ΧρόνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Τι μας λείπει, ρε γμτ, για να πάμε λιγάκι μπροστά?![]()
ΧρόνοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Τι μας λείπει, ρε γμτ, για να πάμε λιγάκι μπροστά?![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Τι μας λείπει, ρε γμτ, για να πάμε λιγάκι μπροστά?
Παιδεία & χρόνος Φώτη μου... Τι να κάνεις...![]()
τωρα που το πατησα αλλαξε τιποτα?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Προφανώς αναφέρεσαι σε μένα, μιας και εγώ είμαι στις Γενικές. Ζητώ συγγνώμη απ΄τους μετόχους μιας και δεν είμαι 24/7 πάνω απ΄το pc να κάνω τον μπαμπά.
Αφού σε ενόχλησε γιατί δεν πατάς το κομβίον report, να μας ξυπνήσεις απ΄τη νιρβάνα μας;
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
αν η προδιαθεση, η υποκειμενικοτητα, η αδικια , η μεροληψια ειναι χαρακτηριστικα της δικης σου παιδεια να μου λειπειΑρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
& εγώ τα άτομα χωρίς παιδεία. Μάζεψε ότι προλαβαίνεις.![]()
![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Άμα κάνεις μετά διπλό κλικ στον εξπλόρερ και ξαναμπείς στο moto δεν πιάνει το κόλποΑρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
τωρα που το πατησα αλλαξε τιποτα?![]()
Νομίζω ότι και στον Mozilla το ίδιο σφάλμα βγάζει![]()
![]()
μια χιουμοριστική νότα για χαλάρωση απλώς...![]()
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΑΙΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΤΕ...ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...
![]()
υ.γ.α ναι....και η Evi ειναι το πιο καλο γλυκο ζουμπουρλουδικο πλασμα που υπαρχει....![]()
Δυστυχώς καθημερινά βλέπεις την αηδία που σου προκαλεί πλέον ο νεοέλληνας.Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν η προδιαθεση, η υποκειμενικοτητα, η αδικια , η μεροληψια ειναι χαρακτηριστικα της δικης σου παιδεια να μου λειπει![]()
![]()
Φιλαράκο δε θέλω να ξαναασχοληθώ μαζί σου. Κάντε κανά σύλλογο αδικημένων μπας & βρεις το δίκιο σου εδώ μέσα.
![]()
![]()
![]()
μην ενοχλειστε, εγω τα ποπ κορν μου τρωω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
υ.γ.α ναι....και η Evi ειναι το πιο καλο γλυκο ζουμπουρλουδικο πλασμα που υπαρχει....[/B]
ε ναιεεεε ηθελα να πω ΤΙ ΛΕΕΕΕΣ ΚΑΛΕ ακου εκει
![]()
![]()
:rotflmao: (η πειραικη μας περιμενει ρε κουλαδι εεεε φιλε μου
)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πάλι αναρωτιέσαι γιατί πας σαν κότα?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
![]()
![]()
![]()
μην ενοχλειστε, εγω τα ποπ κορν μου τρωω.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
θα σε στεναχωρησω αλλα αποτελεις μερος της αηδιας και μαλιστα της αηδιαστικης υπεροψιας που διακατεχει τον νεοελληνα.Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Δυστυχώς καθημερινά βλέπεις την αηδία που σου προκαλεί πλέον ο νεοέλληνας.![]()
Φιλαράκο δε θέλω να ξαναασχοληθώ μαζί σου. Κάντε κανά σύλλογο αδικημένων μπας & βρεις το δίκιο σου εδώ μέσα.
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Δε διάβασα τπτ![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αν και δεν πάτησες κομβιον, διάβασα την συζήτηση που σε ενοχλεί και την βρήκα ενδιαφέρουσα μιας και αντιστέκεται στην ανάπτυξη της οικοηθικολογίας, ενώ καταβάλλεται και μια προσπάθεια αφύπνισης της λεγόμενης «οικολογικής συνείδησης».Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
τωρα που το πατησα αλλαξε τιποτα?
Αλλη επιθυμία;
καλητερα για σενα μιλαγαμε τον ολυμπιακο οτι τα Ζ μαμανε τους παντες και οτι εισαι κρυφο ντου(κ)ατιστιΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Δε διάβασα τπτ![]()
:rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone