Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 216

Θέμα: Βοήθεια για το Greece2India

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
    Αν όλα σταλούν στο Ουζμπεκιστάν θα είναι τέλεια και το όνομα DHL με κάνει αναμφισβήτητα να νιώθω πιο σίγουρος, γιατί πάντα με DHL έστελναν οι γονείς μου και ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα. Μπορεί να μας πει ο div400 που ξέρει καλύτερα τι θα γίνει με τη DHL στα τελωνεία; Φροντίζουν κατά κάποιον τρόπο να περάσει ταχύτερα το δέμα, απ' ότι αν ήταν από απλό ταχυδρομείο;

Ξαναλέω, στην Τασκένδη θα είμαι μέχρι τις 23 (με το ζόρι 24) Ιουλίου. Μετά θα πρέπει να φύγω, γιατί θα λήξει η βίζα. Αν υπάρχει μεγάλο περιθώριο, τότε στέλνονται όλα μαζί και είμαστε οι καλύτεροι του χωριού! Αλλά άμα η DHL λέει πως θα φτάσουν στις 15 για παράδειγμα, τότε ας μην την πατήσουμε πάλι. Σε αυτή την περίπτωση θα είναι καλύτερα να σταλούν στο Τατζικιστάν, για να αφήσουμε περιθώριο για καθυστερήσεις.
    Ηλία η dhl δηλώνει ότι χρειάζεται 5 ημέρες για να φτάσουν εκεί. Το αν θα κολλήσει στο τελωνείο, δεν είναι κάτι που το γνωρίζει ούτε η ίδια καθώς εξαρτάται από άλλους παράγοντες (πως κοιμήθηκε ο υπάλληλος, αν θέλει λάδωμα κλπ).
    Ο div400 μπορεί να εξασφαλίσει ότι το δέμα δεν θα κολλήσει κάπου για γραφειοκρατικούς λόγους. Συμπληρώνει όλες τις προφόρμες που απαιτούνται προκειμένου να μην θεωρηθούν απαγορευμένα τα είδη, ή προς εμπορία κλπ κλπ.
    Αν σε αγχώνουν οι 16 ημέρες που απομένουν μέχρι τότε, πες μας να τα στείλουμε τώρα στο Τατζικιστάν :hypnotize . Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο όμως καθώς δεν γνωρίζω αν υπάρχει dhl εκεί.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
    Αυτό το απο πάνω τι είναι μπαγκαζιέρα?
    Που θα την βαλει?
    Η μπαγκαζιέρα είναι βιδωμένη πάνω στο sportcity μου και δεν θα ταξιδέψει προς Ανατολάς
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ηλία η dhl δηλώνει ότι χρειάζεται 5 ημέρες για να φτάσουν εκεί. Το αν θα κολλήσει στο τελωνείο, δεν είναι κάτι που το γνωρίζει ούτε η ίδια καθώς εξαρτάται από άλλους παράγοντες (πως κοιμήθηκε ο υπάλληλος, αν θέλει λάδωμα κλπ).
    Ο div400 μπορεί να εξασφαλίσει ότι το δέμα δεν θα κολλήσει κάπου για γραφειοκρατικούς λόγους. Συμπληρώνει όλες τις προφόρμες που απαιτούνται προκειμένου να μην θεωρηθούν απαγορευμένα τα είδη, ή προς εμπορία κλπ κλπ.
    Αν σε αγχώνουν οι 16 ημέρες που απομένουν μέχρι τότε, πες μας να τα στείλουμε τώρα στο Τατζικιστάν :hypnotize . Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο όμως καθώς δεν γνωρίζω αν υπάρχει dhl εκεί.
    Εντάξει, το σημαντικότερο είναι αυτό που είπες: Ο div400 μπορεί να εξασφαλίσει ότι το δέμα δεν θα κολλήσει κάπου για γραφειοκρατικούς λόγους. Συμπληρώνει όλες τις προφόρμες που απαιτούνται προκειμένου να μην θεωρηθούν απαγορευμένα τα είδη, ή προς εμπορία κλπ κλπ.

Άμα κάνει τέτοια περιποίηση ο div400 θα κοιμάμαι πολύ πιο ήσυχος. Εγώ με τα λίγα που ξέρω επί του θέματος ρίχνω και μια άλλη ιδέα: να βγάλετε συσκευασίες, ετικέτες κ.λ.π. που κάνουν τα προϊόντα να φαίνονται ολοκαίνουρια και γυαλιστερά σα να 'ναι για εμπορία. Μία σκέψη κάνω. Ο div400 θα ξέρει καλύτερα.

Αφού είναι έτσι, λοιπόν, ας σταλούν όλα στο Ουζμπεκιστάν, στη διεύθυνση που έχετε και ο θεός βοηθός... Θα είμαι κι εγώ στην Τασκένδη σε 5 μέρες περίπου, οπότε άμα δεν "κοιμήθηκε" καλά κανένας τελωνειακός το προηγούμενο βράδυ, θα πάω να τον "ξυπνήσω"

Άμα κάνει τέτοια περιποίηση ο div400 θα κοιμάμαι πολύ πιο ήσυχος. Εγώ με τα λίγα που ξέρω επί του θέματος ρίχνω και μια άλλη ιδέα: να βγάλετε συσκευασίες, ετικέτες κ.λ.π. που κάνουν τα προϊόντα να φαίνονται ολοκαίνουρια και γυαλιστερά σα να 'ναι για εμπορία. Μία σκέψη κάνω. Ο div400 θα ξέρει καλύτερα.

Αφού είναι έτσι, λοιπόν, ας σταλούν όλα στο Ουζμπεκιστάν, στη διεύθυνση που έχετε και ο θεός βοηθός... Θα είμαι κι εγώ στην Τασκένδη σε 5 μέρες περίπου, οπότε άμα δεν "κοιμήθηκε" καλά κανένας τελωνειακός το προηγούμενο βράδυ, θα πάω να τον "ξυπνήσω"
    Ηλία ο div θα κανει ότι καλυτερο μπορεί, καθώς δουλεύει σε μεταφορική και ξέρει πάνω κάτω τι γίνεται. Θα προσπαθήσουμε να είναι 1 δέμα, μιας και η dhl βάζει όριο τα 20kg (δεν έχουμε πρόβλημα), και στις διαστάσεις (εκεί κάτι παίζει καθώς τα λάστιχα μεγάλωσαν πολύ το δέμα).

Καλύτερα το 1 δέμα, αλλά στην ανάγκη θα γίνουν 2....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Update από Div400....

Όλα τα πράγματα θα σταλούν με 1 δέμα.
    Απ΄την dhl του είπαν ότι είναι πάρα πολύ πιθανό να σου ζητήσουν να τα εκτελωνίσεις και να πληρώσεις κάποιους δεσμούς. Το ποσό είναι άγνωστο και εξαρτάται απ΄τους Ουζμπέκους.
    Αυτό που μπορούμε να κάνουμε πέραν των πιστοποιητικών, είναι να τα στείλουμε as a gift, και να αφαιρέσουμε όλες τις συσκευασίες που δείχνουν ότι είναι καινούργια. Φρόντισε να έχεις κανένα-δυο μπουκάλια βότκα και κανένα $ μαζί για να τους ποτίσεις τα φαρμάκια.

Ο div το στέλνει αύριο το πρωϊ και θα ποστάρει τις διευθύνσεις των γραφείων της dhl στη Τασκένδη, προκειμένου να μάθεις άμεσα την άφιξη του δέματος.

May the force be with us
    SRX6 & Tuono Rulezzz

May the force be with us
    Αμήν !

(αλλά εγώ χωρίς χιουμοράκι δεν μπορώ)

Έλεος ρε παιδιά ! Τόσα μέλη εδώ μέσα, ένας να μη φιλοτιμηθεί να τα πετάξει του Ηλία να κάνει και το ταξιδάκι του συνάμα ; Γιαλαντζί μοτοσυκλετιστές....

(τέλος χιουμορακίου)

Με το καλό να τα λάβεις παλίκαρε !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Έλεος ρε παιδιά ! Τόσα μέλη εδώ μέσα, ένας να μη φιλοτιμηθεί να τα πετάξει του Ηλία να κάνει και το ταξιδάκι του συνάμα ; Γιαλαντζί μοτοσυκλετιστές....
    Πλάκα πλάκα ο μόνος τρόπος να είμαστε σίγουροι είναι :rotflmao:

Καιπουσαι Ηλίαααααααααααα. Του χρόνου να πας Πελοπόνησσο ρεεεεεε !!!!!!
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Πλάκα πλάκα ο μόνος τρόπος να είμαστε σίγουροι είναι :rotflmao:
    Ο Uriah ξεκουράζεται ακόμα ;

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ο Uriah ξεκουράζεται ακόμα ;
    Εχει πάει το τάμα που έταξε στη Παναγιά Σουμελά, για να πάει εκδρομή με Adv 1200GS του χρόνου.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Εχει πάει το τάμα που έταξε στη Παναγιά Σουμελά, για να πάει εκδρομή με Adv 1200GS του χρόνου.

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό... Τον πλησίασαν παραθρησκευτικές οργανώσεις και αλλαξοπίστησε;

Ηλία έχεις φάει μεγάλο μπέρδεμα... εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Πού είσαι ρε Uriah, να 'ρθεις να αλητέψουμε λίγο παρέα; Μόνο που δεν έχει ανατολίτικα παζάρια εδώ. Τα ρώσικα κάνουν; Έχουν ωραία πράγματα... όχι στους πάγκους, πίσω από αυτούς

Το "as a gift" ελπίζω να βοηθήσει, παιδιά. Στο κάτω-κάτω στη συγκεκριμένη περίπτωση αληθεύει. Τα $ είναι το λιγότερο. Άμα είναι αυτό το πρόβλημα, δίνω μερικά αναθεματισμένα δολλάρια και συνεχίζω ήσυχος το ταξίδι μου. Το σημαντικό είναι να φτάσει το πακέτο. Σε αυτή την κατάσταση που έχει φτάσει το θέμα δε σκέφτομαι πόσο θα μου κοστίσει.

Πάντως, έχω ανακουφιστεί αρκετά. Μετά από τόση περιποίηση και προσοχή για το δέμα πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Τι άλλο πια; Εδώ έχετε μελετήσει λεπτομέρειες για τις οποίες δεν είχα ιδέα.

Να 'ναι καλά ο div400 που δουλεύει στη μεταφορική και τα ξέρει τα κόλπα. Σ' ευχαριστώ ρε Δημήτρη! Κι εσένα φυσικά Βύρωνα, που απ' ότι κατάλαβα άφησες χθες τις δουλειές σου όπως-όπως για να τρέξεις για τα λάστιχα. Και το Νικόλα και το Λάμπρο και τον Deamon και τον Bavarian και τον Trigger και τον Dirtybird και τον DimChios και όοοολους εσάς στην τεράστια λίστα που είδα και μου 'δωσε δύναμη. Βοηθάτε τόσο χωρίς ούτε καν να σας ξέρω.

Δε λέω χωρίς καν να με ξέρετε. Είναι μία περίεργη σχέση. Εσείς ξέρετε αρκετά για 'μένα μέσα από αυτά που γράφω τόσο καιρό. Εγώ, όμως, δεν ξέρω τίποτα για 'σας... και παρ' όλα αυτά νιώθω ότι ταξιδεύουμε μαζί, γιατί είστε πάντα δίπλα μου τόσο καιρό με τα μηνύματά σας, τη ζεστασιά σας, τη συμπαράσταση και όλη αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε τελευταία. Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου και ελπίζω να σας γνωρίσω κι εγώ με το καλό.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Δε λέω χωρίς καν να με ξέρετε. Είναι μία περίεργη σχέση. Εσείς ξέρετε αρκετά για 'μένα μέσα από αυτά που γράφω τόσο καιρό. Εγώ, όμως, δεν ξέρω τίποτα για 'σας... και παρ' όλα αυτά νιώθω ότι ταξιδεύουμε μαζί, γιατί είστε πάντα δίπλα μου τόσο καιρό με τα μηνύματά σας, τη ζεστασιά σας, τη συμπαράσταση και όλη αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε τελευταία. Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου και ελπίζω να σας γνωρίσω κι εγώ με το καλό.
    Άρε Ηλία, μας τσάκισες τώρα........
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    ....

εμείς ευχαριστούμε για την ''βόλτα''....να ξέρεις ότι μας έχεις ταξιδέψει πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεσαι....

υγ: θα περιλάβω στο δέμα και ένα βιογραφικό μου με ολόσωμη (ίσως γυμνή) φώτο...για την γνωριμία....πού ξέρεις ίσως να είναι κίνητρο για σένα να συνεχίσεις έως την την Γη του Πυρός... :rotflmao:
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Λοιπόν ποστάρω τα στοιχεία των γραφείων της DHL στο Ουζμπεκιστάν (Τασκένδη)...
    το παρακάτω θεωρώ οτι ειναι το πιο βασικό

Offices in Tashkent
    Tashkent

DHL Global Forwarding office
    Uzbek-American JV “Transcontinental” Ltd.
    52A Khalklar Dustligi Street
    Tashkent 700135
    Uzbekistan
    Telephone: (+998) 71 120 3839
    Facsimile: (+998) 71 120 3840

επίσης το site της DHL δίνει και τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:
    ειναι απο το παρακάτω link --> DHL UZBEKISTAN

Addresses in Uzbekistan where you can leave a shipment for delivery.
    Please select any of these offices for detailed information.

Tashkent

DHL Express
    Ozbekiston Ovozi, 2
    Tashkent
    Opening Hours
    Mon-Fri 09:00-18:00
    Sat-Sun Closed
    Holidays Closed

DHL Express
    4, Turkestanskaya str.
    Tashkent
    Opening Hours
    Mon-Fri 09:00-18:00
    Sat 09:00-14:00
    Sun Closed
    Holidays Closed

DHL Express
    6 Babur street
    Tashkent
    Opening Hours
    Mon-Fri 09:00-19:00
    Sat-Sun Closed
    Holidays Closed

επίσης το site της DHL δίνει και τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

DHL can be contacted at the following telephone numbers and web site:
    Within: 8371 1205525
    Outside: 99871 1205525

Ηλία καλό θα ήταν να βάλεις κάποιον τοπικά (τον φιλο σου στην Τασκένδη..) να τους πάρει ενα τηλέφωνο να διερευνήσει την κατάσταση εκεί. Δηλ. να ρωτήσει αν υπάρχουν περιορισμοί (σε τοπικό επίπεδο) που δεν τους γνωρίζει η DHL Ελλάδος, τι παίζει με το τελωνείο, από ποιο γραφείο της DHL θα σου έρθει η αποστολή (ίσως να πάτε εσείς να την παραλάβετε αν κριθεί πιο γρήγορο/ασφαλές) κτλ κτλ.

Εγώ θα στείλω αύριο το δέμα μεσώ της εταιρείας μου και η DHL θα το φορτώσει για αποστολή μεθαύριο (ίσως και την ίδια μέρα αν προλάβω την ανταπόκριση...), και θα ενημερώσω για τον αριθμό αποστολής.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    Εγώ θα στείλω αύριο το δέμα μεσώ της εταιρείας μου και η DHL θα το φορτώσει για αποστολή μεθαύριο (ίσως και την ίδια μέρα αν προλάβω την ανταπόκριση...), και θα ενημερώσω για τον αριθμό αποστολής.
    Το δέμα ξεκίνησε !!!!

Κάντε σπονδές στους Ουζμπέκους θεούς να φτάσει ολόκληρο και γρήγορα.

Από Δευτέρα άρχισε να το ψάχνεις στο site της dhl για να ξέρεις που βρίσκεται

SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για το σκύλο μου!!!
    από Maira στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2014, 13:06
  2. βοήθεια για το nero
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2009, 15:11
  3. Βοηθεια για το Λονδινο...
    από SvsGreek στο forum Off topic