ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΒΟΥΛΩΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φιλε Γιωργο....
μου ανοιξες τα ματια....:rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΒΟΥΛΩΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φιλε Γιωργο....
μου ανοιξες τα ματια....:rotflmao:![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Ποια ειρωνεια ρε μπουχεσα;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΣΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΗ ΣΟΥ ΤΑ ΒΟΥΛΩΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Hold on to your butts κορίτσια γιατί .....
" η περιπέτεια δεν πέθανε .... "
![]()
(to be continued.... )
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ποια ειρωνεια ρε μπουχεσα;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δε θα μας βγαλεις εσυ ακυρο τον παλιανθρωπα νταξει ?????Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
(to be continued.... )![]()
![]()
![]()
Καλα εσυ ξεκινα τωρα καμια ΛουΠου (Λογοτεχνικη Παρτουζα) και κανονισε γιατι αναλαμβανω εγω μετα....( λετε ο πουστης να με κρεμασει κανονικα; )Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
![]()
(to be continued.... )![]()
-..Not Yet!
περίμενε να μιλήσει ο Love Doctor (ο Npat είναι αυτόςΑρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Καλα εσυ ξεκινα τωρα καμια ΛουΠου (Λογοτεχνικη Παρτουζα) και κανονισε γιατι αναλαμβανω εγω μετα....( λετε ο πουστης να με κρεμασει κανονικα; )![]()
![]()
) και εγώ είμαι έτοιμος με τα μπούνια ...
P.s. που σημαίνει Mr. Npat ότι περιμένουμε να ποσταριστεί το master thread με τις γενικές οδηγίες και ξεκινά η παρτουζίτσα μας ...![]()
![]()
χαχαχαχαΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
P.s. που σημαίνει Mr. Npat ότι περιμένουμε να ποσταριστεί το master thread με τις γενικές οδηγίες και ξεκινά η παρτουζίτσα μας ...![]()
![]()
Το θρεντ ποσταριστηκε κανε ενα ριφρες στην κατηγορια.
Α...και ξεκινας πρωτος μαλλον![]()
-..Not Yet!
@npat, χαρα στην υπομονη σου! Πραγματικα σας θαυμαζω ωρες-ωρες οσους την εχετε!![]()
@ολους οσους εγραψαν, σε γενικες γραμμες με καλυψατε κι εμενα ως αμορφωτο παληκαρι αλλα με τον alximisti οπως πάντα άλλωστε...ό,τι να ναι!![]()
@gcrook, Γιωργη, με λιγα λογια...κι εμενα μου αρεσε ειδικα μεχρι λιγο πριν το τελος! Αυτο ηταν (οπως αναφερθηκε και απο αλλους που δεν ειναι μορφωμενοι οπως ο npat)(χιουμορ κανω ρεμαλια, μη στραβωσει κανεις) το "αδυνατουτσικο" σημειο στην ολη φαση! Κατα τα άλλα, μια χαρα! Σιγα μη σε διορθωσω εγω για το συντακτικό!
![]()
Τωρα, αν θα το διορθωσεις, αν θα συνεχισεις να γραφεις, αν θα τα εκδοσεις, αν τα εζησες, αν τα φανταστηκες ή τελωσπαντων αν κανεις ο,τι κατεβαζει η κλαβα σου....ουδολως με ενδιαφερει! Κοινως, χεστηκα!![]()
Εδω εγω δε μπορω να βαλω σε ταξη τις σκεψεις μου, τη φαντασια μου θα βαλω?![]()
Πάω να κοιμηθω γιατι ακομα στ αυτιά μου τσιφτετελια και ζεϊμπέκικα εχω!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάει το γλυκό αγόρι....![]()
μήπως να ΜΗΝ πάω στην βόλτα αύριο?:hypnotize
![]()
ε ρε τι θα γίνει στην παρτούζα τώρα που το διάβασα....![]()
![]()