Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 116

Θέμα: 27η Πανελληνια Συγκεντρωση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    άμα κάνεις πάρτυ στο σπίτι σου και μαζεύεις μεθυσμένους και λοιπούς ανάρμοστους φταίς.

άμα δεν σου αρέσει η έκβαση του πάρτυ το σταματάς ή την επόμενη φορά που κάνεις πάρτυ
    φροντίσεις ποιά άτομα θα μαζέψεις.

άμα δεν μπορείς να κουμαντάρεις τα άτομα που καλείς στο σπίτι σου, πολύ απλά δεν ξανακάνεις πάρτυ.

απλά πράμματα.

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Γνώμη μου είναι εφόσον γίνεται μια τέτοια διοργάνωση θα έπρεπε να οργανώνει και αυτές τις κόντρες.

Και όπως έχω ξαναγράψει:

Ας βρούνε μέρη να διοργανώνουν "και καλά νόμιμες" κόντρες πανελλήνιες μεταξύ απλών οδηγών.

Βασική προυπόθεση όμως:

Κράνος και στολή.

Όταν βλέπεις τον άλλον με το μαγιό και την διχάλα παντόφλα πάνω στο πιστιάρικο, κάνε μας τη χάρη.

Άλλες λύσεις:

Στην είσοδο γιατί δεν ζητάνε δίπλωμα οδήγησης και ταυτότητα;

Ας ξεχάσουμε για λίγο το τι γίνεται εκτός του Κάμπινγκ.
    Γιατί δεν τηρούνται οι κανόνες μέσα στον χώρο κατασκήνωσης;
    (Ακόμα και για τις ώρες κοινής ησυχίας)
    Για επικινδυνη οδήγηση μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης;
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Θέλω τον καναπέ μαζί μου! Το avatar του/της veagle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    άμα κάνεις πάρτυ στο σπίτι σου και μαζεύεις μεθυσμένους και λοιπούς ανάρμοστους φταίς.

άμα δεν σου αρέσει η έκβαση του πάρτυ το σταματάς ή την επόμενη φορά που κάνεις πάρτυ
    φροντίσεις ποιά άτομα θα μαζέψεις.

άμα δεν μπορείς να κουμαντάρεις τα άτομα που καλείς στο σπίτι σου, πολύ απλά δεν ξανακάνεις πάρτυ.

απλά πράμματα.
    Μ'άρεσε και αυτό.
    Προορισμός του Ανθρώπου είναι ο ύπνος και το FOCOSO!!!

Ο καμένος την φωτιά δεν την φοβάται!!!

Υπομονή...

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    ρε παιδια η ΜΟΤΟΕ φταιει αν 50-100 ατομα πανε μεθανε και σκοτωνονται??
    Βρισκουν μια μεγαλη ευθεια και σκοτωνονται...κριμα για το παιδι που πηγε να κανει αναστροφη και επεσε ο μεθυσμενος πανω του...
    Και τερμα για το ραδιο αρβυλα 1 πεθανε (απο Κοζανη) και ακομα 1 πολυ σοβαρα αφου πηγαινε με 200+ και η μοτο του ξηλωσε μια κολωνα της Δεη!!!! Απο θαυμα ζει τον βρηκαν μεσα στα βατα 200 μετρα μακρυα.....αλλοι 2 ειναι σοβαρα
    Αν πινουν και κανουν τετοιες μαλακιες ειναι ζητημα χρονου οτι κατι τετοιο θα συμβει!Ποσοι απο αθτους οδηγουν και αμαξια μεθυσμενοι ολο το χρονο(μονο στην πανελληνια γινονται?) ολη η επαρχια τα βραδια αν κανεις αλκοτεστ οι μισοι οδηγοι ειναι μεθυσμενοι....ποσοι με μοτο σκοτωνονται καθε μερα στην Αθηνα??2? 3? τι πρεπει να γινει να μην κυκλοφορουμε με μοτο?
    Και κατι αλλο στη συγκεντρωση οι μοτο ηταν περιπου 2500-2800 αλλα με τα καραβακια περασαν πανω απο 5500 μεχρι Σαββατο πρωι...οι υπολοιπες 2000 χιλιαδες μοτο ηταν σκορπισμενες και δεν μπηκαν μεσα...ισως εμπλακησαν και σε καποιο ατυχημα απο τα παραπανω η ΜΟΤΟΕ ειναι υπευθηνη γιαυτο?
    Το ποιο ευκολο ειναι η μοτοε να κανει συγκεντρωση μονο μγια τα μελη της περιπου 1000-1500 ενεργα για να ελεγχουν οι λεσχες τα μελη τους αλλα καποιος που δεν ειναι μελος μιας λεσχης να μην μπορει να ρθει?ουτε στις συναυλιες
    δεν είναι υπεύθυνη η ΜΟΤΟΕ για τα ατυχήματα που έγιναν στην Πανελλήνια. Δεν είναι υπεύθυνη για το γεγονός ότι ο κάθε βλάκας πάει και πίνει και τα χώνει. Σίγουρα δεν είναι υπεύθυνη για αυτά. Για αυτό που είναι όμως υπεύθυνη πιστεύω είναι για το γεγονός επιλογής τοποθεσίας Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσικλετιστών. Όπως είπα κια πιο πριν, η Θάσος είναι πολύ όμορφο νησί και μου αρέσει πάρα πολύ. Για διακοπές όμως. ενώ γνωρίζεις ότι σε κάθε Πανελλήνια (δυστυχώς) είναι αναπόφευκτα (τα όποια) ατυχήματα και το νησί δν έχει νοσοκομείο, γιατί την κάνεις εκεί; Τώρα θα μου πεις "άρα με αυτή τη λογική δεν θα πρέπει να πηγαίνεις σε νησί χωρίς νοσοκομείο για διακοπές". Δεν είναι έτσι. Στην περίπτωση της Πανελλήνιας ΞΕΡΕΙΣ ότι θα γίνουν στραβές. Έχει αποδειχτεί επανειλημμένα. Θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχουν σε επιφυλακή ασθενοφόρα ελικόπτερα για την περίπτωση της στραβής. Έμαθα ότι έφεραν λέει και ασθενοφόρα (οχήματα) από την Καβάλα. Τι να σου κάνουν αυτά; Με τι θα πάνε στην Καβάλα; Με το ferry boat. Άρα καθυστερούν. Κάποιος θα έπρεπε να σκεφτεί για όλα αυτά. Και αυτός ο κάποιος πιστεύω ότι είναι ο διοργανωτής. Και μου είπαν ότι είναι η ΜΟΤΟΕ. Αν κάνω λάθος διορθώστε με κάποιος.

Υ.Γ. Συμφωνώ με την υπογραφή σου απόλυτα
    http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw

Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από veagle
    Γνώμη μου είναι εφόσον γίνεται μια τέτοια διοργάνωση θα έπρεπε να οργανώνει και αυτές τις κόντρες.

Και όπως έχω ξαναγράψει:

Ας βρούνε μέρη να διοργανώνουν "και καλά νόμιμες" κόντρες πανελλήνιες μεταξύ απλών οδηγών.

Βασική προυπόθεση όμως:

Κράνος και στολή.

Όταν βλέπεις τον άλλον με το μαγιό και την διχάλα παντόφλα πάνω στο πιστιάρικο, κάνε μας τη χάρη.

Άλλες λύσεις:

Στην είσοδο γιατί δεν ζητάνε δίπλωμα οδήγησης και ταυτότητα;

Ας ξεχάσουμε για λίγο το τι γίνεται εκτός του Κάμπινγκ.
    Γιατί δεν τηρούνται οι κανόνες μέσα στον χώρο κατασκήνωσης;
    (Ακόμα και για τις ώρες κοινής ησυχίας)
    Για επικινδυνη οδήγηση μέσα στον χώρο της κατασκήνωσης;
    Γιατι το μονο μελημα της ΜΟΤΟΕ ειναι η κονομα.

Στην εισοδο ολα ειναι τελεια οργανωμενα μην χαθει κανενα εισιτηριο κατα τα αλλα χαος.

Και μια απορια . Το να εισε μελος της ΜΟΤΟΕτι σου προσφερει γιατι οσους ρωτησα το μονο που μου ειπαν ειναι το μικροτερο εισιτηριο στην πανελληνια.
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ΄ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ!!!

Το ξέρετε οτι η ΜΟΤΟΕ πήρε από τον δήμο Θάσου 120.000 Ευρώ και από την Νομαρχία Καβάλας άλλες 30.000 Ευρώ για να κάνουν την πανελλήνια φέτος εκεί? Αυτό από κάτοικο Θάσου πολύ γνωστό μου το έμαθα.
    Σύνολο 150.000 Ευρώ και εισητήριο εισόδου 80Ε !!!!!!
    Το εισητήριο της απλής εισόδου από 10 Ευρώ, την Παρασκευή το βραδάκι που πήγα εγώ ,το είχαν διορθώσει και το είχαν κάνει 20!!!! Προφανώς όσοι άκουγαν για 80 Ε προτιμούσαν τα 10 κι ετσι είχαν μείωση εσόδων και φυσικά το ανέβασαν.!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFROPANTELOS
    Γιατι το μονο μελημα της ΜΟΤΟΕ ειναι η κονομα.

Στην εισοδο ολα ειναι τελεια οργανωμενα μην χαθει κανενα εισιτηριο κατα τα αλλα χαος.

Και μια απορια . Το να εισε μελος της ΜΟΤΟΕτι σου προσφερει γιατι οσους ρωτησα το μονο που μου ειπαν ειναι το μικροτερο εισιτηριο στην πανελληνια.
    καθε χρονο ετσι παιρνεται η αποφαση για το που θα γινει η πανελληνια,οποιος δημος δωσει τα περισσοτερα!!!
    και ολοι αυτοι (μοτοε) και καλα αγωνιζονται για τους μοτοσυκλετιστες!
    το μονο σιγουρο (απ οτι εχω ακουσει) ειναι πως αυτοι το εχουν κανει επαγγελμα κ με τοσα φραγκα που τσιμπανε σιγουρα θα περνανε καλα ολη τη χρονια,μεχρι την επομενη!
    ακουστικε κατι οτι θα δωσουν χρηματα σε ιδρυμα κτλ , ευχομαι να γινει κατι καλο τουλαχιστον εκει!

οσα λεφτα παιρνει απο δημο και νομαρχια πανε στα γκρουπ των συναυλιων.
    ΟΙ nazareth (μη ρωτατε ποσα πηραν), ο Πλιατσικας,oi locomondo και ολοι αλλοι πληρωνονται και καλα....
    Τα εσοδα που παιρνει η ΜΟΤΟΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ 80 ΕΥΡΩ.Τα εσοδα των επισκεπτων πανε στο δημο...και με την καρτα της μοτοε εχεις εκπτωση στην συνανυηση βουνου και στη χειμερινη αν εχει παει κανεις σας ποτε και ειναι 100 φορες καλθτερες αφου ειναι περιπου 200-400 μοτο καθε χρονο

Θα ανοιχτη 1 πηγαδι στην Αφρικη (αν θελει κανεις μπορει να παει αν εχει λεφτα για εισιτηριο να ναι παρων γιατι εχει πολυ δουλεια)

1 λεσχη στη Αθηνα με νοικι θελει 7000 ευρω μονο παγια εξοδα οι συνδρομες δεν φθανουν....ας προσπαθησει καποιος να οργανωσει 1 τοσο μεγαλο γεγονος.
    Απ ολα τα βαλκανια και ευρωπη ερχονται μοτοσυκλετιστες γι αυτο το γεγονος δεν ειναι τελειο αλλα αν μπορει καποιος να κανει κατι καλυτερο ευσπροδεκτο

προς θεου εγω δεν κατηγορω κανεναν αλλωστε αυτα περι χρηματων κτλ δε με αφορουν γιατι δεν μπαινω καθολου στο καμπινγκ κ τα συγκροτηματα τα βλεπω κ αλλου!Σιγα μην παω πανελληνια κ καθομαι στις συναυλιες!
    γι αυτο αλλωστε μενω σε δωματιο εξω κ περναω πολυ καλυτερα,μιας κ ολη η τζουρτζουνα εξω ειναι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    κι εγω εμεινα εκτος camping alla ta 50euros gia 2ατομα + μηχανη τα εδωσα.
    δεν τα θεωρησα πολλα.
    μπλουζακια 2 πειραμε
    2 ατομα μαζι με τη μηχανη μπενοβγεναμε οποτε θελαμε
    συναβλιες ειδαμε
    και ενα ατομο να ημουν παλι τοσο θα πληρωνα.
    οσο για το σε τι σου χρησημευει η καρτα της μοτοε
    σε πολλα πραγματα αν ψαχτεις
    απο εκτοση σε φαγαδικα μεχρι και σε φαγιτο.
    και δεν πιστευω οτι τα 15euros για να την βγαλεις η τα 5 το χρονο για ανανεωση ειναι πολλα.
    και ασχετα με το ποσα λεγοντε για τα λεφτα που τροει η μοτοε εχει και πολλα εξοδα σαν συλογος
    οπως ειπε και καποιος ποιο πανω. ενοικια ρεβματα κτλ κτλ κτλ κτλ
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

και στο isle of man σκοτωνονται καθε χρονο αλλα δεν το καταργουν........Το paris dacar h οι αγωνες ραλυ με θυματα κθριως θεατες.....να καταργηθουν
    επειδη λιγες δεκαδες ξεφτυλιζουν τη γιορτη και την δυνατοτητα να βλεπουμε φιλους απο ολη την ελλαδα θα την πληρωσουν ολοι?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    και στο isle of man σκοτωνονται καθε χρονο αλλα δεν το καταργουν........Το paris dacar h οι αγωνες ραλυ με θυματα κθριως θεατες.....να καταργηθουν
    επειδη λιγες δεκαδες ξεφτυλιζουν τη γιορτη και την δυνατοτητα να βλεπουμε φιλους απο ολη την ελλαδα θα την πληρωσουν ολοι?

Eχεις καμια καλη φωτογραφια?

Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα ?

Τέλος πάντων δικαίωμά σας να πηγαίνετε...δικαίωμά μας να μην πηγαίνουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ammon_ra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Τώρα αυτά είναι επιχειρήματα ?

Τέλος πάντων δικαίωμά σας να πηγαίνετε...δικαίωμά μας να μην πηγαίνουμε.

δικαιωμα μας να πηγενουμαι οπως λες και δικο σας να μην το κανετε.
    δεν διαφονισε κανενας μας.
    αλλα αφου δεν θελεις να πηγενεις καπου δεν παει να πει οτι θα σταματισει αυτη η γιορτη.
    δεν θες δεν πας ΤΕΛΟΣ
    θελω , πηγαινω
    αν καποια στιγμη το βαρεθω η δεν μαρεσει δεν θα παω
    αλλα δεν μπορω να απαιτησω απο κανεναν να σταματισει να κανει κατι επειδη δεν μου αρεσει εμενα.
    ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ
    ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΛΕΞΑΝ
    ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

@ammon ra

Φίλε μου εγώ δεν είπα πουθενά να σταματήσει η Πανελλήνια ούτε και την αφόρισα.Σε κουβέντες που έκανα με δυο φίλους καλούς που πηγαίνουν κάθε χρόνο με έπεισαν ότι αξίζει τον κόπο να πάω μια φορά.Το Νησί και το Paris Dakar είναι θεσμοί στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό και όλες οι μεγάλες εταιρείες επενδύουν τεράστια ποσά σε αυτούς τους θεσμούς-αγώνες χώρια τα τεράστια ονόματα που λαμβάνουν μερός.Εσύ βλέπεις καμμία σχέση σε όλα αυτά με την Πανελλήνια ? Γιατί αν βλέπεις τότε είναι άσκοπο να το συζητάμε...

Εχω την εντύπωση ότι κάποιες απαντήσεις γράφονται με το κάτω κεφάλι και οι περισσότεροι είναι έτοιμοι να την πουν σε κάποιους άλλους έστω και αν είναι λάθος...

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 2006 ΑΤ Club
    από mixanobio$ στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 11/09/2006, 13:43
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2005, 21:04
  4. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2004, 14:59