περαστικα ρε φιλε δε το ξερα..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
απλα ρωταω γιατι το εχω κ εγω κ θελω να προσεχω:rotflmao:
![]()
περαστικα ρε φιλε δε το ξερα..:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
απλα ρωταω γιατι το εχω κ εγω κ θελω να προσεχω:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
περαστικα ρε φιλε δε το ξερα..:rotflmao::rotflmao:
![]()
να σε καλα ρε φιλε!!! το χρειαζομουνα,
το πουλαω 1200 ευρο γιατι με πατανε τα κ4 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
panta vromikoi panta laspomenoi
το εκτιμω πραγματικα, αλλα τεκμηριωσε γιατι ειναι μαλακιες αλλιως βγαινεις εσυ ψιλομαλακας.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πραγματικα αυτα που γραφεις ρε φιλε ..και μεταξυ μας δηλαδη...ετσι φιλικα..ειναι ψιλο μαλακίες...
οπως θα στα λέγα και σα να σε κολλητος μου.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
το εκτιμω πραγματικα, αλλα τεκμηριωσε γιατι ειναι μαλακιες αλλιως βγαινεις εσυ ψιλομαλακας.
![]()
![]()
Από την αρχή πίστευα πως το θέμα έπρεπε να πάει στις διαμάχες.
Στην αγγελια αναφερεις, γιατι το πουλας το μηχανακι; Με τοσα επιχειρηματα και τοσο καλο που το παρουσιαζεις, θα επρεπε να το εχεις στο σαλονι σου και να μην εχεις ματια για αλλο.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Στην αγγελια αναφερεις, γιατι το πουλας το μηχανακι; Με τοσα επιχειρηματα και τοσο καλο που το παρουσιαζεις, θα επρεπε να το εχεις στο σαλονι σου και να μην εχεις ματια για αλλο.![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Σωστόςςςςς.....![]()
Πέρνα το δαχτυλίδι στο πίσω ελατήριο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Η πραγματιοτητα ομως ειναι οτι πρεπει να βρω ενα δαχτυλο πανω στο vstrom, για να του περασω την βερα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
ρε μαγκες ταχω ξαναπει.θελω να παρω street.το dall'ara το δικο μου το μοντελο βγαζει ετσι οπως ειναι τωρα 61,3 ροδα.στον καταλογο δεν λεει γιαυτο το μοντελο.εχει παυλιτσα.στο απλο το xr λεει σαραντατοσα.μη λετε μαλακιες.ειπα πως για μενα απλως ειναι ο καλυτερος συνδυασμος καυλογκαζου,εκδρομουλας και καθημερινης χρησης.μη μου πριζετε ταρχιδια επειδη καποτε καποιο xr σας κερασε.δεν πολυπιστευω πως θα πουληθει απο εδω μεσα.συζητηση κανω.
και οποιος παραξενευεται απο τα λαδια στα 1000 που δινεις 20€ τοτε ας μην μιλαει για motard.
ή ας παρει κανα fmx.ημαρτον δηλαδη.που κανετε συγκρισεις με street.δηλαδη να μιλαμε μονο για να λεμε κατι.παρτε ευρωπαικα αλλα τουλαχιστον ναρχεστε εκει που δουλευω να σας βλεπω κλαμμενους να γελαω.
παντα φιλικα.
ναστε οοοοοοοοοοοολοι καλα.
Άσε μας ρε μεγάλε!Πάλι δημιούργησες , μπράβο σου!!!
Και να σου πω και κατι άλλο , δεν σου πρήζουμαι εμείς τα αρχίδια , εσυ μας τα πρήζεις ανοίγοντας αυτό το θρεντ ρωτώντας για την τιμή "ήμαρτον"!!!
Άλλα θεματα δεν είχαμε με το κωλοXrακι σου το bithi'kotsi & the gang (που είπε και άλλος φορουμίτης) θα ασχολούμαστε σε τι τιμή να το δώσεις και δε το δίνω παρακάτω και κερνάει τσάι,καυλόγκαζο και μαλακίες συνέχεια!!!!!!
Πήγαινε να βρεις τον Πανούση να του το πουλήσεις και θα σου πεί αυτός πόσα θα σου δώσει!!
![]()
![]()
Νά'σαι και εσύυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλάαααααααααααααα!!!!!!!!
ρε φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
[B]Άσε μας ρε μεγάλε!Πάλι δημιούργησες , μπράβο σου!!!
/B]
εχεις καταντησει λιγο κουραστικος, εισαι απ τους πρωτεργατες της επιθεσης στο παιδι που χει το εξ-αρ, και δεν βλεπω το λογο
το μηχανακι ειναι οντως ακριβο, το παιδι το καταλαβε και ειπε θα το χαμηλωσει,
εσυ ομως εχεις λυσαξει
νταξ καλο ειναι και το μηχανακι σου και θα το δωσεις και συ τοσα χιλιαρικα
αραξε τωρα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε φιλε
εχεις καταντησει λιγο κουραστικος, εισαι απ τους πρωτεργατες της επιθεσης στο παιδι που χει το εξ-αρ, και δεν βλεπω το λογο
το μηχανακι ειναι οντως ακριβο, το παιδι το καταλαβε και ειπε θα το χαμηλωσει,
εσυ ομως εχεις λυσαξει
νταξ καλο ειναι και το μηχανακι σου και θα το δωσεις και συ τοσα χιλιαρικα
αραξε τωρα
ΣΩΣΤΟΣ !!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Επιθετικός εαν το λες έτσι έγινα διότι το παληκάρι δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο κοσμάκις δεν θέλει να πάρει τέτοιο μηχανάκι στα λεφτά που το δίνει!Δεν μπορεί να το καταλάβει και άνοιξε θρεντ μπας και βρεί λύση αλλά μπά.
Και για να μπαλώσει την υψηλή τιμή , σαβουρώνει όλα τα άλλα , Ευρωπαικά και μή!
Και εσυ τι είσαι δλδ , ο δικηγόρος του?
![]()
Πάντως απλό XR που έτρεχε φίλος νορμάλ μια σεζόν sm έδειξε 50 ρόδα με φίλτρο εξάτμηση και μάλιστα οχι ιδιαίτερα ελεύθερη.Και 5 άλογα απο φίλτρο εξάτμηση δεν έρχονται που να το ρυθμίσει ο θεός ο ίδιος.
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Ktm.Prestige
Και εσυ τι είσαι δλδ , ο δικηγόρος του?
το ξερουν ολοι στο φορουμ οτι ειμαι ο δικηγορος του φ-αντομα
εσυ τι εισαι δλδ? ο αντιδικος του?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy