Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αν τους δώσουν ιταλικά μηχανάκια να δεις σφίξιμο. Θα πιάσει αράχνες ο κώλος τους![]()
sad but true.....
![]()
Αν τους δώσουν ιταλικά μηχανάκια να δεις σφίξιμο. Θα πιάσει αράχνες ο κώλος τους![]()
sad but true.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μέχρι να βρεθεί ο Ρομπέν των Ιταλών....Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι αλήθεια πως το φορτίο είναι βαρύ.![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
.... και να καταδικαστούν σε λιθοβολισμό από τους οργισμένους "ευεργετηθέντες" !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γουστάρω τους Ρομπέν, να κάνουν ντου στην Hellinmoto να μοιράσουν 1098 στις πλατιές λαϊκές μάζες![]()
![]()
![]()
![]()
Yπο κάποιες συνθήκες πιθανόν....Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
.... και να καταδικαστούν σε λιθοβολισμό από τους οργισμένους "ευεργετηθέντες" !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ασχετο.
Ο ares_tz συνεχίζει το αντάρτικο hit & run.
Πετάει ένα θέμα copy paste από εφημερίδα, γίνεται της ποϊτάνας και μόλις κάτσουν τα ΒΑΝ ξαναχτυπά !!
Γεια σου ρε ares_tz.![]()
Γιατί δεν προτείνουμε να σχηματιστεί μια αντιεξουσιαστική ομάδα που να χτυπά εισαγωγείς και αντιπροσωπείες και να μοιράζει μηχανές στον κόσμο ........... εεεεε ;;;
:wacko: :wacko: :wacko:
Εχεις κανένα cone στους Ρομπέν;Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Γιατί δεν προτείνουμε να σχηματιστεί μια αντιεξουσιαστική ομάδα που να χτυπά εισαγωγείς και αντιπροσωπείες και να μοιράζει μηχανές στον κόσμο ........... εεεεε ;;;
:wacko: :wacko: :wacko:
Αν ναι στείλε πμ γιατί έχω κανα δυο μαλάκες γείτονες (μεγαλέμποροι, αιματορουφήχτρες, εκμεταλλευτές των ανειδίκευτων εργατών) να βάλουν στη θέση τους![]()
Εχεις κανένα cone στους Ρομπέν;
Αν ναι στείλε πμ γιατί έχω κανα δυο μαλάκες γείτονες (μεγαλέμποροι, αιματορουφήχτρες, εκμεταλλευτές των ανειδίκευτων εργατών) να βάλουν στη θέση τους![]()
Σε λιγο θα μας πεις οτι διοικουσαν καποτε την ΔΕΗ αυτοι που κανουν τα κτυπηματα στο supermarket.
Σκεψου λιγο προτου γραψεις,για πλακα γραφουμε εδω μεσα αλλα
εκτειθεστε μ αυτα που αραδιαζετε.
Δεν ειναι η πρωτη φορα θα μου πεις ...
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"