Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Κι εγω ειμαι της αποψεις να μην βιαστεις με μηχανακι 15ετιας αν δε πιανουν τα χερια σου.Αν ζητησει κατι να εισαι βεβαιος οτι θα ειναι ακριβο.Και τσαμπα να το παρεις τα λαστιχα θα κανουν πχ 250, τα ρολογια 250 ,η τρομπα 150 ,το σερβισ 200 κλπ κλπ.Κοστος συντηρισης που δε διαφερει απο ενα πιο καινουργιο μεγαλητερο μηχανακι.
Το YBR ειναι θεος για το νησακι το καλοκαιρι ,πιο ελαφρυ με πιο ανετο τιμονι και θα ταλαιπωρηθει πολυ λιγοτερο απο ενα στριτακι 165 κιλων.
Περιμενε λιγο και θα βρισκεις πχ fazer 2003 με 2000-3000 με πολυ αραιο σερβις με ασπαστο μοτερ ,ανετο και ταξιδιαρικο για πολλα πολλα χλμ. με φρενα και στησιμο.Με παρομοιο κοστος συντηρισης με ενα cb400 ή bros .Kαι θα το κρατησεις κι αλλα 10 χρονια.
..... πήγα ΤΟΓΕΛΟ στην Λιοσιών για να αλλάξω τις τσιμούχες στα ρολόγια και να πάρω μερικά λαμπάκια για τις ενδείξεις των φώτων . 2,5 εβρουλακια έκαστο λαμπιόνι και 11 εβρουλάκια οι τσιμούχες . Απο περιέργεια ρώτησα ποσό πάνε τα όργανα κομπλέ γιατί ξέρω οτι τα κλέβουν .1000 εβρουλάκια !!!!!