1800 v twin einai koykla
ena palikari tsakistike stin kyriolexia... kai kathe mera pou pernaei vlepw akoma kai poio pollous anideous na kanoun tou kefaliou tous xwris flash ktl.. mono stin attiki odo to ti epatha d legetai...Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Γιατι το πουλας ρε συ Μιχαλη? :O
pigena me 170 aristeri adeia kai mpenei ena kolopaidi apo mia eisodo apo terma dexia terma aristera!!! to ti kornes pataga ti fwta eixa anapsei (vrady) aytos tipota me ekleine olo kai pio poly... to amaksi tou itan ena golf turbato kai prepei na xe kamia 400+ aloga...!!! e ayto itan paizame kynigito se oli tin attiki etsi mou rxotane na tou petaksw to kranos ston profylaktira kai na tsakistei afoy pige na me skotwsei kamia 10aria fores
kai den einai mono ayto... genika kykloforoun para poloi malakes kai twra teleftaia eidika den exw kai kalo enstikto.... san na niothw oti kati tha ginei... (kai den eimai monos mou stin mixani, eimai sxedon panta kai me tin kopela mou) doxa ton theo tosa xronia den epatha tipota mono grantsounies... tespa tha to dosw kai tha parw ena motard gia pista mono mias kai einai kai i eidikotita mou
panagiwta k mixalis....
Se katalaveno apolita.etsi aisthanomoun kai go persi kai to poulisa to motori.Aisthanomoun pos tha ginei i stravi...apo malakes alo tipota,doksa to theo exoume mpolikous.......![]()
poula to ean niothis etsi.alla prota skepsou to sovara,giati ego meta apo kana 6mino to karametaniosa.kai veveos veveos ksanapira:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nirve
ena palikari tsakistike stin kyriolexia... kai kathe mera pou pernaei vlepw akoma kai poio pollous anideous na kanoun tou kefaliou tous xwris flash ktl.. mono stin attiki odo to ti epatha d legetai...
pigena me 170 aristeri adeia kai mpenei ena kolopaidi apo mia eisodo apo terma dexia terma aristera!!! to ti kornes pataga ti fwta eixa anapsei (vrady) aytos tipota me ekleine olo kai pio poly... to amaksi tou itan ena golf turbato kai prepei na xe kamia 400+ aloga...!!! e ayto itan paizame kynigito se oli tin attiki etsi mou rxotane na tou petaksw to kranos ston profylaktira kai na tsakistei afoy pige na me skotwsei kamia 10aria fores
kai den einai mono ayto... genika kykloforoun para poloi malakes kai twra teleftaia eidika den exw kai kalo enstikto.... san na niothw oti kati tha ginei... (kai den eimai monos mou stin mixani, eimai sxedon panta kai me tin kopela mou) doxa ton theo tosa xronia den epatha tipota mono grantsounies... tespa tha to dosw kai tha parw ena motard gia pista mono mias kai einai kai i eidikotita mou
Ρε Μιχαλη και εγω ετσι αισθανομαι ρε φιλε , δεν ξερω , το σκεφτομαι αν θα την κρατησω , απο την μερα που χτυπησε ο Παναγιωτης δεν την εχω καβαλισει . Καθε μερα λεω αντε σημερα θα την βγαλω , παω την ξεσκεπαζω και μετα την σκεπαζω παλι και παιρνω το αμαξι . Δεν νοιωθω οτι κατι θα συμβει απλα αισθανομαι μια απαιχθια να την καβαλισω . Βαρεθηκα να λεω σε γνωστους για τον Πανο και να μου λενε << και εμενα ενας φιλος μου ...... >> . Απ την αλλη μερια λεω οτι αυτο που συναιβει στο παιδι δεν πρεπει να με κανει να την πουλησω αλλα να γινω εγω πιο προσεκτικος κα πιο ηρεμος οταν οδηγω . Βεβαια το ενδεχομενοο πωλησης παιζει στο μυαλο μου πολυ εντονα .
καμια φορα σκεφτομαι και αυτο που εγινε στην Β. Ευβοια με τον μαλακα με το ASTRA και οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε και εμεις σε μια αναλογη κατασταση με τον Παναγιωτη και πραγματικα ανατριχιαζω και μονο στην σκεψη . Πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος αυτην την εποχη .
εγω πηρα τις αποφασεις μου , τελικα το πουλαω , απο την μερα που χτυπησε το παλικαρι δεν μπορω να νοιωσω οπως πριν για τις μηχανες . Το μονο που καταφερνω ειναι να χανω λεφτα απο κατι που δεν το χρησιμοποιω . Οποιος ενδιαφερεται το μοτορι ειναι gsxr k7 600 . Αυγουστος 07 , ασπρο/ μπλε με 3.300 xlm . σε αριστη κατασταση , οποιος το εχει δει καταλαβαινει .
για οποιαδηποτε πληροφορια 6981 304286 Γιαννης
παιδι αυτο το μηχανακι που ειδες (στην Ηλιουπολη να υποθεσω) εξω απο το μαγαζι του Χρυσοχοου(γιατι εκει το ειδες) ειναι αυτο το δικο μου! και το super duke του χρυσοχοου!Αρχικά δημιουργήθηκε από xtx black
ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Κ8 600,ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟΧΩΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ SUPER DUKE,ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ!
απο τις 16 ΜΑΙΟΥ το ειχα αλλα δεν ειχε βγει η πινακιδα ακομα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
......forgive but don't forget......
θελουμε φωτο ! και με εσενα πανωΑρχικά δημιουργήθηκε από trelllh
παιδι αυτο το μηχανακι που ειδες (στην Ηλιουπολη να υποθεσω) εξω απο το μαγαζι του Χρυσοχοου(γιατι εκει το ειδες) ειναι αυτο το δικο μου! και το super duke του χρυσοχοου!
απο τις 16 ΜΑΙΟΥ το ειχα αλλα δεν ειχε βγει η πινακιδα ακομα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
θελουμε φωτο ! και με εσενα πανω![]()
![]()
να το ! το μαναρι μου!!!
http://www.akazoo.gr/Media/ContentDe...5-cbd21cb2831e
......forgive but don't forget......
pw pww ton thymamai ton typo...!!!!!!!!! paraligo na imastan parea dipla dipla krevati (kai an tha tan krevati kala tha tan)Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
καμια φορα σκεφτομαι και αυτο που εγινε στην Β. Ευβοια με τον μαλακα με το ASTRA και οτι θα μπορουσαμε να ειμαστε και εμεις σε μια αναλογη κατασταση με τον Παναγιωτη και πραγματικα ανατριχιαζω και μονο στην σκεψη . Πραγματικα ειμαι πολυ μπερδεμενος αυτην την εποχη .
panagiwta k mixalis....
Αρχικά δημιουργήθηκε από k7600
Ρε Μιχαλη και εγω ετσι αισθανομαι ρε φιλε , δεν ξερω , το σκεφτομαι αν θα την κρατησω , απο την μερα που χτυπησε ο Παναγιωτης δεν την εχω καβαλισει . Καθε μερα λεω αντε σημερα θα την βγαλω , παω την ξεσκεπαζω και μετα την σκεπαζω παλι και παιρνω το αμαξι . Δεν νοιωθω οτι κατι θα συμβει απλα αισθανομαι μια απαιχθια να την καβαλισω . Βαρεθηκα να λεω σε γνωστους για τον Πανο και να μου λενε << και εμενα ενας φιλος μου ...... >> . Απ την αλλη μερια λεω οτι αυτο που συναιβει στο παιδι δεν πρεπει να με κανει να την πουλησω αλλα να γινω εγω πιο προσεκτικος κα πιο ηρεμος οταν οδηγω . Βεβαια το ενδεχομενοο πωλησης παιζει στο μυαλο μου πολυ εντονα .
to pisteveis re file oti den exw to kouragio na paw na ton dw... exw tis foto apo tin eyvoia kai skeftomai oti liges meres prin to atyxima legame gia atyximata...
panagiwta k mixalis....
εγω φιλε την εβαλα αγγελια .. βεβαια ακομα δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που παω να κανω ...