Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 98 από 98

Θέμα: Μήπως έχω χάσει κάπια επισόδια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από orcinious
    Μπράβο ρε φιλέ και πάλι μπράβο πέστα
    Διαβάζω το ποστ απο την αρχη και κανεις δεν λεει οτι παρανομεί που πάει 140 αλλα το παιδι που προσπέρνα απο δεξιά ειναι καγκουρας
    με το συμπάθιο αλλα την επόμενη φορα που θα κολλήσει κάποιος πισω απο αμαξι που παει με 140 και αρχισει να κανει σαν μανιακος λαλακας κανονικα πρεπει ο οδηγος της κουτας να του διξει τι παει να πει abs και 4 λαστιχα, Έλεος πια ...
    ποσο μαλακές οδηγοί γίναμε πια
    δεν οδηγαει κανεις σας και αμαξι να δει τι κανουμε στο δρομο
    περναμε ολοι μπροστά απο τα αμαξια στο φαναρι και αράζουμε με το πάσο μας κορνάρουμε σαν μανιακοί που δεν αφησαν χωρο αναμεσα στα αυτοκινητα για να περασουμε λες και μας τον χρωστανε, είμαστε παντα οι ριγμένοι και αλλα χιλια μυρια..
    Ήξερα για το ασθενες φιλο αλλα και για το ασθενες οχημα

φανταζομαι πλακα κανεις.....για διαβασε ακομα 5-6 φορες το αρχικο ποστ να το καταλαβεις και ξαναποσταρε τα συμπερασματα σου.....το πρωτο μονο....ασε τα υπολοιπα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Διαβάζω το ποστ απο την αρχη και κανεις δεν λεει οτι παρανομεί που πάει 140 αλλα το παιδι που προσπέρνα απο δεξιά ειναι καγκουρας
    με το συμπάθιο αλλα την επόμενη φορα που θα κολλήσει κάποιος πισω απο αμαξι που παει με 140 και αρχισει να κανει σαν μανιακος λαλακας κανονικα πρεπει ο οδηγος της κουτας να του διξει τι παει να πει abs και 4 λαστιχα, Έλεος πια ...
    ποσο μαλακές οδηγοί γίναμε πια
    δεν οδηγαει κανεις σας και αμαξι να δει τι κανουμε στο δρομο
    περναμε ολοι μπροστά απο τα αμαξια στο φαναρι και αράζουμε με το πάσο μας κορνάρουμε σαν μανιακοί που δεν αφησαν χωρο αναμεσα στα αυτοκινητα για να περασουμε λες και μας τον χρωστανε, είμαστε παντα οι ριγμένοι και αλλα χιλια μυρια..
    Ήξερα για το ασθενες φιλο αλλα και για το ασθενες οχημα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ

ΣΠΥΡΟ ελα να πιούμε ενα καφέ να τα πούμε
    Και να ανοιξουμε το sub forum του καγκουρα να μην μας κραζουν ολοι
    :hypnotize
    Δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα ο καθένας οδηγάει όπως γουστάρει (κι εγώ μέσα). Και μετά ψάχνουμε να βρούμε ποιός έκανε την τελευταία παρανομία για να τον κράξουμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φανταζομαι πλακα κανεις.....για διαβασε ακομα 5-6 φορες το αρχικο ποστ να το καταλαβεις και ξαναποσταρε τα συμπερασματα σου.....το πρωτο μονο....ασε τα υπολοιπα....

((((((Πριν από κάτι μήνες ήμουν με το αυτοκίνητο μου στην Αττική Οδό Κυριακή πρωί χωρίς κίνηση με 140 στην αριστερή και δεξιά μου 1 λωρίδα κενή. Και ξαφνικά νάσου ένα TDM από πίσω να μου παίζει τα φώτα για να κάνω δεξιά για να περάσει )))))))))

τι αλλο να διαβασω

δηλαδη θες να πιστεψω οτι δεν εχεις δει ποτε κανεναν να κολάει πίσω απο αυτοκίνητο και να κάνει σαν αλλόφρον τη στιγμή που ο ιδιος έρχεται μαλλιά με 250+++++ και νομίζει οτι ο δρομος του ανήκει

εγω φιλε μου εχω το θαρος να πω οτι οδηγαω σα μαλακας ενιωτε αλλά δεν προσπαθώ να ριξω το φταίξιμο αλλου

οταν παω με 200 ( λεμε τωρα. σιγα μην βγαζει το rgv 200 :hypnotize ) δεν μου φταίνε οι αλλοι και δεν εχω καμια απέτισε να με προσέξει ο μπροστά. Παρανομώ και αναλαμβάνω τα ρίσκα μου.
    Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    orcinious

ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι ειτε μας αρεσει ειτε οχι...

((((((Πριν από κάτι μήνες ήμουν με το αυτοκίνητο μου στην Αττική Οδό Κυριακή πρωί χωρίς κίνηση με 140 στην αριστερή και δεξιά μου 1 λωρίδα κενή. Και ξαφνικά νάσου ένα TDM από πίσω να μου παίζει τα φώτα για να κάνω δεξιά για να περάσει )))))))))

τι αλλο να διαβασω

δηλαδη θες να πιστεψω οτι δεν εχεις δει ποτε κανεναν να κολάει πίσω απο αυτοκίνητο και να κάνει σαν αλλόφρον τη στιγμή που ο ιδιος έρχεται μαλλιά με 250+++++ και νομίζει οτι ο δρομος του ανήκει

εγω φιλε μου εχω το θαρος να πω οτι οδηγαω σα μαλακας ενιωτε αλλά δεν προσπαθώ να ριξω το φταίξιμο αλλου

οταν παω με 200 ( λεμε τωρα. σιγα μην βγαζει το rgv 200 :hypnotize ) δεν μου φταίνε οι αλλοι και δεν εχω καμια απέτισε να με προσέξει ο μπροστά. Παρανομώ και αναλαμβάνω τα ρίσκα μου.
    εγραψε κανεις οτι ολοι οδηγαμε συμφωνα με τον ΚΟΚ????το κραξιμο επεσε γιατι αυτη η μαλακισμενη νοοτροποια του Ελληνα με την αριστερη λωριδα ειναι που σκοτωνετε πολυς κοσμος.....δηλαδη αν ερχοταν κανα evo7 η εστω ενα πιο γρηγορο αυτοκινητο αντι για TDM θα αλλαζε κατι????το θεμα φιλε ειναι η νοοτροποια η παιδια και οι γνωσεις....και δυστηχως απο οτι φαινεται ελαχιστοι γνωριζουν κατι απο τα 3....σαν μαλακες οδηγαμε ολοι μας καθε μερα.....αλλα το κανουμε εις γνωση μας....και οχι ''περνα απο δεξια γιατι η αριστερη ειναι η γρηγορη και εγω ειμαι γρηγορος....''

υ.γ. 140 στην ΑΟ απαγορευεται να πηγαινεις......
    υ.γ. αυτοκινητα,μηχανες,νταλικες κλπ κλπ υπαγονται ολα στην ιδια νομοθεσια του ΚΟΚ.....
    υ.γ.3 αυτια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της orcinious
    anyway

καλα χιλιομετρα να εχουμε

απλα συζητιση κανουμε δεν σφαζουμε κανεναν

Τη πρώτη μέρα χώρισε τους δίχρονους από του τετράχρονους
    Τη δεύτερη έφτιαξε τον βάνκελ.
    .
    .
    Ο Θεός ήταν μηχανολόγος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ. αυτοκινητα,μηχανες,νταλικες κλπ κλπ υπαγονται ολα στην ιδια νομοθεσια του ΚΟΚ.....
    :
    Οχι ακριβώς, ας πούμε ενώ είναι παράνομο να προσπεράσεις πρίν απο διασταύρωση η μέσα σε κόμβο αυτοκίνητο επιτρέπετε να προσπεράσεις μοτό (χωρίς καλάθι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

balls of steel Το avatar του/της p@nos

αυτο εχει να κανει περισσοτερο με το κομπλεξ των μηχανοβιων αλλα και αυτων με τα ''δυνατα'' αυτοκινητα...

η σκεψη ειναι:

''κανε στην ακρη ρε ταριφα δε μπορω να τα κρατησω τα αλογα απο το τερας''

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοήθεια γιατί έχω χάσει την μπάλα
    από PARANOMMOS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 09:22
  2. Εχω μερικές ερωτήσεις...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2004, 17:55