.... λέω μήπως, διαβάσατε την πολύ πλήρη και ανανεωμένη (όσον αφορά τη γραφή) περιγραφή του αγώνα στο enduro.gr? ....![]()
![]()
![]()
Για όλα υπάρχει μία εξήγηση.....![]()
![]()
.... λέω μήπως, διαβάσατε την πολύ πλήρη και ανανεωμένη (όσον αφορά τη γραφή) περιγραφή του αγώνα στο enduro.gr? ....![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
feedback απο το φορουμ μας;Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Για όλα υπάρχει μία εξήγηση![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
![]()
![]()
![]()
διαβαζοντας την περιγραφη αναρωτηθηκα εαν ημουν εκει.
100 θεατες στην MX?
ΑΥΤΟ για την εξηγηση, αστο ρε Σωτηρη,,,,,,,
Γιώργο, αυτό που μάλλον εννοεί ο Σωτήρης, είναι το ποιός υπογράφει το άρθρο. Τώρα αν δεν πρόσεξες τίποτε από αυτά που αναφέρει ο Σωτήρης, τότε τι να πω.... μπορεί να ήταν λάθος η απόφασή μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
διαβαζοντας την περιγραφη αναρωτηθηκα εαν ημουν εκει.
100 θεατες στην MX?
ΑΥΤΟ για την εξηγηση, αστο ρε Σωτηρη,,,,,,,
Enduro Republic, Prime Minister
"Συντάκτης Άρθρου : Δημήτρης Κούρλας"
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Γιώργο, αυτό που μάλλον εννοεί ο Σωτήρης, είναι το ποιός υπογράφει το άρθρο. Τώρα αν δεν πρόσεξες τίποτε από αυτά που αναφέρει ο Σωτήρης, τότε τι να πω.... μπορεί να ήταν λάθος η απόφασή μου.
Δημητρη, δεν μου πεφτει λογος.
απλως σκεψου το, καλυτερα .Θεωρω οτι εχεις ηθος
Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
Δημητρη, δεν μου πεφτει λογος.
απλως σκεψου το, καλυτερα .Θεωρω οτι εχεις ηθος![]()
![]()
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω Γιώργο γιατί έρχεται αντιμέτωπο με το ήθος, το να γράφει την περιγραφή του αγώνα ένας αγωνιζόμενος ο οποίος έχει κοντά 20ετή αγωνιστική εμπειρία, μορφωτικό επιπεδο και χειρισμό της γλώσσας άνω του μετρίου (τουλάχιστον), αντικειμενική άποψη και ταυτόχρονα απόσταση από τα δρώμενα και τους 'παράγοντες' που ταλαιπωρούν το χώρο τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει εντοπίσει όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά τον αγώνα και τις επιδόσεις των αγωνιζομένων ενώ δεν αναφέρεται πουθενά στον εαυτό του (που βέβαια αν το αποτέλεσμα ήταν τέτοιο, κάλλιστα θα μπορούσε να το κάνει) παρόλο που είχε τις προσωπικές του ατυχίες.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε παραδείγματα του παρελθόντος που γνωστοί δημοσιογράφοι-αναβάτες του χώρου, χώριζαν την περιγραφή στην μέση (οι άλλοι και τα κατορθώματα τους).
Και προσωπικά διάβασα λεπτομέρειες που ο Δ.Γιουβρής αδυνατούσε να καταγράψει, όχι γιατί δεν ήξερε αλλά γιατί δεν μπορούσε όντας στημένος σε 2 ή 3 σημεία της διαδρομής και μη βλέποντας το event από την οπτική γωνία του αγωνιζόμενου (αν και προσπαθούσε για αυτό).
Τώρα αν σε ικανοποιούν οι περιγραφές που διαβάζεις στο ΜΟΤΟ και το 0-300, που με το ζόρι αφιερώνουν 1 σελίδα, λες και τους πιάνει η ατέλεια χάρτου ενώ 'αγωνιζόμενοι' με μηδενικό παρελθόν χρησιμοποιούν 5 και βάλε για να περιγράψουν τα όποια κατορθώματα τους , δεν ξέρω τι να πω.......
You BETA believe...
[B]![]()
![]()
![]()
ΡΕ Σωτηρη μη συγχυζεσαι,,ειμαστε και ξενυχτες,,
το παιδι (ο Δημητρης) εχει ηθος .Δεν το λεω ειρωνικα
το "κυκλωμα" ειναι που με ανησυχει.
Δεν ήταν θέμα σύγχισης.Αρχικά δημιουργήθηκε από geotriada
ΡΕ Σωτηρη μη συγχυζεσαι,,ειμαστε και ξενυχτες,,
το παιδι (ο Δημητρης) εχει ηθος .Δεν το λεω ειρωνικα
το "κυκλωμα" ειναι που με ανησυχει.
οΚ, κατάλαβα το 'point' σου, όσο τους -ή τον- αντέξει αν και δεν νομίζω να έχει άμεσα πρόβλημα.![]()
![]()
You BETA believe...
για παραδειγμα, ερχονται εξελιξεις .εχουν γινει και αλλα .αιντεεε να δω ποτε
θα ανακοινωθουν
http://www.enduro.gr/index.cfm?Actio...1=1&CPiD=2426:
ξαναδιαβασα το κειμενο, πράγματι πολύ περιεκτικό, ΦΑΙΝΕΤΑΙ πως το εχει γραψει κάποιος που ζει ΣΤΟΝ χωρο ή ΓΙΑ τον χωρο και όχι ΑΠΟ τον χώρο. η σφαιρικη εικονα και ο επιλογος με τους προβληματισμους-προτροπές γνωστοποιούν στον καθένα προβληματα και ιδεες που κάποιος εκτος αγωνων δυσκολα μπορει να διακρινει...
................ το να γράφει την περιγραφή του αγώνα ένας αγωνιζόμενος ο οποίος έχει κοντά 20ετή αγωνιστική εμπειρία, μορφωτικό επιπεδο και χειρισμό της γλώσσας άνω του μετρίου (τουλάχιστον), αντικειμενική άποψη και ταυτόχρονα απόσταση από τα δρώμενα και τους 'παράγοντες' που ταλαιπωρούν το χώρο τα τελευταία χρόνια......................
Στα παραπάνω συμφωνώ 100% με τον Σωτήρη.
Δημήτρη η αποφασή σου όχι μόνο δεν ήταν λάθος αλλα μην τολμήσεις και δεν το ξανακάνεις![]()
Ενα άλλο θέμα που θα ήθελα να θίξω είναι αυτό του ερωτηματολογίου.
Μετά τον αγώνα της Χαλκίδας οι αθλητές κλήθηκαν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο με τα υπέρ και τα κατά του συγκεκριμένου αγώνα.
Παρατηρήθηκε όμως το εξής φαινόμενο. Μόνο οι μισοί και με το ζόρι να το συμπληρώνουν και οι άλλοι μθσοί να δείχνουν αδιαφορία.
Γιατί ρε παιδιά έτσι?![]()
![]()
Πώς θα διορθώσουν οι λέσχες την επόμενη φορά τον αγώνα άν δεν ξέρουν τι δεν άρεσε?
Δυστυχώς μερικές φορές το μερίδιο της ευθύνης ανήκει αποκλειστικά σε μάς .![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.