Αφού σε καταλήξαμε λοιπόνδιάβασε ΕΔΩ για το χελωνονιτζάκι.
![]()
Αφού σε καταλήξαμε λοιπόνδιάβασε ΕΔΩ για το χελωνονιτζάκι.
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΠΙ,ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΧΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ Κ8 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 22.ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΖΑΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΥΣΗΜΟ ΤΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΓΝΩΡΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΤΜ DUKE.ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ DUKE 2 ΜΕΤΑ ΤΟ 04 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ 4-5.000.ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΣΥΜΟ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕ 0 ΧΛΜ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ SS ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΚΑΤΩ)ΕΝΩ ΜΕ ΤΟ DUKE ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΧΕΡΙΖΕΣΑΙ ΠΑΠΑΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ ΓΚΑΖΙ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΟΙ.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΑ SS ΚΑΚΑ ΤΟ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ Η' ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ(ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ@@@@@@ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ,ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.ΤΟ SM ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΟΠΩΣ,ΤΟ ΕΥΧΑΡΗΣΤΙΕΣΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ.ΤΗΝ ΓΜΩΜΗ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ!!!
Ευχαριστώ ρε παιδιά για τις απαντήσεις σας!!!
Μόλις μαζέψω χρήμα θα σας ενημερώσω...
Φιλαράκο για Άγγελο μάλλον σε βλέπω. Δεν γίνεται να πηγαίνεις πάντα προσεχτικά αυτό το πράγμα, όχι δεν εγγυάται για πρώτο μηχανάκι όλο και κάτι μπορεί να σου συμβεί. Είναι φτιαγμένο για να τρέχεις σαν δαίμονας κι όχι για να βολτάρεις. Πάρε κάτι που μπορείς να βολτάρεις και άστα αυτά γιατί δεν θα προλάβεις να το μετανιώσεις. Αν δεν πέσεις καμμιά δυό φορές δεν πρόκειται να έχεις άποψη στον κίνδυνο και στην οδήγηση, ενώ τα μυστικά για την οδήγησή του είναι πάρα πολλά και για τα εφαρμόσεις πρέπει να τα ζήσεις! Από τα λάθη μας μαθαίνουμε όλοι να οδηγάμε μην το ξεχνάς αυτό, και στην περίπτωση του gsxr δε σε παίρνει για λάθος. Άσε που και καλά να πάς μέχρι να μάθεις κάτι και δεν έχει γίνει βέβαια η μ@λ@κ1@ ακόμα, μέχρι τότε δεν θα το χαρείς. Όλοι μας όταν ήμασταν στα 20 κάναμε ψυχεδελικές τρέλες αλλά αυτό δεν είναι καν τρέλα. Είναι επιπολαιότητα που μπορεί να στοιχίσει πολλά και ούτε καν δίπλωμα δεν θα προλάβεις να πάρεις αφού πρέπει να έχεις τα 21+ κλεισμένα! Κατάλαβέ το τώρα που μπορείς, γιατί αν γίνει το κακό, λίγα κλάσματα δεπτερολέπτου πριν και ίσως καθόλου θα μετανιώσεις για αυτή σου την επιλογή.
Με συγχωρείς πολύ για το κακό μου ύφος αλλά έτσι είναι!
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για σένα να πάρεις gsxr750. Όποιος έχει gsxr750 και ξέρει να οδηγεί έχει σημειώσει κάποιες πτώσεις ή τράκες στο ιστορικό. Κάλλιο να 'ναι απο κάποιο πιο ήπιο μηχανάκι η πτώση. ΤΕΛΟΣ!
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ναι τα έχω καταλάβει όλα αυτά γιαυτό έχω καταλήξει στο Ninja 250R
απλά θέλω να κάνω μια ερώτηση...
Τα λεφτά λογικά θα τα έχω από Οκτώβριο... αξίζει να το πάρω τότε; η να περιμένω να ξανά καλοκαιριάσει;
Αν μου επιτρεπεις.... Γνωμη μου ειναι οτι ΑΚΡΙΒΩΣ εκεινη την εποχη αξιζει να το παρεις το μηχανακι... Δεν θα εχει χειμωνιασει ακομα, οποτε θα κανεις τις βολτες σου, ενω ακομα και το χειμωνα θα μπορεις να πας βολτες οταν ο καιρος το επιτρεπει.Αρχικά δημιουργήθηκε από V-xarcadil
Ναι τα έχω καταλάβει όλα αυτά γιαυτό έχω καταλήξει στο Ninja 250R
απλά θέλω να κάνω μια ερώτηση...
Τα λεφτά λογικά θα τα έχω από Οκτώβριο... αξίζει να το πάρω τότε; η να περιμένω να ξανά καλοκαιριάσει;
Το πιο σημαντικο ομως ειναι οτι μεχρι το επομενο καλοκαιρακι θα εχεις προλαβει να "τριφτεις" λιγο με τη μηχανη και θα εχεις γραψει και μερικα χιλιομετρα πανω στη σελα της.
Οποτε οταν θα ερθει ο καιρος για ασταματητες βολτες θα εισαι πιο ετοιμος!
ΥΓ. Συγχαρητηρια για την επιλογη σου!Δεν θα το μετανοιωσεις ΚΑΘΟΛΟΥ!
![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
γειά σου και πάλι φίλε.
για μένα δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις να καλοκαιριάσει!
οι δρόμοι δε γλυστράνε λιγότερο το καλοκαίρι, μάλλον πιό πολύ!
οι δημόσιοι δρόμοι δεν είναι πίστα για να έχεις καλύτερη πρόσφυση όταν μείνει πάνω ελαστικό.
υπάρχει κι η σκόνη και τα πράγματα κατά τη γνώμη μου είναι χειρότερα. απλά ο στεγνός δρόμος σου δίνει την ψευδαίσθηση ότι κρατάει.
κι εν τέλει δεν είναι απαραίτητο μέχρι να αισθανθείς καλά στη μηχανή να οδηγείς με βροχή.
τα χειρότερα είναι με τις πρώτες βροχές και μάλιστα όταν ξεκινά να βρέχει.
τότε όντως....άστα να πάνε, θέλει μεγάλη προσοχή και κυρίως στις διαγραμμίσεις- που ούτως ή άλλως πρέπει και με στεγνό δρόμο να αποφεύγεις όσο είναι δυνατόν- διότι η αθάνατη ελληνική πολιτεία φτιάχνει με λαδομπογιά.
αγόρασε το μηχανάκι σου μόλις μπορέσεις, κι αν έχεις στο μυαλό σου όσα σου είπαν οι φίλοι εδώ μέσα, θα το χαρείς!
φιλικά!
η ζωή είναι ωραία!!!
Να το πάρεις όσο πιο γρήγορα μπορείς! Γιατί όσο πιο γρήγορα το πάρεις τόσο πιο γρήγορα θα το χαρείς!!
ιδια ηλικια ειμαστε, κ γω 600 θελω, κ σκεφτομαι να πουλησω κ το αμαξι που εχω αλλα χλωμο, ουτε μενα μ αφηνουν οι γονεις μου. το οτι δν εχεις εμπειρια δν ειναι καλο....(ολα στο μυαλο ειναι.. αλλα για να ανταποκριθει σωστα κ το μυαλο σε καθε κατασταση πρεπει να χει ζησει παρομοιες) παντως να το παρεις το 600 αλλα οχι τωρα περιμενε να βγαλεις διπλωμα.. αμα τα ζηταμε ολα απο τωρα ειμαστε οντως αχαριστοι.. οσο περιμενεις να βγει το απεριοριστο, παρε κατι να μαθεις, κ οδηγα οσο περισσοτερο μπορεις, γραψε χλμ, κανε κ μλκιες φορωντας εξοπλισμο.. μην δωσεις πολλα λεφτα για κατι καινουριο, παρε καλυτερα κατι μτχ ωστε κ να πεσεις να μη σε νοιαζει, να το διαλυσεις δλδ αλλα να χεις μαθει πανω του. αν πας κατευθειαν στο 600 θα ξενερωσεις τη ζωη σου κ το παραμικρο να γινει. το θεμα ειναι να ψαχτεις γιατι δν λεει να χεις τετοιο μηχανακι κ να μην μπορεις να το πας σωστα.
Αν δεν έχεις αμάξι φίλε δεν παίρνεις μηχανή. Πρώτα το αμάξι και υστερα η μηχανή. Αν πάλι έχεις αμάξι τοτε μπορείς να πάρεις και μηχανή. Δεν το πουλάς όμως... Πουλάς το αμάξι μόνο για να αγοράσεις άλλο αμάξι κι όχι μηχανή. Το αμάξι πάντα χρειαζεται και πρέπει να υπάρχει.Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ιδια ηλικια ειμαστε, κ γω 600 θελω, κ σκεφτομαι να πουλησω κ το αμαξι που εχω αλλα χλωμο, ουτε μενα μ αφηνουν οι γονεις μου.
...Αλλά θα συμφωνήσω για όλα τα υπολοιπα που είπες φίλε, είναι πολύ σωστά!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Αν δεν έχεις αμάξι φίλε δεν παίρνεις μηχανή. Πρώτα το αμάξι και υστερα η μηχανή. Αν πάλι έχεις αμάξι τοτε μπορείς να πάρεις και μηχανή. Δεν το πουλάς όμως... Πουλάς το αμάξι μόνο για να αγοράσεις άλλο αμάξι κι όχι μηχανή. Το αμάξι πάντα χρειαζεται και πρέπει να υπάρχει.
εδω διαφωνω![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
ε στην ηλικια που ειμαι τωρα κ με τον τροπο που σκεφτομαι, θα προτιμουσα να ειχα μηχανη απ το αμαξι. το αμαξι χρησιμευει σε διαφορα πραγματα βεβαια, αρεσει πολυ στις κοπελες, βαζεις κοσμο μεσα κ πατε εκδρομες παραλια βουνο κλπ δν τρως τη βροχη στη μαπα το χειμωνα δν λιωνεις στη ζεστη το καλοκαιρι.. αλλα οκ.. θα προτιμουσα κ παλι ενα 600..Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Αν δεν έχεις αμάξι φίλε δεν παίρνεις μηχανή. Πρώτα το αμάξι και υστερα η μηχανή. Αν πάλι έχεις αμάξι τοτε μπορείς να πάρεις και μηχανή. Δεν το πουλάς όμως... Πουλάς το αμάξι μόνο για να αγοράσεις άλλο αμάξι κι όχι μηχανή. Το αμάξι πάντα χρειαζεται και πρέπει να υπάρχει.
filaraki proswpiki mou apopsi... kai isws kai twn perissoterwn.. min kaneis to lathos kai pas sta vathia me tin mia
molis pira ena k8 750 kai pistevw oti einai too much gia kapoion pou den kserei
einai peripou.. 150 hp 160kila
ksekina apo ta mikra kai siga siga anaiva. na matheis na odigeis kala na stamatas na striveis na matheis kai tous m......kes pou kykloforoun.. kai genika na apoktiseis empireia..
gia mena file mou kaloriziko apo twra alla einai ypervoli gia kapoion sxetika axario
egw eixa ena pw80 meta ena aytomato 50cc meta to ftiaksa meta ena fx125 to ftiaksa to ksanaftiaksa meta ena wr200 to ftiaksa k ayto meta ena kx250 meta ena ktm duke II kai twra to k8 750... kai pali den pira 1000 an kai mporousa xalara alla tha tan too much
valta katw zigise ta kai skepsou...
elpizw na se voithisa