Δύο πράγματα δεν καταλαβαίνω. Πώς είναι δυνατόν να ξέφυγε έτσι το θέμα ΚΑΙ γιατί ακόμη δεν έχει πάει στα τεχΝικά...
![]()
Δύο πράγματα δεν καταλαβαίνω. Πώς είναι δυνατόν να ξέφυγε έτσι το θέμα ΚΑΙ γιατί ακόμη δεν έχει πάει στα τεχΝικά...
![]()
Καλά τα λες, αλλά δεν μας λες ποιός και πώς θα κρίνει εάν κάποιος ξέρει ή όχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Χαϊδέματα δεν έχει σε κανέναν όταν μιλάμε για τεχνικά θέματα ή όποιο άλλο θέμα σοβαρό.
Θέλω να πώ ότι δεν είναι σωστό να κόβεις εκ των προτέρων κάποιον θεωρώντας ότι δεν ξέρει. Στην τελική και την απόλυτη μαλακία να είχε γράψει ο panos η σωστή απάντηση είναι το ποστάκι του reinmeister στη σελίδα 3, χωρίς περαιτέρω σχόλια. Αν κατάλαβα καλά, ο panos είπε ότι αυτό ξέρει ως ροϊκή γιατί αυτό κάνει η πλειοψηφία των "μαστόρων". Δεν έχει κι άδικο εσε αυτό. Νομίζω ότι η δουλειά του γνώστη είναι να κατατοπίζει και όχι να λοιδωρεί, αυτό το κάνουν μόνο μικροπρεπείς άνθρωποι (λες και γεννήθηκαν γνωρίζοντας...). Μεγάλα παιδιά είμαστε νομίζω, άρα θα μπορούσαμε να κρίνουμε ποιός έχει δίκαιο και ποιός όχι...
Αν από κει και πέρα, το συνεχίσει κάποιος επιμένοντας ότι πρόκειται για απλό γυάλισμα, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να τον προειδοποιήσεις ότι έχει λάθος και μπορεί να παρασύρει κόσμο και στην τελική αν το τραβήξει πολύ να τον banάρεις.
Ως τελικό συμπέρασμα... καταφέραμε να μετατρέψουμε ένα κατά τα άλλα πολύ χρήσιμο ποστ σε μπουρδέλο. Μπράβο μας!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Καλά τα λες, αλλά δεν μας λες ποιός και πώς θα κρίνει εάν κάποιος ξέρει ή όχι...
Θέλω να πώ ότι δεν είναι σωστό να κόβεις εκ των προτέρων κάποιον θεωρώντας ότι δεν ξέρει. Στην τελική και την απόλυτη μαλακία να είχε γράψει ο panos η σωστή απάντηση είναι το ποστάκι του reinmeister στη σελίδα 3, χωρίς περαιτέρω σχόλια. Αν κατάλαβα καλά, ο panos είπε ότι αυτό ξέρει ως ροϊκή γιατί αυτό κάνει η πλειοψηφία των "μαστόρων". Δεν έχει κι άδικο εσε αυτό. Νομίζω ότι η δουλειά του γνώστη είναι να κατατοπίζει και όχι να λοιδωρεί, αυτό το κάνουν μόνο μικροπρεπείς άνθρωποι (λες και γεννήθηκαν γνωρίζοντας...). Μεγάλα παιδιά είμαστε νομίζω, άρα θα μπορούσαμε να κρίνουμε ποιός έχει δίκαιο και ποιός όχι...
Αν από κει και πέρα, το συνεχίσει κάποιος επιμένοντας ότι πρόκειται για απλό γυάλισμα, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να τον προειδοποιήσεις ότι έχει λάθος και μπορεί να παρασύρει κόσμο και στην τελική αν το τραβήξει πολύ να τον banάρεις.
Ως τελικό συμπέρασμα... καταφέραμε να μετατρέψουμε ένα κατά τα άλλα πολύ χρήσιμο ποστ σε μπουρδέλο. Μπράβο μας!
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες.... όταν όμως μπαίνει κάποιος που αποδεδειγμένα γνωρίζει κι αρχίζει ο φίλος panos τα πες μας σε τι διαφωνείς αλλιώς μη λες τίποτα, ε το πράγμα αρχίζει να αλλάζει.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Η γνώμη μου; Αν απέναντι σε ένα post του μεγέθους και της λεπτομέρειας του reinmeister επέμενε ο panos ότι είναι το ίδιο με ένα γυάλισμα, τότε θα ήταν βλάκας, που δεν το νομίζω. Αλλά, απ' ότι είδα, πρώτα ξεκίνησε ο καβγάς και μετά μπήκε το ποστ...Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που λες.... όταν όμως μπαίνει κάποιος που αποδεδειγμένα γνωρίζει κι αρχίζει ο φίλος panos τα πες μας σε τι διαφωνείς αλλιώς μη λες τίποτα, ε το πράγμα αρχίζει να αλλάζει.....
Προς Θεού, δεν θέλω να υπερασπιστώ κανέναν (δεν νομίζω ότι χρειάζεται άλλωστε) αλλά δε μου αρέσει να γίνονται μανούρες για μαλακίες. Το να γίνεται καζουρομανουρίαση σε αθλητικά κλπ το καταλαβαίνω. Σε θέματα όμως που το αντικειμενικό ξεπερνάει το υποκειμενικό είναι τουλάχιστον ανούσιο.
Τί εννοώ; Η ροϊκή εξέλιξη είναι μία συγκεκριμένη δουλειά για την οποία δεν χωρούν αμφισβητήσεις. Λέει ο πάνος τη γνώμη του, του εξηγεί κάποιος που ξέρει (πχ reinmeister), το διαβάζουμε, μαθαίνουμε και τελειώνει εκεί... Όποιος δεν το καταλάβει πρόβλημά του, δεν θα τον σώσει κανείς άλλος...
ΥΓ Θα μπορούσε μήπως να καθαριστεί, να μείνουν 2-3 χρήσιμα posts και να πάει στα τεχνικά;
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
....
ΥΓ Θα μπορούσε μήπως να καθαριστεί, να μείνουν 2-3 χρήσιμα posts και να πάει στα τεχνικά;
Θα γίνει αλλά αργότερα. Αν το κάνουμε τώρα θα κατηγορηθούμε ότι το σβήσαμε γιατί δεν μας συμφέρει.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
![]()
![]()
![]()
Τι έγινε εδώ (και πότε) ρε μάγκες ???![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το να ψαχνεις την απαντηση μεταξυ μπινελικωματων(που το βρηκα)ειναι το λιγοτερο κουραστικο.Υπαρχουν νεα παιδια (αλλα και μεγαλυτεροι)που κατι μπορουν να μαθουν εδω μεσα.Δεν ειπα οτι θα διαβασουν ενα ποστ και την αλλη μερα θα ανοιξουν συνεργειο.Βοηθαει ομως πολυ το να εχεις μια ολοκληρωμενη απαντηση σε απλα ελληνικα οπως σιγουρα βοηθανε και οι τεχνικες λεπτομερειες και η μηχανολογικη ορολογια για καποιους που εχουν πιο πολλες γνωσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
εγω γιατι νομιζω παλι οτι οποιος θελει να μαθει για την ροϊκη μπορει να διαβασει,μεχρι να κατανοησει, το ποστ του rein?![]()
αλλωστε και το ποστ του sniper που ειναι καθαρα απο "ευρεση" ειναι κατατοπιστικο.
και στω κατω κατω τετοιες γνωσεις δεν μπορεις να τις αποκτησεις απλα διαβαζοντας. ειναι σαν να βαζουμε ενα τυπο που μολις εχει τελειωσει με 9,5 την Ιατρικη να ανοιξει κεφαλι και να χειρουργησει.
+1για τον Αντωνη και την αποφαση που πηρε.
Ολα τα υπολοιπα εμενα προσωπικα με αφηνουν αδιαφορο.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
![]()
ξύπνησε και ο μικρός ..... το γάλα του βρε κάποιος να ετοιμάσει του παιδιου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σε γράφω στα @@ μου![]()
Σήμερα τα παραλαμβάνω. Φωτό το απόγευμα ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Webmaster
-+- Σε καμία ενότητα δε θα επιτρέπεται να μπαίνει πορνογραφικό υλικό ή links που οδηγούν σε σελίδες με περιεχόμενο που εμπίπτει στη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων (δλδ πειρατικό software, ebooks κλπ).![]()
![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
1ον έκανε ενας μια ερώτησηΑρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
2ον ενας αλλος ειπε αυτο που νόμιζε σαν σωστό
3ον μπήκε ο παπάρας ο reinmeister- ρεινμάστερ (τρέχα μάστορας δεν σημαίνει?) και μας το επεξε επιστήμονας.
Επειδή ο μαστροτρέχας δεν μπορεί με απλό μηχανάκι να πάει αξιοπρεπώς, και τουμπανιάζει μέχρι και παπί για να μην τονΕ πατάνε, άκουσε δυο τρία πραγματάκια απο κάποιους, τουμπάνιασε και καμια 10αρια μοτόρια, και το παίζει Αϊνστάιν κοροϊδεύοντας τον P@no που ειπε με απλά λόγια πως τουμπανιάζουμε μέσω του μίγματος το μοτόρι.
Μπές σε παρακαλώ σοφέ ΓΕΡΟΝΤΑ να πεις 5 σωστές κουβέντες να τους συμαζέψεις, γιατι βαρέθηκα να βλέπω τα @@ του σνάιπερ καθε φορά που τρωγόμαστε για μαλακίες
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
1ον έκανε ενας μια ερώτηση
3ον μπήκε ο παπάρας ο reinmeister- ρεινμάστερ (τρέχα μάστορας δεν σημαίνει?) και μας το επεξε επιστήμονας.
Επειδή ο μαστροτρέχας δεν μπορεί με απλό μηχανάκι να πάει αξιοπρεπώς, και τουμπανιάζει μέχρι και παπί για να μην τονΕ πατάνε, άκουσε δυο τρία πραγματάκια απο κάποιους, τουμπάνιασε και καμια 10αρια μοτόρια, και το παίζει Αϊνστάιν κοροϊδεύοντας τον P@no που ειπε με απλά λόγια πως τουμπανιάζουμε μέσω του μίγματος το μοτόρι.
Μπές σε παρακαλώ σοφέ ΓΕΡΟΝΤΑ να πεις 5 σωστές κουβέντες να τους συμαζέψεις, γιατι βαρέθηκα να βλέπω τα @@ του σνάιπερ καθε φορά που τρωγόμαστε για μαλακίες
Δεν παλευεσαι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τι λάκες είσαστε....
...ηρωική την κάνατε και ζέπελιν τ΄@ρχίδια μας .......πετάω - πετάω.....:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
1ον έκανε ενας μια ερώτηση
Καλα εε μεγαλε εγραψες το καλυτερο ποστ ολων των εποχων που εχω διαβασει:rotflmao:
![]()
Ακομα γελαω
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
βυρωνα εισαι σωστος στο 90% του ποστ σου.
αναφερομε στο υπολοιπο 10% περι συγκεκριμενου μοδιστρου.
1ον βρες μου ΕΝΑ ποστ που ειχε χρηστικη αξια (εστω οποιαδηποτε αλλη f**** ουσια) του υποφαινόμενου
2ον η αναλογια post per "στα @@ μου" ειναι απογοητευτικη
3ον ειστε τοσοι μοντ, δεν ειναι αναγκη να διαβαζετε ολοι, ολα τα ποστ
καποιοι ας κανουν γαργαρα αν δεν εχουν κατι ουσιαστικο να παραθεσουν
το οτι μοτο.γρ ξεκινησε σαν παρεα κ εχει αυτο το μοναδικο παρεαστικο στυλ ειναι γ@μ@το
ισως ειναι ο λογος που εχει τοσα πολλα μελη, αλλα ενργα ενεργα κ αλλα οχι
ολοι ομως νιωθουν αυτη την ατμοσφαιρα κ αυτο ειναι μοναδικο!
καπου ομως πρεπει να μπουν ορια κ να καβατωνονται πισω απο τη ταμπελα του "κολλητου" κ του "καλο παιδι ο μπαγασας αν και"
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!
p.s. καταλαβαινω οτι ο ρολος του μοντ ειναι ιδιαίτερα ψυχοφθορος, οταν καθημερινα διαβαζεις χιλιαδες ποστ με εκατονταδες πιπες κ πρεπει να φιλτραρεις την ουσια,τη διαθεση, το χιουμορ κ καθε αλλη ιδιαιτερότητα του καθε χρηστη σε συνδιασμο της ωρας κ της ποικιλομορφιας του καθε θεματος
αλλα εαν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να κανεις ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα .........![]()
Ετσι ετσι αλλα οσο και να τα λες φιλε μου στα π@Π@ρια τουςγιατι μερικοι δεν παιρνουν απο λογια
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
reinmeister, είσαι ΓΙΓΑΝΤΑΣ!![]()
η ουσία σε λίγες γραμμές!Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
3ον ειστε τοσοι μοντ, δεν ειναι αναγκη να διαβαζετε ολοι, ολα τα ποστ
καποιοι ας κανουν γαργαρα αν δεν εχουν κατι ουσιαστικο να παραθεσουν
το οτι μοτο.γρ ξεκινησε σαν παρεα κ εχει αυτο το μοναδικο παρεαστικο στυλ ειναι γ@μ@το
ισως ειναι ο λογος που εχει τοσα πολλα μελη, αλλα ενργα ενεργα κ αλλα οχι
ολοι ομως νιωθουν αυτη την ατμοσφαιρα κ αυτο ειναι μοναδικο!