Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 142

Θέμα: bros 400 | bandit 400 | cb 400 | bandit 250

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Κι εγω ειμαι της αποψεις να μην βιαστεις με μηχανακι 15ετιας αν δε πιανουν τα χερια σου.Αν ζητησει κατι να εισαι βεβαιος οτι θα ειναι ακριβο.Και τσαμπα να το παρεις τα λαστιχα θα κανουν πχ 250, τα ρολογια 250 ,η τρομπα 150 ,το σερβισ 200 κλπ κλπ.Κοστος συντηρισης που δε διαφερει απο ενα πιο καινουργιο μεγαλητερο μηχανακι.

Το YBR ειναι θεος για το νησακι το καλοκαιρι ,πιο ελαφρυ με πιο ανετο τιμονι και θα ταλαιπωρηθει πολυ λιγοτερο απο ενα στριτακι 165 κιλων.

Περιμενε λιγο και θα βρισκεις πχ fazer 2003 με 2000-3000 με πολυ αραιο σερβις με ασπαστο μοτερ ,ανετο και ταξιδιαρικο για πολλα πολλα χλμ. με φρενα και στησιμο.Με παρομοιο κοστος συντηρισης με ενα cb400 ή bros .Kαι θα το κρατησεις κι αλλα 10 χρονια.

..... πήγα ΤΟΓΕΛΟ στην Λιοσιών για να αλλάξω τις τσιμούχες στα ρολόγια και να πάρω μερικά λαμπάκια για τις ενδείξεις των φώτων . 2,5 εβρουλακια έκαστο λαμπιόνι και 11 εβρουλάκια οι τσιμούχες . Απο περιέργεια ρώτησα ποσό πάνε τα όργανα κομπλέ γιατί ξέρω οτι τα κλέβουν .1000 εβρουλάκια !!!!!
    Modenas Kriss 125

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    ..... πήγα ΤΟΓΕΛΟ στην Λιοσιών για να αλλάξω τις τσιμούχες στα ρολόγια και να πάρω μερικά λαμπάκια για τις ενδείξεις των φώτων . 2,5 εβρουλακια έκαστο λαμπιόνι και 11 εβρουλάκια οι τσιμούχες . Απο περιέργεια ρώτησα ποσό πάνε τα όργανα κομπλέ γιατί ξέρω οτι τα κλέβουν .1000 εβρουλάκια !!!!!
    κλέβουν τα όργανα? :rotflmao: 1.000 ευρώ..ρε τους μαλάκες.. καλά πες του, θα πάω να πάρω άλλα δύο για ανταλλακτικά :rotflmao: το θέμα με το ybr, είναι ότι μπορεί ναι μεν να έχει ελαφρύ τιμόνι αλλά έχει και πολύ μικρό πέλμα και με το φόρτωμα δεν το έχω και πολύ σίγουρο..θα δείξει..περιμένω την άλλη βδομάδα που θα ξεκινήσω με κάποιες βόλτες εδώ στο νησί κατά πόσο θα με καλύψει και βλέπουμε αν θα την κάνω την αγορά..ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια..

Βάλε επιτέλους μυαλό & σταμάτα να σκέφτεσαι βλακείες. Σου είπαμε τι είναι καλύτερο....

Παλαιό μέλος
    Βρε άσε το παιδί να κάνει δουλειά του!

ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια
    http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=59490

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Βάλε επιτέλους μυαλό & σταμάτα να σκέφτεσαι βλακείες. Σου είπαμε τι είναι καλύτερο....
    ρε είμαι άρρωστος..κατάλαβε με..

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟ :rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Βρε άσε το παιδί να κάνει δουλειά του!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=59490
    το δικό σου έχει ένα 'f' παραπάνω..

(τώρα αν ήθελες ανταλλαγή με ολοκαίνουριο ybr το συζητούσαμε.. )

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

επειδή μπορεί να παρεξήγησες δεν εννοούσα το cb250 nighthawk ή όπως το λένε τεσπα αλλά το μικρό hornetάκι..

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    κλέβουν τα όργανα? :rotflmao: 1.000 ευρώ..ρε τους μαλάκες.. καλά πες του, θα πάω να πάρω άλλα δύο για ανταλλακτικά :rotflmao: το θέμα με το ybr, είναι ότι μπορεί ναι μεν να έχει ελαφρύ τιμόνι αλλά έχει και πολύ μικρό πέλμα και με το φόρτωμα δεν το έχω και πολύ σίγουρο..θα δείξει..περιμένω την άλλη βδομάδα που θα ξεκινήσω με κάποιες βόλτες εδώ στο νησί κατά πόσο θα με καλύψει και βλέπουμε αν θα την κάνω την αγορά..ξέρει κανένας σε τι τιμές παίζουν τα cb250? είναι πιο καινούρια..

Απο τα 400 παραεισάγωγης σε 250 επίσης παραεισαγώγης ??? Και που θα το βρεις το 250 και που θα βρίσκεις μετά κάνα ανταλλακτικούς ?? Ιστοριες για αγρίους
    Modenas Kriss 125

Αραχτό Μέλος Το avatar του/της red_monster
    επειδή μπορεί να παρεξήγησες δεν εννοούσα το cb250 nighthawk ή όπως το λένε τεσπα αλλά το μικρό hornetάκι..

Και εγώ φοιτητής είμαι και ξέρω από βενζίνες κλπ
    Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πάρεις gsxr παλια r6 κλπ κλπ αλλά θα μπορείς να τα συντηρήσεις??
    Ασφάλειες ,βενζίνες, πλαστικά σε περίπτωση πτώσης....
    Άσε τα μεγάλα μηχανάκια για όταν θα έχεις δουλεία και θα τα συντηρείς

Πριν πάρω το bros ήμουν ανάμεσα σε super four , xt 500-600, bros

Από τα παραπάνω μακράν το καλύτερο service ανταλ κλπ έχει το yamaha , η μοτοδυναμική είναι πολύ μπροστα στην ελλάδα
    V - 2 p o W e r

γαζώνουν λέμε...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
    Και εγώ φοιτητής είμαι και ξέρω από βενζίνες κλπ
    Με λίγα παραπάνω χρήματα μπορείς να πάρεις gsxr παλια r6 κλπ κλπ αλλά θα μπορείς να τα συντηρήσεις??
    Ασφάλειες ,βενζίνες, πλαστικά σε περίπτωση πτώσης....
    Άσε τα μεγάλα μηχανάκια για όταν θα έχεις δουλεία και θα τα συντηρείς

Πριν πάρω το bros ήμουν ανάμεσα σε super four , xt 500-600, bros

Από τα παραπάνω μακράν το καλύτερο service ανταλ κλπ έχει το yamaha , η μοτοδυναμική είναι πολύ μπροστα στην ελλάδα
    αυτό για την yamaha είναι πραγματικότητα. και εγώ πριν αγοράσω το ybr σύγκρινα και τιμές ανταλλακτικών και ήταν ένας βασικός παράγοντας. εκτός αυτού, εδώ μέσα έχω παρατηρήσει ότι δεν είμαι μόνο εγώ ευχαριστημένος απο τις τοπικές αντιπροσωπείες. ας πούμε εγώ χωρίς πολύ κουβέντα και παζάρια έχω δωρεάν service για όσο διαρκεί η εγγύηση μου.. πληρώνω μόνο το λάδι, τπτ άλλο.. εντάξει τώρα θα μου πεις, ε τι εργατικά να έχει ένα αερόψυκτο τετράχρονο 125..όσα έχει..στην honda μέχρι και το service των 1.000 χιλιομέτρων το πρώτο μου είπαν ότι θα πλήρωνα.. Κλείνει παρένθεση.. ναι αυτό που προσπαθώ να πω σε όλους εδώ μέσα είναι, ότι, ναι καλά όλα αυτά, αλλά και να βρω 4.000 ευρώ, καλύτερα για μένα να πάρω ένα καινούριο ας πούμε ninja 250 παρά ένα 600 άρι. γιατί το ότι κάποια στιγμή μπορεί να βρεθούν 4.000 ευρώ δεν σημαίνει ότι έχω εγγυημένο εισόδημα, και κάποια στιγμή μάλλον δεν θα μπορώ να το κυκλοφορώ το 600 άρι. τουλάχιστον για τα επόμενα 5-6 χρόνια αυτό θα είναι δύσκολο.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Απο τα 400 παραεισάγωγης σε 250 επίσης παραεισαγώγης ??? Και που θα το βρεις το 250 και που θα βρίσκεις μετά κάνα ανταλλακτικούς ?? Ιστοριες για αγρίους
    και τα δύο παραεισαγωγής είναι, απλώς στο 250 βρίσκεις πιο δύσκολα ανταλλακτικά ενώ το άλλο είναι πιο παλιό.. πραγματικά άστα να πάνε.. έχω προβλήματα

:rotflmao:

Μανιβελάτο μέλος
    και ειδικά το θέμα της βενζίνης είναι πολύ σημαντικό για μένα.. δεν μπορώ να δίνω πολλά χρήματα την εβδομάδα.. και εδώ κάτω ήδη η τιμή της είναι 1.32..

οτιδήποτε βγάζει λιγότερα από 20-25 χλμ στο λίτρο είναι μη αποδεκτό για μένα. προτιμώ να κάνω περισσότερες πιο αργές βόλτες παρά να κάνω αμάν να πάω μια βόλτα όπως στο αμάξι..

Παλαιό μέλος
    το δικό σου έχει ένα 'f' παραπάνω..

(τώρα αν ήθελες ανταλλαγή με ολοκαίνουριο ybr το συζητούσαμε.. )
    Δεν είναι δικό μου! Για να δεις τις τιμές τους το έβαλα. :o

Πάντως δεν μπορείς να συγκρίνεις το 15χρόνο CB και τους 3462 προηγούμενους ιδιοκτήτες του, με το 3χρόνο 250αράκι με ούτε 10.000 χλμ και υποστήριξη μέσω της αντιπροσωπείας. Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει η κατανάλωση και οι νόμιμες ταχύτητες για να ξεφύγεις από τα 70χλμ/ώρα του YBR, δεν είναι δύσκολη η απόφαση.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Δεν είναι δικό μου! Για να δεις τις τιμές τους το έβαλα. :o

Πάντως δεν μπορείς να συγκρίνεις το 15χρόνο CB και τους 3462 προηγούμενους ιδιοκτήτες του, με το 3χρόνο 250αράκι με ούτε 10.000 χλμ και υποστήριξη μέσω της αντιπροσωπείας. Από την στιγμή που σε ενδιαφέρει η κατανάλωση και οι νόμιμες ταχύτητες για να ξεφύγεις από τα 70χλμ/ώρα του YBR, δεν είναι δύσκολη η απόφαση.
    καλά αυτό με τα 70 το έμαθα πριν 5 μέρες.. ναι σαφώς και το cbf έχει όλα τα καλά που λες, αλλά εγώ προτιμούσα κάτι V2 +

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Πάρε ένα 600άρι bandit ή fzr να τελειώνεις!!3500-4500 Ε

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ