ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
α ρε τι συναυλιες ειδατε...
εμεις που γεννηθηκαμε το 92 τι σκατα να πουμε;
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Κατεβαινω απο Θεσσαλονικη.Ενα χαρχαλο που ειχαμε παρεδωσε το πνευμα καπου πριν τη Λαρισα.Οδικες στα πρωτα τους σταδια ,οποτε το παραταμε σε ενα βενζιναδικο και συνεχιζουμε με ωτοστοπ..Φτανουμε 2-3 ωρες πριν τη συναυλια στη Φιλαδελφια.
Ειχανε πεσει κατι ψιλες λιγο πριν αλλα μαλλον οχι κατι σοβαρο.Τι εγινε και ξεκινησε ο χαμος δεν θυμαμαι.Σκηνες κωμικοτραγικες.Στο αλσος να κυνηγα κοσμο η αστυνομια αναμεσα στα δεντρα.Ενας με ενα μπιτονι πετρελαιο μπροστα να λουζει δεντρα,απο πισω ο αλλος να αναβει σπιρτα και να τα πεταει οπου να ναι προσπαθωντας να βαλει φωτια και απο πισω δυο μπατσοι να τους κυνηγανε.Μας πονεσε το στομαχι απο το γελιο.Γινανε πολλα και διαφορα αλλα αυτη η στιγμη μου εμεινε.
Μετα αρχισε ο πετροπολεμος ,εφαγα μια πετρα στο ποδι,μου το διελυσε.Για δεκαπεντε μερες πηγαινα κουτσαινοντας.Μπηκαμε μεσα.Χαμος ,τι να πρωτοθυμηθεις?
Ο Rory σαν στο σπιτι του.Μπελφαστ η Φιλαδελφεια.
καλά τα θυμόμουν, το 94 αποκλείεται να ήμουν εκεί !
μακράν ότι καλύτερο υπάρχει οι Τρύπες (για ελληνικό χώρο μιλάμε)
όσον αφορά στο αντίπαλο δέος, ο Παυλίδης είναι ένας εξαιρετικός μουσικός (μουσουργός, εν αντιθέσει με τον Αγγελάκα που δίνει πολύ μεγάλη βάση στον στίχο), αλλά δε μπορεί να ελέγξει καθόλου τα extreme sport στα οποία επιδίδεται (φίλη μου μου έχει πει ότι στον ΣΤΝ του είχε πέσει η πένα κάτω και είχε σταματήσει την εμφάνιση 10 λεπτά με το ρολόι και έψαχνε κάτω)
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τι να πει κανείς για κάποιους που έρχονταν από επαρχία με παπί απλά μόνο και μόνο για να εισπράξουν ατελείωτες φάπες??? Και τα καλοκαίρια τότες δεν έκανε τόσο πολύ ζέστη.
Συνεχίστε μάγκες και μην αποκαλύπτετε χρόνια, είναι παράνομο να δίνεις προσωπικά δεδομένα δημόσια.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μη μου συγκρίνεις Αγγελάκα με Παυλίδη, να χαρείς. Ο Αγγελάκας είναι στη στρατόσφαιρα ως στιχουργός, ποιητής, καλλιτέχνης, δημιουργός και εξελίσσεται συνέχεια, ενώ ο άλλος έμεινε στο Λιωμένο Παγωτό και στο Κρύο Κοντοσούβλι.
Το τελευταίο CD, η Γελαστή Ανηφόρα είναι αλλού...
Και μιας και μιλάμε για Τρύπες, πάρτε video από συναυλία στα Γρεβενά που διοργάνωνε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών το 1989. Απ΄το 1:20 και μετά, μπορείτε να πάρετε μια γεύση του look των 80s και τις άδειες κερκιδες του σταδίου. Αν θυμάμαι καλά, ο ΜΟΓ ήταν πολύ δραστήριος σύλλογος τότε, με καλή διοργάνωση στα Enduro.
http://www.youtube.com/watch?v=rnwdz5vLWRk
έλα παραδέξου το, σου αρέσει να γίνεσαι ισοπεδωτικός
και εγώ δε μπορώ να τον δω γιατί με κουράζει, αλλά εξελίχθηκε μετά τα σπαθιά, "λευκή καταιγίδα", "αντικαταπληκτικά", όλος ο δίσκος "άλλη μια μέρα", απλά κατά τη γνώμη μου είναι λίγο κουραστικός
για κάνα φεστιβάλ είναι μια χαρά (αλλά στην ώρα πρέπει να τον κατεβάζουν κάτω)
για Αγγελάκα συμφωνώ, τον παρακολουθώ σχεδόν 20 χρόνια πια, αν και θέλω να τον δω με ένα πιο πλήρες σχήμα, αν όχι με την παραδοσιακή ροκ φόρμα, έστω κάτι σαν τους επισκέπτες, καλός ο μπαγλαμάς, αλλά μερικά τραγούδια θέλουν μεγαλύτερη υποστήριξη
ωραίο το βιντεάκι, για δες και αυτό (αν και θα το ξέρεις σίγουρα)
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Συμφωνώ για την υποστήριξη. Σε κάποιες συναυλίες ο μπαγλαμάς και η κιθάρα δεν αρκούν να τον στηρίξουν, ενώ στο terra vibe πριν ένα μήνα που είχε πάλι την ίδια σύνθεση, ντραμς-μπασο-κλπ ήταν μαγνητοφωνημένα.
Το σχήμα με τους Επισκέπτες ήταν εκπληκτικό. Τους είχα δει στο Gaggarin και ήταν απολαυστικοί καθώς μπάντα 15 ατόμων με 9 πνευστά, σπάνια βλέπεις.
Το video το ξέρω![]()
πολύ σωστά το λες, βέβαια είχε πει ότι το έκοψε για καθαρά οικονομικούς λόγους
θυμάμαι στην Πετρούπολη που είχα κάτσει πάνω, πως πετάχτηκα σαν ελατήριο για το pit όταν άκουσα τις πρώτες νότες
άλλη φάση πραγματικά
στο terra φέτος ήταν ο μόνος που κάτι έκανε, δυστυχώς το ελληνικό setup ενώ θεωρητικά ήταν πολύ καλό, το εισιτήριο φτηνό, ο κόσμος σε λογικά πλαίσια, στη πράξη ήταν ψιλοσούπα
του Θανάση δε του βγαινε, ο Μάλαμας το έχει καταντήσει πανηγύρι, ούτε με τη κιθάρα δε βγαίνει πια, ενώ όλοι περιμέναμε ένα ντουέτο μας έγραψαν στα @@@ τους κανονικά και με το νόμο
ψαναψόφα φούστη γλάρε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).