Φηλαι νομιζο οτι το σρπει που εχης βαψη τη ζαντα,εχη αρχιση κε φτηνη φληδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Aκούω.....λαδάκια 10.000![]()
:ZZZ:
Στραντζαρστη ειναι ; Σε μονοποστο ψαληδη μπενει ?
θα πηγενει κε στη δικιες μου αραγες.Dulcolac ηνε ?
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
ΟΟΟΟ!!! Πολύ ωραίο φιλαράκι. ! να το χαίρεσαι και καλά έντο. Βέβαια τα προστατευτικά για το πιρούνι δεν του πάνε. Καλό είναι να βρεις κάτι σε χρυσό.
Σκέφτομαι όταν γεράσω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου σε κάποιο μέρος της επαρχίας . Εκεί θα έχω την ηρεμία μου και τον καθαρό μου αέρα.
Σκέφτομαι επίσης να πάρω ένα χωραφάκι και ένα τρακτεράκι να το οργώνω για να περνάει η ώρα μου. Όπως καταλαβαίνεις μόνο τότε τα έπαιρνα μηχανή σαν την δικιά σου . Όμορφη γυαλιστερή και με μοναδικό ήχο.! Έτσι για να μου θυμίζει το τρακτεράκι. Κρα κρα κρα κρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από thanosnm
ΟΟΟΟ!!! Πολύ ωραίο φιλαράκι. !
να το χαίρεσαι και καλά έντο. Βέβαια τα προστατευτικά για το πιρούνι δεν του πάνε. Καλό είναι να βρεις κάτι σε χρυσό.
Σκέφτομαι όταν γεράσω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου σε κάποιο μέρος της επαρχίας .
Εκεί θα έχω την ηρεμία μου και τον καθαρό μου αέρα.
Σκέφτομαι επίσης να πάρω ένα χωραφάκι και ένα τρακτεράκι να το οργώνω για να περνάει η ώρα μου.
Όπως καταλαβαίνεις μόνο τότε τα έπαιρνα μηχανή σαν την δικιά σου .
Όμορφη γυαλιστερή και με μοναδικό ήχο.! Έτσι για να μου θυμίζει το XRYSO τρακτεράκι.
Κρα κρα κρα κρα.![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος