουπ. Απλά δεν έβλεπα τον χαμό του μεσημεριού.
    Μακάρι να είχαν καμμιά 15αρια tuono-dorso-Mille να μην περίμενε ο κόσμος τόσο.
    Αλλά παίδες πραγματικά δεν ξέρω τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει. Ο χρόνος του τεστ ήταν αρκετός (5 γύροι) γυρν'ωντας σε χρόνο 1.40 περίπου. Το πρόβλημα είναι ότι ο χρόνος ήταν νορμάλ για την πλειονότητα των αναβατών, αλλά σε κάθε γκρούπ υπήρχαν πολύ αργοί αναβάτες (και καλά έκαναν μιας και ήταν τεστ). Όταν βάζαμε πολλους μέσα, σχηματιζόταν πολύ σύντομα ένα τεράστιο τρενάκι με τον πλοηγό να φτάνει τη σκούπα σε 2-3 γύρους.
    Όταν έμπαιναν 2 μικρότερα γκρούπ τα πράγματα ήταν χειρότερα. Η λύση ήταν να μπάινουν μαχ 10-12 άτομα, αλλά αυτό δημιουργεί καθυστερήσεις.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΠΟΥΤ!

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΩ?

ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Και τί γίνεται σε αυτή τη περίπτωση;

Θα πληρώσει την επισκευή;;; Όλο το μηχανάκι;;; Κάτι άλλο;;
    πράγματι, τι γίνεται;

συγχαρητήρια για τη διοργάνωση btw, πολύ καλή κίνηση

για πειτε παιδια κανεις που οδηγησε το dorsoduro τι λεει.

Tα μηχανάκια τα πληρώνει η aprilia, αν και στην συγκεκριμενη περίπτωση του θα έπρεπε να τΑ πληρωσει απ΄τη τσέπη του. Μιλάμε για πολλά κιλά στόκου.

Το Dorso το πήρα 3 γύρους το πρωϊ. Το μηχανάκι μου άρεσε πάρα πολύ. Αρκετή ροπή στις χαμηλομεσαίες (πιο δυνατό απ΄το shiver), ενώ η απόδοση του ήταν πολύ γραμμική χωρίς να κάνει κάποιο ξέσπασμα. Ανέβαζε στροφές πολύ γρήγορα ενώ έμπαινε για πλάκα στον κόφτη.

Τα κιλά του τα κρύβει εξαιρετικά καλά, καθώς δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι ζυγίζει όσο το tuono μου. Τα φρένα του επίσης μου φάνηκαν υπέρ αρκετά. Δεν έχουν το δάγκωμα που έχει στο Tuono πχ, αλλά ήταν πολύ προοδευτικά και καταλάβαινες πόσο φρενάρει. Ακόμα και όταν το μπλοκάρεις γίνεται με έλεγχο (στην πίστα). Η σέλλα και θέση οδήγησης μου θύμισε ένα χαμηλό ΧΤΧ.
    Απ΄τα 3 που οδήγησα (Mana, Shiver, Dorso) ήταν αυτό που μου άρεσε πιο πολύ απ΄όλα.

Χωρίς να έχω οδηγήσει Hyper, η εντύπωση μου είναι πως δεν είναι στην ίδια κατηγορία μιας και το Ducati είναι ένα μεγάλο supermotard. Νομίζω ότι στοχεύει στην κατηγορία των μεγάλων μονοκύλίνδρων που φλερτάρουν με το look των SM.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τελικά καλά έκανα που δεν ήρθα και φέτος

Αν ήταν οργανωμένο με ραντεβού το test ride η εκδήλωση θα ήταν super duper .Εννοείται βέβαια πως αξίζουν συγχαρητήρια στην Aprilia για την διοργάνωση ,μιας και μπορεί κάποιος να οδηγήσει το μηχανάκι που ζαχαρώνει στο φυσικό του(και όσο ασφαλέστερο γίνεται) περιβάλλον.
    Αλλά αυτή την αναμονή 3-4ων ωρών για να καβαλήσω δεν την αντέχω ρε παιδιά.

Πέρσυ που πήγα κατά τις 10.00 το πρωί πήρα σειρά για το Tuono για τις 16.00 και αν.Οδήγησα μόνο το pegaso κατά τις 13.00 και μετά δεν άντεξα ,έφυγα.
    Κρίμα που δεν λειτούργησαν τα ραντεβού μέσω του φόρουμ μας.

Τελικά αυτό το Tuono πότε θα το οδηγήσωωωωωωωωωωωωωω
    Μάλλον για το επόμενο μοντέλο(2010-11?????) το κόβω...τότε θα έχω και τα λεφτά να το αγοράσω
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Τελικά καλά έκανα που δεν ήρθα και φέτος
    Guys, νομίζω ότι ήταν καλή η διοργάνωση. Υπήρχαν όπως είπα 22 street, 2 χωμάτινα για το πιστάκι που είχαν σε ένα σημείο, και πολλά scοoter που έκαναν βόλτες στο parking. Εφεραν 2 απ΄τα 3 Dorso που υπάρχουν καθώς και 2-3 μηχανάκια από Ιταλία.

Μακάρι να μπορούσαν να έχουν ακόμα περισσότερα απ΄τα "καλά" μηχανάκια αλλά μέχρι την περασμένη εβδομαδα που είπα ότι άλλαξε ο τρόπος του ραντεβού, είχαν δηλώσει 1650 άτομα συμμετοχή.
    Σήμερα ήταν αρκετά λιγότερος ο κόσμος καθώς το πρόβλημα της βενζίνης και η βροχή δεν βοήθησαν. Ξεκίνησαμε κατά τις 1.30 και τελειώσαμε στις 5.30. Ακόμα και μέχρι εκείνη την ώρα με τον λίγο κόσμο, τα Dorso, Tuono, Mille & Shiver ήταν κλεισμένα. Ο gixxerpap, ακόμα μας βρίζει...

Και του χρόνου καλύτερα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Aααα και ένα πουλάκι μου είπε, πως κάποιος συμφορουμίτης έλυσε το πρόβλημα της αναμονής πλαστογραφώντας τα χαρτάκια προτεραιότητας ενώ αλλάξε και μπουφάν για να μην τον πάρουν χαμπάρι.

Αληθεύει ???
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Aααα και ένα πουλάκι μου είπε, πως κάποιος συμφορουμίτης έλυσε το πρόβλημα της αναμονής πλαστογραφώντας τα χαρτάκια προτεραιότητας ενώ αλλάξε και μπουφάν για να μην τον πάρουν χαμπάρι.

Αληθεύει ???
    Και βέβαια αληθεύει, χτες μάλιστα γνωριστήκαμε όταν ήρθε κι έκανε 5 test ride + τα "μαύρα".
    Αλλά ξέχασα το nickname του να τον κάνω ΡΟΜΠΑ σήμερα που ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ενα απο τα χαρτάκια που έγραφα και τα έδιναν στους μηχανικούς να πάρουν το μηχανάκι.
    Τον πήραν πρέφα όμως όταν πήρε την θέση άλλων που περίμεναν την σειρά τους για το mille, και μόλις βγήκε στην έξοδο της πίστας τον κατέβασαν.

Η μλκια του δεν ήταν τόσο ότι πλαστογράφησε, αλλά ενώ είχε κάνει test ride 2 φορές τα δικά του, έγραψε στα @@ του τόσα άτομα που δεν είχαν μπει ούτε μια φορά και περίμεναν την σειρά τους σαν φυσιολογικά άτομα, αντίθετα από ότι εκείνος.
    Το κουλό ήταν ότι μετά ήρθε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι του πήραν την σειρά.:a31:
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Test ride για CBR600RR 2008
    από firefox στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2009, 19:56
  2. Test ride APRILIA SXV 450 & 550
    από KaTaNaS στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2006, 10:18
  3. Test Ride Triumth
    από GTZ750 στο forum Συναντήσεις & βόλτες