Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 103 από 103

Θέμα: MP3 Piaggio με δίπλωμα Ι.Χ.;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    και ενα προχειρο +/- μεταξυ των δυο

SMART(IDIOT)
    +
    -ΑΝΕΣΗ
    -ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ(αν και στα πολλα μποφωρ μετατρεπεται σε σκηνικο του οσα παιρνει ο ανεμος)
    -ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    -ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΑΝΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 1Χ1
    -ΚΥΡΟΣ (του κωλου)

-
    -ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ
    -ΜΕΤΡΙΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
    -ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
    -ΜΕΤΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    -ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΣΑΣΜΑΝ
    -ΤΙΜΟΝΙ-ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ
    -ΑΘΛΙΑ(συγκαλυμενη)ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
    -ΜΕΤΡΙΟ ΣΕ "ΒΑΡΙΑ"ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ
    -ΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ
    -ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
    -ΑΚΡΙΒΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
    -ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΙ ΤΩΝ ΚΑΓΚΟΥΡΟΠΑΠΙΚΟΥΛΩΝ
    -ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Ελαχιστο αμαξι για τα λεφτα του και επικινδυνο λογω της λανθασμενης αισθησης ασφαλεις που προσφερει στον ιδιοκτητη του.Με τα ιδια λεφτα αγοραζεις κανονικο καινουργιο αυτοκινητο.Ηδη ο ανταγωνιστης του εξ Ινδιας (european nano) εβαλε τα γυαλια στην υπεροπτικη μαμα εταιρια που το κατασκευαζει.

PIAGGIO MP3
    +
    -ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ
    -ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
    -ΕΛΙΣΣΕΤΑΙ 100%ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    -ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΦΡΕΝΑ
    -ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΡΑΤΗΜΑ
    -ΚΑΛΗ ΑΝΕΣΗ
    -ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
    -ΦΤΗΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ
    -ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
    -ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
    -ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ
    -ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ

-
    -ΑΝΑΒΑΤΗΣ=ΕΡΜΑΙΟ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ
    -ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    -ΕΛΑΦΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΚΟΥΤΕΡ
    -ΒΑΡΟΣ
    -ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Δεδομενω οτι στην Ελλαδα η ηλιοφανεια ειναι συνηθες φαινομενο ,επρεπε να εχει γεμισει τους δρομους.Η υβριδικη του εκδοση θα αποτελουσε -αν εβγαινε ποτε-το απολυτο gadget-μεταφορικο μεσο ever.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    Επιτελους το πρωτο mp3 στην περιοχη μου.Βλεποντας το απορω γιατι η ελληνικη αγέλη προτιμαει το smart αντι αυτου.
    Μαλλον επειδη με αυτο βρεχεσαι,κρυωνεις,καιγεσαι.Εχουμε καπου μπερδεψει την ανεση που επιφερει η τεχνολογια με την τεμπελια του καναπε?
    Ελα τωρα...στην Ελλαδα ειμαστε...πρεπει να δειχνουμε trendy...και δυστυχως αυτο το επικινδυνο ¨κουτι¨εχει καταληξει μεσο προβολης...μη χεσω!
    Δ
    ...cause the place seems still alive...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Δε πρεπει να εχει πουλησει τοσο αυτη η μαλακια σε αλλες χωρες...
    Πανε και δινουν 12-13 χιλιαρικα για το κουβα...
    Δε μπορω να πω αυτοκινητο κατι που κατασκευαζει η Swatch...
    Αλλα το προωθει η Μερσεντες...οποτε αυτοματως αποκτουμε ιματζ...:rotflmao:
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    και ενα προχειρο +/- μεταξυ των δυο

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
    Δεδομενω οτι στην Ελλαδα η ηλιοφανεια ειναι συνηθες φαινομενο ,επρεπε να εχει γεμισει τους δρομους.Η υβριδικη του εκδοση θα αποτελουσε -αν εβγαινε ποτε-το απολυτο gadget-μεταφορικο μεσο ever.
    Φίλε , συγκρίνεις πορτοκάλια με θερμοφόρες…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε , συγκρίνεις πορτοκάλια με θερμοφόρες…

εχουν φτιαχτει για τον ιδιο σκοπο

Εχοντας πλεον κανει περιπου 5.000 κμ με το Mp3 μπορω να πω ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.
    Μονο παιδια μη το συγκρινετε με το Smart.Το Mp3 ειναι οσο και να σας κανει εντυπωση μηχανακι.Η μονη διαφορα ειναι το καλυτερο κρατημα σε βρεγμενο.Πηγα και στο Css για scooter οπου μπορω να πω εμαθα απιστευτα πραγματα.
    Απλα η συγκριση με το Smart ειναι ατοπη γιατι οποιος παιρει Smart δεν γουσταρει για καποιους λογους να οδηγησει μηχανη,και το Mp3 ειναι μηχανη.
    Απο κει και περα επειδη κανω πολλα ταξιδια με αμαξι(σημερα γυρισα απο 3μερο στη Χαλκιδικη)θα θελα καποια στιγμη να μεταπηδησω σε κλασσικη μηχανη.Αυτο που στην ουσια με φρεναρει ειναι οι αποθηκευτικοι χωροι.Γουσταρω πολυ το ER της Kawasaki αλλα φοβαμαι πως μεσα στη πολη δεν θα με βολεψει.Τι θα μου προτεινατε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kiloMeater
    Πάντως εγώ το έπερνα χαλαρά για μεσα στην πόλη να αφήνω τη Βέφα στο γκαραζ...

Αλήθεια απο συντήρηση κτλ τι κοστίζει..?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
    Πάντως εγώ το έπερνα χαλαρά για μεσα στην πόλη να αφήνω τη Βέφα στο γκαραζ...

Αλήθεια απο συντήρηση κτλ τι κοστίζει..?
    Ανα 5.000κμ κανα 45ευρω και στα 12.000 θα ειναι πιο ακριβο γιατι αλλαζεις ιμαντα.Απο βενζινη με 12λιτρα τεποζιτο και οχι οικονομικη οδηγηση υπολογισε οτι βγαζει καμμια 230 χιλιομετρα

MP3 PIAGGIO ME DIPLVMA H OXI

Λοιπομ εγώ είμα ένα κλασικός οδηγός ΙΧ, δέν έχω πιάσει μηχανή.. μόνο ποδήλατο, και είδα το MP3 χωρις δίπλωμα... και μου γυάλισε.... και το πήρα. Ελεγα ότι κλειδώνουν οι τρόχοι ..δέν πέφτεις...κτλ.

Τέλος πάντων όταν πήγα να το πάρω , δέν μπορούσα να το πάω όυτε μέτρο, έχανα ισοροπία, ήταν βαρύ, έψαχνα το κουμπι για να κλειδώνω τους τροχους για να μην πέφτω.... τέλος παντων δέν μπορούσα να κάνω ουτε μετρο...ρεζιλίκια.... Πήρα έναν μηχανόβιο φίλο και μου το πήγε στο Ελληνικό (εκει στο κτεο) όπου έκανα γύρους για να το μάθω.Μετά από ένα ΣΚ (16-20 ώρες) το έμαθα οπότε και βγήκε στους τοπικούς δρόμμους.

Πιστεύω ότι θέλει οπωσδίποτε μαθήματα ισοροποίας και έλεγχο. Μοιαζει πρισσότερο μηχανη παρά ΙΧ.....αν δεν γίνει κάτι βλέπω να πλημυρίζει η Αθήνα με αυτά και χωρίς τις απαραίτητες γνωσεις και θα έχουμε και ατυχήματα.

Εγώ πάντως όταν το οδηγώ το έχω σαν μηχανή γιατί η διαδικασία του κλειδώματος με μπερδεύει ...ακόμα.

Πάντως μου αρέσει πολύ και κινούμε πολύ εύκολα!!!!!

Αυτά!!!

Πέφτουλας
    επισης ειναι και το μονο που βγαινει υβριδικο.Ψαχνω για κατι που να ειναι οικονομικο στη μετακινηση,αλλα κοστος κτησης 9000?
    Ποτε θα ερθουν ηλεκτροκινητα σκουτερ?

Εκδικητικό μέλος Το avatar του/της John Steed

Re: MP3 PIAGGIO ME DIPLVMA H OXI

Αρχικά δημιουργήθηκε από STAIKMAN
    Λοιπον εγώ είμαι ένα κλασικός οδηγός ΙΧ, δέν έχω πιάσει μηχανή.. μόνο ποδήλατο, και είδα το MP3 χωρις δίπλωμα... και μου γυάλισε.... και το πήρα. Ελεγα ότι κλειδώνουν οι τρόχοι ..δέν πέφτεις...κτλ.

Πιστεύω ότι θέλει οπωσδήποτε μαθήματα ισσοροπίας και έλεγχο. Μοιαζει περισσότερο μηχανη παρά ΙΧ.....αν δεν γίνει κάτι βλέπω να πλημυρίζει η Αθήνα με αυτά και χωρίς τις απαραίτητες γνωσεις και θα έχουμε και ατυχήματα.

Εγώ πάντως όταν το οδηγώ το έχω σαν μηχανή γιατί η διαδικασία του κλειδώματος με μπερδεύει ...ακόμα.

Πάντως μου αρέσει πολύ και κινούμαι πολύ εύκολα!!!!!

Αυτά!!!
    Συγχαρητήρια που λές την εμπειρία σου χωρίς ντροπές, αυτό σε τιμά.
    Πιστεύω πως ακριβώς αυτά τα λόγια που λές είχε και ο Gandalf στο μυαλό του όταν πρωτοάνοιξε αυτό το post πριν λίγα χρόνια.

Το βρίσκω τρομερά βολικό με πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, αλλά με μεγάλο όγκο για τα γούστα μου.... Το Traction είχε σε μια εκπομπή ένα αφιέρωμα και υποστήριζε οτι είναι το καταλληλότερο όχημα για γιατρούς και δικηγόρους, αλλά αν δεν μπείς στη νοοτροπία της μηχανής (κάτι στο οποίο και εγώ δυσκολεύτηκα από τη μετάβαση αυτοκινήτου σε παπί), ξέχνα το καλύτερα.....
    "Qu ils mangent de la brioche"

Το αγορασα για τη συζυγο πριν κανα 2μηνο, με κλειστα ματια ουτε τεστ δε του εκανα. Θα κλειδωνει λεω θα μπορει να το παει και με διπλωμα αυτοκινητου.
    Οταν το πηρα επαθα πλακα. Ειναι αργο στο στριψιμο και πολυ βαρυ και στην αισθηση και στην πραγματικοτητα..., αυτοκ. ψαλιδια ειναι αυτα. Εκανα 15 χλμ. να το συνηθισω αλλα παντα μου εμενε η γευση πως ειναι κατι αλλο και οχι μηχανη. Η γυναικα μου το εκανε ενα μετρο, κατεβηκε και μου 'πε παρτο και ...δωστο πισω(με αλλα λογια ) Του εκανα συνολικα 55 χλμ μεχρι που το πουλησα.
    Αλλα..., φρεναρει καλα..., καλυτερα απο ολα τα σκουτερ και απο μερικα μαστοδοντα που ονομαζονται μοτοσυκλετες. Μολις το μαθεις και το "κλειδωνεις" εισαι πολυ χαλαρος στα φαναρια. Ακομη και στις διηθησεις δεν ειναι χειροτερο απο αλλα..., το συνηθιζεις, προβλεπεις και σπανια "βουλωνεις". Πινεις καφε και καθεσαι σταυροποδι.
    Εν κατακλειδι,
    ...δεν ειναι ευκολο μηχανακι και κακως δινετε με διπλωμα αυτοκινητου
    ...ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ, ετσι και σου πεσει...!
    ...εχει αρετες που καποια δικυκλα ουτε στα ονειρα τους δεν εχουν δει. Φρεναρει σαν αυτοκινητο στριβει σαν αυτοκινητο αλλα γερνοντας σαν μοτο..., δυσκολα πεφτει.
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Μην ξεχνάτε οτι θα μπορούν να το κάνουν μόνο με το δίπλωμα για Ι.Χ. .. που δεν καλύπτει το πως ακριβώς οδηγείς μια μηχανή.

Gandalf
    Γιατι οι "νεοι οδηγοι" με διπλωμα, καθως πρεπει μηχανης, ξερουν να οδηγουν μηχανη ?

Μακαρι ολοι οι αυτοκινηταδες να μαθουν να οδηγουν μηχανηη τελος παντων αυτο το Ipod η πως το λενε.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Πως μπορω να καβαλησω Honda bros 400 με διπλωμα Α1?
    από giorgos5192 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2011, 21:10
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2009, 09:11
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2009, 17:22
  4. Ερωτηση σχετικα με διπλωμα
    από NUKE στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2007, 00:49
  5. Honda FMX 650 με δίπλωμα Α1