Και αυτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τους ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Και αυτο..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Τους ιδιοκτήτες τους..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Βγάλε και το Τρανσάλπ στην απ'έξω και τι μας μένει γι'ακόμα μια φορά ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Μετά τους BMWδάκηδες καλωσορίστε τους Yamahaκηδες ή καλύτερα τους Tenerakiδες.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά για μένα είναι αποτυχία το Tenere, παρότι το περίμενα τόσο καιρό.
Και αρκετά ακριβό για ότι προσφέρει.![]()
Συνεχίστε πάλι ελεύθερα...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
χαΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
χα αχ
αχ
αχ
αχαχ τωρα το ειδα ρε...
αυτοσ κανει κουβεντα μονος του αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ
αχ αχ αχ
αχαχ
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
χα
αχαχ
χα
χαχα
χααχ
Ρε αυτη γελαει μονη της :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
AXXX
παλιες καλες εποχες..:rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βγάλε και το Τρανσάλπ στην απ'έξω και τι μας μένει γι'ακόμα μια φορά ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κανε παραθεση τωρα αυτα που εγραψες και γελα παλι ρε κακομοιρη :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
χα
χα
αχαχ
χα
χαχα
χααχ
Ρε αυτη γελαει μονη της :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Βγάλε και το Τρανσάλπ στην απ'έξω και τι μας μένει γι'ακόμα μια φορά ;![]()
![]()
Και κανενα μαμουθ ακομα!!!
Κανει και αυτο για ον-οφ
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
κανε παραθεση τωρα αυτα που εγραψες και γελα παλι ρε κακομοιρη :rotflmao:![]()
Κοίτα παλικαράκι ,
Μπορούμε να κάνουμε διαμάχη με χαβαλέ και πειράγματα για χιλιάδες σελίδες και όλα ΟΚ….
Το να ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε είναι άλλο πράγμα…
Μπορεί να έχεις χιλιάδες μηνύματα , να είσαι κολλητός με τους admins , να νομίζεις ότι το forum είναι δικό σου ,αλλά αυτό ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να υπερβαίνεις τους κανόνες του …
ΑΧ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ???ΜΠΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ..Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Κοίτα παλικαράκι ,
Μπορούμε να κάνουμε διαμάχη με χαβαλέ και πειράγματα για χιλιάδες σελίδες και όλα ΟΚ….
Μπορεί να έχεις χιλιάδες μηνύματα , να είσαι κολλητός με τους admins , να νομίζεις ότι το forum είναι δικό σου ,αλλά αυτό ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να υπερβαίνεις τους κανόνες του …![]()
ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ADMIN ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΝ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Κοίτα παλικαράκι ,
Μπορεί να έχεις χιλιάδες μηνύματα , να είσαι κολλητός με τους admins , να νομίζεις ότι το forum είναι δικό σου ,αλλά αυτό ΔΕΝ σου δίνει το δικαίωμα να υπερβαίνεις τους κανόνες του …
αλλα πραγματικα κανε κατι γιατι μονο τη κλαψα δε μπορω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Και αρκετά ακριβό για ότι προσφέρει.![]()
χαχαχαχαχαχαχααααααα ...... πνίγηκα ρπμ μου
Ρε κρυφομπεμβεδάκια, μιλάς για value for money ???![]()
![]()
Πάρτε Tuona ρε καστανάδεςςςςςς, βάλτε και δυο τρακτερωτά λάστιχα πάνω και μετά μιλάμε για τα μπρίκια σας...![]()
Ρε Βύρωνα, αυτά που προσφέρει το Yamaha τα παίρνεις μεταχειρισμένα με 4000 euros!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
χαχαχαχαχαχαχααααααα ...... πνίγηκα ρπμ μου
Ρε κρυφομπεμβεδάκια, μιλάς για value for money ???![]()
![]()
Πάρτε Tuona ρε καστανάδεςςςςςς, βάλτε και δυο τρακτερωτά λάστιχα πάνω και μετά μιλάμε για τα μπρίκια σας...![]()
Εγώ ένα 800άρι από τη Husqvarna θέλω....![]()
![]()
Δεν καταλαβαίνω… τι λες ….????Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΑΧ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ???ΜΠΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ..![]()
προσωπικά , δεν με ενδιαφέρει αν είσαι άντρας ή γυναίκα ,μεγάλος ή μικρός , γρήγορος ή αργός ….ο στοιχειώδης σεβασμός στους συμφορουμίτες είναι υποχρεωτικός για όλους …τωρα , αν το «μπαναρισμα» το θεωρείς τιμή και την κόσμια παρατήρηση «κλάψα»…μέσα από ένα δημόσιο φόρουμ δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο …σορρυ για την κλάψα
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... (Καλογήρου σπήκινγκ).
Όλα καλά και όλα ωραία, κατέμια, γιαμαλούμπες και μπουγάτσες...
Τελικά τι παίρνει κάποιος δίνοντας 8 και 9 χιλιάρικα (υπέρογκα ποσά κατά τη γνώμη μου) σε ότι αφορά κάτι καινούργιο και όχι απλές αποσβέσεις προηγούμενων και επιτυχημένων(??) μοντέλων?
μωρή γαλιάντρα ξετακουνοτη γιατι πειράζεις τα παιδάκια ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ADMIN ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΠΑΝ...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.
αλλα πραγματικα κανε κατι γιατι μονο τη κλαψα δε μπορω.
ελα καλέ στα αντρικά - βαυαρικά εργαλεία να σου δείξουμε τι εστί δαμασκυνο. :hypnotize
αντε κανε και καμμια δουλεια γιατι οτι δεν εγραψες 3 μήνες τα έγραψες τώρα.
![]()
![]()
![]()