Σελίδα 7 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Ρε ZZR2005 ............ το 'ξερες εσύ ότι έχουμε ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ;;;
    Γιατί δε μου το έλεγες νωρίτερα ;;;

και σε αυτό κωλουτούμπα????δεν παίζεστε με τίποτα........

04-07-2008 09:54
    η μερα κ ώρα που τον βαφτίσατε κριάρι...είχατε ήδη αποσυρθεί

να σε ρωτήσω...διπλή κωλοτούμπα μπορείς να κάνεις??

υ.γ μην ξεχάσετε να στείλετε βιογραφικό για προπονητες του Μελισσανίδη.....θα σας προσλάβει σίγουρα
    ή να σας στείλουμε κατευθείαν ολυμπιάδα....δεν το χάνετε το χρυσό λέμε

υ.γ 2 ο arxaios και zzr2056 σε στιγμές προπόνησης
    http://www.youtube.com/watch?v=fH8pDuz-rgA

και ο στόχος τους
    http://www.youtube.com/watch?v=uAtwSWjSRKU
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

και σε αυτό κωλουτούμπα????δεν παίζεστε με τίποτα........

04-07-2008 09:54
    η μερα κ ώρα που τον βαφτίσατε κριάρι...είχατε ήδη αποσυρθεί

/url]
    ρε φιλε εχεις πραγματικα το ακαταλογιστο
    η ανακοινωση για την αποσυρση απο οτι βλεπω βγηκε το μεσημερι της 4/7 και εγω το εγραψα 10 το πρωι
    και να σου πω την αληθεια την αποσυρση του ενδιαφεροντος την εμαθα την αλλη μερα.

και γενικα απο το ποστ μου αυτο καταλαβες??οτι ξερω εκ των προτερων την αποσυρση του ενδιαφεροντος??
    εδω κραζω ουσιαστικα τη διοικηση που επιθυμει να τον αγορασει κ εσυ μου λες οτι ξερω για την αποσυρση του ενδιαφεροντος ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.....

(το contra το ανακοινωσε στις 15:30 και το sport-fm.gr στις 13:30)

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣ
    ONE WAY TICKET TO DROMOKAITIO ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ρε φιλε εχεις πραγματικα το ακαταλογιστο
    η ανακοινωση για την αποσυρση απο οτι βλεπω βγηκε το μεσημερι της 4/7 και εγω το εγραψα 10 το πρωι
    και να σου πω την αληθεια την αποσυρση του ενδιαφεροντος την εμαθα την αλλη μερα.

μα ποιος είπε για την απόσυρση???
    το βραδυ της πέμπτης (3/7) ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο παίκτης θα φορέσει τα κόκκινα αλλιώς θα έμενε στον Άρη

ήταν γνωστό όταν αρχίσατε τις κωλοτούμπες ότι σας ΕΦΤΥΣΕ καταμουτρα...προτιμούσε εξέδρα αντι παο

ποια απόσυρση του βάζελου και πράσινα άλογα....

βρε κωλοτούμπες πως πάτε να ξεγλιστρήσετε έτσι

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    μα ποιος είπε για την απόσυρση???
    το βραδυ της πέμπτης (3/7) ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο παίκτης θα φορέσει τα κόκκινα αλλιώς θα έμενε στον Άρη

ήταν γνωστό όταν αρχίσατε τις κωλοτούμπες ότι σας ΕΦΤΥΣΕ καταμουτρα...προτιμούσε εξέδρα αντι παο

ποια απόσυρση του βάζελου και πράσινα άλογα....

βρε κωλοτούμπες πως πάτε να ξεγλιστρήσετε έτσι
    [/QUOTE

εγω σου μιλαω με στοιχεια (δημοσιευματα κτλ)
    και εσυ με γαυρικες αεροπαπαρολογιες.....ηταν γνωστο τοις πασοι....κτλ...
    απο που ηταν γνωστο ρε φιλε?
    που το ακουσες?
    εμενα παντως ουτε ο Σκορδας με ενημερωσε ουτε ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ....

αστο...φιλε...να αναλαβεις πολιτικη δραση...θα γινεις καλος πολιτικος...εισαι ολο μπουρδολογια και κωλοτουμπες....
    LA_VILLA FOR PRESIDENT....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    εγω σου μιλαω με στοιχεια (δημοσιευματα κτλ)
    και εσυ με γαυρικες αεροπαπαρολογιες.....ηταν γνωστο τοις πασοι....κτλ...
    απο που ηταν γνωστο ρε φιλε?
    που το ακουσες?
    εμενα παντως ουτε ο Σκορδας με ενημερωσε ουτε ο ΛΟΥΒΑΡΗΣ....

αστο...φιλε...να αναλαβεις πολιτικη δραση...θα γινεις καλος πολιτικος...εισαι ολο μπουρδολογια και κωλοτουμπες....
    LA_VILLA FOR PRESIDENT.... [/B]

ahahahahha
    είσαι απίστευτος
    αλλα κοίτα να δεις που ΟΛΑ τα εξώφυλλα της παρασκευής (4/7) είχαν πρωτοσέλιδο την μεταγραφή οτυ Παπ στον Θρύλο.....θα είχαν φάινεται τις ίδιες μαντικές ικανότητες με σένα

τι δημοσιεύματα είδες να μιλάς ΕΣΥ....ποιος γράφει παπαρολογίες φαίνεται απο το ΠΟΤΕ αρχίσατε να το γυρνάτε (υπενθυμίζω παρασκευή 4/7 απο το πρωι) αφού είχατε διαβάσει παντού τα δυσάρεστα για εσας νέα

ρίξε τώρα άλλη μια κωλοτούμπα και μην εκτείθεσαι παραπάνω...λυπήσου τον εαυτό σου

υ.γ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΛΟΥΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ....είσαι μια πιθανότητα 2 σύμφωνα με τον αρχαίο

υ.γ 2 λυπήσου τον εαυτό σου και μην εκτίθεσε άλλο...αλλιώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα

ahahahahha
    είσαι απίστευτος
    αλλα κοίτα να δεις που ΟΛΑ τα εξώφυλλα της παρασκευής (4/7) είχαν πρωτοσέλιδο την μεταγραφή οτυ Παπ στον Θρύλο.....θα είχαν φάινεται τις ίδιες μαντικές ικανότητες με σένα

τι δημοσιεύματα είδες να μιλάς ΕΣΥ....ποιος γράφει παπαρολογίες φαίνεται απο το ΠΟΤΕ αρχίσατε να το γυρνάτε (υπενθυμίζω παρασκευή 4/7 απο το πρωι) αφού είχατε διαβάσει παντού τα δυσάρεστα για εσας νέα

ρίξε τώρα άλλη μια κωλοτούμπα και μην εκτείθεσαι παραπάνω...λυπήσου τον εαυτό σου

υ.γ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΠ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΛΟΥΒΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ....ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ....είσαι μια πιθανότητα 2 σύμφωνα με τον αρχαίο

υ.γ 2 λυπήσου τον εαυτό σου και μην εκτίθεσε άλλο...αλλιώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα
    ΠΟΣΟ ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ....
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ....
    ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ...
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ....ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΥΡΟΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ.......

http://www.gazzetta.gr/content/view/3589/47/

Αλλα ειπαμε ο γιατρος μας εχει πει να σου λεμε παντα "ΝΑΙ"
    οποτε οτι πεις.....ΝΑΙ....ΝΑΙ ...ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ....
    ΜΗΝ ΦΑΟΒΑΣΑΙ
    ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ....
    ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ.....
    ...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    La Villa ............ το έχεις κάψει εντελώς το ένα και μοναδικό εγκεφαλικό σου κύτταρο .........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    La Villa ............ το έχεις κάψει εντελώς το ένα και μοναδικό εγκεφαλικό σου κύτταρο .........
    ασε ρε....με αυτον αρχιζω και επαναπροσδιορίζω τις αντιλήψεις μου για την μεταφυσικη...
    ειναι ο μονος α-κυτταρος οργανισμος....
    μεχρι τωρα νομιζα οτι οι γαυροι ηταν μονοκυτταροι.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ποιος έγραψε 3+ ανταλλάγματα με ρωτάς αλήθεια???
    τότε πράγματι έχεις σοβαρό πρόβλημα ανάγνωσης και κατανόησης (βλέπε zzr2005)

α μπράβο κριάρι τον είπατε όταν είδατε ότι ο παίχτης σας φτύνει στα μούτρα για να έρθει στον Θρύλο
    ήταν ήδη γνωστη η κατάληξη....απλά ελπίζατε έστω και λίγο μπας και έρθει σε σας....2,8 δίνατε αλλά ....

αλλά ερώτηση που κάνεις ...ποιον θέλαμε και τώρα είναι κριάρι???τι να σου απαντήσω εδώ????τοση ώρα γιατι μιλάμε

ναι, ναι οπως μας εφτυνε και ο Χριστοδουλοπουλος κατα το "γαυριο" κορανι και την "γυαρια" παλαια διαθηκη" (φως - πρωταθλητης)

Το θεμα ειναι οτι ο Κλεϊτον και πολυ περισσοτερο ο Χριστοδουλοπουλος αγοραστηκαν πολυ ακριβα για την ποδοσφαιρικη τους αξια, σε αυτο συμφωνω.

Ποτε δεν ισχυριστηκε κανενας παναθηναϊκος οτι αγορασαμε παικταραδες...πιστευω οτι ειναι απλως καλοι παικτες που γνωριζουν την ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα και αυτο ειναι ολο...τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτρεο.

Εγω γουσταρα που σας σπασαμε τον τσαμπουκα παντως...και το ποσο σας πονεσε φανηκε απο τα πρωτοσελιδα της επομενης απο την μεταγραφη του Χριστοδουλοπουλου

Η βασικη σου γραμμη ηταν οτι μας στησατε παγιδα και σπαταλησαμε ενα καρο χρηματα για δυο παικτες που δεν το αξιζουν....

Τωρα με τον Αβρααμ τι παιχτηκε; ευτυχως που εχετε κριτηριο και αγοραζετε παικτες αναγνωρισμενης αξιας...

Παρτα να τα διαβασεις γιατι ξεχας ευκολα μου φαινεται....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lol.jpg 
Προβολές:	77 
Μέγεθος:	90,2 KB 
ID:	135947

μπεεεεεεεεεεε, τσαπρρρ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	lol2.jpg 
Προβολές:	76 
Μέγεθος:	92,1 KB 
ID:	135950

Θα σου πω εγω τι εγινε...

Πηρατε τα @@ σας απο ολες τις μεταγραφες που σχεδιαζατε και επρεπε καπως ο κατασκοπος να ρεφαρει....2,5 εκ για τον Αβρααμ (και τον Ισαακ ) λοιπον και ευχαριστημενοι να ειστε...

α, να μην ξεχασω....αυτος ο Μπελουτσι των εκατομμυριων θα χασει αλλο μισο πρωταθλημα σχεδον ε;

καλη επενδυση συγχαρητηρια

...φανταζομαι οτι μετα τα Χριστουγεννα θα αποδειξει οτι ειναι παικταρας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ναι, ναι οπως μας εφτυνε και ο Χριστοδουλοπουλος κατα το "γαυριο" κορανι και την "γυαρια" παλαια διαθηκη" (φως - πρωταθλητης)

Το θεμα ειναι οτι ο Κλεϊτον και πολυ περισσοτερο ο Χριστοδουλοπουλος αγοραστηκαν πολυ ακριβα για την ποδοσφαιρικη τους αξια, σε αυτο συμφωνω.

Ποτε δεν ισχυριστηκε κανενας παναθηναϊκος οτι αγορασαμε παικταραδες...πιστευω οτι ειναι απλως καλοι παικτες που γνωριζουν την ελληνικη ποδοσφαιρικη πραγματικοτητα και αυτο ειναι ολο...τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτρεο.
    α μπράβο
    το ίδιο έγινε και με τον Παπ

αλλά μονο με τον Παπ ξεκινήσαν οι κωλοτούμπες κριάρι και λοιπά τέτοια
    πιθανότητα 2 δηλ

με Κλέυτον σταματήσαμε να ενδιαφερόμαστε πολύ πριν ασχολειθήτε σιβαρά να τον κλείσετε...

ποιον τσαμπουκα?Γκαλίτσιο,Παπ που θέλαμε τους πήραμε και ούτε μπορέσατε να κουνηθήτε

4 εκ για Λάζαρο αν εσείς το λέτε σπασουμε τσαμπουκά

καναν παίκτη απο εξωτερικό θα καταφέρετε να πάρετε???πάρτε τον Γκαμπριελ να γελάσουμε λίγο του χρόνου ρε

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Πηρατε τα @@ σας απο ολες τις μεταγραφες που σχεδιαζατε και επρεπε καπως ο κατασκοπος να ρεφαρει....2,5 εκ για τον Αβρααμ (και τον Ισαακ ) λοιπον και ευχαριστημενοι να ειστε...
    ακριβώς έτσι

και για αυτό οι αμοιβάδες απο πάνω ξεκινήσαν νωρίς τις κωλοτούμπες....ο Παπ δεν χανόταν λόγω αυτού ακριβώς που λες

έλα ρε ντόκτορ???μισο πρωτάθλημα ο Μπελούτσι....και που το ξέρεις??
    κάτσε να δούμε αν θα κάνει εγχειρηση και βλέπουμε....

επειδή εσείς εκει στο καφενείο παρατριχα να καταστρεψετε τον Νίνη το ίδιο θα γίνει και με Μπελούτσι?? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

α μπράβο
    το ίδιο έγινε και με τον Παπ

αλλά μονο με τον Παπ ξεκινήσαν οι κωλοτούμπες κριάρι και λοιπά τέτοια
    πιθανότητα 2 δηλ

με Κλέυτον σταματήσαμε να ενδιαφερόμαστε πολύ πριν ασχολειθήτε σιβαρά να τον κλείσετε...

ποιον τσαμπουκα?Γκαλίτσιο,Παπ που θέλαμε τους πήραμε και ούτε μπορέσατε να κουνηθήτε

4 εκ για Λάζαρο αν εσείς το λέτε σπασουμε τσαμπουκά

καναν παίκτη απο εξωτερικό θα καταφέρετε να πάρετε???πάρτε τον Γκαμπριελ να γελάσουμε λίγο του χρόνου ρε

να σε ρωτησω κατι;

παιρνεις κατι για την ναυτια απο τις συνεχιζομενες κολοτουμπες η εχεις συνηθισει πλεον;

ρε εσυ δεν μας ελεγες οτι μας παγιδευει ο Κοκκαλης και μας παρασυρει στο να σπαταλαμε πολλα χρηματα και να αδειαζουμε τα ταμεια μας;

τωρα ξαφνικα θελατε διακαως να παρετε τον Παπαδοπουλο, αλλα τους Κλεϊτον και Χριστοδουλοπουλου οχι ε;

4 εκ που το διαβασες οτι κοστισε ο Χριστοδουλοπουλος κοψε τον πρωταθλητη και το φως ρε....ουτε εγω διαβαζω Deby και πρασινη...ελεος!

Σελίδα 7 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα