Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 154

Θέμα: τρισάθλιο συγκριτικό ΜΟΤΟ στα ον-οφ 650 / 800 με θύμα το V-Strom ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ωραίος ο δόκτωρ.Οι γυναίκας μας πράγματι είναι η πιο όμορφη...μέχρι να βρούμε την επόμενη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Μετά από τόσες σελίδες δεν είμαι σίγουρος ποιο ακριβώς είναι το θέμα!

Το αν το ΜΟΤΟ είναι αξιόπιστο περιοδικό;
    Αν γενικά τα περιοδικά είναι αξιόπιστα;
    Αν το v-strom είναι το καλύτερο μηχανάκι στην κατηγορία του;
    Ή

Αν το ΜΟΤΟ δεν είναι αξιόπιστο περιοδικό επειδή δεν έβγαλε πρώτο το v-strom;

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    pπαντως περα απο την πλακα δεν καταλαβαινω γιατι εχει γινει τοσο μεγαλο θεμα με το vstrom οπως δεν καταλαβαινω πως γινεται οταν εισαι ικανοποιημενος με το μηχανακι σου να σε απασχολουν τετοια θεματα δε παν να λενε οτι ειναι το χειροτερο και ασ βγαλουν αλλα δεκαπεντε μοντελα αμα εγω γουσταρω και δεν το βαριεμαι γιατι να ακουσω τον καθε ενα
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Οτι το μοτο εχει τσακωθει με την αντικειμενικοτητα. Επειδη ομως καποιοι το πληρωνουν για να το διαβασουν , πρεπει να ειπωθει, τουλαχιστον για τους ανηποψιαστους που θελουν να γνωρισουν την μοτοσυκλετα. Οσο για εμας τους vstromades, αν πουμε και καμια υπερβολη για τα μηχανακια μας εμας δεν μας πληρωνει κανεις. Ασε που δεν εχω δει καμια υπερβολη εδω μεσα ουτε απο εμενα ουτε απο τα αλλα παιδια που γραψανε.

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    χωρις να θελω να ειμαι εριστικος και χωρις να εχω καμια διαθεση για αντιπαραθεση απο τα συμφραζομενα σου καταλαβα οτι θελεις να αυξηθουν οι πωλησεις του dl?η να γλυτωσεις τους (ανυποψιαστους) αγοραστες απ το να παρουν κατι που δεν θα τους ικανοποιεισει .τελσπα καλο ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος για να βελτιωνονται οι μοτοσυκλετες ασχετα απο αυτα που λενε τα περιοδικα αν και οι εταιριες μου φαινεται οτι δινουν βαση στα συγκριτικα τους
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Δεν παιζει παρεξηγηση με κανεναν αδελφο εδω μεσα απο μερους μου
    Στο θεμα μας τωρα. Θα θελες στον βωμο του ανταγωνισμου, να εισαι εσυ το θυμα των περιοδικων, στην προσπαθεια σου να αγορασεις ενα μηχανακι με τα λευτα του κοπου σου και να δεις την μ@λ@κια σου αφου παθεις και γνωρισεις αλλους που πηραν καλυτερο μηχανακι με λιγοτερα λευτα;
    Πιστευεις για παραδειγμα, εκτος απο τους κολημενους χοντακηδες, οι καινουριοι που θα αγορασουν την μπουρουχα το τρανσαλπ, δεν θα απογοητευτουν αν παρασηρθουν και το αγορασουν αν στο δρομο τους πετυχουν vstrom; Και καλα να πετυχουν ενα τον μηνα. Αμ ελα που δεν γινετε αυτο και θα ζουν με εναν μονιμο εφιαλτη, να τους προσπερναη συνεχεια

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    πιστευω οτι μια ερευνα αγορας και ενα test ride πρεπει να το κανει καθε υποψηφιος αγοραστης περνα λιγο απο το διπλανο forum των vstrom να δεις τι γινεται καθε μερα απο τετοιου ειδους ερωτησεις ,και αφου το thread μαλλον για αλλου εχει τραβηξει, εσυ οποιον συναντας στο δρομο και δεν εχει vstrom κοντρες κανεις ?

Eιδικα με αυτα που ψηνομουνα να παρω, μολις τα βρω σε φαναρι, αεροπλανο το κανω το vstromi.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οτι δειξει το σπρα'ι'τς

Παλαιό μέλος
    TSARLY ΟΤΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΣΠΡΑΙΤΣ ΛΕΣ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΡΑΙΤΣ?

IGNORE ALIEN ORDERS Το avatar του/της yannis27
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mixalakis
    Μετά από τόσες σελίδες δεν είμαι σίγουρος ποιο ακριβώς είναι το θέμα!

Το αν το ΜΟΤΟ είναι αξιόπιστο περιοδικό;
    Αν γενικά τα περιοδικά είναι αξιόπιστα;
    Αν το v-strom είναι το καλύτερο μηχανάκι στην κατηγορία του;
    Ή

Αν το ΜΟΤΟ δεν είναι αξιόπιστο περιοδικό επειδή δεν έβγαλε πρώτο το v-strom;

για την αξιοπιστια της εν λογω "φυλλαδας" στην παροδο του χρονου κανε την αξιολογηση μονος σου...ευτυχως η δυστυχως τα γραπτα μενουν...
    --ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--

Παλαιό μέλος
    Πολλά ειπώθηκαν αλλα...για αναλογίσου ρε φίλε VSTROMA...μήπως είσαι υπερβολικός επειδή νιώθεις οτι θίγεται η επιλογή σου?
    Εσείς με τα στρωματέξ γενικώς έχετε μια τάση να υποβαθμίζετε τον ''ανταγωνισμό σας'' (κυρίως ΤΑ) με πιο πρόσφατο παράδειγμα έναν τύπο με στρωματέξ που γράφει στο ΜΟΤΟ που κυκλοφορεί και λέει τα παράπονά του στον συντάκτη του τεστ για τα ON-OFF οτι του αδίκησε το μηχανάκι...

Ποιά είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα έχεις ποτέ αναρωτηθεί?Δεν είναι ούτε η καλύτερη σε πωλήσεις,ούτε αυτή με το δυνατότερο κινητήρα στην κατηγορία της,ούτε αυτή που είναι φτηνότερη και με καλύτερο εξοπλισμό.
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ.
    Εγώ προσωπικά όλους τους δίτροχους τους θεωρώ ''αδέρφια''!Όμως όταν ακούω κατι σαν ''το δικό μου είναι το καλό κι όλα τα άλλα ακολουθούν κι όποιος πεί το αντίθετο @%&*@$@% '' ε τότε τί να λέμε ρε παίδες...
    Καβαλήστε τα μηχανάκια σας, χαρείτε τα , ταξιδεψτε μαζί τους , και αφήστε τα ΜΟΤΟ να γράφουν οτι θέλουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_mojito
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...
    Οπότε τίθεται το εύλογο ερώτημα.

ΠΟΙΑ είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα για μια γυναίκα?

You BETA believe...

Αδέλφια, η καλύτερη μοτοσυκλέτα για μιά γυναίκα είναι αυτή που κάθεται λες και βρίσκεται στην πολυθρόνα του σαλονιού της, δεν την φυσάει ο αέρας, δεν της δημιουργεί ανασφάλεια, είναι υπερβολικά ογκώδης και μοντέρνα για να μπορεί να παινευτεί στις φίλες της για τη "μηχανάρα" που πήγε βόλτα, και άλλα πολλά...

Όπως έχω ξαναδηλώσει σ'αυτό το thread, θεωρώ το στρώμα σαν ένα πολύ καλό μηχανάκι με καλές επιδόσεις, άνεση κ.λ.π.

ΑΛΛΑ,

φίλοι στρωματάδες, ΔΕΝ τους πιάσατε κοροίδο εκεί στη Suzuki, και η μηχανή σας ΔΕΝ είναι ευρέως αποδεκτή σαν η καλύτερη.

Όσο και να προσπαθήσετε, (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου λένε... δεκτό!) δεν θα πείσετε τους μη στρωματάδες ότι είναι άνθρωποι χωρίς γούστο και έχουν λεφτά για πέταμα αγοράζοντας μιά από τις ανταγωνιστικές...

Γι' αυτό, γιατί δεν απολαμβάνετε τις μηχανάρες σας αλλά προσπαθείτε κι εσείς όπως το ΜΟΤΟ ( που κατηγορούμε όλοι, σχεδόν)να μας πείσετε ότι ΜΟΝΟ εσείς βρήκατε την ευκαιρία και το μηχανάκι του αιώνα και το αρπάξατε απ' τα μαλλιά πριν εξαντληθεί;

Φάτε με τώρα!!!

Υ.Γ.

XT660R και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

AΦΟΥ ΣΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ...........ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ.......

Γιά τό μοτό καί όλο τόν τύπο..........

Ούτε γιά τίς τιμές είναι καλοί ,άφού καί αύτές όταν άλλάζουν άδυνατούν
    νά τίς παρακολουθήσουν........
    ΠΟΛΛΕΣ............ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ..........
    Ένημερώνονται μετά άπό κανά τρίμηνο.........

Γιά τά φοβερά τέστς πού κάνουν...???

ΝΟ COMMENTS........

Eίναι γιά γέλια.....
    Ή προσπάθεια πού κάνουν γιά νά σπρώξουν τό καινούργιο καί νά μάς
    παραμυθιάσουν νά πάμε νά τά χώσουμε είναι.......
    ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ........!!!!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ.....!!!!!

Κί άν σάς παίρνουμε είναι γιά νά διαβάσουμε......

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.......!!!!!!!!

Διαβάζω τά περιοδικά γιά νάμαι στήν έπικαιρότητα,νά ένημερώνομαι
    γιά νέα πράγματα γιά νά διαβάζω τά ταξιδιωτικά κ.λ.π.....
    ΤΑ ΤΕΣΤΣ.............ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ......!!!!!

ΤΕΛΟΣ..........!!!!!!!!

Πάμε τώρα στά μηχανάκια πού φαγωθήκατε.......

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...........ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...........

ΤΟ V-STROM............ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΕΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.........!!!!!!!

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.....!!!!!!!

Τό άγόρασα στίς άρχές τού 2006.............6800 εύρώ....
    Όταν τό προηγούμενο transalp είχε ένα χιλιάρικο πάνω......!!!!!!!!

ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ 6400-6500....!!!!!!

Όταν μιλάτε νά ξέρετε τί λέτε.......!!!!!!!!

ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.........

Τό ξέρετε ότι τό νέο Τρανσάλπ 700 πρίν καλά καλά κυκλοφορήσει......
    ΕΠΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ 600 ΕΥΡΩ.....???
    Καί αύτό μέ ABS καί τό χωρίς.....!!!!!!!!!!
    ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...........
    Λυπάμαι αύτούς πού τό άγόρασαν πρώτοι-πρώτοι......!!!!!
    8200 καί 7600 πήγαν οί τιμές.....

Άναρωτιέμαι τώρα.....

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 8200..........
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ 6500........???

Γιά νά πάρει τί....??
    Τό Ντοβίλλ μέ τιμόνι on-off....???

Πόσο μάλλον νά πάει νά δώσει 9000 εύρώ καί νά νοιώθει ότι
    ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ...!!!

Ό κόσμος όσο ...........ΠΡΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ..........καί έπειδή
    οί έποχές είναι δύσκολες........ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΠΙΑ.....!!!!!!!

ΚΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ.......!!!!!!

Όσο καί νά μή τό παραδέχεστε φίλοι μου.............

TO BEST VALUE FOR MONEY..........τά λέει όλα........!!!!!!!!!

Δέν πά νάχει 100 v-strom έξω άπό τό καφέ......??

Τό μηχανάκι δέν είναι προέκταση τού ΕΓΩ τού καθενός μας,ούτε
    τό συμπλήρωμα τών άνασφαλειών μας.....!!!!

Είναι πρώτα ή τρέλλα μας,μετά ένα σούπερ έργαλείο,άπόλαυση,έπαφή μέ
    τή φύση,αίσθημα έλευθερίας......!!!!!

Αύτό πού νοιώθαμε κάποτε μέ τίς Φλορέττες , τά Ζάκς,τά Χέρκουλες......
    καί όλα τά έρείπια τής έποχής........

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.................ίδιαιτερότητες,μοναδικότητες κ.λ.π.....
    γιά νά τό νοιώσεις σήμερα........

ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ.............Η ΨΥΧΟΥΛΑ.......!!!!!

Έτσι κατάντησα καί γώ σήμερα ,νάχω 3 μηχανές καί 3 αύτοκίνητα καί
    τό ένα νά μού μυρίζει τό άλλο νά μού ξυνίζει....!!!!!

ΓΙΑΥΤΟ..........ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ..........!!!!!!

Πάρτε τό ........καλύτερο γιά τά λεφτά του καί γιά τή δουλειά πού κάνει
    ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ.........
    ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ..........!!!!!!!!!

Καί οί άριθμοί μιλούν............

V-STROM.........!!!!!!!!

υγ. ΔΕΝ ΕΧΩ V-STROM....!!

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας