Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 122

Θέμα: ποιο (sm) θα διαλλεγατε??

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Ήθελα να μάθω όταν βγάζει η κτμ τόσο ταβλιάρικα μηχανάκια γτ όλοι πηγαίνουν και παίρνουν
    τον ασχημομούρη πελαργό!
    Ααα όλα κ όλα δεν σας επιτρεπω να μιλατε ετσι για την ΚΤΜ ρα μου χωρις πλακα ποτε δεν ημουν φαν των ΚΤΜ αλλα μολις το ειδα ειδικα από πισω όλα τα λεφτα αυτό το 690 ρε αδερφε με εχει βολεψει αφανταστα και χωρις προβληματα με 60.5 αλογα παρακαλω στο τροχο σε νορμαλ μορφη ετσι και 197 πραγματικη τελικη ταχυτητα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01437.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	99,1 KB 
ID:	132344
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Αυτά είναι πυροβολα :a015: :a015: :a015:

Όνομα:	dsc01438.jpg 
Προβολές:	156 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	132345
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Ετσι για να τελιωνουμε

Όνομα:	dsc01461.jpg 
Προβολές:	157 
Μέγεθος:	98,6 KB 
ID:	132346

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Ετσι για να τελιωνουμε
    ευτυχώς που σταμάτησες να βάζεις φωτό γτ δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτό το έκτρωμα!

όντως έχει κωλάρα άμα του βάλεις ακράπες πάνω...

Αυτό το μηχανάκι μοιάζει με τις γυναίκες-γαρίδες!
    το κεφάλι είναι για πέταμα κ κρατάς το υπόλοιπο! :rotflmao:

ευτυχώς που σταμάτησες να βάζεις φωτό γτ δεν αντέχω να βλέπω άλλο αυτό το έκτρωμα!

Χααχαχαχα με τα 200 πραγματικα που παει τι κεφαλι περιμενες να εχει? ολα ειναι σε αυτα τα χιλιομετρα θεμα αεροδυναμικης

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xaris_sm

χαχαχα, απο πισω ειναι οργιο το 690 αλλα απο μπροστα αστα,

εκτος και το βλεπεις μονο απο πισω...αλλα και απο την αλλη πρεπει να το πλενεις που και που

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Ααα όλα κ όλα δεν σας επιτρεπω να μιλατε ετσι για την ΚΤΜ ρα μου χωρις πλακα ποτε δεν ημουν φαν των ΚΤΜ αλλα μολις το ειδα ειδικα από πισω όλα τα λεφτα αυτό το 690 ρε αδερφε με εχει βολεψει αφανταστα και χωρις προβληματα με 60.5 αλογα παρακαλω στο τροχο σε νορμαλ μορφη ετσι και 197 πραγματικη τελικη ταχυτητα
    παντως πολυ θα ηθελα να ανοιξω με ενα 690

Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
    παντως πολυ θα ηθελα να ανοιξω με ενα 690

νομιζω φιλε χαρη δεν εχεις πολλες ελπιδες..10 ιπποι παραπανω δεν ειναι ερκετοι???εκτος αν εχεις κανει τπτ κομπινες στο δικο σου!!! !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giorgosp17
    νομιζω φιλε χαρη δεν εχεις πολλες ελπιδες..10 ιπποι παραπανω δεν ειναι ερκετοι???εκτος αν εχεις κανει τπτ κομπινες στο δικο σου!!! !!!!

ναι 10 παραπανω ειναι αρκετα αλλα οχι και παντα...κατι εχω κανει και εγω σαν παιδι...fcr akrapes,το μαστορι ειπε και για rally εκκεντροφορο απο μαμα, νομιζω εισαι και λιγο πιο βαρυς...ενταξει για μπαμ μιλαμε οχι για 200αρες

τωρα ποιος ξερει

:rotflmao:σε εχω!

να σε ρωτησω χαρη,εγω εχω οδηγησει ενα lc4 enduro 2004 κανα δυο φορες..και το πηρα και τρομαξα!!πρωτη δευτερα μην σου πω και 3η ανοιγα γκαζι(οχι στα πολυ χαμηλα) και σηκωνωταν σουζα κατ ευθειαν!!!το ιδιο ισχυει και για το σμ το δικο σου(μαμισιο)??βεβαια εκεινο ηταν πειραγμενο..ακρα,καρμπιλατερ,κεντρωφορο και ρευματα νομιζω..α,και ειχε πολλους κραδασμους..ετσι ειναι ολα η παιζει να ειχε παραπανω απο το πειραγμα??οχι οτι με πειραζουν αλλα λεμε..για πες μου,τελικη,εχεις παει κανα ταξιδακι?πως πας ταξιδι 200 χιλιομετρα π.χ..

να σε ρωτησω χαρη,εγω εχω οδηγησει ενα lc4 enduro 2004 κανα δυο φορες..και το πηρα και τρομαξα!!πρωτη δευτερα μην σου πω και 3η ανοιγα γκαζι(οχι στα πολυ χαμηλα) και σηκωνωταν σουζα κατ ευθειαν!!!το ιδιο ισχυει και για το σμ το δικο σου(μαμισιο)??βεβαια εκεινο ηταν πειραγμενο..ακρα,καρμπιλατερ,κεντρωφορο και ρευματα νομιζω..α,και ειχε πολλους κραδασμους..ετσι ειναι ολα η παιζει να ειχε παραπανω απο το πειραγμα??οχι οτι με πειραζουν αλλα λεμε..για πες μου,τελικη,εχεις παει κανα ταξιδακι?πως πας ταξιδι 200 χιλιομετρα π.χ..

φιλε γιωργο ολα τα lc4 640 που λεμε ειναι πολυ δυνατα μηχανακια και αποτομα εννοειτε και τα μαμισια,σιγουρα με fcr και acrapes εχει αρκετη διαφορα αλλα οχι τρελη,κραδασμους εχουν ολα τα lc4 εκτος του 690,εγω μετα απο τοσα χρονια με lc4 εγω δεν μπορω χωρις κραδασμους :rotflmao:

το ταξιδι ειναι καθαρα θεμα αντοχων εγω κανω 340 χλμ μονο με μια σταση για τσιγαρο και ενα αναψυκτικο
    οι στασεις για βενζινα δεν μετρανε μιας και γεμιζω και την κανω καπακια

Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
    ελα ντε και αυτο αναρωτιεμαι, απο την αλλη ομως δεν υπαρχουν πλεον καινουργια και εγω περισυ που το πηρα ηταν ενα απο τα τρια τελευταια που ειχε η hellinmoto (απο οτι ελεγαν τουλαχιστον) γιατι σιγουρα θα ηθελαν να σπρωξουν το καινουργιο
    ξερεις τι γινεται? Οι περισσοτεροι (οχι εσυ απαραιτητα) εχουν αποριψει το 690sm ως ασχημο ΜΟΝΟ απο τις φωτογραφιες! Το μηχανακι αδικειται πολυ σε 2 διαστασεις Επισης, πιστευω οτι με τον καιρο, πολλοι θ αλλαξουν γνωμη για το design του 690... Οσο για τους κραδασμους, κι εμενα μου λειπουν λιγο

Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
    ξερεις τι γινεται? Οι περισσοτεροι (οχι εσυ απαραιτητα) εχουν αποριψει το 690sm ως ασχημο ΜΟΝΟ απο τις φωτογραφιες! Το μηχανακι αδικειται πολυ σε 2 διαστασεις Επισης, πιστευω οτι με τον καιρο, πολλοι θ αλλαξουν γνωμη για το design του 690... Οσο για τους κραδασμους, κι εμενα μου λειπουν λιγο

τουλαχιστον εγω οταν πηγα να παρω το δικο μου και προσπαθουσαν να μου σπρωξουν το 690 ακομα και η 3 διασταση οχι μονο δεν βοηθησε αλλα επιβεβαιωσε και τις αλλες δυο διαστασεις που περιγραφεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γουστα ειναι αυτα

και εμενα μου αρεσει περισσοτερο το 2005-06 απο το 690...δεν εχω προβλημα εννοειται με τους κραδασμους!!!! !!βεβαια αν ειχα λεφτα για τον δουκα3 ισως την εκανα την αμαρτια...χαρη το δικο σου μαμισιο ποσο εχει τελικη??

και εμενα μου αρεσει περισσοτερο το 2005-06 απο το 690...δεν εχω προβλημα εννοειται με τους κραδασμους!!!! !!βεβαια αν ειχα λεφτα για τον δουκα3 ισως την εκανα την αμαρτια...χαρη το δικο σου μαμισιο ποσο εχει τελικη??
    γυρω στα 175 δεν το εχω παει πανω απο 160κατι, το λυπαμαι, ως γνωστο τα μονοκυλινδρα δεν ειναι για ταπες,εγω τουλαχιστον ουτε για να δω ποσα παει...δεν υπαρχει λογος να ξερω

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF