Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 94 από 94

Θέμα: 3o Αττικα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THANOS_KTM
    Πώ πώ πολύ πέτρα ρε παιδί μου.
    Πήγα και έκανα την διαδρομή το Σάββατο το μεσημέρι και πραγματικά..κουράστικα από το πολύ κοπάνημα.Δεν ξέρω πώς την είδαν όσοι έτρεξαν με τα πούπουλα μηχανάκια τους.αλλά εγώ με το 620 τα έφτυσα...και σίγουρα το παλικάρι με το XR650 θέλει πολλά μπράβο που έκανε με τέτοιο μηχανάκι αυτόν τον αγώνα.!!

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Synxaritiria ston kosmo pou etrekse re

F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    re σωτηρη ωραιες οι φωτο σου αν και δεν σε ειδα πουθενα απορω πως με φωτογραφησες στην εκκινηση απο τοσο κοντα και δεν πηρα χαμπαρι αλλα ρε παιδί

τα θέλεις και τα λές ή είσαι πραγματικά μαλάκας; γιατι απο κόλακες και μαλακοκακίες έχουμε χορτάσει στην καθημερινοτητα, μη τις έχουμε και στο χόμπι μας!

οπότε μην κάνεις χαβαλε (αν ετσι χαρακτηριζεις τον τροπο γγραφης σου) επειδη δεν το χεις και γίνεσαι πρεξηγησιμος και κακός

και μην δινεις προσωπικα στοιχεία όπως ονοματεπωνυμα αν δεν εχεις ζητησει την αδεια πρώτα.
    χμμ,πρωτα απ'ολα δεν αναφερα πουθενα το ονομα σου!τωρα αν παρεξηγηθηκες που εβαλα τις φωτογραφιες σου πες το μου να τις βγαλω αμεσως!!
    παρ'ολα αυτα καταλαβαινω οτι τραβας καποιο ζορι αλλα εγω δεν σου φταιω σε τιποτα!και θελω να πιστευω οτι ολα αυτα τα εγραψες κατω απο συναισθηματικη φορτιση,γιαυτο δεν σου απαντω στο ιδιο υφος παρολο που χρησιμοποιησες βαριους χαρακτηρισμους-ενω με γνωριζεις ελαχιστα..
    επισης κρατα την γνωμη σου για τον εαυτο σου εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου,μα καθολου!
    ..τελος τους εντουραδες τους χαρακτηριζει το χιουμορ και ο αυτοσαρκασμος εκτος ελαχιστων, σχεδον μηδαμινων εξαιρεσεων..
    τεσπα αν αυτα που εγραψα ενοχλουν παρακαλω ας τα σβησει ο μονδερατορας..

edit:Δεν συνηθίζω να απαντώ στις "χοντράδες", και το κάνω μόνο και μόνο από "λεπτότητα"
    Δεν ανησυχώ γι' αυτές τις σκέψεις που έρχονται στα κεφάλια μερικών.
    Έτσι κι αλλιώς θα φύγουν αφού δεν θα βρουν τίποτα εκεί μέσα.
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos
    χμμ,πρωτα απ'ολα δεν αναφερα πουθενα το ονομα σου!τωρα αν παρεξηγηθηκες που εβαλα τις φωτογραφιες σου πες το μου να τις βγαλω αμεσως!!
    παρ'ολα αυτα καταλαβαινω οτι τραβας καποιο ζορι αλλα εγω δεν σου φταιω σε τιποτα!και θελω να πιστευω οτι ολα αυτα τα εγραψες κατω απο συναισθηματικη φορτιση,γιαυτο δεν σου απαντω στο ιδιο υφος παρολο που χρησιμοποιησες βαριους χαρακτηρισμους-ενω με γνωριζεις ελαχιστα..
    επισης κρατα την γνωμη σου για τον εαυτο σου εμενα δεν με ενδιαφερει καθολου,μα καθολου!
    ..τελος τους εντουραδες τους χαρακτηριζει το χιουμορ και ο αυτοσαρκασμος εκτος ελαχιστων, σχεδον μηδαμινων εξαιρεσεων..
    τεσπα αν αυτα που εγραψα ενοχλουν παρακαλω ας τα σβησει ο μονδερατορας..

άσε ρε μεγάλε να πέσει και τπτ κάτω...

εδώ αφήνουν εσένα να μιλάς για εντούρο και να κρίνεις και επιδόσεις αγωνιζόμενων.

εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι υπερβαίνεις κάποια όρια κάποιες φορές?

ΥΓ.πιες και ένα χωματοκαπουτσίνο στην υγειά μου...εγώ δεν κολλάω σε ονόματα και πράγματα,προτιμώ συμπεριφορές και ανθρώπους.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. ΑΤΤΙΚΑ Enduro Cup 2007, 3os ΑΓΩΝΑΣ
    από Julius στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 120
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2007, 15:05
  2. 3o Παγκοσμιο(!) meeting Βορειων...
    από SvsGreek στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2005, 10:10
  3. KITHAROSINANTISH MEROS 3o
    από PALADIN στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2004, 11:07
  4. Serres 3os Panellinios Agwnas Taxititas....Sketi trella!
    από nastro_azzuro στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 12:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF