Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 146

Θέμα: Είναι μια ώρα δύσκολη... του χωρισμού η ώρα...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Εσυ ρε Αρη, μπορει να εισαι και μαζοχας
    Εγω και πολλοι αλλοι δεν βολευομαστε.
    Να σημεωσω πως με αυτα τα μηχανακια ταξιδευει ο κοσμος. Εχει διαφορα.
    Oταν λές ταξίδια τι εννοείς?

6 φορές πήγαινε ελα Αθήνα Σέρρες σε 6 ώρες το πήγαινε και αλλες 6 ωρες το ελα καθε φορά μετράνε για ταξίδι? Με Kawasaki ZR7 και Hornet 900 (με τζαμάκια) και με 180.
    Απο το V strom καλύτερα παω με το BMW μου που ειναι και 33 χρονων τωρα.
    Ε με 130-150 δεν πατε??

Και μάλιστα εκει δεν παμε για τουρισμό να ειμαστε χαλαροί στην επιστροφή...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Μιας που τέθηκε θέμα για το ύψος πιστεύω ότι είναι εντελώς υποκειμενικό και ο καθένας βολεύεται με διαφορετικό τρόπο! Εγώ είμαι 1.93 πήρα το φουντούρο γιατί ήταν το καλύτερο που βρήκα σαυτά τα χρήματα αλλά όταν θα ξαναπέσουν φράγκα στα χέρια μου θα πάρω στρητάδικο!!
    Επίσης γνωστός που είναι 1.97 είχε Vstrom 650 και τώρα πήρε Fazer 1000 και τον έχει βολέψει πολύ περισσότερο από το Vstrom!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ε με 130-150 δεν πατε??

Αν πετύχουν κανένα ούριο άνεμο, πάνε σφαίρα
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Αν πετύχουν κανένα ούριο άνεμο, πάνε σφαίρα
    :wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	windsurf.jpg 
Προβολές:	80 
Μέγεθος:	21,8 KB 
ID:	134084
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    :wacko:

Έχω αλλάξει πανί από τότε.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Ας πούμε οτι ο κόσμος που είναι 1.97 και έχει ΧΤ-Χ ανεβοκατέβαινε Αθήνα-Πάτρα

Γελάστε άφοβα γιατί και εγώ γελάω με την πάρτη μου :rotflmao:

+1

Ακριβως ετσι,μονο που εγω ειμαι με ΧΤ 500, ακομα χειροτερα δηλαδη...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    +1

Ακριβως ετσι,μονο που εγω ειμαι με ΧΤ 500, ακομα χειροτερα δηλαδη...

Ωραία τώρα μπορούμε να ιδρύσουμε το Σύλλογο Ψηλών Μαζοχιστών Κατόχων Χt και να αρχίσουμε τις περιπετειώδεις εξορμήσεις άνω των 200km με στόχο να πλήξουμε τους ψηλούς ιδιοκτήτες V-strom

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Έχω αλλάξει πανί από τότε.....
    ειναι πρόσφατη η φωτό δλδ?
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Ωραία τώρα μπορούμε να ιδρύσουμε το Σύλλογο Ψηλών Μαζοχιστών Κατόχων Χt και να αρχίσουμε τις περιπετειώδεις εξορμήσεις άνω των 200km με στόχο να πλήξουμε τους ψηλούς ιδιοκτήτες V-strom

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ωραια ο συλλογος ιδρυθηκε.

Ηδη δυο μελη!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Εδώ κοίτα κατάσταση!!! The cat is missing... χορεύουν τα mice!!!
    Καλά έχετε ξεσαλώσει μιλάμε έτσι;;; άμα είναι να σας προσφέρω τέτοια χαρά ε να ποστάρω πιο συχνά παρόμοια θρεντάκια.

Και τώρα πιο σοβαρά. Το multi είναι έτσι το multi αλλιώς το multi εκείνο και πάει λέγοντας... και τώρα καλοί μου συμφορουμίτες... όποθ multi βάλτε όποιο μηχανάκι θέλετε!!! Αφού ρε τρελαμένοι για όλα βρίσκετε και ένα στραβό. Για όλα έχετε να πείτε και κάτι. Να σας το αποδείξω για να μην λέμε λόγια του αέρα.
    Εδώ κοντέψατε να ανοίξετε... πόλεμο γιατί κάποιο περιοδικό έβγαζε υποδεέστερο το Vstrom από το BMW και τελικά λίγο-πολύ κοντέψατε ορισμένοι να μας πείτε πως όλα τα μηχανάκια στην κατηγορία αυτή είναι από άχρηστα έως πολύ κατώτερα του Vstrom! Δεν σας κάνει αυτή η απόδειξη;;; Έχω κι άλλη μην σκάτε.
    Ακούστε τι λέτε κάθε Δευτέρα στο Δέλεαρ. Αυτό δεν είναι μηχανάκι εκείνο δεν είναι μηχανάκι απαπαπα το παράλλο... τέτοια απόρριψη ούτε η... Μαρία η κακάσχημη στον Αλέξη.
    Τρίτη και φαρμακερή! Να σας υπενθυμίσω τι λέγατε για τον τίγρη μου;;;;; Να σας υπενθυμίσω ότι τπου έκανα σχεδόν 50.000 χλμ σε ένα κάρο σημεία της Ελλάδας και έχοντάς τον χειμώνα-καλοκαίρι μέσα στην κίνηση της Αθήνας χωρίς ποτέ να μου βγάλει ένα τόσο δα πρόβλημα;;; Κι αν είχατε πει τα μύρια όσα!!!
    Με την λογική ορισμένων δεν υπάρχουν μοτοσικλέτες στον κόσμο. 5-6 άντε δέκα μοντέλα είναι και΄μετά το χάος. Δηλαδή όσοι παίρνουν μούλτι τι παθαίνουν; Είναι συνέχεια στα συνεργεία; Έχουν ένα κάρο προβλήματα; Δεν το οδηγούν ποτέ;;;
    Τέλος τι μαλακία είναια υτή που σας έχει πιάσει... πιάνεται ο αναβάτης κουράζεται ο συνεπιβάτης... εγώ γουστάρω να οδηγώ και κάθε δίωρο να κάνω στάση. Εσάς τι σας κόφτει;;; Ενώ δηλαδή με τα "γυμνά" ας πούμε δεν κουράζεται ο συνεπιβάτης! Ή τον αναβάτη δεν τον χτυπά ο αέρας και τον σκίζει. Βλακείες!!! και να το έχω οδηγήσει του έχω κάνει test ride δύο φορές και... άντε και πνιγείτε και αν θέλετε μην μου πείτε μεγειά!!!! Σούργελα!!!!!!!!!!!!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    εγώ γουστάρω να οδηγώ και κάθε δίωρο να κάνω στάση. :

και να φας και κατι...σε ενα διωρο απο Αθηνα θα εχεις φτασει το πρωτα mcdonalds....του πουστη....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    και να φας και κατι...σε ενα διωρο απο Αθηνα θα εχεις φτασει το πρωτα mcdonalds....του πουστη....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ναι μην χάσεις εσύ...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ...και να το έχω οδηγήσει του έχω κάνει test ride δύο φορές ...
    2 φορές...!!!

και δεν ήταν αρκετές?

Εδώ κοίτα κατάσταση!!! The cat is missing... χορεύουν τα mice!!!
    Καλά έχετε ξεσαλώσει μιλάμε έτσι;;; άμα είναι να σας προσφέρω τέτοια χαρά ε να ποστάρω πιο συχνά παρόμοια θρεντάκια.

Και τώρα πιο σοβαρά. Το multi είναι έτσι το multi αλλιώς το multi εκείνο και πάει λέγοντας... και τώρα καλοί μου συμφορουμίτες... όποθ multi βάλτε όποιο μηχανάκι θέλετε!!! Αφού ρε τρελαμένοι για όλα βρίσκετε και ένα στραβό. Για όλα έχετε να πείτε και κάτι. Να σας το αποδείξω για να μην λέμε λόγια του αέρα.
    Εδώ κοντέψατε να ανοίξετε... πόλεμο γιατί κάποιο περιοδικό έβγαζε υποδεέστερο το Vstrom από το BMW και τελικά λίγο-πολύ κοντέψατε ορισμένοι να μας πείτε πως όλα τα μηχανάκια στην κατηγορία αυτή είναι από άχρηστα έως πολύ κατώτερα του Vstrom! Δεν σας κάνει αυτή η απόδειξη;;; Έχω κι άλλη μην σκάτε.
    Ακούστε τι λέτε κάθε Δευτέρα στο Δέλεαρ. Αυτό δεν είναι μηχανάκι εκείνο δεν είναι μηχανάκι απαπαπα το παράλλο... τέτοια απόρριψη ούτε η... Μαρία η κακάσχημη στον Αλέξη.
    Τρίτη και φαρμακερή! Να σας υπενθυμίσω τι λέγατε για τον τίγρη μου;;;;; Να σας υπενθυμίσω ότι τπου έκανα σχεδόν 50.000 χλμ σε ένα κάρο σημεία της Ελλάδας και έχοντάς τον χειμώνα-καλοκαίρι μέσα στην κίνηση της Αθήνας χωρίς ποτέ να μου βγάλει ένα τόσο δα πρόβλημα;;; Κι αν είχατε πει τα μύρια όσα!!!
    Με την λογική ορισμένων δεν υπάρχουν μοτοσικλέτες στον κόσμο. 5-6 άντε δέκα μοντέλα είναι και΄μετά το χάος. Δηλαδή όσοι παίρνουν μούλτι τι παθαίνουν; Είναι συνέχεια στα συνεργεία; Έχουν ένα κάρο προβλήματα; Δεν το οδηγούν ποτέ;;;
    Τέλος τι μαλακία είναια υτή που σας έχει πιάσει... πιάνεται ο αναβάτης κουράζεται ο συνεπιβάτης... εγώ γουστάρω να οδηγώ και κάθε δίωρο να κάνω στάση. Εσάς τι σας κόφτει;;; Ενώ δηλαδή με τα "γυμνά" ας πούμε δεν κουράζεται ο συνεπιβάτης! Ή τον αναβάτη δεν τον χτυπά ο αέρας και τον σκίζει. Βλακείες!!! και να το έχω οδηγήσει του έχω κάνει test ride δύο φορές και... άντε και πνιγείτε και αν θέλετε μην μου πείτε μεγειά!!!! Σούργελα!!!!!!!!!!!!!!

Το κάνω Quote μόνο και μόνο για να στο δείξω όταν θα το πάρεις και θ' ανοίξεις άλλο μελό θρεντάκι.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    2 φορές...!!!

και δεν ήταν αρκετές?
    '

ΔΕΝ το έκανε λέμε..... ακουστά το έχει το μοντελάκι......

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2008, 17:58
  2. Είναι μια ώρα δύσκολη...
    από project.breeze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2007, 00:52
  3. Γιατι Το Sex Ειναι Μια Αλλη Ιστορια...
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2006, 10:00
  4. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2005, 19:16
  5. Μια μηχανή είναι μια παρέα
    από free rider στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 11:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε