Τι λες τωρα....ακομα 8υμαμαι το Γιαννακη να τρωει αγκωνια απο τον Τσατσενκο...και μετα να παιζει ''Final countdown..τουρου ρου ρουυυυυ... τουρουρουτου-τουυυυυ''![]()
![]()
και ειχα και μαγιω Μαγια μελισσα...![]()
![]()
![]()
![]()
Τι λες τωρα....ακομα 8υμαμαι το Γιαννακη να τρωει αγκωνια απο τον Τσατσενκο...και μετα να παιζει ''Final countdown..τουρου ρου ρουυυυυ... τουρουρουτου-τουυυυυ''![]()
![]()
και ειχα και μαγιω Μαγια μελισσα...![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Τέτοιο ;:rotflmao:
κιτρινο με λουλουδακια και τη Μαγια να πεταει...8α'μουν δε 8α'μουν 4...![]()
![]()
![]()
τοσα χρονια σε περνάω;Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
...8α'μουν δε 8α'μουν 4...![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
και για να μεινω και ον τοπικ... παρων ακόμα ένας λάτρης των αιητοις! έχω βρεί και σταθμό με τρελά χιτς! 107.2 fm![]()
ωραια και τωρα που γινηκαμε πολλοι για πειτε ποιο σαββατοβραδο παμε boom boom ????
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν πιστεύω να έπαιρνε και το μαγιώ μαζί της ;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
κιτρινο με λουλουδακια και τη Μαγια να πεταει...![]()
:rotflmao:
![]()
Έχει φάει πολύ @#%@#$%ίδι από μένα η ΗΟΝDA και είναι αιτία το παραπάνω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
.....RFVC
Κάθε πρωί 40 μανιβελιές ήθελε το $#@$#%@ !!!![]()
![]()
![]()
Κρύβεις χρόνια ;;; Η αγκωνιά ήταν το '87 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
κιτρινο με λουλουδακια και τη Μαγια να πεταει...8α'μουν δε 8α'μουν 4...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Σε φωτό κάτι από το παραπάνω ;;;
![]()
![]()
![]()
Aντιγραφω την διαβολική σύμπτωση από παλαιότερο thread :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Έχει φάει πολύ @#%@#$%ίδι από μένα η ΗΟΝDA και είναι αιτία το παραπάνω !!!
Κάθε πρωί 40 μανιβελιές ήθελε το $#@$#%@ !!!![]()
Γράφω σε κάποιο άσχετο θέμα για τοΧR350 @@@&%$# μου
απαντάει ο παππούςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είμαστε 80΄s ρε Νίκο. ....
Όπως τότε που περίμενα 4,5 μήνες ένα γαμημένο εκκεντροφόρο για το 3μπούρδελο το ΧR350 που είχα το 87. Και αν δεν είχα ένα φίλο στα ανταλλακτικά του ακατανόμαστου να αρπάξει έναν εκκεντροφόρο που πήγαινε για Καρδίτσα, θα άλλαζε δεκαετία το XR στο συνεργείο.![]()
Και τσάμπα επισκευή έτσι; Για κοκκοράκια εκκεντροφόρο βαλβίδες και τα σχετικά με το RFVC :a31: της Honda πλήρωσα μόνο 140.000 δραχμές .... (πριν 20 χρόνια)
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πες μας τώρα ότι ήταν τον Σεπτέμβρη του '87, να φάμε τα μουστάκια μας ...!!!![]()
![]()
![]()
σα βρεγμένη γάτα απαντώ...![]()
Ο oldman μας όμως έχει μεγάαααλη καρδιά και συγχωρείΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
έχει πλακα.....
Τώρα αν ήταν Σεπτεμβριος θα σε γελάσω.. Σίγουρα έβαλα το μηχανάκι μέσα (στο σπίτι του Νικ του Καρρέρ) τον Αύγουστο του 87 και το πήρα, παραμονή πρωτοχρονιάς του 87
Σίγουρα πάντως ήταν παραγγελία για Καρδίτσα καθώς η δική μου παραγγελία είχε κάπου παραπέσει :a31: Όλο το κοντέϊνερ περιμέναμε και ποτέ δεν ήταν μέσα.
Ο φιλαράκος πάντως τον είδε κάποια στιγμή και τον άρπαξε. Αν πάντως ρε Αντώνη μιλάμε για τον ίδιο εκκεντροφόρο, ζητώ γονατιστός συγγνώμη ρε φίλε.....
Για την ιστορία, μετά το στρώσιμο το μοτέρ βάρεσε καδένα, το πούλησα και μετά από 3-4 μήνες ξαναβάρεσε η κεφαλή.
Btw(αν δεν κάνεις πλάκα) πότε σας ήρθε ο εκκεντροφόρος ;![]()
![]()
Απίστευτο ;; :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν κάνω καθόλου πλάκα Βύρωνα (αλλά μην ζητάς συγγνώμες και μαλακίες..)![]()
Δεν θυμάμαι πότε (και αν) ήρθε τελικά ο εκκεντροφόρος, γιατί γύρω στα τέλη Οκτώβρη έφυγα από Καρδίτσα (είχα πάει για 2-3 μέρες στον φίλο με το XR για να το φτιάξουμε και ξέμεινα πάνω από μήνα...)![]()
βρε σεις δεν ειπα οτι το 87 ημουν 4....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
τοσα χρονια σε περνάω;![]()
:rotflmao: :rotflmao:
και για να μεινω και ον τοπικ... παρων ακόμα ένας λάτρης των αιητοις! έχω βρεί και σταθμό με τρελά χιτς! 107.2 fm![]()
Εσας κυριε Αρκουδε σας σωζουν κατι cdακια Black Sabbath...και καπου πιο πανω ποσταρηστηκε το αγαπημενο σας ΠΑΤΟΥΜΕΝΟ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
:a029: :a029:
ΟΧΙ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απίστευτο ;; :hypnotize![]()
![]()
![]()
Έχω έρθει στα χέρια με πειραιώτη για μία φλάντζα κεφαλής μέσα στου Ακατανόμαστου στην Καβάλας !!!![]()
![]()
![]()
Ένα μαυρισμένο αριστερό μάτι μου πήγε η φλάντζα !!!
Το ότι την πήρα όμως .......... κάτι λέει, εεεεεεεεεε ;;;
![]()
![]()
![]()