Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 146

Θέμα: 2 Old 2 Rock ...2 Young 2 Die ...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    στο Γαλάτσι λες ε ;
    ήταν σούπερ, έχει να ξέρεις Βράχων και Μαρούσι, θα χαρώ να τα π(ι)ουμε αν καταφέρεις να έρθεις
    Tσού, επαρχία ήταν!!! Για το Βράχων το ξέρω, ψήνεται ένας φίλος να πάμε, προς το παρόν δύσκολο γτ δε βολεύει η ημερομηνία, ευχαριστώ πάντως!!!

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Tσού, επαρχία ήταν!!! Για το Βράχων το ξέρω, ψήνεται ένας φίλος να πάμε, προς το παρόν δύσκολο γτ δε βολεύει η ημερομηνία, ευχαριστώ πάντως!!!
    Και γω για εκεί το λέω, μου κάνει καλύτερα
    ψήστο !!!

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    α ρε τι συναυλιες ειδατε...
    εμεις που γεννηθηκαμε το 92 τι σκατα να πουμε;
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Corvo Προβολή μηνύματος
    α ρε τι συναυλιες ειδατε...
    εμεις που γεννηθηκαμε το 92 τι σκατα να πουμε;
    Eισαι καμμια 25αρια χρονια νεοτερος.Μην πεις τιποτε θα σε κυνηγησω
    Οχι οτι θα σε φτασω ,αλλα λεμε.

Παλαιό μέλος
    Κανας πιο παλιός να θυμηθεί και να διηγηθεί επεισόδια στη Μάντρα του Αττίκ;
    Κατεβαινω απο Θεσσαλονικη.Ενα χαρχαλο που ειχαμε παρεδωσε το πνευμα καπου πριν τη Λαρισα.Οδικες στα πρωτα τους σταδια ,οποτε το παραταμε σε ενα βενζιναδικο και συνεχιζουμε με ωτοστοπ..Φτανουμε 2-3 ωρες πριν τη συναυλια στη Φιλαδελφια.

Ειχανε πεσει κατι ψιλες λιγο πριν αλλα μαλλον οχι κατι σοβαρο.Τι εγινε και ξεκινησε ο χαμος δεν θυμαμαι.Σκηνες κωμικοτραγικες.Στο αλσος να κυνηγα κοσμο η αστυνομια αναμεσα στα δεντρα.Ενας με ενα μπιτονι πετρελαιο μπροστα να λουζει δεντρα,απο πισω ο αλλος να αναβει σπιρτα και να τα πεταει οπου να ναι προσπαθωντας να βαλει φωτια και απο πισω δυο μπατσοι να τους κυνηγανε.Μας πονεσε το στομαχι απο το γελιο.Γινανε πολλα και διαφορα αλλα αυτη η στιγμη μου εμεινε.

Μετα αρχισε ο πετροπολεμος ,εφαγα μια πετρα στο ποδι,μου το διελυσε.Για δεκαπεντε μερες πηγαινα κουτσαινοντας.Μπηκαμε μεσα.Χαμος ,τι να πρωτοθυμηθεις?

Ο Rory σαν στο σπιτι του.Μπελφαστ η Φιλαδελφεια.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    1994 ήταν, επόμενη μέρα η Ελευθεροτυπία είχε στο εξώφυλλο τίτλο "ΡΟΚ ΑΙΜΑ", τελικά η συναυλία έγινε μετά από κανα δυο μήνες στο ΣΕΦ.
    Η συναυλία ήταν το 98 και ήταν προφανώς άλλη. Επαιξαν την πρώτη μέρα κανονικά, και την δεύτερη έγιναν καφρίλες πριν ξεκινήσει και ματαιώθηκε. Οι Τρύπες στα 90s ήταν γνωστοί και έδιναν σχετικά συχνά συναυλίες.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Η συναυλία ήταν το 98 και ήταν προφανώς άλλη. Επαιξαν την πρώτη μέρα κανονικά, και την δεύτερη έγιναν καφρίλες πριν ξεκινήσει και ματαιώθηκε. Οι Τρύπες στα 90s ήταν γνωστοί και έδιναν σχετικά συχνά συναυλίες.
    καλά τα θυμόμουν, το 94 αποκλείεται να ήμουν εκεί !
    μακράν ότι καλύτερο υπάρχει οι Τρύπες (για ελληνικό χώρο μιλάμε)

όσον αφορά στο αντίπαλο δέος, ο Παυλίδης είναι ένας εξαιρετικός μουσικός (μουσουργός, εν αντιθέσει με τον Αγγελάκα που δίνει πολύ μεγάλη βάση στον στίχο), αλλά δε μπορεί να ελέγξει καθόλου τα extreme sport στα οποία επιδίδεται (φίλη μου μου έχει πει ότι στον ΣΤΝ του είχε πέσει η πένα κάτω και είχε σταματήσει την εμφάνιση 10 λεπτά με το ρολόι και έψαχνε κάτω)

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Τι να πει κανείς για κάποιους που έρχονταν από επαρχία με παπί απλά μόνο και μόνο για να εισπράξουν ατελείωτες φάπες??? Και τα καλοκαίρια τότες δεν έκανε τόσο πολύ ζέστη.

Συνεχίστε μάγκες και μην αποκαλύπτετε χρόνια, είναι παράνομο να δίνεις προσωπικά δεδομένα δημόσια.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

καλά τα θυμόμουν, το 94 αποκλείεται να ήμουν εκεί !
    μακράν ότι καλύτερο υπάρχει οι Τρύπες (για ελληνικό χώρο μιλάμε)

όσον αφορά στο αντίπαλο δέος, ο Παυλίδης είναι ένας εξαιρετικός μουσικός (μουσουργός, εν αντιθέσει με τον Αγγελάκα που δίνει πολύ μεγάλη βάση στον στίχο), αλλά δε μπορεί να ελέγξει καθόλου τα extreme sport στα οποία επιδίδεται (φίλη μου μου έχει πει ότι στον ΣΤΝ του είχε πέσει η πένα κάτω και είχε σταματήσει την εμφάνιση 10 λεπτά με το ρολόι και έψαχνε κάτω)
    Μη μου συγκρίνεις Αγγελάκα με Παυλίδη, να χαρείς. Ο Αγγελάκας είναι στη στρατόσφαιρα ως στιχουργός, ποιητής, καλλιτέχνης, δημιουργός και εξελίσσεται συνέχεια, ενώ ο άλλος έμεινε στο Λιωμένο Παγωτό και στο Κρύο Κοντοσούβλι.
    Το τελευταίο CD, η Γελαστή Ανηφόρα είναι αλλού...

Και μιας και μιλάμε για Τρύπες, πάρτε video από συναυλία στα Γρεβενά που διοργάνωνε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών το 1989. Απ΄το 1:20 και μετά, μπορείτε να πάρετε μια γεύση του look των 80s και τις άδειες κερκιδες του σταδίου. Αν θυμάμαι καλά, ο ΜΟΓ ήταν πολύ δραστήριος σύλλογος τότε, με καλή διοργάνωση στα Enduro.

http://www.youtube.com/watch?v=rnwdz5vLWRk
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

έλα παραδέξου το, σου αρέσει να γίνεσαι ισοπεδωτικός
    και εγώ δε μπορώ να τον δω γιατί με κουράζει, αλλά εξελίχθηκε μετά τα σπαθιά, "λευκή καταιγίδα", "αντικαταπληκτικά", όλος ο δίσκος "άλλη μια μέρα", απλά κατά τη γνώμη μου είναι λίγο κουραστικός
    για κάνα φεστιβάλ είναι μια χαρά (αλλά στην ώρα πρέπει να τον κατεβάζουν κάτω )

για Αγγελάκα συμφωνώ, τον παρακολουθώ σχεδόν 20 χρόνια πια, αν και θέλω να τον δω με ένα πιο πλήρες σχήμα, αν όχι με την παραδοσιακή ροκ φόρμα, έστω κάτι σαν τους επισκέπτες, καλός ο μπαγλαμάς, αλλά μερικά τραγούδια θέλουν μεγαλύτερη υποστήριξη

ωραίο το βιντεάκι, για δες και αυτό (αν και θα το ξέρεις σίγουρα )

ψαναψόφα φούστη γλάρε

για Αγγελάκα συμφωνώ, τον παρακολουθώ σχεδόν 20 χρόνια πια, αν και θέλω να τον δω με ένα πιο πλήρες σχήμα, αν όχι με την παραδοσιακή ροκ φόρμα, έστω κάτι σαν τους επισκέπτες, καλός ο μπαγλαμάς, αλλά μερικά τραγούδια θέλουν μεγαλύτερη υποστήριξη
    Συμφωνώ για την υποστήριξη. Σε κάποιες συναυλίες ο μπαγλαμάς και η κιθάρα δεν αρκούν να τον στηρίξουν, ενώ στο terra vibe πριν ένα μήνα που είχε πάλι την ίδια σύνθεση, ντραμς-μπασο-κλπ ήταν μαγνητοφωνημένα.
    Το σχήμα με τους Επισκέπτες ήταν εκπληκτικό. Τους είχα δει στο Gaggarin και ήταν απολαυστικοί καθώς μπάντα 15 ατόμων με 9 πνευστά, σπάνια βλέπεις.

Το video το ξέρω
    SRX6 & Tuono Rulezzz

πολύ σωστά το λες, βέβαια είχε πει ότι το έκοψε για καθαρά οικονομικούς λόγους
    θυμάμαι στην Πετρούπολη που είχα κάτσει πάνω, πως πετάχτηκα σαν ελατήριο για το pit όταν άκουσα τις πρώτες νότες
    άλλη φάση πραγματικά

στο terra φέτος ήταν ο μόνος που κάτι έκανε, δυστυχώς το ελληνικό setup ενώ θεωρητικά ήταν πολύ καλό, το εισιτήριο φτηνό, ο κόσμος σε λογικά πλαίσια, στη πράξη ήταν ψιλοσούπα
    του Θανάση δε του βγαινε, ο Μάλαμας το έχει καταντήσει πανηγύρι, ούτε με τη κιθάρα δε βγαίνει πια, ενώ όλοι περιμέναμε ένα ντουέτο μας έγραψαν στα @@@ τους κανονικά και με το νόμο

ψαναψόφα φούστη γλάρε

στο terra φέτος ήταν ο μόνος που κάτι έκανε, δυστυχώς το ελληνικό setup ενώ θεωρητικά ήταν πολύ καλό, το εισιτήριο φτηνό, ο κόσμος σε λογικά πλαίσια, στη πράξη ήταν ψιλοσούπα
    του Θανάση δε του βγαινε, ο Μάλαμας το έχει καταντήσει πανηγύρι, ούτε με τη κιθάρα δε βγαίνει πια, ενώ όλοι περιμέναμε ένα ντουέτο μας έγραψαν στα @@@ τους κανονικά και με το νόμο
    +990 κι άλλα τόσα
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    και ξαφνικά «φλασαρει» η μνήμη μου και γυρνάει πίσω 23 χρόνια ,εκείνο το καλοκαίρι του 1985 που η Αθήνα ήταν πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης , η Μελίνα ήταν υπουργός πολιτισμού κι εγώ έφηβος είχα δει για πρώτη και τελευταία φορά τους CLASH ζωντανά στο ROCK IN ATHENS στο καλλιμάρμαρο Στάδιο…
    Aυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία τους συναυλία σαν Clash.

Εγω δε πήγα στο φεστιβάλ ημουν πολύ μικρός πηγε ομως η μανα μου με τη θεια μου..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μη μου συγκρίνεις Αγγελάκα με Παυλίδη, να χαρείς. Ο Αγγελάκας είναι στη στρατόσφαιρα ως στιχουργός, ποιητής, καλλιτέχνης, δημιουργός και εξελίσσεται συνέχεια, ενώ ο άλλος έμεινε στο Λιωμένο Παγωτό και στο Κρύο Κοντοσούβλι.
    Το τελευταίο CD, η Γελαστή Ανηφόρα είναι αλλού...

Και μιας και μιλάμε για Τρύπες, πάρτε video από συναυλία στα Γρεβενά που διοργάνωνε ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Γρεβενών το 1989. Απ΄το 1:20 και μετά, μπορείτε να πάρετε μια γεύση του look των 80s και τις άδειες κερκιδες του σταδίου. Αν θυμάμαι καλά, ο ΜΟΓ ήταν πολύ δραστήριος σύλλογος τότε, με καλή διοργάνωση στα Enduro.

http://www.youtube.com/watch?v=rnwdz5vLWRk
    +1200!! συμφωνώ απολύτως για την μίνι αλλά απολύτως σωστή κριτική μεταξύ Αγγελάκα και Παυλίδη.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 7 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Cat Rock
    από Rezeguet στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 15/08/2005, 18:12
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2005, 12:57
  3. Old Tech
    από angels_gr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2005, 15:09