Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 118

Θέμα: To Acropolis περνα μεσα από προστατευομενη περιοχη στην Παρνηθα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Και εγω δεν ειμαι εκπροσωπος κανενος και απλα σου ειπα οτι η WWF με την φασαρια που δημιουργησε, βρηκε ευκαιρεια να διαφημηστει σε ενα μεγαλο αθλητικο γεγονος χωρις ομως να κανει τιποτα παραπανω.........

Και σε ρωταω _hymador.....

Εσυ .... Ανθρωπος που προβληματιζεσε πραγματικα.....

Δεν αναρωτηθηκες ποτε γιατι αυτη η οργανωση δεν ασχοληθηκε ποτε ( τουλαχιστον με φανφαρες οπως στο ΡΑ ) με θεματα πολλυ σοβαροτερα που αφορουν την παρνηθα...????

( Και μην μου πεις για καμπανακια παλι σε παρακαλω........ )
    Γιατι δεν δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Ας κανω κατι και εγω στην τελικη...

Βγαλαν αυτη την "σκαρτη" ειδηση και αυτο μου αρκει....ενηερωθηκα για κατι που προκειται να γινει και δεν θα το επερμα πρεφα....καποιος ασοληθηκε, καποιος ετρεξε. καποιος μπηκε στον κοπο να συνταξει εστω ενα κειμενο....

Ολοι εσεις που ειστε τοσο καυστικοι θα ηθελα...

1)Να μου εξηγηστε ποια συμεφοραντα εκπροσωπουν βγαζοντας μονο τετοιου ειδους "σκαρτες" ειδησεις

και

2) Να μπειτε στο γ@μω site τους να δειτε οτι ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ το γ@μω rally!!!!

Κολησσατε με το Ακροπολις ολοι ρ.π.μ.!!!
    Βρε συ hyma αστο γιατι θα ξαναγυρισουμε στα ιδια.... Στο ξαναειπα... Το θεμα ειναι οτι τελικα ολο αυτον τον καιρο μεσα στην γενικοτητα τους εχουν βγαλει και προχωρησαν σε καταγγελια ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ "ΣΚΑΡΤΗ" ΕΙΔΗΣΗ.... Και αυτο ειναι κατι που εξοργιζει....

Πιστευω οτι εδω μεσα στο μοτο.. Με το ποστ του tagre εμαθες αρκετα παραπανω πραγματα οσο αφορα προσωπα και καταστασεις στην παρνηθα....Οπως πιστευω πραγματικα οτι αυτο το ποσΤ στο φορουμ της wwf ( δεν ξερω αν εχει ) δεν θα επιβιωνε ουτε 15 λεπτα.......

Μπηκα στο σαιτ τους απο προχθες ( τσεκαρε το στο γραφω παραπανω) και πραγματικα δεν γραφουν τιποτε δραστικο εκτος απο τα καμπανακια ( που με αυτα οπως σου ειπα δεν γινετε δουλεια..)

Εγω προσωπικα εχω κολλησει και με αλλα θεματα ( απο τα ψιλα παλι στο παρελθον οσο αφορα την παρνηθα και το ξερεις πολυ καλα...)

Στο επανιδειν λοιπον.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
    Γιατι δεν δαγκωνεις το χερι που σε ταιζει.
    Μπορεις να γινεις πιο σαφης σε παρακαλω.....

Εγω προσωπικα εχω κολλησει και με αλλα θεματα ( απο τα ψιλα παλι στο παρελθον οσο αφορα την παρνηθα και το ξερεις πολυ καλα...)

Αν και ο Τάκης είπε πολλά ... θα ήθελα να μας πεις και εσύ Stoubi αν έχεις κάτι υπόψιν όσον αφορά τα παιχνίδια που παίζονται στη Πάρνηθα τα τελευταία χρόνια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Αν και ο Τάκης είπε πολλά ... θα ήθελα να μας πεις και εσύ Stoubi αν έχεις κάτι υπόψιν όσον αφορά τα παιχνίδια που παίζονται στη Πάρνηθα τα τελευταία χρόνια..

Πραγματικα δεν ξερω τιποτα εκτος απο καταστασεις που ειδα με τα ιδια τα ματια μου στα 13 χρονια εντουρο.... Καταστασεις σαν της φωτο παραπανω.. Μονοπατια χρονων πραγματικα πνιγμενα στα δεντρα που κοπηκαν ξαφνικα απο μια..... Μαντρα... Φρεσκοανοιγμενοι δρομοι για να ενωθουν με τους κανονικους δρομους τα υπερπολυτελη αυτα σπιτια ( και οταν λεω υπερπολυτελη το εννοω. Ουτε ενα σε φυσιολογικα οικονομικα πλαισια.. Αρα.. Σπιτια που εχουν γινει με πολυ χρημα = Σπιτια που εχουν γινει με πολυ ΜΕΣΟ & ΑΚΡΕΣ... ) Δρομοι που ξερεις οτι δεν υπηρχαν μολις περυσι.....

Ρεματα που περναγες την μια κυριακη και χαιροσουν πραγματικα ..... Και την επομενη κυριακη στα ιδια πατηματα, στο ιδιο ρεμα , πεταμενα λαστιχα παλιων αυτοκινητων αδειασμενα με αντροπη απο μπαζαδικο σε τοσο αποτομο μερος , που πραγματικα θα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να κατεβουν καποιοι ανθρωποΙ κατω να τα μαζεψουν ( στην περιπτωση που ενδιαφεροτουσαν καποιοι...)

Αλλωστε το ειπα και παραπανω......

Ποσα δεν ξερουμε ....

Πραγματικα δεν ξερω τιποτα εκτος απο καταστασεις που ειδα με τα ιδια τα ματια μου στα 13 χρονια εντουρο.... Καταστασεις σαν της φωτο παραπανω.. Μονοπατια χρονων πραγματικα πνιγμενα στα δεντρα που κοπηκαν ξαφνικα απο μια..... Μαντρα... Φρεσκοανοιγμενοι δρομοι για να ενωθουν με τους κανονικους δρομους τα υπερπολυτελη αυτα σπιτια ( και οταν λεω υπερπολυτελη το εννοω. Ουτε ενα σε φυσιολογικα οικονομικα πλαισια.. Αρα.. Σπιτια που εχουν γινει με πολυ χρημα = Σπιτια που εχουν γινει με πολυ ΜΕΣΟ & ΑΚΡΕΣ... ) Δρομοι που ξερεις οτι δεν υπηρχαν μολις περυσι.....

Ρεματα που περναγες την μια κυριακη και χαιροσουν πραγματικα ..... Και την επομενη κυριακη στα ιδια πατηματα, στο ιδιο ρεμα , πεταμενα λαστιχα παλιων αυτοκινητων αδειασμενα με αντροπη απο μπαζαδικο σε τοσο αποτομο μερος , που πραγματικα θα ηταν εξαιρετικα δυσκολο να κατεβουν καποιοι ανθρωποΙ κατω να τα μαζεψουν ( στην περιπτωση που ενδιαφεροτουσαν καποιοι...)

Αλλωστε το ειπα και παραπανω......

Ποσα δεν ξερουμε ....

Αυτά βλέπω και εγώ εδώ και ενάμησι χρόνο.... και έχω αηδιάσει ..

Ειλικρινά στεναχωριέμαι και μακάρι να μπορούσε να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μπορεις να γινεις πιο σαφης σε παρακαλω.....
    Λεω οτι εδω και πολλα χρονια οι ΜΚΟ χρηματοδοτουνται απο το κρατος.Αυτο αυτοματα συνεπαγεται εξαρτηση.Οποτε η "παλη" γινεται σαν βουτυρο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Χαλαρωσε μεγαλε...

Διαβασε απο την αρχη το post πριν προβεις σε χαρακτηρισμους τυπου "ανεγκεφαλων υποστηρικτων"...
    το γεγονος οτι εγραψες το εγω -->ΕΓΩ και μας απαγορευεις κιολας να καταθεσουμε τις αποψεις μας επειδη τυγχανει να διαβαζει η αφνετια σου το forum καταδεικνυει πολλα πραγματα... (προσωπικα χ*στηκα...)
    Πρωτα απ ολα εχουν ξαναζητηθει και απο διαφορους αλλους "εξυπνους" διαπιστευτηρια "καλης οικολογικης θελησεως" η "φιλοζωϊας''

1)Σε φχαριστω για τα "καλα " σου λογια! Δεν ανεφερα πουθενα το ονοματακι σου, ομως!Γιατι EΣΥ μυγιαστηκες?Επισης εξηγησε μου κατι: Γιατι οταν γραφεις το ΕΓΩ με κεφαλαια, σημαινει οτι απαγορευεις σε καποιον να καταθετει τις αποψεις του, οπως λες.Δεν μπορει να δινει εμφαση σε καποιο νοημα??(Ποσες φορες να γραψω τιμωρια τη λεξη "ΕΓΩ", καλε κυριε? Για να μη με ξαναμαλωσετε.).

σε καθε περιπτωση το να βγαινει ο καθενες και να λεει εκανα αυτο η εκανα εκεινο, δεν εχει κανενα νοημα...ασε που στην τελικη οτι κανεις το κανεις για την παρτη σου και οχι για να το μοστραρεις..

2) Kαλο ειναι να θυμασαι που και που το παρελθον σου. Το περιστατικο που ανεφερα ηταν πριν 19 χρονια. Με συγχωρεις. Δεν θα το ξανακανω. Στα 20 παραγραφεται αλλωστε....!Tωρα καταλαβα οτι ηταν λαθος που μου σπασανε μονο το χερι για μια χουφτα δασος, Επρεπε και το ποδι και το κεφαλι, ε φιλε μου?

Στο δια ταυτα τωρα....
    Η ανακοινωση ανεβηκε στο forum απο εμενα, εναν οψιμο σωτηρα της Παρνηθας , ανεγκεφαλο και παρασυρομενο υποστηρικτη των ΜΚΟ...

3)Επρεπε να ειχες διαβασει πριν, την κοινη ανακοινωση, για τη διαδρομη της Παρνηθας σε συναντηση της Αλυταρχου του αγωνα και του εκπρωσωπου της WWF, που εγινε το Φλεβαρη του 2008. Ξερεις τι ελεγε? Οτι η WWF δεν εχει καμμια αντιρρηση για τη συγκεκριμενη διαδρομη. Αργοτερα θυμιθηκαν κατι ...ρεστα δημοσιοτητας και το "εψαξαν " λιγο παραπανω!

Τα πραγματα ειναι πολυ απλα. Η Παρνθηθα καηκε...το οικοσυστημα της εχει δεχτει αφορητες πιεσεις...και η ΕΛΠΑ παει και περναει μια ειδικη διαδρομη μεσα απο προστατευομενη περιοχη...thats all..

4) Πως την ειπες αυτη?Ειδικη Διαδρομη για φορτηγα-αγροτικα και τρακτερ, ονομαζεται?Εχεις παει ποτε καθημερινη εκει?Η καλυτερα ξερεις που ειναι? Η μηπως εισαι απο τους αλλους?Απο αυτους που ενοχλουνται και μονο στο ακουσμα της λεξης ΕΛΠΑ?Κακια ΕΛΠΑ! Μονο η Ε.Δ.σου βλαπτει το οικοσηστημα.Ντα!ντα!

Το rally ειναι ομως το θεμα...για ολα τα αλλα δεν μπορω να κατηγορησω ουτε την WWF, ουτε την Greenpeace, ουτε τους αυτοφερομεους οικολογους ουτε κανενα αλλο...

5)ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ!!! Και γω αυτο λεω. Το Rally φταιει!Για ολα!Για τα αλλα μην κατηγορησουμε κανενα!Κανεις δεν φταιει.Κοιμηθητε ησυχα. Οι καταπατητες δουλευουν αδιακοπα για μας.Σσσσσ!!!

Βγηκε αυτη η ειδηση στην φορα και πλακωσατε ολοι να πειτε ναι μεν αλλα...γιατι δεν κανουν κατι για τις βιλλες, για τις καταπατησεις κ.τ.λ.....και που να ξερω ρε μεγαλε γιατι δεν κανουν κατι; ο εκπροσωπος τους ειμαι;

6) Σωστος και παλι! Για τις βιλλες θα νοιζομαστε?Για ψαξε ομως μεσα σου.Δεν εισαι λιγουλακι εκπροσωπος?Των ...βιλλων?Η γινεσαι αναλογα με το πως ξυπνησες.Εγω παντως επαψα πολλα χρονια να τους στηριζω, οταν μου ηρθε η επιφοιτηση του Αγιου Πνευματος.(=τους εζησα απο μεσα).

Ειναι σαν να βγαινει ενα ειδησεογραφικο πρακτορειο και να λεει ''Πολυνεκρο δυστυχημα στην Ε.Ο. Θεσσαλονικης - Σερρων λογω ολισθηροτητας, ελειπους σημανσης, κατασκευαστικων ατελειων" και εμεις να απανταμε "Σιγα μωρε...στην Ε.Ο. κΟΡΙΝΘΟΥ -Πατρων ειναι χειροτερα τα πραγμτα" ...οκ ετσι ειναι, αλλα δεν παυει το γεγονος οτι σκοτωθηκαν καποιο ανθρωποι και στον αλλο λιγοτρεο επικινδυνο κατα την κριση μας δρομο...
    Ετσι και με τηνανακοινωση της WWF...σου ειπε κανενας οτι θα παψει να υφιστατι δασος απο εκει που θα περασει το Ακροπολις; οχι...

7)Με συγχωρεις που δεν καταλαβα την παρομοιωση σου. Συγνωμη!

απλα ειναι ΚΑΙ ΑΥΤΟ ενα θεμα το οποιο κατδεικνυει το ποσο στον πο*υτσο μας εχουμε γραμμενο το περιβαλλον...το Ακροπολις διοργανωθηκε και αλλες χρονιες κια δεν περναγε απ την Παρνηθα....τωρα τους ηρθε;

8)Χαιρομαι που ξερεις ...ιστορια, και εισαι και τοσο ...ενημερωμενος. Απλα να σου πω οτι το R.Α. εχει περασει αλλες 3 η 4 φερες απο τη συγκεκριμενη διαδρομη και καμμια 40αρια φορες απο τα ορια του Εθ. Δρυμου της Παρνηθας...! Εχω μαλιστα βοηθησει σαν κριτης τουλαχιστον 10 φορες, στην περιοχη μονο. Πες μου τι να κανω, φιλε μου, για να εξιλεωθω. 780 μετανοιες αρκουν, η να γραψω και καμμια τιμωρια??

και θα σου πω γιατι τους ηρθε....γιατι το rally το οποιο διαφημιζε οπως λες την Ελλαδα για χρονια ειναι πλεον Γ.Τ.Π....στην προσπαθεις τους να προσελκυσουν κοσμο (και χρημα και προβολη) οι διοργανωτες το περασαν κοντα απο την Αθηνα...κια την "πληρωσε" η Παρνηθα για αυτο...στα @@ τους το βουνο, το rally να παει καλα...

ελπιζω να καταλαβες...

Χαιρομαι που επιβεβαιωσες τους ισχυρισμους μου, αφου ΔΕΝ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ απο την ουσια των οσων εγραψα.Ομως εσυ δεν ανηκεις στους οψιμους /ανεγκεφαλους.Ε?

Και το οικολογικο σλογκαν που βγαινει απο την παραθεση μας:-Σιγα που θα αφησουμε τις βιλλες, να παμε για το Rally!

TEΛΟΣ.

Τακις Γκρετσης, ΕΓΩ,

Το ονοματακι σου?

Υ.Γ. Τιμη μου για το μεγαλε, που γραφεις στην αρχικη σου προσφωνηση! Θα το κρατησω, αλλα πες μου βρε. Πως το καταλαβες οτι ειμαι 55 χρονων?
    www.2cv.gr

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Επανερχομαι στο θεμα εξηγωντας για αλλη μια φορα αυτο που θεωρω αυτονοητο αλλα δεν λενε να καταλαβουν μερικοι...

1)Κανενας δεν ισχυριστηκε οτι το rally Ακροπολις αποτελλει την ταφοπλακα της Παρνηθας!

2)Επισης κανενας δεν ισχυριστηκε οτι η διελευση αυτοκινητων και η παρουσια θεατων αποτελει το μειζων ζητημα στην περιοχη!

Δεδομενου ομως οτι το οικοσυστημα της Παρνηθας δεχτηκε και δεχεται αφορητη πιεση απο την πυρκαγια καλο θα ηταν να ΜΗΝ περασει (εστω για φετος ρε γαμοτο) ουτε καν απο τα ορια των προστατευομενων περιοχων.

Χωματοδρομοι υπαρχουν ουκ ολιγοι παντου στην Αττικη...μια εναλλακτικη πορεια δεν θα εβλαπτε κανεναν.

Ποσο δυκολο ειναι να το καταλαβει κανενας αυτο;

Ελπιζω να τελειωσαμε με αυτο....

Παμε παρακατω...

ΔΕΝ ειμαι εκπροσωπος -ουτε καν μελος- της WWF και καμιας αλλης ΜΚΟ.

Το θεμα μπορει να το ειχε βγαλει και ο Πλευρης στην δημοσιοτητα, αλλα αυτο δεν με κανει ακροδεξιο επειδη το ανεβασα στο forum...

ΕΙΔΗΣΗ ειναι κυριοι και ανεξαρτητως απο την πηγη που αυτη προερχεται ο καθενας μπορει να την διαχειριστει οπως νομιζει...σε οτι αφορα στην εγγυροτητα της δεν νομιζω ομως οτι τιθεται θεμα.

Οι αντιδρασεις των "ωριμων Παρνηθολογων" (αφου οι υπολοιποι ειμαστε "οψιμοι") ειναι που με προβληματιζουν ομως....

Πρωτα απο ολα δεν μπορω να καταλαβω την διαφορα του "οψιμου" απο τον "ωριμο" αφου κανεις στο παρελθον δεν ειχε ανοιξει θεματα στο forum οπως "Καταπατουν την Παρνηθα", "Χτιζουν βιλλες στο δασος", "Τι σκατα κανει η WWF;", "Το σκανδαλο της Ιπποκρατειου πολιτειας" κτλ-κτλ

Ξαφνικα -και με αφορμη το post μου- ξεπεταχτηκαν ολοι οι "ωριμοι" και καυτηριασαν τοσο το περιεχομενο της ειδησης, οσο και το απο που αυτη προερχεται, ζητωντας μαλιστα εξηγησεις και αποδεικτικα στοιχεια για το προτερο Παρνηθο-παρελθον μου...

Εν ολιγοις, ειναι μια "οψιμη" αντιδραση απο τους αυτοφερομενους ως "ωριμους" Παρνηθολογους....

Οι βιλλες χτιζονται, οι καταπατησεις γινονται και τα φιλετα μοραζονται....τα γνωριζουμε ολοι, σωστα;

Και σας ερωτω κυριοι "ωριμοι" που εχετε απαιτησεις και ζητατε απαντησεις απο την WWF και δεν ξερω και εγω απο ποιον αλλο...

Εσεις τι εχετε κανει για ολα αυτα, εκτος απο το να τα χρησιμοποιησετε με τον πιο ακομψο τροπο ως αντιλογο και επιχειρηματολογια για να αντικρουσετε το περιεχομενο της ανακοινωσης;

Μηπως πηγατε στα νεοαναγειρομενα κτηρια και τα κατεδαφισατε; μηπως βγαζετε φωτογραφιες και σταμπαρετε τις καταπατημενες περιοχες; μηπως φυλατε με βαρδιες το βουνο για να μην μπαινουν τα αιγοπροβατα και καταστρεφουν τους βλαστους;

Μην δωσετε σε εμενα τις απαντησεις....στον εαυτο σας να τις δωσετε....

"Το rally Ακροπολις περναει μεσα απο την Παρνηθα" ...συμφωνω και εγω, δεν ειναι παρα ενα απειροελαχιστο προβλημα, σχεδον αμελητεο...

Αλλα πειτε μου τι σκατα μπορουμε να κερδισουμε με το να ειμαστε αρνητικοι σε τετοιου ειδους ειδησεις...

Για να ανακαμψει και να διαφυλαχθει η Παρνηθα, χρειαζεται -εκτος των αλλων- και αυτο το οποιο επικοινωνει η ανακοινωση της WWF...

Αγνοηστε ποιος την εξεδωσε ρε γαμοτο, για ολα τα αλλα καλα να ειμαστε και αφου πραγματικα ενδιαφερεστε -οπως τουλαχιστον δηλωνετε- θα τα πουμε πανω στο βουνο ολοι μαζι...

Μεσα σε ενα συνολο μειζωνων για την Παρνηθα προβληματων προεκυψε και αυτο...τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αξιοτιμε κυριε Γκρετση,

Πρωτα απ ολα με το που θα ολοκληρωθει η απαντηση μου, θα εχετε στην διαθεση σας μεσω π.μ. τα πληρη στοιχεια μου...ονοματεπωνυμο, διευθυνση, ΤΚ, ζωδιο, ωροσκοπο κτλ-κτλ...(μιλαω σοβαρα)

1)Σε φχαριστω για τα "καλα " σου λογια! Δεν ανεφερα πουθενα το ονοματακι σου, ομως!Γιατι EΣΥ μυγιαστηκες?Επισης εξηγησε μου κατι: Γιατι οταν γραφεις το ΕΓΩ με κεφαλαια, σημαινει οτι απαγορευεις σε καποιον να καταθετει τις αποψεις του, οπως λες.Δεν μπορει να δινει εμφαση σε καποιο νοημα??(Ποσες φορες να γραψω τιμωρια τη λεξη "ΕΓΩ", καλε κυριε? Για να μη με ξαναμαλωσετε.).
    Κυριε Γκρετση το οτι γραψατε με κεφαλαια το ΕΓΩ δεν θα εθιγε κανεναν, αλλα οταν εχει προηγηθει αυτο:

...ας προσεχει καλα ο καθε ανεγκεφαλος υποστηρικτης των (μη) κερδοσκοπικων οργανωσεων, τουλαχιστον τι γραφει, σε αυτο το Φορουμ που -τουλαχιστον- το διαβαζω ΕΓΩ.

...πειτε μου εσεις ποιο ακριβως ηταν το νοημα στο οποιο θελατε να δωσετε εμφαση...μηπως στο οτι απαγορευεται ρητως να καταθετουμε τις αποψεις μας επειδη διαβαζετε το Forum, εσεις, ενα "ωριμος" με περισσεια εγκεφαλικης μαζας μη-υποστηρικτης των ΜΚΟ; ...εγω αυτο καταλαβαινω και συμπαθατε με αν ειμαι αναεγκεφαλος αλλα θα ηθελα πολυ να μου τα ξαναματαεξηγεισετε...μονο που σας παρακαλω να μην χρησιμοποιησετε αποσπασματικα το "ΕΓΩ" αλλα ολοκηρη την προταση....ευχαριστω. Για τιμωρια θα σας αφαιρεσω το Caps Lock απο το πληκτρολογιο.

2) Kαλο ειναι να θυμασαι που και που το παρελθον σου. Το περιστατικο που ανεφερα ηταν πριν 19 χρονια. Με συγχωρεις. Δεν θα το ξανακανω. Στα 20 παραγραφεται αλλωστε....!Tωρα καταλαβα οτι ηταν λαθος που μου σπασανε μονο το χερι για μια χουφτα δασος, Επρεπε και το ποδι και το κεφαλι, ε φιλε μου?
    Σιγουρα σας τιμα το γεγονος. (και μιλαω πολυ σοβαρα) Αλλα επαναλλαμβανω οτι δεν μπροω κα καταλαβω ποιος ειναι ο λογος που μπορει καποιος να αναφερει ενεργειες σαν και αυτη...δεν σας κατηγορησε κανενας οτι αδιαφορειτε η οτι ειστε καταπατητης...αν ωστοσο χρειαζονται καποια διαπηστευτηρια για να μετεχουμε στην συζητηση αυτη, ευχαριστως να σας τα δωσω, αλλα μεσω π.μ.

3)Επρεπε να ειχες διαβασει πριν, την κοινη ανακοινωση, για τη διαδρομη της Παρνηθας σε συναντηση της Αλυταρχου του αγωνα και του εκπρωσωπου της WWF, που εγινε το Φλεβαρη του 2008. Ξερεις τι ελεγε? Οτι η WWF δεν εχει καμμια αντιρρηση για τη συγκεκριμενη διαδρομη. Αργοτερα θυμιθηκαν κατι ...ρεστα δημοσιοτητας και το "εψαξαν " λιγο παραπανω!
    αντιγραφω απο την ανακοινωση....

"Τέλος, και σε µία εκ των προτέρων απάντηση προς τις όποιες πιθανές αιτιάσεις για ακύρωση της «τελευταίας στιγµής», θεωρούµε αναγκαίο να υπογραµµίσουµε πως όλα τα παραπάνω είχαν ήδη αναφερθεί σε συνάντηση µεταξύ της οργάνωσης µας και των διοργανωτών του ράλι τον Φεβρουάριο, ενώ ήδη από τον Απρίλιο οι διοργανωτές έχουν λάβει γνώση της αρνητικής γνωµοδότησης του Φορέα ∆ιαχείρισης του Εθνικού Πάρκου.

Είναι επίσης αναγκαίο να τονίσουµε ότι και στο παρελθόν –και ενώ ακόµη δεν είχε συµβεί η καταστροφή της περυσινής πυρκαγιάς- οι φορείς έχουν γνωµοδοτήσει αρνητικά για την εν λόγω διοργάνωση –χωρίς ωστόσο οι απόψεις τους να γίνουν σεβαστές-, αλλά και ότι σήµερα οι διοργανωτές προχωρούν σε δηµόσιες ανακοινώσεις και διαφηµίσεις της διοργάνωσης παρότι οι αναγκαίες αδειοδοτήσεις εκκρεµούν."

Αλλα λεει η ανακοινωση κυριε Γκρετση...και επειδη ειμαι καλοπιστος ανθρωπος θα δεχθω την δικη σας εκδοχη...

ο Φορεας διαχειρισης του εθνικου παρκου ομως; οι υπολοιποι φορεις που ειχαν γνωμοδοτησει αρνητικα πριν ακομα απο την πυρκαγια; ....αμελητεες ποσοτητες; η μηπως η WWF ειναι ο αποδιοπομπαιος τραγος της ολης υποθεσης;

4) Πως την ειπες αυτη?Ειδικη Διαδρομη για φορτηγα-αγροτικα και τρακτερ, ονομαζεται?Εχεις παει ποτε καθημερινη εκει?Η καλυτερα ξερεις που ειναι? Η μηπως εισαι απο τους αλλους?Απο αυτους που ενοχλουνται και μονο στο ακουσμα της λεξης ΕΛΠΑ?Κακια ΕΛΠΑ! Μονο η Ε.Δ.σου βλαπτει το οικοσηστημα.Ντα!ντα!
    Αληθεια με την ΕΛΠΑ ποια ακριβως ειναι η σχεση σας κυριε Γκρετση; Εγω προσωπικα δεν εχω καμια σχεση ουτε και μου φταιει σε τιποτα για να την κανω ντα...

Αν ηταν στο χερι μου κυριε Γκρετση θα απαγορευα την διελευση οποιουδηποτε μηχανοκινητου απο την Παρνηθα, μην σας πω οτι θα την εκλεινα για 20 χρονια αφου ουτως η αλλως δεν μας αξιζει και δεν μπορουμε να την εκτιμησουμε...

Σε οτι αφορα στο αν γνωριζω που βρισκεται η εν λογω διαδρομη, ξερω και πολυ ευχαριστως μια μερα να σας ξεναγησω και στα μονοπατια, τις πηγες, τις σπηλιες, τα οροπεδια και ολα τα ενδιαφεροντα σημεια του βουνου, μονο που θα παμε πεζοι και ισως το θεαμα να μην ειναι και τοσο ωραιο πλεον...

5)ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ!!! Και γω αυτο λεω. Το Rally φταιει!Για ολα!Για τα αλλα μην κατηγορησουμε κανενα!Κανεις δεν φταιει.Κοιμηθητε ησυχα. Οι καταπατητες δουλευουν αδιακοπα για μας.Σσσσσ!!!
    Την απαντηση την εχω δωσει στο προηγουμενο post μου...εσεις κυριε Γκρετση βλεπετε εχθρους και μανιακους που θελουν το κακο του rally Ακροπολις, εγω βλεπω καποιον που ενοχλειτε πολυ περισσοτερο απο εναν θεατη
    που του ακυρωσαν μια ειδικη....ποια η σχεση σας με την ΕΛΠΑ ειπαμε;

6) Σωστος και παλι! Για τις βιλλες θα νοιζομαστε?Για ψαξε ομως μεσα σου.Δεν εισαι λιγουλακι εκπροσωπος?Των ...βιλλων?Η γινεσαι αναλογα με το πως ξυπνησες.Εγω παντως επαψα πολλα χρονια να τους στηριζω, οταν μου ηρθε η επιφοιτηση του Αγιου Πνευματος.(=τους εζησα απο μεσα).
    Η αληθεια ειναι πως εχω ιδρυσει οικιστικο συλλογο που επιβουλεύεται το κομματι του δρυμου που δεν καηκε...εκτος απο τις πολυτελεις μεζονετες
    σκοπευουμε να φτιαξουμε και μια διαδρομη για να δοκιμαζουμε τα τουμπανα αγωνιστικα τουτουνια μας, οποτε υποθετω πως θα ειστε συμμαχος στην προσπαθεια μας...μας στηριζει και η ΕΛΠΑ αλλωστε οποτε εχετε αλλο ενα κινητρο για να συστρατευθειτε μαζι μας...μονο βιαστειτε γιατι μπορει να μου ερθει και εμενα καμια επιφοιτηση του αγιου πνευματος και να την δω "ωριμος οικολογος" με εγκεφαλο...

7)Με συγχωρεις που δεν καταλαβα την παρομοιωση σου. Συγνωμη!
    Η νικη του ανεγκεφαλου! Αυτο που εννοουσα ειναι πως ακομα και αν υπαρχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα στην Παρνηθα απο την διελευση του R.A. μεσα απο αυτη, δεν παυει το γεγονος να ειναι
    και αυτο ενα προβλημα....απο την στιγμη που ολοι αδρανουν-ουμε, ας αρχισουμε απο τα ψιλα και αμελητεα κια μετα θα φθασουμε και στα μεγαλα. Παραπανω δεν μπορω να εξηγησω, λυπαμαι.

8)Χαιρομαι που ξερεις ...ιστορια, και εισαι και τοσο ...ενημερωμενος. Απλα να σου πω οτι το R.Α. εχει περασει αλλες 3 η 4 φερες απο τη συγκεκριμενη διαδρομη και καμμια 40αρια φορες απο τα ορια του Εθ. Δρυμου της Παρνηθας...! Εχω μαλιστα βοηθησει σαν κριτης τουλαχιστον 10 φορες, στην περιοχη μονο. Πες μου τι να κανω, φιλε μου, για να εξιλεωθω. 780 μετανοιες αρκουν, η να γραψω και καμμια τιμωρια??
    Και εγω επισης λυπαμαι που παρ ολο που δηλωνετε "ωριμος" Παρνηθολογος ειστε τελικα τοσο ασχετος...

Πριν την πυρκαγια και εκτος των οριων του Δρυμου η
    περιφερειακη ζωνη δεν ηταν περιοχη αμεσα
    προστατευομενη....ΜΕΤΑ ομως απο την πυρκαγια προσαρτηθηκαν στις περιοχες προστασιας μεγαλα κομματια δασικων εκτασεων οπου και βρηκε καταφυγιο το μεγαλυτερο κομματι τις πανιδας που ζουσε στον Δρυμο. Απο αυτη την περιοχη λοιπον θα περνουσε η διαδρομη του R.A....απο περιοχη δηλαδη οπου συμφωνα με το προεδρικο διαταγμα που εξεδωθηκε αμεσως μετα την πυρκαγια οριζεται ως χωρος στον οποιο επιτρεπονται μονο αθλητικες εκδηλωσεις (και ουχι μη
    χανοκινητες αθλητικες εκδηλωσεις), περιβαλλοντικη εκπαιδευση, αναψυχη (στην οποια δεν συμπεριλαμβανονται οι σκαστρες απο τα Turbo) και πολιτιστικες εκδηλώσεις.

Για να εξιλεωθειτε μπορειτε να διαβασετε το περιχομενο του διαταγματος για την προστασια της Παρνηθας και να αφησετε το ειρωνικο υφακι γιατι δεν σας ταιριαζει και εκτιθεστε....

Χαιρομαι που επιβεβαιωσες τους ισχυρισμους μου, αφου ΔΕΝ ...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙΠΟΤΑ απο την ουσια των οσων εγραψα.Ομως εσυ δεν ανηκεις στους οψιμους /ανεγκεφαλους.Ε?
    Η ουσια των οσων γραψατε ειναι πως ειμαστε μια ομαδα ανεγκεφαλων που μισουμε το R.A. και θελουμε το κακο του...προσπαθησατε να αποπροσανατολισετε την οποια προσπαθεια διαλογου με επιχειρηματα του στυλ "αφου το γ@μ@με που το γ@μ@με το δασος ας το απογ@μησουμε..." επι του θεματος δεν τοποθετηθηκατε ομως επ ουδενι....

Επιπροσθετα συνεχιζετε ακομα και στο τελος να με χαρακτηριζετε ανεγκεφαλο και "οψιμο" ενδιαφερομενο για την σωτηρια της Παρνηθας και αυτο δεν σας τιμα καθολου παρ ολο που ειστε 55 χρονων...

Θα κλεισω και εγω με ενα σλογκαν λοιπον:

Ωραια η Παρνηθα αρκει να μην μπαινει στα ποδια μας και ενιοτε στις ροδες μας...

Τα στοιχεια μου σας τα στελνω τωρα αμεσως...και απευθυνω προσκληση σε εσας αλλα και σε ολους τους αλλους "ωριμους" Παρνηθολογους για την συμμετοχη σε αυτο:

Το Σάββατο 28/6/2008 και την Κυριακή 29/6/2008 το Οικολόγιο οργανώνει εκδρομή στην Πάρνηθα με σκοπό συζητήσεις πάνω στο θέμα της εθελοντικής προσφοράς στη δασοφύλαξη και δασοπυρόσβεση, αλλά και πεζοπορία στην Πάρνηθα.

Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας, να περπατήσουμε σε μονοπάτια της Πάρνηθας και να γνωρίσουμε το φυσικό οικοσύστημά της, αλλά και ελεύθερο χρόνο ηρεμίας και περισυλλογής.

Δήλωσε συμμετοχή για διανυκτέρευση το Σάββατο 28/6 στο joinaction@oikologio.gr, στο τηλέφωνο 6946805590 ή στο φόρουμ μέχρι τις 18/6/2008.

Τα ονόματα των ομάδων που θα συμμετέχουν αλλά και του καταφυγίου που θα διανυκτερεύσουμε θα ανακοινωθούν σύντομα.

Βαση των δηλωσεων σας θεωρω την συμμετοχη σας σιγουρη και θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα...

(μην φοβαστε, δεν ειναι η WWF....)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	19,7 KB 
ID:	132439

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Τελικα σε καποια πλανα που εδειξε ο ΣΚΑΙ μετα το τελος του αγωνα φανηκε ποσο δικιο ειχε η WWF.Αναμενες εστιες με καρβουνα ,σακουλες με σκουπιδια πεταμενες οπου βρει,αγωνιστικα και μη να διασχιζουν τους χωματοδρομους ξεσηκωνοντας οργη και θλιψη σε οσους τολμισαν να διαφωνισουν.

Εμεινε μονο η υποσχεση οτι του χρονου ο αγωνας δεν θα περασει απο εκει ξανα.Θα ηθελα να μαθω αν ο ΣΚΑΙ στηλει αυτα τα πλανα στο BBC κατα ποσο ο αγωνας θα αποτελεσει διαφημιση για την χωρα μας.Και σε τελικη αναλυση ποιος ο ντορος για τον αγωνα τουλαχιστον εδω αφου δεν περναει ουτε σαν διλεπτο θεμα απο τα διαφορα καναλια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Τελικα σε καποια πλανα που εδειξε ο ΣΚΑΙ μετα το τελος του αγωνα φανηκε ποσο δικιο ειχε η WWF.Αναμενες εστιες με καρβουνα ,σακουλες με σκουπιδια πεταμενες οπου βρει,αγωνιστικα και μη να διασχιζουν τους χωματοδρομους ξεσηκωνοντας οργη και θλιψη σε οσους τολμισαν να διαφωνισουν.

Εμεινε μονο η υποσχεση οτι του χρονου ο αγωνας δεν θα περασει απο εκει ξανα.Θα ηθελα να μαθω αν ο ΣΚΑΙ στηλει αυτα τα πλανα στο BBC κατα ποσο ο αγωνας θα αποτελεσει διαφημιση για την χωρα μας.Και σε τελικη αναλυση ποιος ο ντορος για τον αγωνα τουλαχιστον εδω αφου δεν περναει ουτε σαν διλεπτο θεμα απο τα διαφορα καναλια.

Συμφωνώ φίλε μου με τα λεγόμενα σου !

*************** www.motodevils.gr ***************

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    .Θα ηθελα να μαθω αν ο ΣΚΑΙ στηλει αυτα τα πλανα στο BBC κατα ποσο ο αγωνας θα αποτελεσει διαφημιση για την χωρα μας.Και σε τελικη αναλυση ποιος ο ντορος για τον αγωνα τουλαχιστον εδω αφου δεν περναει ουτε σαν διλεπτο θεμα απο τα διαφορα καναλια.
    Αν ειναι να στηλει καποια πλανα στο BBC .......

Να παρακαλας να ειναι μονο ΑΥΤΑ.......

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tagre
    Εχοντας καποιο προβλημα στο pc καποιες μερες, εβγαλα σπυρακια μη μπορωντας να απαντησω σσε ολους τους οψιμους υποστηρικτες της Παρνηθας!

Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια με δικαστηρια. ξυλοδαρμους, κλπ, για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της Παρνηθας, απο το 1989, ας προσεχει καλα ο καθε ανεγκεφαλος υποστηρικτης των (μη) κερδοσκοπικων οργανωσεων, τουλαχιστον τι γραφει, σε αυτο το Φορουμ που -τουλαχιστον- το διαβαζω ΕΓΩ. ........

Σε παρακαλώ πολύ πρόσεχε τους χαρακτηρισμούς σου & προσπάθησε να γράφεις με πιο ήρεμο τρόπο.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Επίσης παρακαλώ να χαλαρώσετε....

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF