Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 129

Θέμα: Πορτοκαλής Ηλιος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BILL VUZAS
    Και εφ'οσον εχουμε ΚΤΜ....τα καλυτεροτερα μηχανακια ειναι τα ΚΤΜ!!!!!!!
    :a31:

Λάθος :rotflmao: μέγιστο λάθος αδερφέ το καλυτερότερο είναι το CBF μου και μετά ακολουθεί το σκάρβερ μου :rotflmao: :rotflmao: το ΚΤΜ μας είναι μαλακία :rotflmao: :rotflmao:

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΤΟΣΑΚΟ Το avatar του/της BILL VUZAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Λάθος :rotflmao: μέγιστο λάθος αδερφέ το καλυτερότερο είναι το CBF μου και μετά ακολουθεί το σκάρβερ μου :rotflmao: :rotflmao: το ΚΤΜ μας είναι μαλακία :rotflmao: :rotflmao:

Εσυ εισαι Αφεντικο,ετσι ειναι.

To σκαρβερ είναι το καλύτερο και μετά όλα τ'άλλα, μην ντρέπεσαι να το πεις επειδή είναι BMW!

Απλά το δικό μου είναι πιο καλό και πιο δυνατό γιαυτό και κόβει τον ιμάντα μερικές φορές!

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos RG

To σκαρβερ είναι το καλύτερο και μετά όλα τ'άλλα, μην ντρέπεσαι να το πεις επειδή είναι BMW!

Απλά το δικό μου είναι πιο καλό και πιο δυνατό γιαυτό και κόβει τον ιμάντα μερικές φορές!

Κατι ακουσα οτι αν βαλεις καλσον αντι για ιμαντα θα σωθεις,για δες το μπας και ησυχασεις!

Α, ναι? παίζει ρόλο το χρώμα ή αν Θα είναι δικτυωτό?

:rotflmao: :rotflmao: και το δικό μου αν δεν κάρφωνε βαλβίδα στα 20.000 χλμ θα ήταν το καλύτερο...αμα το δεις πως το έχουν ξεκοιλιάσει θα κλαίς

Α, ναι? παίζει ρόλο το χρώμα ή αν Θα είναι δικτυωτό?
    Δεν ξερω,συμβουλευσου καμια γυναικα,αυτες ξερουν περισσοτερα απο μερικους μηχανικους.
    (ΜΑΛΛΟΝ δικτυωτο...γιατι αλλιως θα μας παρουν στο ψιλο...ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ!!!!!!)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    στα μοντελα συνηθως κοιταζω την σειρα ΖΧ μηπως κανενας

εχει κανα προβλημα με το 400αρι του ...τωρα τελευταια μπαινω και στα μοντελα ΧΤ

μια που δεν υπαρχει και το ΧΤΖ να ανταλαξομεν αποψεις με τας συμπολεμιστας εκ του DAKAR...

το ματι το τσαχπινογαργαλιαρικο πεφτει στην ΚΤΜ...

και βλεπω υπογραφη του μαστρωπου ... Ρε τι κανει τουτος εδω ... θα την ακουσει ασχημα

αν τον πετυχω ...

Α ρε μλκ LS σου καθησε ασχημα η επιστροφη και τα βλεπεις διπλα και τριδιπλα ... :a24:

ο μαστρωπος να παρει ΚΤΜ ??? Δεν παιζει ρε ...αφου περιμενει το ΧΤΖ το 1200 ...

ρε μλκ Νικο ... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΠΟΛΛΑ ΧΛΜ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ

Ειμαι σιγουρος οτι του πινεις το αιμα με το μπουρι ...

υγ. Αντε σου χω κανονισει και κοντρες με 1200GS ... ειναι "κοντοι" αναβατες και δεν θα δυσκολευτεις να τους τ αρπαξεις. (50-50 ΟΜΩΣ ΞΗΓΗΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ )

Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Ευχαριστώ ρε Κωστή

Τι θα είδαν τα μάτια σου μωρή κουφάλα εκεί πάνω

Μην ανησυχείς...το 660 είναι προ των πυλών κάτσε να χαρούμε λίγο το περτικαλί

Ηρθα Αθήνα το πήρα από το συνεργείο και κοσμεί το πεζοδρόμιο η πορτοκαλί καύλα ...μάλλον θα κοιμηθώ στο μπαλκόνι σήμερα αν κοιμηθώ ...προς λοιπές κουφάλες κανονίστε κροκόδειλα για κεράσματα γιατί μεθαύριο το πρωί αναχωρώ για τα δυτικά και στις 25/8 για Tunis και θα κάνετε μαύρα μάτια να με ξαναδείτε

Οι της δυτικής όχθης μην αναρωτηθούν ποιός είναι ο κάγκουρας που κάνει παντιλίκια στη Θηβών και στην Τσαλδάρη με το πορτοκαλί 990

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
    Ηρθα Αθήνα το πήρα από το συνεργείο και κοσμεί το πεζοδρόμιο η πορτοκαλί καύλα ...μάλλον θα κοιμηθώ στο μπαλκόνι σήμερα αν κοιμηθώ ...προς λοιπές κουφάλες κανονίστε κροκόδειλα για κεράσματα γιατί μεθαύριο το πρωί αναχωρώ για τα δυτικά και στις 25/8 για Tunis και θα κάνετε μαύρα μάτια να με ξαναδείτε

Οι της δυτικής όχθης μην αναρωτηθούν ποιός είναι ο κάγκουρας που κάνει παντιλίκια στη Θηβών και στην Τσαλδάρη με το πορτοκαλί 990

Καλά....αυριο το πρωι ετοιμασου!

Nικολα, καλα που εχεις καβατζα το Honda, γιατι συντομα θα σου ζηταη λαγους με πετραχιλια το καυλιαρικο μηχανακι, και τοτε θα θυμηθεις απο που καταγοταν ο Χιτλερ και θα βριζεις Αυστριακους και Γερμανους μαζι.
    Ευτυχως, εχεις μια ευκολια να ξεφορτωνεσε τα χρεπια, οταν σε απογοητευουν και να γυρνας στην αγκαλια της μαμας Honda για συμπαρασταση.

Κοιτα να χαρείς όσο θα λείπω διακοπές γιατι μόλις επαναπατριστούμε το Black Machine θα θωπεύσει το περτικαλι σου αβαδιστα κ αβασανιστα
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mariner
    Κοιτα να χαρείς όσο θα λείπω διακοπές γιατι μόλις επαναπατριστούμε το Black Machine θα θωπεύσει το περτικαλι σου αβαδιστα κ αβασανιστα

:rotflmao: :rotflmao:

Είσαι πολύ χιουμορίστας :rotflmao: καλού κακού κοίτα που έχει εξουσιοδοτημένα στη Κρήτη :rotflmao:

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κι αυτος ο ηλιος...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2008, 12:08
  2. Χιονι-Ηλιος αρα μερα για βολτα και μπουγαδα !!
    από tifoefs στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 12:07
  3. ο ηλιος καιει!
    από 955i στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 16:42
  4. Ο ηλιος καιει.....κλπ!!!
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2004, 02:59
  5. Απαντήσεις: 3